2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

berkerdemcim canım geçmiş olsunn inşallahh hiiçç bişicik olmıcakk rahat tut içini bol bol dua et emiii...
kızlarcımmm teşekkür ederim darısı başınızaa sanırım yırttım şeker yüklemesindenn :)) glukozum alt seviyede çıktıı:)
kalça ağrılarımı bel ağrılarımı söledim banada magnezyum verdii bi gün kalsiyum bi gün magnezyum dedii inşallah geçerrr çokk canım yanıoo çünküü en rahat etmem gereken dönemlerde bide kıslarr benm oğlann alttan alttan vuruodu doktora dedimm ters duruomuşş ordann pat pat vuruoo altına bile kaçırabilirsin dedii... 28 haftalıkkende dört boyutluya gircem inşallahh. he bide foto vermedi artık sığmıo diee ama salladı gibime geldiii üzüldüm albümümm yarım kalcakkk. konyalılar cd ye çeken yer var mı? sordum dr yok dedii o nada üzüldümmm öpüorum canlarımm ii akşamlarrr

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün bebişlerimiz nasıllar ?????

kontrole giden arkadaşlar gözünüz aydınnn olsun bebişlerinizi gördünüz ne mutlu sizlereee

bende almak istiyorum ama hemşire olan 2 arkadaşıma danıştım alma diyolar( napıcağıma karar veremedim... karar veririsem avent elektirikli alıcam ben
canım biz çalışanlar alma konusunda biraz mecbur gibiyiz bebişlerimizi sütsüz bırakamayız kii hayırlısı olsun bakalım öylede böylede alınacak artık...

maşallahh canım bebişin geişimi çok güzell Allahım sağlıklı sıhhatli zamanında kucagımıza almayı nasip etsin inş... Rahimağzı açılmasına gelince serklaj yapılıyor ve bebiş tutuluyor diye biliyorum ben her gittiğimde ölçtürüyorum.. kötü düşünme moralini bozma canım inş. herşey yolunda gider bebişin erkenden bırakmaz seni çok çok geçmiş olsunnnn

Son düzenleme:
günaydın günaydın annişler

of doğru dürüst uyuyamıyorum artık göbekten allah sonumuzu hayır etsin ben bi geçmişe bakayımm

günaydınnnnnnn

izmirde dışarda nerde balık yiyorsunuz canım. ne yiyorsun mesela dışarda? benim eşim yemiyo. tek kendime de zor geliyo bazen güzel bi yerse tavsiye edersen giderim belki.
cnm biz çoğunlukla kordonda Veli usta var, oraya gidiyoruz ve beğeniyoruz balıklarını, salatasını fln..

hayatım bol bol dua et dikiş atıldıktan sonrada bence hiç kalkma yataktan hatta mümkünse bencede hastaneye yat ,Allahım hepimiz hakkında hayırlısını biliyo dualarımız seninle

canım çok sevindim yavruşunun iyi olmasına...senin yavruş sürprizleri seviyor anlaşılan..

Çok teşekkür ederim canım,evet inatçı ve süprizleri seven bi kuzu olcak benimki sanırım
Uzun zamandır görmemiştim seni siz de iyisinizdir umarım,bizim doğum tarihlerimiz aynı görünüyordu öyle hatırlıyorum.Bugün çok işimiz var çokk hepinize güzel günler dilerizzz

canım dikiş atılması yinede kurtarmıyo doğum başlarsa engel olunmuyo diyo dr ben birinden duydum benimki gibi dikiş atmışlar 7 ayda sancılar başlamış tutamamışlar

günaydın güzel annişlerr

Allah göstermesin 7.ayda bebeğin gelirse iyi bir hastanede, yeni doğan bakım ünitesinin olduğu yaşatırlar canım çok tanıdıklarım varki bebişleri yaşadı... ama bu sırada sende araştır böyle olası bir durumda nereye gideceğini, ne yapman gerektiğini.. imkanın varsa hatta dikiş attır, bebişlerimiz için herşeye değer Rabbim bebişini korusun.

