- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.401
duvar kağıdı hala gelmedi kargoyu bekliyorum ufff gelsede çıksak artık çok iş var bugünde, benim meyve saatim geldi 1 porsiyon meyve yanında 1 çay bardağı süt yiyeyimde mutlu olayım, kahvaltıdan beri bu saati bekliyordum :)
kiracıysan kesinlikle boşver duvar kağıdını masraflı bir iş çünkü, belki sadece odaya şirinlik katmak için bordür geçebilirsin ve bordürden avize yaptırdınmı çok uyumlu olur.
ikeadan aldıklarımın isimlerini yazayım,
YATAK HENVIKS BEYAZ 219 TL
DOLAP HENVIKS BEYAZ 239 TL
ŞİFONYER KOPPANG BEYAZ 219 TL
RAF STENSTORP BEYAZ 69 TL
birde emzirme için sallanan sandalye aldı, aslında tam sallanmıyorda esniyor daha güvenli geldi bana kontrol tam bende oluyor, minderiyle beraber 129 TL
yazık kendini mutlu etmeye çalışıyor kıyamam bari tadını çıkara çıkara yeee
yaw kaçta kahvaltı ediyosunki daha ara öğündesin sennnn..saat 1 buçuk olduu..biz öğlen yemeğimizi bile yedikk..sabahları erken kalkta et kahvaltınıı..
ben zaten gebeliğin başından beri doğum yapacağım yere gidiyorum
bir keresinde 19 haftalıktım sanırım mide spazmı geçirmiştim gece doktor telini veriyor hep ama ulaşabilene aşkolsun aradım aradım açmadı ben de jimer e gittim kadın hastanesine orda bile kadın doğumcu yoktu ama 1 saate gelir dediler ben de orda muayene oldum maalesef gece rahatsızlanınca özel doktor bulmak zor belki devlet hastanelerinde vardır ama ben de dua ediyorumhep gecebisorun çıkmasın diye..
günaydın kızlarrrr :)))
biz çokkk keyifliyiz pazartesi salı koşturma içinde geçti ve bugünde öyle geçecek gibi görünüyor anlatmaya başlayayım :)
bu arada barıştım :) mesaj sahibine ulaşmıştır :))))
canım kızımın dün duvar kağıtlarını aldım yarın duvara uygulayacaklar resmini eklerim eğer bulursam internetten ben bayıldımmm :)))
dün inanılmaz bir olay yaşadık, hatırlayan olabilir kendi ailem ile evlendiğimizden beri sorunlarımız vardı ama torun olunca işler değişiyor lafının gerçeğini yaşamaya başladık ve kızımın anneannesi tün bebek odası mobilyasını aldı dün :)))
ayrıca dün şeker yükleme testim yapıldı 100 gr 3 saat sürdü, 9 da gittim 12:30 da çıktım hastaneden 3 kere kan alındı ve 3. saat şekereim azıcık yüksek çıktı max 140 olması gerekirken 145 çıktı bende ve hemen diyetisyene gönderildim zaten 2 kilo kalmış doktorun izin verdiği almam gereken kiloya , birde şeker düzenleyici bir beslenme programı uygula dedi ve hayatım karardı çünküüüüü(((
havuç, patates, en önemlisi her türlü tatlı , içtiğim meyve sularının miktarı ve yediğim yemeklerin miktarı azaldı(( hepsi bir yana tatlı çok fena oldu çünkü hamileliğimin sigarası diyordum tatlıya, evde yapmadığım pasta muhallebi vs kalmadı canım inanılmaz kremalı çikolata soslu şeyler yemek istiyor ve yemeklerden sonra yemezsem doyduğumu hissetmiyordum aynı eskiden sigara içmediğimde olduğu gibi ama mecbur 3 ay sıkıcam dişimi artık nelerden vazgeçmedim bundan mı vazgeçemicem.
çorbaya koyduğum havuç patates bile yasak bırakın başka şekilde tüketmeyi yani....
bebişimde 670 gr çıktı boyunu hatırlamıyorum :)))
bugünde halı bakıcam, bizim yatak odası için beşiğini alıcaz o kaldı ve en zevkli kızım tekstil ve diğer gereçlerin alışverişi kaldı küvet ıvır zıvır vs....
avizesinide ya perdeden yada duvar kağıdının bordüründen kaplattırıcam.
ayyyy çok heyecanlı hepsi birde kendisi gelsin bakalım neler olacak ....
