2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

net bir cevap verseler anlıcaz biri atalım diyor hoş para için demediği ne malum diğer başka birşey diyor insanı alak bulak ediyorlar devlet hastanesine gittin mi cnm

şevket yılmaza gittim 2 dr göründüm ikiside aynı konuşuyo gebelik ilerlediği için çok riskli olur diyolar erken doğuma neden olabilirmiş zaten dikiş atılması sadece doğumu geciktiriyo kesin çözüm değil yapılsa zararlı yapılmasa ALLAHa emanet

canım egepolde muayene ücreti ve doğum ücretleri hakkında bilgin varmı?

peki sen ne düşünüyorsun hangi doktorun söyledikleri cazip geliyor sana karar senin biliyorsun

benimde ağrıyo malum yerin kemiği ablama sordum onda olmamış kisti olan bi arkadaşında olmuş bende de kist vardı ama ne alakası var kistle yani . yürürken zor oluyo daha 4 ay var nasıl geçerki o kadr zaman. Şeyim ağrıyo diyorum millet gülüyo bana .

kistle bi alakası olduğunu sanmıyorum..yukarda bi arkadaş açıklama yapmış doktoru pelvik kaslarının bebeği taşımakta zorlandığından olduğunu söylemiş..valla ağrıdan yürüyemiyorum bugünden beri yatıyorum..öyle gıcık bi ağrıki valla şeyim ağrıyo die gülenlere bi tane çakarım

bende evimde olsam da yatsam(

Canlarım yarın kontrole gidiyorum... Umarım güzel geçer...
Hastaneyi aradım şeker yüklemesi hakkında bilgi aldım. 50 ve 70 gr lık olarak ikiye ayrılıyormuş bu test. eğer 50 gr yada mg yanlış olmasın doktor bunu isterse 1 saatlik bir süre, diğerini isterse 3 saatlik bir zaman sürüyormuş bu test. 8 saat aç kalsanız yeter dedi. ücretide sordum 27 Tl.
Bana bol bol dua edin. İnşallah herşey yolundadır...

merhaba kızlar
nasılsınız? takip edemiyorum iş yoğunluğundan umarım herkesin keyfi yerindedir
bennn artık geceleri U-YU-YA-MI-YO-RUMMMMMM
kalçamdaki kemikler batıyor bacaklarıma kramp giriyor gün içerisinde oturarak çalıştığım için belim ağırıyor yatakta dönemiyorum daha şimdidennnn
olsun ama sonunda büyük ödül var.
bu arada oğluşumu doğar doğmaz sünnet ettireceğim allah kısmet ederse, hastane bana sünnet için ekstra 1,500 tl fiyat verdi
erkek anneleri , siz araştırdınızmı sünnet fiyatlarını?

canım doktor ve hastane tavsiyesi bölümünde bir arkadaş yazmış
hastaneye gidip görmüş fiyat almış ve kesin kararını vermiş orda yaptırcakmış
fiyatlar çok uygunmuş normal doğum 300 tl özel oda ücreti 100 tl refakatçıda 50 tl ymiş
yani hem çok konforlu bir hastaneymiş hem doktoru çok iyiymiş
hemde gayet uygun ücretler
ben randevu alıp oraya gidicem kısmetse

neyyyynnnn 1500 tl mi? hayatım bu hangi hastane Allah aşkına, çok merak ettim..? bildiğim kadarıyla devlette yaptırırsan 50 tl sabit bir ücreti war, özeller de 150 200 bazı hastaneler de 500. ama 1500 ilk defa duydum

canım bende geceleri uyanıyorum sonra uykum gelmiyor özellikle bebeğin tekmeleriyle uyanıyorum ve gece durmuyor güm güm yatırmıyor. sağa sola yatsam ya sağdan yada soldan tekmeliyor eziliyomrmuş gibi oluyorum korkuyorum sırt üstü yatsam sırtım ağrıyor. şimdiden zorlaştı...

Son düzenleme:
merhaba kızlaar umarım herkesin herşey yolundadır. ben sizden birşey rica edicem ben öğretmenim ve okulumuz bir yarışmaya katıldı sadece facebookta destek ola tıklamanız yeterli. telefon istiyo kendi numaranızı yazmasanızda sistem kabul ediyo. ana sınıfımıza oyuncak alıcaklar . çocukları 1 oyla mutlu edebilriz ve hiç bir ücret karşılığı olmadan http://apps.facebook.com/VirüsVirüs...ookmarks&fb_source=bookmarks_apps&fb_bmpos=2_

ne kadar keyifli anlatmışsın içim ısındı kim bilir sana yaşattığı mutluluk ne büyüktür... canım biz de duvar kağıdı mı yaptırsak diye düşünmüştük. modokoda hanngi mağazadan aldınız duvar kağıdını? odanız kaç m2 yaklaşık? hepsini kullanırsanız 540 lira yapıyor yanılmıyorsam? resimli falan mı desen mi sadece? bilgi verir misin?

inş. hayırlı haberlerle dönersin canım

bu arada okulumuzun adı afyonkarahisar alkim i.ö.o.

Siz böyle yazınca korkmaya başladım valla ne zaman başladı böyle uykusuzluk falan?Ben şimdilik gayet iyiyim ama aramızda bikaç hafta var ondan mı acaba?

İnş.güzel haberlerle gelirsin canım...

Ben de doğar doğmaz sünnet ettirmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum çok küçük diye istemiyor.Ama bence çok demişler fiyatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…