Günaydın kızlarrr...
Bu sabah açlık kan şekerimi ölçtürdüm 95 çıktı,bi de tokluk için gidicem ama yemekten ne kadar sonra ölçtürmem gerekiyor?

günaydın kızlar sabaha kadar kabus gördüm kendimi iyiye yormaya çalışıyorum 1 ay önce gittiğimizde herşey yolundaydı dr her gittiğimde alttan bakıyodu hiç açılma yoktu önceki hamilelimde böyle bişey olmamıştı dikiş atılınca anneme gitçem orda yatarım artık bebiş durana kadar niye beni buluyo dicem ama rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş bikere evlat acısı yaşadım bidaha rabbim kimseye yaşatmasın

merak etme herşey yoluna giricektir..doktoruna güveniyosan devam et..ama aklnda biraz bile soru işareti varsa bu konuda uzman başka birini ara..artık en zor dönemlere girdik..allah hepimizi sağsalim kurtarsın inşallah..

Canım iyi düşünmeye çalış,dualarımız seninle,inş.bebeğin seninle kalacak ve sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.Dikkat et kendine,kalkma hiç.

berkerdem canm umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer. seni anlıyorum, benm de bu idrar yolu enfeksiyonu yüzünden erken doğum riskim var, korkuyorum ben de. riskli zamanlardayız. ama 26. haftadan sonra doğan bebişler yaşıyormuş diyorlar. ben hastane çantamı hazırladım her an herşey olabilir die tedbirli duruyorum artık. Allah'ın dediği olur, olacağı varsa oluyor işte ama bizler de korkuyoruz elimizde olmadan.. önemli olan moralimizin yerinde olması ve bol bol dinlenmek... bu günlerde geçer, bebeğimizi kucağımıza alırız biz de..

üzülme canım herşey güzel olacak göreceksin bu yaşadıklarımız bizim imtihanlarımız canım biliyosun şöyle düşün birde iyiki dr. kontrolünde farketti durumu hadi birde es geçseydi bakmasaydı sana bunları söylemeseydi nerden bilecektin ki böyle bir durum olduğunu Allah esirgeye o zaman daha kötü şeyler olabilirdi şimdi en azından ne yapman gerektiğini ne olacagını bilip önceden önlemini alacaksın inş. sonrasıda çok güzel olacak dikkat et kendine canım

günaydın güzel anneler internette problem vardı sabahtan beri giremiyorum neyse biz dün detaylı ulturasonumuzu yaptırdık ve herşey yolundaymış kızım tabi ne yaptıysak uyanmadı ama olsun sağlığı iyi yaa bana yetiyor. Teyzeleri kızım tam 540 gr olmuş 28 cm boyu varmış annesi yesin onu doktor incelerken gözlerini açtı yaramaz acayip bişeydi yaa bayıldım

Gözün aydın canım..

sakın sıkma canını herşeyin en iyisini düşün olur mu sakın isyan etme vardır bundada hayır benim kuzenim 6.5 aylık doğum yaptı ve şuanda 8 yaşında oğlu yani rabbim ömür verdimi o her şekilde yaşar merak etme kendini yıpratma o zman daha kötü olur hem bebek etkilenir biz senin içinde bebeğin içinde dua ediyoruz merak etme

günaydın arkdaşlar,

BERKERDEM canım çok geçmiş olsun diyim de GEÇMİş olsun inşallah. Doktorun dikiş atılması gerek demiş bence hiç zaman kaybetme ve bol bol dua et.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.. ŞAFİ ismi hürmetine sana şifa olsun.

İnşallah kızını sağ salim kucağına alırsın bu kez.

Bak yukarıda ALVGKHNın verdiği örnek gibi benim de tanıdığım var. eski bi komşumuz 800 gr olarak doğum yapmıştı ve şuan kızının maşallahı var. tostopalak bişey oldu, okula gidiyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…