- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.421
net bir cevap verseler anlıcaz biri atalım diyor hoş para için demediği ne malum diğer başka birşey diyor insanı alak bulak ediyorlar devlet hastanesine gittin mi cnm
ben yrn egepole gidiyorum randevum var, bebişkomu görücemm..gittiğimde nöbetçi drun olmadığı meselesini görüşücem bakalım. beni tatmin eden bilgiler alabilirsem medicalden randevu almaktan vazgeçerim. yoksa hemen dönüşte oraya giderim. egepol çok iyi organize olmuş doğum konusunda diyorlar. drumu da seviyorum sadece ulaşamıyorum istediğim zmn
şevket yılmaza gittim 2 dr göründüm ikiside aynı konuşuyo gebelik ilerlediği için çok riskli olur diyolar erken doğuma neden olabilirmiş zaten dikiş atılması sadece doğumu geciktiriyo kesin çözüm değil yapılsa zararlı yapılmasa ALLAHa emanet
kızlar bişe sorcam size dün dışarı çıktım bayada yol yürüdüm herzaman yürüyemiyorum eve geldim..kasıklarım ve şeyimin kemiği öyle ağırdıki yoruldum ondandır dedim.bugün uyandım hala aynı kemiğimi kırmışlar gibi bi ağrı oluyomu sizede korkmaya başladım bide baskı hissi var..
canım egepolde muayene ücreti ve doğum ücretleri hakkında bilgin varmı?
benimde ağrıyo malum yerin kemiği ablama sordum onda olmamış kisti olan bi arkadaşında olmuş bende de kist vardı ama ne alakası var kistle yani . yürürken zor oluyo daha 4 ay var nasıl geçerki o kadr zaman. Şeyim ağrıyo diyorum millet gülüyo bana .
kistle bi alakası olduğunu sanmıyorum..yukarda bi arkadaş açıklama yapmış doktoru pelvik kaslarının bebeği taşımakta zorlandığından olduğunu söylemiş..valla ağrıdan yürüyemiyorum bugünden beri yatıyorum..öyle gıcık bi ağrıki valla şeyim ağrıyo die gülenlere bi tane çakarım
bende evimde olsam da yatsam(
ben yrn egepole gidiyorum randevum var, bebişkomu görücemm..gittiğimde nöbetçi drun olmadığı meselesini görüşücem bakalım. beni tatmin eden bilgiler alabilirsem medicalden randevu almaktan vazgeçerim. yoksa hemen dönüşte oraya giderim. egepol çok iyi organize olmuş doğum konusunda diyorlar. drumu da seviyorum sadece ulaşamıyorum istediğim zmn
merhaba kızlar
nasılsınız? takip edemiyorum iş yoğunluğundan umarım herkesin keyfi yerindedir
bennn artık geceleri U-YU-YA-MI-YO-RUMMMMMM
kalçamdaki kemikler batıyor bacaklarıma kramp giriyor gün içerisinde oturarak çalıştığım için belim ağırıyor yatakta dönemiyorum daha şimdidennnn
olsun ama sonunda büyük ödül var.
bu arada oğluşumu doğar doğmaz sünnet ettireceğim allah kısmet ederse, hastane bana sünnet için ekstra 1,500 tl fiyat verdi
erkek anneleri , siz araştırdınızmı sünnet fiyatlarını?
ben egepole gidiyorum. muayene ücreti 28 tl. doğum ücreti de 700 civarında
merhaba kızlar
kalçamdaki kemikler batıyor bacaklarıma kramp giriyor gün içerisinde oturarak çalıştığım için belim ağırıyor yatakta dönemiyorum daha şimdidennnn
bu arada oğluşumu doğar doğmaz sünnet ettireceğim allah kısmet ederse, hastane bana sünnet için ekstra 1,500 tl fiyat verdi
günaydın kızlarrrr :)))
biz çokkk keyifliyiz pazartesi salı koşturma içinde geçti ve bugünde öyle geçecek gibi görünüyor anlatmaya başlayayım :)
bu arada barıştım :) mesaj sahibine ulaşmıştır :))))
canım kızımın dün duvar kağıtlarını aldım yarın duvara uygulayacaklar resmini eklerim eğer bulursam internetten ben bayıldımmm :)))
dün inanılmaz bir olay yaşadık, hatırlayan olabilir kendi ailem ile evlendiğimizden beri sorunlarımız vardı ama torun olunca işler değişiyor lafının gerçeğini yaşamaya başladık ve kızımın anneannesi tün bebek odası mobilyasını aldı dün :)))
ayrıca dün şeker yükleme testim yapıldı 100 gr 3 saat sürdü, 9 da gittim 12:30 da çıktım hastaneden 3 kere kan alındı ve 3. saat şekereim azıcık yüksek çıktı max 140 olması gerekirken 145 çıktı bende ve hemen diyetisyene gönderildim zaten 2 kilo kalmış doktorun izin verdiği almam gereken kiloya , birde şeker düzenleyici bir beslenme programı uygula dedi ve hayatım karardı çünküüüüü(((
havuç, patates, en önemlisi her türlü tatlı , içtiğim meyve sularının miktarı ve yediğim yemeklerin miktarı azaldı(( hepsi bir yana tatlı çok fena oldu çünkü hamileliğimin sigarası diyordum tatlıya, evde yapmadığım pasta muhallebi vs kalmadı canım inanılmaz kremalı çikolata soslu şeyler yemek istiyor ve yemeklerden sonra yemezsem doyduğumu hissetmiyordum aynı eskiden sigara içmediğimde olduğu gibi ama mecbur 3 ay sıkıcam dişimi artık nelerden vazgeçmedim bundan mı vazgeçemicem.
