- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.141
senin haftanda birgün oynuyor birgün oynamıyorlar merak etme bazen 2 gün bile zor oynuyolar cnm...
iyi akşamlar kızlar dr geldik moralim çok bozuldu bebişim çok iyi hatta 4 gün önden gidiyomuş 424 gr ama rahimağzında açılma başlamış 58 cm den 35 cm.e inmiş dr 2 gün içinde dikiş atalım dedi bide doğum başlarsa dikişleri patlatabilir dedi yani olacağı varsa olur dedi çok üzgünüm kızım için iyi düşünmeye çalışıyorum
iyi akşamlar kızlar dr geldik moralim çok bozuldu bebişim çok iyi hatta 4 gün önden gidiyomuş 424 gr ama rahimağzında açılma başlamış 58 cm den 35 cm.e inmiş dr 2 gün içinde dikiş atalım dedi bide doğum başlarsa dikişleri patlatabilir dedi yani olacağı varsa olur dedi çok üzgünüm kızım için iyi düşünmeye çalışıyorum
günaydın güzel anneler bugün doktor randevumuz ve detaylı ulturasonumuz var bebeğimi görücem uzun bir aradan sonra umarım herşey yolunda olurrrrr
günaydın annişler...dün dışard öyle bi soğuk yağmur vardiki dondum valla..bugün güneş var en azından..kızlar sizde bebişleriniz hareket ettiğinde tekme attığında göbüşünüz oynuyomu dışardan belli oluyomu?
bizde bebişler için dolap ve şifonyere falan bakacagız ama daha erkenmi yoksa biraz daha beklememizmi gerekiyor bir türlü bilemedim vallahi sizce ne yapmalım kızlarrr biraz daha bekleyelim mi yoksa alalım mıııı ???????????:26::26::26::26:
kızlar bu tetenoz aşısı ve şeker yüklemesi nezman yapılıyor birde malatyada olan var mı içinizde
canım başından beri yaşadığın süreci biliyorum ve hep dualarımdaydın
inşallah bundan sonrada herşey yolunda gidecek
cnaım bence doktoru dinle bir an önce dikiş atılsın ve sürekli yatarak geçir
umarım sana bakabilcek birileri vardır Rabbim yardımcın olsun
cnm bu durum kötümü anlamadım ama bize hiç açılma varmı diye bakmıyolar sana neden baktılar daha önceki durumundan dolayı sanırım hakkında hayırlısı bişeycik olmaz merak etme rabbim senide melek kızınıda korusun.....
morelini bozma şanslısın ki erken fark edilmiş benim fark edilemedi düştü bebeğim bu konuda uzman doktorar var ne hikayeler okudum bununla ilgili rahimağzı yetersizliğ diye araştır hatta bu sitede forum bile var bununla ilgili gir bak istersen morelin düzelir
canım dikiş atılması yinede kurtarmıyo doğum başlarsa engel olunmuyo diyo dr ben birinden duydum benimki gibi dikiş atmışlar 7 ayda sancılar başlamış tutamamışlar
canım dikiş atılması yinede kurtarmıyo doğum başlarsa engel olunmuyo diyo dr ben birinden duydum benimki gibi dikiş atmışlar 7 ayda sancılar başlamış tutamamışlar
kızlarr yaa benim bebiş bugün hiç oynamadı
acayip canım sıkıldı karnımı salladım falan ama tık yok :44:
Biz geldik,ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı,radyoloji uzmanı kuzunun sağlıklı olduğunu söyledi.Ama bir türlü açmadı yine bacaklarını,ya yan dönüyor ya da totosunu dönüveriyor bize.Tam 1 saat uğraştı adamcağız yüzünü görelim diye sağ eliyle kapatıyordu en sonunda iki kolunu çapraz yapıp tamamen kapadı pek rahatına düşkün rahatsız etmeyin beni diyor sanırımAaman sağlıklı olsun da aldığım pembişler boşa gitsin napim.Doğunca kesinleşecek heralde cisniyeti Geçmişi okuayyım ben şimdi,öptük teyzeleri sizi ve bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?