- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.181
berkerdem canm umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer. seni anlıyorum, benm de bu idrar yolu enfeksiyonu yüzünden erken doğum riskim var, korkuyorum ben de. riskli zamanlardayız. ama 26. haftadan sonra doğan bebişler yaşıyormuş diyorlar. ben hastane çantamı hazırladım her an herşey olabilir die tedbirli duruyorum artık. Allah'ın dediği olur, olacağı varsa oluyor işte ama bizler de korkuyoruz elimizde olmadan.. önemli olan moralimizin yerinde olması ve bol bol dinlenmek... bu günlerde geçer, bebeğimizi kucağımıza alırız biz de..
canım ben bebişimin erken doğmasını hiç istemiyorum bundan öncekini 24 haftalık doğurdum oğlum çok zor günler geçirdi 2 kere kalbi durdu derisi öyle inceydiki bazen kanıyodu düşünsene tek başına nefes bile alamıyodu yoğun bakımda yatıyo günlerce dr hep aynı şeyi sölüyodu hiç umutlanmayın yaşasa bile özürlü olabilir diye fazla canını sıkmal istemem inşaallah zamanında doğsunlarr
Günaydın kızlarrr...
Bu sabah açlık kan şekerimi ölçtürdüm 95 çıktı,bi de tokluk için gidicem ama yemekten ne kadar sonra ölçtürmem gerekiyor?
yemek yedikten tam 2 saat sonra canım
Çok teşekkür ederim canım,evet inatçı ve süprizleri seven bi kuzu olcak benimki sanırım
Uzun zamandır görmemiştim seni siz de iyisinizdir umarım,bizim doğum tarihlerimiz aynı görünüyordu öyle hatırlıyorum.Bugün çok işimiz var çokk hepinize güzel günler dilerizzz
ayhh bugün gene yerli yersiz ağlıyorum ben..havadan mı sudan mı anlamadım şu ruh halimi..allah hayıra çevirsin..üfff
canım gözün aydın.. Darısı diğer gideceklere olsun inşallah..
Eeee vesikalığı da aldığına göre okul kaydını yaptırabilirsin 2 tane vesikalık istiyolar ben düşünüyorum ön kayıt :))))
esperanzaa geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonun tedavi edilemiyormu ? allah şifasını versin bütün bebeklerimizi korusun onlar bizim meleklerimiz
Ne yaptın haberleri falan mı okudun?Güzel şeylere bak moralin düzelsin canım.
Epey olmuşş buraya girmeyeli
Herkese tekrar selamlar..
benim bebişte epey büyüdü tam 23 haftalık olduk..
dün doktor kontrülüm vardı döblor testimizi olduk..detaylı ultrasona girdim..
maşallahh benim zilloş kocaman olmuş...
hamileliğimin ilk haftaları problemliydi düşük tehlikem vardı şimdi çok şükür herşey yolunda gidiyor...
Benimde kızım olucak inşallah..
Bebişkom tam 588 gr 28 cm boyunda doktor iyi beslemişsin dedi sevindim :)
bende toplamda tam 5,5 kg almışım biraz fırçayıda yedim
hamileliğimin ilk 4 ayında çok bulantım vardı berbat günlerdişimdi geçti çok şükür acısını bayramda çıkardım sanırım
Bugünde ilk aşama Tetanoz aşımı oldum...2.15 aralıkta...
Sizler aşı oldunuz mu ?
birde yan etkileri oldumu sizlerde ? merak ediyorum :26:
Epey olmuşş buraya girmeyeli
Herkese tekrar selamlar..
benim bebişte epey büyüdü tam 23 haftalık olduk..
dün doktor kontrülüm vardı döblor testimizi olduk..detaylı ultrasona girdim..
maşallahh benim zilloş kocaman olmuş...
hamileliğimin ilk haftaları problemliydi düşük tehlikem vardı şimdi çok şükür herşey yolunda gidiyor...
Benimde kızım olucak inşallah..
Bebişkom tam 588 gr 28 cm boyunda doktor iyi beslemişsin dedi sevindim :)
bende toplamda tam 5,5 kg almışım biraz fırçayıda yedim
hamileliğimin ilk 4 ayında çok bulantım vardı berbat günlerdişimdi geçti çok şükür acısını bayramda çıkardım sanırım
Bugünde ilk aşama Tetanoz aşımı oldum...2.15 aralıkta...
Sizler aşı oldunuz mu ?
birde yan etkileri oldumu sizlerde ? merak ediyorum :26:
iyi akşamlar kızlar dr geldik moralim çok bozuldu bebişim çok iyi hatta 4 gün önden gidiyomuş 424 gr ama rahimağzında açılma başlamış 58 cm den 35 cm.e inmiş dr 2 gün içinde dikiş atalım dedi bide doğum başlarsa dikişleri patlatabilir dedi yani olacağı varsa olur dedi çok üzgünüm kızım için iyi düşünmeye çalışıyorum
yok yaa gazete bile almıyorum artık sinirlerim bozuluyo diye..zor geldim sabah işe zaten..hergün biraz daha zorlanıyorum..geceleri iyi uyuyamıyorum..kocamada bağırmışım gece zaten..üstümü açmışım oda örtmüş..ne örtüyosun üstümü zaten sıkıntı bastı die bağırmışım garibime..
yok yaa gazete bile almıyorum artık sinirlerim bozuluyo diye..zor geldim sabah işe zaten..hergün biraz daha zorlanıyorum..geceleri iyi uyuyamıyorum..kocamada bağırmışım gece zaten..üstümü açmışım oda örtmüş..ne örtüyosun üstümü zaten sıkıntı bastı die bağırmışım garibime..
Uykusuzluktan olmuş senin canım,bu akşam belki erkenden uykun gelir de bol bol uyursun.niye zorlanıyosun halsizlik mi oluyor yoksa havalardan mı?Ben iyiyim valla koşarak çıkıyorum merdivenleri ama senle aramızda 2hafta var ondandır belki.Adamcağızın ne suçu ne güzel üstünü örtmüş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?