- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.201
gözün aydın canım...
ah bu kocaların bizden çekeceği var valla bende sürekli bişey istiyorum keyifsiz ise ona çatıyorum bakalım daha bunlar bide güzel zamanlarımız sona doğru ne olur allah kerimm
evinle işin arası nekadar bilmiyorum ama ben 4 tane araç değiştirip geliyorum işe..onun için geldiğimde diill merdivenleri çıkmak asansöre binicek halim olmuyo..zaten göbeğim büyüyo bide hava soğuk diye kat kat giyiniyorum yüricek mecalim kalmıyo..oğluşta geçen haftadan beri sapıttı iyice..ters mi duruyo naapıyo nasıl vuruyosa altıma işicek gibi oluyorum...c.tesi doktora gitsekte görsek..şikayet etcem onu bu sefer doktor amcaya..
sorma yaa..sabah öptüm sevdim ama küsüm sana bağırdın bana gece diip duruyo..ama kötü oluyo geceleri yaaa..zaten 2-3 kere çişe kalkıyorum uykum bölünüyo..e her kalktıktan sonra uyumak zaman alıyo..bide o üstümü örtücek die uyandırınca carlamışım bende..
Ayy canım öyleyse zor,Allah kolaylık versin yollarda hali mi kalır insanda,bi de kış zaten göbüş var kıyafetlerde ayrı yük oluyo çok haklısın valla.Ters dönmüştür ondan oluyodur,bi de büyüdükçe daha çok baskı yapıyolar.Ben bir otobüsle geliyorum ama şimdi sağolsun patronum kapıdan alıp akşamda kapıya bırakıyo o açıdan çok rahatım.Eşimin arkadaşı benim patron.bi de zaten yaşadığım yer rahat otobüsle bile işe gelmem 5dk sürüyor.Sizin zor tabi İst.gibi bir yerde.
Ayy ben uykum bölüncek diye tuvalete kalkmaya korkuyorum valla.çünkü uyuyamıyorum tekrardan artık bebek doğunca sızarım heralde.
Selam herkese...
geçmişi okuyamadım şimdi okurum önce yazmak istedim. Dün akşam eşim dediki iş yerinde bi kız varmış. İşte bizimki demiş 3 gün doğumda izin alacam sonuçta babalara 3 gün doğum izni veriliyor değilmi. kızda demişki gerizekalı senmi doğuracaksın 3 gün izin alacaksın. izin okadar sana vermezler. ben başladım ağlamaya tam 1 saat hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. çok kötü oldum yani ağlanacak bişey yok aslında o kızamı kaldı bizim iznimiz. ama bir anda ağlama krizi çok kötü oldum susturamıyor eşim beni. ne yapacağını şaşırdı o da... öyle kötü oldum. normalmi böyle ağlamam birde çok yoruluyorum artık ben böyle üstümden tır geçmiş gibi yorgunum.
nasıl tutuyosun yaa..ben kabus görmeye başlıyorum hemen sıkışıncaa..
canım zaten yatmama yakın sıvı tüketmiyorum o yüzden kalkınca da sadece bir kere hatta bazen eşim kaldırıyo tuvalete gidiyim diyeBende çok sıkışınca mecbur kalıyorum ama eskiden beri gece kalkınca tekrar uyuyamam ben.Ben de kabus görüyorum zaten bi gün bişey olcak ama hadi bakalım.
oohhh ballı börek tabi seninki..öyle işe gelsem bende uçarak çıkarım merdivenleri..
İst.da trafik zaten berbat canım ben rahatım o açıdan valla...Ben bide alışamadım mı nedir hala çok hızlı yürüyorum unutuyorum hamile olduğumu arada,herkes uyarıyo beni koşturma böyle diye.
kız çişe kalkmicam die su içmiyon mu geceee...3 litre su içiceksin dedi bana doktorr..en kötüsü salıvericen yatağa ooohh misler gibi sıcak sıcak..olcak bitcek:)
kıçın başın başlasın ağrımayada ozaman görcem seni koşuyomusun uçuyomusun...acelen ne yavaş yavaş yürüsene..
Ben biraz aceleciyim elimde olmadan öyle yapıyorum,3 ay yattım zaten migrenden canım o günlerin acısını çıkarıyorum.ayy inş.böyle rahat devam ederim çok ağırlaşmam ne diyim.Olursa da mecbur artık yapcak bişey yok.
benimde var migrenim ama çok şükür 2 kere tuttu şimdiye kadar..onunlada buz torbası patates minoset falan hallettim ama her biri 2-3 gün sürdü..ben gayet penguen gibi yürümeye başladım..ilk başta güzel gidiyorum ama biraz fazla yürüyünce belim başlıyo..bende başlıyorum sağa sola yalpalamaya
evet canım bizim doğum günlerimiz aynı:)bizde iyiyiz şükür..gerçi ben biraz üşüttüm bayram arası..hala tam düzelemedim..ama şükür ateş falan yok..
2 gündür beni kız uyandırıyor sabahın nurunda...dünkü çok komikti..fazlaca tepkisine korkarak uyandım..acemilikten baktım ne oluyor..meğer tekme yiyormuşumbabamızı da uyandırıp ortak bulduk sevincimize..
Bir de kızlar ben böyle karnımı daha sert hissediyorum..normal midir bu durum?...sanki daha çok şiştim gibi,hareketlerde zorlanıyorum
iyi akşamlar kızlar dr geldik moralim çok bozuldu bebişim çok iyi hatta 4 gün önden gidiyomuş 424 gr ama rahimağzında açılma başlamış 58 cm den 35 cm.e inmiş dr 2 gün içinde dikiş atalım dedi bide doğum başlarsa dikişleri patlatabilir dedi yani olacağı varsa olur dedi çok üzgünüm kızım için iyi düşünmeye çalışıyorum
sorma yaa..sabah öptüm sevdim ama küsüm sana bağırdın bana gece diip duruyo..ama kötü oluyo geceleri yaaa..zaten 2-3 kere çişe kalkıyorum uykum bölünüyo..e her kalktıktan sonra uyumak zaman alıyo..bide o üstümü örtücek die uyandırınca carlamışım bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?