2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar dr geldik moralim çok bozuldu bebişim çok iyi hatta 4 gün önden gidiyomuş 424 gr ama rahimağzında açılma başlamış 58 cm den 35 cm.e inmiş dr 2 gün içinde dikiş atalım dedi bide doğum başlarsa dikişleri patlatabilir dedi yani olacağı varsa olur dedi çok üzgünüm kızım için iyi düşünmeye çalışıyorum

üzülme canım üzme bebeğini. inş. bu sefer her şey güzel olucak. hep pozitif düşün elinden geleni yap gerisi allah tan. ama umraım bi sorun cıkmaz. hemen yelkenleri suya indirme

canım başından beri yaşadığın süreci biliyorum ve hep dualarımdaydın
inşallah bundan sonrada herşey yolunda gidecek
cnaım bence doktoru dinle bir an önce dikiş atılsın ve sürekli yatarak geçir
umarım sana bakabilcek birileri vardır Rabbim yardımcın olsun

sabahtan beri yollardayım sırf bebişim için :) önce imç ye gittim duvar kağıdı ve perde için, duvar kağıdına karar verdik sonunda çarşamba yada perşembe odamız hazırlanmaya başlayacak.
babamızda prensesinin bebek arabasının parasını ödemiş bugün yarın elimize ulaşacak, perde içinde fiyat aldım bir aşama sonra onun siparişini vericem.
yarında ikea dan mobilyalarının siparişini vericem bir sonraki gün eve teslim ediyorlar ve bu şekilde hafta sonu odası bitecek ve artık diğer alışverişlerine başlayabilicem :)

ayrıca prensesimi gördük bugün, duruş pozisyonuna doktor bile şaşırdı balerin geliyor çok enteresan duruyordu kızım anlatmam mümkün değil :) ağzını burnunu yerim ben onun :)

ayrıcanada ekstra magnezyum takviyesi ve akıntı için ilaçlar verdi, kilo alma konusu ise feci sınırdayım doktor dediki senin doğuma bu kilo ile girmen gerekiyordu 1 ay takipdeyiz eğer 2 kilodan fazla alırsam diyetisyene gidecekmişim pilav makarna o şu bu herşeyyyy yasssakkk

yarında şeker yüklemem var 100 gr 3 saat sürecekmiş hadi hayırlısı, bizden haberler bu kadar...

günaydın güzel anneler bugün doktor randevumuz ve detaylı ulturasonumuz var bebeğimi görücem uzun bir aradan sonra umarım herşey yolunda olurrrrr

canım nasıl geçti randevun izlenimlerini anlat bakiim :) sordum seni doktora evet geldi dedi...

benim oynuyor :)

ben neler yaptığımı yukarıda anlattım bence artık erken değil canım ne olacağımız belli olmaz, ayrıcada gittikçe ağırlaşıyoruz ben çok çabuk yorulmaya başladım.

kızlar bu tetenoz aşısı ve şeker yüklemesi nezman yapılıyor birde malatyada olan var mı içinizde

ben malatyada değilim ama canavar gibi bir malatyalıyım ve canım çakıroğlu çekti umarım anlamışsındır :) ne olduğunu direkt söylemeyeyim bulan olur bulamayan olur akşam akşam :)

sağol canım dua ettiğn için hiç tahmin etmiyodum açılma olacağını inşallah herşey güzel olur aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

canım problemini anlayamadım ama Rabbim şifasını versin sakın üzülme derdi veren dermanınıda verir inşallah. duamdasın. bebeğin için güçlü olmalısın. dediğin gibi iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah.

geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla atlatırsın bunuda.. Allah yardımcın olsun

cnm bu durum kötümü anlamadım ama bize hiç açılma varmı diye bakmıyolar sana neden baktılar daha önceki durumundan dolayı sanırım hakkında hayırlısı bişeycik olmaz merak etme rabbim senide melek kızınıda korusun.....

morelini bozma şanslısın ki erken fark edilmiş benim fark edilemedi düştü bebeğim bu konuda uzman doktorar var ne hikayeler okudum bununla ilgili rahimağzı yetersizliğ diye araştır hatta bu sitede forum bile var bununla ilgili gir bak istersen morelin düzelir

canım bana öncekinden dolayı bakıyo erken önlem almak için dikiş atmasak dahada açılır dedi ama kasılmalar başlarsa engel olamayız dedi 29 haftaya kadar tutabi,lirsek yaşar dedi

canım dikiş atılması yinede kurtarmıyo doğum başlarsa engel olunmuyo diyo dr ben birinden duydum benimki gibi dikiş atmışlar 7 ayda sancılar başlamış tutamamışlar

canım dikiş atılması yinede kurtarmıyo doğum başlarsa engel olunmuyo diyo dr ben birinden duydum benimki gibi dikiş atmışlar 7 ayda sancılar başlamış tutamamışlar

senin daha önce böle bu durumun oldumu?olduysa eger doktorun sonraki hamileliğinde 12-14 haftaları arası dikiş atması gerekiyordu kese küçük oldug için çok rahat bi şekilde dikiş atıp bebği kurtarabiliyorlar ama sonra ki hafatlarda durum riskli ama yine bu haftalrad bunu başaran doktorlar var http://www.kadinlarkulubu.com/prema...etmezligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var.html
belki biliyorsundur bu formu bilmiyorsan da bi göz at istersen
umutsuzluğa kapılma senin yerinde olsam şimdi bu konuyla ilgili en iyi doktoru araştıp ona giderim rabbim bebeğini korusun

Çok üzüldüm canım ya,umarım dikiş atılır ve sorun çözülür.Sen bol bol dua et,pozitif düşün.Tuvalet dışında kalkma yerinden olmadı hastanede yatırsınlar çok dikkat et kendine.

Biz geldik,ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı,radyoloji uzmanı kuzunun sağlıklı olduğunu söyledi.Ama bir türlü açmadı yine bacaklarını,ya yan dönüyor ya da totosunu dönüveriyor bize.Tam 1 saat uğraştı adamcağız yüzünü görelim diye sağ eliyle kapatıyordu en sonunda iki kolunu çapraz yapıp tamamen kapadı pek rahatına düşkün rahatsız etmeyin beni diyor sanırım Aaman sağlıklı olsun da aldığım pembişler boşa gitsin napim.Doğunca kesinleşecek heralde cisniyetiGeçmişi okuayyım ben şimdi,öptük teyzeleri sizi ve bebişleri

kızlarr yaa benim bebiş bugün hiç oynamadı
acayip canım sıkıldı karnımı salladım falan ama tık yok :44:

Bence normal canım, onlar hareket etsede biz her hareketlerini hissetmiyoruz sonuçta. Daha minik kolları bacakları:)

Canım inşallah bir sorun olmaz, moralini bozma, bol bol dinlen ve dikişlerini attırmyı ihmal etme bence.

canım çok sevindim yavruşunun iyi olmasına...senin yavruş sürprizleri seviyor anlaşılan..

slanaras canım gözün aydın..kontrolün güzel geçmesine çok sevindim

streetpet canım oğluşun iyiymiş kontrolün iyi geçmiş çok sevindim..maşallah kuzuna

Son düzenleme:
berkerdem canım inşallah sabrına karşılılık Rabbim yavrunu sağlıklıca kucağına almayı nasip eder...İnşallah herşey yolunda gider

kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı, çok özlemişim bebeişlerimi. Şükürler olsunki bebeklerimiz sağlıklıymış. Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…