2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah bu kocaların bizden çekeceği var valla bende sürekli bişey istiyorum keyifsiz ise ona çatıyorum bakalım daha bunlar bide güzel zamanlarımız sona doğru ne olur allah kerimm

sorma yaa..sabah öptüm sevdim ama küsüm sana bağırdın bana gece diip duruyo..ama kötü oluyo geceleri yaaa..zaten 2-3 kere çişe kalkıyorum uykum bölünüyo..e her kalktıktan sonra uyumak zaman alıyo..bide o üstümü örtücek die uyandırınca carlamışım bende..

Ayy canım öyleyse zor,Allah kolaylık versin yollarda hali mi kalır insanda,bi de kış zaten göbüş var kıyafetlerde ayrı yük oluyo çok haklısın valla.Ters dönmüştür ondan oluyodur,bi de büyüdükçe daha çok baskı yapıyolar.Ben bir otobüsle geliyorum ama şimdi sağolsun patronum kapıdan alıp akşamda kapıya bırakıyo o açıdan çok rahatım.Eşimin arkadaşı benim patron.bi de zaten yaşadığım yer rahat otobüsle bile işe gelmem 5dk sürüyor.Sizin zor tabi İst.gibi bir yerde.

Selam herkese...
geçmişi okuyamadım şimdi okurum önce yazmak istedim. Dün akşam eşim dediki iş yerinde bi kız varmış. İşte bizimki demiş 3 gün doğumda izin alacam sonuçta babalara 3 gün doğum izni veriliyor değilmi. kızda demişki gerizekalı senmi doğuracaksın 3 gün izin alacaksın. izin okadar sana vermezler. ben başladım ağlamaya tam 1 saat hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. çok kötü oldum yani ağlanacak bişey yok aslında o kızamı kaldı bizim iznimiz. ama bir anda ağlama krizi çok kötü oldum susturamıyor eşim beni. ne yapacağını şaşırdı o da... öyle kötü oldum. normalmi böyle ağlamam birde çok yoruluyorum artık ben böyle üstümden tır geçmiş gibi yorgunum.

Ayy ben uykum bölüncek diye tuvalete kalkmaya korkuyorum valla.çünkü uyuyamıyorum tekrardan artık bebek doğunca sızarım heralde.

oohhh ballı börek tabi seninki..öyle işe gelsem bende uçarak çıkarım merdivenleri..

Canım hamilelikten normal tabi ne zaman neye ağlıyacağımız belli olmuyor ama o kıza neymiş senin eşinin izni saçmalamış işte.Gün geçtikçe ağırlaşıyoruz yorulmak normaldir.Yinede bünyemizle ilgili ben ilk zamanlar merdivenlerden resmen sürünerek çıkıyordum şimdi maşallah koşturuyorum valla.Tabi ilerleyen günlerde ne olurum bilmem.Tekrar merdivenlerde oturmaya başlayabilirim tabi

nasıl tutuyosun yaa..ben kabus görmeye başlıyorum hemen sıkışıncaa..

canım zaten yatmama yakın sıvı tüketmiyorum o yüzden kalkınca da sadece bir kere hatta bazen eşim kaldırıyo tuvalete gidiyim diyeBende çok sıkışınca mecbur kalıyorum ama eskiden beri gece kalkınca tekrar uyuyamam ben.Ben de kabus görüyorum zaten bi gün bişey olcak ama hadi bakalım.

kıza neki alla allaaaaaaaa...ay ben böyle insanlara uyuz oluyorum..şeytan diyo git yol saçını başını ver eline...isterse 1 hafta alır..hele izni varsa 2 hafta alır ona ne yani...gidip diceksin aslında gözün mü var hayırdır die...

kız çişe kalkmicam die su içmiyon mu geceee...3 litre su içiceksin dedi bana doktorr..en kötüsü salıvericen yatağa ooohh misler gibi sıcak sıcak..olcak bitcek:)

oohhh ballı börek tabi seninki..öyle işe gelsem bende uçarak çıkarım merdivenleri..

İst.da trafik zaten berbat canım ben rahatım o açıdan valla...Ben bide alışamadım mı nedir hala çok hızlı yürüyorum unutuyorum hamile olduğumu arada,herkes uyarıyo beni koşturma böyle diye.