çorbaya koyduğum havuç patates bile yasak bırakın başka şekilde tüketmeyi yani....
bebişimde 670 gr çıktı boyunu hatırlamıyorum :)))
bugünde halı bakıcam, bizim yatak odası için beşiğini alıcaz o kaldı ve en zevkli kızım tekstil ve diğer gereçlerin alışverişi kaldı küvet ıvır zıvır vs....
avizesinide ya perdeden yada duvar kağıdının bordüründen kaplattırıcam.
ayyyy çok heyecanlı hepsi birde kendisi gelsin bakalım neler olacak ....
aaa unuttum bebek arabamızda geldi dün eve hemen ana kucağını arabanın üzerine taktım yumuk yumuk içinde hayal ediyoruz evin içinde arabayı sürüyoruz :))))
canım, bebek arabasını aldığımız yerin sitesinin linki koyuyorum zaten bu araba buradan başka yerde satılmıyor , 1599 TL'ye aldık, 500 nakit 1000 TL 12 taksit bonusa yapılıyor.
araba konusunda eğer bu rakamlara çıkmayı düşünüyorsan tek geçilecek bir araba diyebilirim eğer bugaboo almayacaksan :) biliyorsun ne kadar ince eleyip sık dokuduğumuzu araba konusunda her anlamda süper bir araba bu.
duvar kağıdı için önce modoko sonra imç yi gezdim, modokoda 70-80 euro rulosuna fiyat verdiler hep ve bize 5-6 rulo lazımdı, imçde fiyatlar daha uygundu ancak modokoda yeni açılan bir mağaza var imçnin altında fiyat vermeyi başardı bende pazarlık yaptım biraz rulosu 40 TL ye geldi , liste fiyatı imç'de 70-80 tl olan bir duvar kağıdıydı bu, kendi ustaları var rulo başına ustaya 20 TL ödüyorsun, mesala bizim 9 rulo ama artabilir o yüzden usta ile iş sonunda hesaplaşılıyormuş.
ayrıca duvar kağıdını aldığımız yer artan açılmamış ruloları aynı fiyattan iade alacak ve mesala 1 rulo açıldı duvara montajı yapıldı ve beğenmedin hepsini iade alıyormuş, çok düzgün insanlardı dilersen beraberde gidebiliriz.
Canlarım yarın kontrole gidiyorum... Umarım güzel geçer...
Hastaneyi aradım şeker yüklemesi hakkında bilgi aldım. 50 ve 70 gr lık olarak ikiye ayrılıyormuş bu test. eğer 50 gr yada mg yanlış olmasın doktor bunu isterse 1 saatlik bir süre, diğerini isterse 3 saatlik bir zaman sürüyormuş bu test. 8 saat aç kalsanız yeter dedi. ücretide sordum 27 Tl.
Bana bol bol dua edin. İnşallah herşey yolundadır...
merhaba kızlaar umarım herkesin herşey yolundadır. ben sizden birşey rica edicem ben öğretmenim ve okulumuz bir yarışmaya katıldı sadece facebookta destek ola tıklamanız yeterli. telefon istiyo kendi numaranızı yazmasanızda sistem kabul ediyo. ana sınıfımıza oyuncak alıcaklar . çocukları 1 oyla mutlu edebilriz ve hiç bir ücret karşılığı olmadan http://apps.facebook.com/VirüsVirüs...ookmarks&fb_source=bookmarks_apps&fb_bmpos=2_
canım bende geceleri uyanıyorum sonra uykum gelmiyor özellikle bebeğin tekmeleriyle uyanıyorum ve gece durmuyor güm güm yatırmıyor. sağa sola yatsam ya sağdan yada soldan tekmeliyor eziliyomrmuş gibi oluyorum korkuyorum sırt üstü yatsam sırtım ağrıyor. şimdiden zorlaştı...
Canlarım yarın kontrole gidiyorum... Umarım güzel geçer...
Hastaneyi aradım şeker yüklemesi hakkında bilgi aldım. 50 ve 70 gr lık olarak ikiye ayrılıyormuş bu test. eğer 50 gr yada mg yanlış olmasın doktor bunu isterse 1 saatlik bir süre, diğerini isterse 3 saatlik bir zaman sürüyormuş bu test. 8 saat aç kalsanız yeter dedi. ücretide sordum 27 Tl.
Bana bol bol dua edin. İnşallah herşey yolundadır...
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?