aaa unuttum bebek arabamızda geldi dün eve hemen ana kucağını arabanın üzerine taktım yumuk yumuk içinde hayal ediyoruz evin içinde arabayı sürüyoruz :))))
berker yüreğini ferah tut .umarım gideceğin doktordan güzel haberlerle dönersin. Bazı doktorlar anneyi strese de sokabiliyorlar. çok ayakta kalma hep ayaklarını uzat.14 haftalarda atılması gerekiyomuş ama benim o haftalarda açılma yoktu herşey normaldi şuan drlar çok riskli diyo başka bişey demiyo bide özeldn g
ittiğim dr dikiş atmak için 1500lr istiyo kesin çözüm değilmiş kesin çözüm olsa tamam dicem aşağı sakal yukarsı bıyık
kızlar bişe sorcam size dün dışarı çıktım bayada yol yürüdüm herzaman yürüyemiyorum eve geldim..kasıklarım ve şeyimin kemiği öyle ağırdı ki yoruldum ondandır dedim.bugün uyandım hala aynı kemiğimi kırmışlar gibi bi ağrı oluyomu sizede korkmaya başladım bide baskı hissi var..
kızlar ikeanın kalitesi nasıll
bende hiç tekstil almamıştım canım, sıralamam odanın duvarı mobilyası sonrasında diğer gereçler ve tekstil idi.
yakın zamanda hastane çantamıda hazırlayıp bir kenara koyacağım, idrar yolu enfeksiyonu yüzünden erken doğum riski devam ediyor hazırlıklı olmak lazım...
yazık kendini mutlu etmeye çalışıyor kıyamam bari tadını çıkara çıkara yeee
yaw kaçta kahvaltı ediyosunki daha ara öğündesin sennnn..saat 1 buçuk olduu..biz öğlen yemeğimizi bile yedikk..sabahları erken kalkta et kahvaltınıı..
güle güle kullanın cnm baya uyguna gelmiş biz yalvar yakar 2800 nakit aldık....
gözün aydın malkoc güle güle kullanmak nasip etsin aldıklarını bebek odası ile ilgilenmek anneye çok büyük moral oluyordur çünkü bende alacaklarımı hayal ederken bile mutlu oluyorum:))
kızlar ikeanın kalitesi nasıll
Canım biz baktık çok beğenmedik ama bikaç yıl kullansın sonra çocuğunistediği gibi oda alıyım diyosan iyi bence.
kızlar merhaba bende haftaya medikal parktan randevu aldım.gidelim bi bakalım hastaneye dedik. oranın doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varmı.(izmir)
cnm ben de randevu alıcam en kısa zamanda. fiyatlar hakkında muayene olmadan bilgi vermiyorlarmış zaten, ne saçma dimi
evet çok saçma muayene ücretini bile zor söylediler.
ayçacım, benimde vücudumda ağrımayan yerim kalmadı özellikle belden aşağası ayak parmakalarına kadar felaket, bazen yürüyemeyecek duruma geliyorum, 2 gündür osteocare dışında solgarın magnesıum cıtrate kullanmaya başladım ikisindende günde 1 tane ve hemen fark etti, eğer kullanmıyorsan doktoruna sor bana senin adını duymak istemediğin doktor verdi :)
maşallah diyeyim 2 gündür deliksiz uyuyorum, son 2 haftadır hiçbir gece uyuyamıyordum ağrılardan...
ne kadarmış muayene ücreti?? cnm sende güven uyandırıyor mu bu hastane? yeni olması beni tedirgin etti biraz, düzeni oturur inş şubata kadar
14 haftalarda atılması gerekiyomuş ama benim o haftalarda açılma yoktu herşey normaldi şuan drlar çok riskli diyo başka bişey demiyo bide özeldn gittiğim dr dikiş atmak için 1500lr istiyo kesin çözüm değilmiş kesin çözüm olsa tamam dicem aşağı sakal yukarsı bıyık
canım sigortalı için muayene ücreti 35TL alıyorlarmış.valla emin değilim sadece gidip görmek istiyorum. Am benim aklımın birtarafı Egepol de.
lütfen ama lütfen bebeği anakucağına koymadan arabayı hareket ettirmeyin lütfennnn....
portbebe kucakta yada arabanın koltuğunu üzerine kemer bağlanmadan konulmak zorunda kalınıyor çok tehlikeli allah hepimizi korusun ama lütfen bizlerde gereken tüm tedbirleri alalım...
BENİM de tiroid sorunum war. 50 mg ile başladık levotirona, şimdi 125 mg. ama geçen ayki tahlillerimde tsh 2.50 lerde çıktı çok sevindim tabi ama dr düşürmedi dozajı,bu böyle gider heralde, tahlillere de dewam tabi.. dedi ki 4.00 e kadar normal sayılırmış, 2.50 civarı olması daha iyiymiş.. bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlara Allah sabır versin ne diyeyim, stres yapmıcaz fazla da düşünmicez, ilaçlara dewammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?