2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazık kendini mutlu etmeye çalışıyor kıyamam bari tadını çıkara çıkara yeee

güle güle kullanın cnm baya uyguna gelmiş biz yalvar yakar 2800 nakit aldık....

o spazm illeti beni de buldu ya ,, acilde benim gittiğim hastanedede doktor panik oldu hamile olduğumu öğrenince

herkese tavsiyem bu dönemde aciline güvenebileceğiniz bir hastane bulun iş başa gelmeden biz de eve gelince çok pişman olduk eşimle

gözün aydın malkoc güle güle kullanmak nasip etsin aldıklarını bebek odası ile ilgilenmek anneye çok büyük moral oluyordur çünkü bende alacaklarımı hayal ederken bile mutlu oluyorum:))

berker yüreğini ferah tut .umarım gideceğin doktordan güzel haberlerle dönersin. Bazı doktorlar anneyi strese de sokabiliyorlar. çok ayakta kalma hep ayaklarını uzat.

saful senden sonrada herkes şikayet etmiş bu konudan,, benim şikayetim yok ama doktorum sağ olsun daha olmadan her şeyi anlatıyor ve daha bugün dedi kasıklardan dudaklara kadar yayılan ağrılar hissedebilirmişiz bunlar pelvk kasları bebeği taşımaktan yorulduğu için olurmuş ve bana sen gebe bi kadısın öyle zop zop gezmiyceksin dedi bu sabah kramplarınada sebep olabilirmiş bilgilerinize

kızlar merhaba bende haftaya medikal parktan randevu aldım.gidelim bi bakalım hastaneye dedik. oranın doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varmı.(izmir)

Son düzenleme:

haklısın hazırlıklı olmakta fayda var ben dayanamayıp bişeyler alıyorum ufak tefek yoksa onlarda olmıcaktı . İnş. izinden sonra geç kalmam hazırlıklar için aslında içim içimi yiyo biran önce alınsa herşeyi ama kendi odamıza alıcaz odanın şekli değişmesi lazım bir sürü iş tabiki.

yazık kendini mutlu etmeye çalışıyor kıyamam bari tadını çıkara çıkara yeee

bir lokmada bitti gitti meyveyi bile doya doya yiyemiyorum yaaa ((

yaw kaçta kahvaltı ediyosunki daha ara öğündesin sennnn..saat 1 buçuk olduu..biz öğlen yemeğimizi bile yedikk..sabahları erken kalkta et kahvaltınıı..

10:30-11:00 aralığında yaptım kahvaltımı her öğün arası 2 saat olunca böyle oldu yaklaşık yarım saat 45 dk sonra öğlen yemeği vakti gelecek, ondada karnabahar kabak haşlayıp yiycem çok matah birşey yok yani oturup sebze yemeği yemek yerine bu şekilde sebze yiyebileceğimi söyledi doktor ben öğlen yemek yemeği pek sevmiyorumda, masaya oturup yemeği falan, çalışıyor olsam böyle olmazdı tabi güzel güzel yerdim evde olunca sıkılıyor insan.

güle güle kullanın cnm baya uyguna gelmiş biz yalvar yakar 2800 nakit aldık....

içime sinen bir takım bulsaydım o 2500 3000 tl liklerden alacaktık hatta eşim öylesini istiyordu ama beğenemedim birşey.

gözün aydın malkoc güle güle kullanmak nasip etsin aldıklarını bebek odası ile ilgilenmek anneye çok büyük moral oluyordur çünkü bende alacaklarımı hayal ederken bile mutlu oluyorum:))

çok sağol canım aynen öyle, şimdide diğer ihtiyaçlarının listesini hazırlıyorum, marka marka belirliyorum mesela nem cihazı ama şu markanın nem cihazı ve şuan için 2farklı siteden fiyat karşılaştırması yapıyorum , ders çalışmak daha kolaydı :)

kızlar ikeanın kalitesi nasıll

Canım biz baktık çok beğenmedik ama bikaç yıl kullansın sonra çocuğunistediği gibi oda alıyım diyosan iyi bence.

ikeanın ürünleri hiçbir zaman o mobilyacılarda hissettiğin hissi vermez zaten kullanılan malzemeler çok daha ince. Biz 1 sene önce tüm yatak odamızı ikeadan almıştık ve ben çok memnunum bizi taşıyormu taşıyor, sifonyer sapasağlam duruyor mu evet duruyor üstelik aldıktan sonra başka eve taşındık yani şu ana kadar 2 kere sök kur yaptık, bebek mobilyasını oradan almamın en büyük sebebide özgenin dediği gibi birkaç sene kullansın sonra kızımızın zevkine göre bir oda yapalım mantığı ve daha da önemlisi su bazlı boya kullanılmış olması , mobilyacılarda kullanılan boyalar birkaç sayfa öncede belirttiğim gibi su bazlı değilmiş, filli boyanın bir çeşidi kullanılıyormuş, su bazlı kullanan bir tek inci tunçel mağazası ondada fiyatlar 5000 tl den başlıyor .

kızlar merhaba bende haftaya medikal parktan randevu aldım.gidelim bi bakalım hastaneye dedik. oranın doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varmı.(izmir)

cnm ben de randevu alıcam en kısa zamanda. fiyatlar hakkında muayene olmadan bilgi vermiyorlarmış zaten, ne saçma dimi

bende oestocare kullanıyorum 12. haftamdan beri maşallah kramp falan yok, bn gün aşırı içmemi söyledi dr.

ne kadarmış muayene ücreti?? cnm sende güven uyandırıyor mu bu hastane? yeni olması beni tedirgin etti biraz, düzeni oturur inş şubata kadar

canım sigortalı için muayene ücreti 35TL alıyorlarmış.valla emin değilim sadece gidip görmek istiyorum. Am benim aklımın birtarafı Egepol de.

benim okuduğum kadarıyla daha önce butarz bir hikayesi ola gebeye 12-14 hafta arası dikiş herşartta atıyorlar, geçen bir arkadaşımız lik vermişti orada güzel paylaşımlar var bu konuyla alakalı, baya tecrubeli anneler var, iyi karar ver canım, hayırlısı olsun inşallah

canım sigortalı için muayene ücreti 35TL alıyorlarmış.valla emin değilim sadece gidip görmek istiyorum. Am benim aklımın birtarafı Egepol de.

ben yrn egepole gidiyorum randevum var, bebişkomu görücemm.. gittiğimde nöbetçi drun olmadığı meselesini görüşücem bakalım. beni tatmin eden bilgiler alabilirsem medicalden randevu almaktan vazgeçerim. yoksa hemen dönüşte oraya giderim. egepol çok iyi organize olmuş doğum konusunda diyorlar. drumu da seviyorum sadece ulaşamıyorum istediğim zmn

çok haklısın bende hastaneden port bebeyle çıkarmayı düşünüyorum üşümesin diye aynı zamanda emniyetli olmıcak diyorum arabaya kadar port bebeyle taşıyıp sonra ana kucağına alabiliriz zaten arabayı ısıtmış oluruz önceden hatırlatman iyi oldu.

inşallah doğum sonrası eski yerlerine gelirde hayat boyu içmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…