İst.da trafik zaten berbat canım ben rahatım o açıdan valla...Ben bide alışamadım mı nedir hala çok hızlı yürüyorum unutuyorum hamile olduğumu arada,herkes uyarıyo beni koşturma böyle diye.

kıçın başın başlasın ağrımayada ozaman görcem seni koşuyomusun uçuyomusun...acelen ne yavaş yavaş yürüsene..

kız çişe kalkmicam die su içmiyon mu geceee...3 litre su içiceksin dedi bana doktorr..en kötüsü salıvericen yatağa ooohh misler gibi sıcak sıcak..olcak bitcek:)

Günde 3-3,5lt su içiyorum zaten canım ama gece içmiyorum valla napıyım.Bide gece içersem ben tuvalette yatarım artık zaten gündüz yarım saatte bi diyorum gece kalkmıyım o kadar bari.Zaten bu gidişle sonunda öyle olcak.Çatlıycak gibi oluyorumda öyle kalkıyorum.

kıçın başın başlasın ağrımayada ozaman görcem seni koşuyomusun uçuyomusun...acelen ne yavaş yavaş yürüsene..

Ben biraz aceleciyim elimde olmadan öyle yapıyorum,3 ay yattım zaten migrenden canım o günlerin acısını çıkarıyorum.ayy inş.böyle rahat devam ederim çok ağırlaşmam ne diyim.Olursa da mecbur artık yapcak bişey yok.

benimde var migrenim ama çok şükür 2 kere tuttu şimdiye kadar..onunlada buz torbası patates minoset falan hallettim ama her biri 2-3 gün sürdü..ben gayet penguen gibi yürümeye başladım..ilk başta güzel gidiyorum ama biraz fazla yürüyünce belim başlıyo..bende başlıyorum sağa sola yalpalamaya

Benim de çok ayakta durunca belim ağrıyor oturcak yer arıyorum hemen biraz dinleniyorum.Yürüyünce ağrımıyo çok Allah'tan.yinede çok yürümemek lazım zaten dinlene dinlene.Migren beni mahfetti valla 3ay boyunca her hafta 5-6gün ağrıdı öyle minosetle buzla falanda geçmedi.Valla artık acısından hüngür hüngür ağlıyodum.Hatırlamak bile istemiyorum valla karanlıkta oturduk hep bizi evde yok zannediyolardı.

geçmiş olsun bende bayramdan önce üşüttüm hala öksürük devam ediyo.

Ne güzel senin kocan hissetmiş bebişi bizimki hala hissedemedi çocuk o kadr vuruyo ama nafile. Karnının sertleşmeside normaldir bence bende öyleyim .

Canım sen kafana takmamaya çalış biliyorum çok ama kızın için stres yapmamaya gayret et dualarımız seninle biliyosun inş. bişeycik olmaz bebeğine Allahın izniyle en azından 2 ay daha dayanabilse çok iyi olur. Aklıma Ceyda düvenci geldi şimdi oda senin gibi sıkıntılar yaşamış galiba ayakları havada yatmış aylarca hastanede. Eğer yapabileceğimiz bişey varsa lütfen söyle dua olur yasin olur bilemiyorum ama uzaktanda olsa senin için bişeyler yapmak isterim .

benim eşimde bakıyor bende keyif yok hemen aşkım sen erken uyu istersen kavgaya gerek yok diyor yoksa fena yaa her şeye laf söyleyen bir tipe girdiğim için allah onlarada bizede yardım etsin ne yapayım ben ağrılardan sürünürken sürekli o rahat rahat uyuyor sinir oluyorum geçen sabah ben tuvalete kalktım uyku bölünüyor filan uyuz oldum oda mışıl mışıl yatıyor hemen dürtersin aşkım yaa senin tuvaletin gelmiştir kalk bi tuvalete git dedim oda yo gelmedi ne güzel uyuyorum manyak mısın bunun için benimi kaldırdın diye oh canıma deysin onun kızı benim yattığım pozisyonu beğenmiyince hemen tekmeyle uyandırıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…