2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bebişimin erken doğmasını hiç istemiyorum bundan öncekini 24 haftalık doğurdum oğlum çok zor günler geçirdi 2 kere kalbi durdu derisi öyle inceydiki bazen kanıyodu düşünsene tek başına nefes bile alamıyodu yoğun bakımda yatıyo günlerce dr hep aynı şeyi sölüyodu hiç umutlanmayın yaşasa bile özürlü olabilir diye fazla canını sıkmal istemem inşaallah zamanında doğsunlarr

inşallah vaktinde doğsunlar cnm temennimiz bu.. ama polyanna ve alvgkhn'ın da dediği gibi birçok güzel sonuçlanan örnek de var. moralimizi yüksek tutalım, olumlu düşünelim. ben ilk zamanlar çökmüştüm psikolojik olarak ama şuan daha olumlu düşünüyorum. stres daha zararlı. düzelicek herşey, buna inanmalıyız cnm. Rabbim şifalar versin...

berkerdem çok geçmiş olsun canım üzme kendini moral çok önemli sakın stres yapma bakmışsın zaman geçmiş hemencik allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

esperanzaa geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonun tedavi edilemiyormu ? allah şifasını versin bütün bebeklerimizi korusun onlar bizim meleklerimiz

evet canım bizim doğum günlerimiz aynı:)bizde iyiyiz şükür..gerçi ben biraz üşüttüm bayram arası..hala tam düzelemedim..ama şükür ateş falan yok..

2 gündür beni kız uyandırıyor sabahın nurunda...dünkü çok komikti..fazlaca tepkisine korkarak uyandım..acemilikten baktım ne oluyor..meğer tekme yiyormuşumbabamızı da uyandırıp ortak bulduk sevincimize..

bir de kızlar ben böyle karnımı daha sert hissediyorum..normal midir bu durum?...sanki daha çok şiştim gibi,hareketlerde zorlanıyorum

teşekkürler darısı diğer annelere okula göndermeye kıyamam ben fındığımı. Yakışıklı oğlumu kapar kızlar hemen :))))

Epey olmuşş buraya girmeyeli
Herkese tekrar selamlar..
benim bebişte epey büyüdü tam 23 haftalık olduk..
dün doktor kontrülüm vardı döblor testimizi olduk..detaylı ultrasona girdim..
maşallahh benim zilloş kocaman olmuş...

hamileliğimin ilk haftaları problemliydi düşük tehlikem vardı şimdi çok şükür herşey yolunda gidiyor...
Benimde kızım olucak inşallah..
Bebişkom tam 588 gr 28 cm boyunda doktor iyi beslemişsin dedi sevindim :)
bende toplamda tam 5,5 kg almışım biraz fırçayıda yedim
hamileliğimin ilk 4 ayında çok bulantım vardı berbat günlerdi şimdi geçti çok şükür acısını bayramda çıkardım sanırım

Bugünde ilk aşama Tetanoz aşımı oldum...2.15 aralıkta...
Sizler aşı oldunuz mu ?
birde yan etkileri oldumu sizlerde ? merak ediyorum :26:

esperanzaa geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonun tedavi edilemiyormu ? allah şifasını versin bütün bebeklerimizi korusun onlar bizim meleklerimiz

bugün ikinci kutu antibiyotiğim de bitti. yarından snra kontrolüm var bakalım. benm inatçı biraz. hastanede de yattım bayramda.. tedavi ediliyor tabiki ama işte benmki uzun sürdü nedense. hala da geçip geçmediğini bilmiyorum, belirtim yoktu zaten önceden.

Ne yaptın haberleri falan mı okudun?Güzel şeylere bak moralin düzelsin canım.

yok yaa gazete bile almıyorum artık sinirlerim bozuluyo diye..zor geldim sabah işe zaten..hergün biraz daha zorlanıyorum..geceleri iyi uyuyamıyorum..kocamada bağırmışım gece zaten..üstümü açmışım oda örtmüş..ne örtüyosun üstümü zaten sıkıntı bastı die bağırmışım garibime..

tekrar hoşgeldn aramıza, iyi olmana sevndm cnm.. ben oldum aşılarımı. yan etki fln olmadı bende

Maşallah canımbüyümüş miniğin baya...
Ben ilk aşımı dün oldum hiç bişey olmadı,midem bulandı ama aşıdan mı bilmiyorum sonra geçti.Kolumda çok ağrımıyo.

canım senin ve bebeğin için hep dua edicem sen de dua et bol bol çok öptüm

Uykusuzluktan olmuş senin canım,bu akşam belki erkenden uykun gelir de bol bol uyursun.niye zorlanıyosun halsizlik mi oluyor yoksa havalardan mı?Ben iyiyim valla koşarak çıkıyorum merdivenleri ama senle aramızda 2hafta var ondandır belki.Adamcağızın ne suçu ne güzel üstünü örtmüş :)))

ah bu kocaların bizden çekeceği var valla bende sürekli bişey istiyorum keyifsiz ise ona çatıyorum bakalım daha bunlar bide güzel zamanlarımız sona doğru ne olur allah kerimm

evinle işin arası nekadar bilmiyorum ama ben 4 tane araç değiştirip geliyorum işe..onun için geldiğimde diill merdivenleri çıkmak asansöre binicek halim olmuyo..zaten göbeğim büyüyo bide hava soğuk diye kat kat giyiniyorum yüricek mecalim kalmıyo..oğluşta geçen haftadan beri sapıttı iyice..ters mi duruyo naapıyo nasıl vuruyosa altıma işicek gibi oluyorum...c.tesi doktora gitsekte görsek..şikayet etcem onu bu sefer doktor amcaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…