2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Siz böyle yazınca korkmaya başladım valla ne zaman başladı böyle uykusuzluk falan?Ben şimdilik gayet iyiyim ama aramızda bikaç hafta var ondan mı acaba?

bende 10 kere uyanıyorum gecede..gerçi oğlumda uyuyo sanırım benle beraber çok tekmelemiyo gece ama kıçım başım heryerim ağrıdığı için dönemiyorum falan..bide çiş meselesi var tabii..

bende 10 kere uyanıyorum gecede..gerçi oğlumda uyuyo sanırım benle beraber çok tekmelemiyo gece ama kıçım başım heryerim ağrıdığı için dönemiyorum falan..bide çiş meselesi var tabii..

Ben hiç uyanmıyorum sedace bir kere tuvalet için o kadar.Oğlumda uyuyo sanırım tekmelemiyor annesini.Ama sen ne zamandır böylesin aramızda 2 hafta falan var seninle,yeni mi başladı?

neyyyynnnn 1500 tl mi? hayatım bu hangi hastane Allah aşkına, çok merak ettim..? bildiğim kadarıyla devlette yaptırırsan 50 tl sabit bir ücreti war, özeller de 150 200 bazı hastaneler de 500. ama 1500 ilk defa duydum
kadıköy şifada doğum yapacağım kısmetse bu fiyatı kadıköy şifa verdi, doğumumu özel sağlık sigortası karşılıyor ama sünneti karşılamıyor, memorial, medical park, acıbademde hemen hemen bu fiyatları verdi. çocuğu hastane hastane taşımak istemiyorum, devlettede olsun istemiyorum, ssk anlaşmalı özel hastanelerden fiyat alacağım birde

ben bebeğimin hareketlerinden değil daha çok ağrılardan uyanıyorum

Ben de doğar doğmaz sünnet ettirmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum çok küçük diye istemiyor.Ama bence çok demişler fiyatına.
doğar doğmaz yapılması faydalı diye biliyorum acı eşiği az hissetmiyor, göbek bağından önce iyileşiyor, yani iyileşme süreci hızlı, o yüzden hemen yaptıracağım kısmetse

Hala çalışıyorum yahu sizde ne güzel sohbet ettiniz okuyorum ama yazamıyorum.. :)

Birisi sünnetten bahsetmiş Ayça sen sakın sünnet filan yaptırma benim damadımı ilerde kızımla karar versinler ne kadar gideceğine :)))))

Ağrılarınızı yerim sizin :)) Çok güldüm şeyini söküp eline verme tabirine :))) alemsin Ayça..

Bugün işler yoğun benim kız da sıkıldı herhalde maşallah sabahtan beri durmadı, ayakları tam ortada vurdukça çiş gelio sanıorum damla damla ( altıma yapcam galiba artık.. nasıl yan döndürcem ben bu kızı yahuu

Ben hiç uyanmıyorum sedace bir kere tuvalet için o kadar.Oğlumda uyuyo sanırım tekmelemiyor annesini.Ama sen ne zamandır böylesin aramızda 2 hafta falan var seninle,yeni mi başladı?

bu ağrılar artınca işte..ama kaç hafta bilmiyorum..ama son 1 haftadır felaket..kocam bile fazla geliyo bazen yatakta

Canı sıkılmıştır ne yapsın anneciği bütün gün oturarak çalışınca :)))

bende düşünüyorum aslında hemen sünnet ettirmeyi ama eşim istemiyor illaki aklı erecekmiş nolacaksa anlamadım bende onun içinde araştırmaya girmedim hiçç

bu ağrılar artınca işte..ama kaç hafta bilmiyorum..ama son 1 haftadır felaket..kocam bile fazla geliyo bazen yatakta

Ayyy korktum valla,ben sola dönüp yatıyorum öyle kalkıyorum sabah.Dönmüyorum bile.Ama ben zaten önceden de öyleydim hatta yeni evlendiğimizde eşim nefes alıyomuyum diye gece kontrol ediyodu,emin olamayınca da dürtüyodu :)))Ölü gibi uyuyosun korkuyorum diyo:)))

kızım birebir ağrının özelliği o naapim alla allaa:))) kopcak düşcek gibi ağrıyo..iyi karı koca el ele tutuşur giderler artık sünnete ozaman..allam yaaa:) ucundan azcık kestiririm gelinim merak etmesin..hem boyu diil işlevi önemli dimi

bende düşünüyorum aslında hemen sünnet ettirmeyi ama eşim istemiyor illaki aklı erecekmiş nolacaksa anlamadım bende onun içinde araştırmaya girmedim hiçç
Bende erkeklerle yaptığım konuşmalar sonucunda hemen yaptırmaya karar verdim
Ne gerek var hatırlamaz ne güzel , boşuna çocuğun beyninde travma dediler, hemen yaptır dediler
:):):)

Bende erkeklerle yaptığım konuşmalar sonucunda hemen yaptırmaya karar verdim
Ne gerek var hatırlamaz ne güzel , boşuna çocuğun beyninde travma dediler, hemen yaptır dediler
:):):)

bende kısmetse doğar doğmaz yaptırmak istiyorum, ilk 7gün bölgede sinirler gelişmemiş olurmuş ve antibiyotik vs. kullanmasıda gerekmezmiş.. en önemli tarafıda travma tabii..

şimdi öyle hastanelere bakıyordum... biranda kendimi hastane yatağında yatarken, doğurmuş, yanımda bebişim yatağında uyuyor, kafamda lohusa bandı eşim yanımda heyecanla bana bakıyor, hayal ettimde başladım ağlamaya tutamıyorum kendimiiii... off çok duygusalım yaaa

3 e kadr oturma odasında uyuyorum kocam yatarken bana sütümü ısıtıp veriyo o zaman gidiyorum wc ye bi daha gitmeye gerek kalmıyo ama bende yatarken dönemiyorum sağa sola yorganı falan zor düzeltiyorum bu ağrılar şimdiden böyleyse yandık hemde çalışıyoruz evde olsak neyse

bende küçükken sünnet ettirmek istiyorum ama hemen değil tabi ama ilk 4 ay içinde olursa iyi olur 6 aydan sonra doktor amcaları tanıyıp korkabilir diye anlamadan oluversin hemde iyileşme sürecide var tabi ama düğün meselesi falan var tabi sonuçta tek oğlum biraz büyüyüncede kıyafetle falan resim çektiririz gezeriz

Valla kalkamadım bugün masadan Özge işler yoğun o da haklı daracık alanda oynamaya çalışıyo artık ne bulursa kordon bağırsak aaa böbrek filan diyip oynuyo herhalde

Alemsin cnm çok güldüm bende aynı durumdayım sayfa açık kalıyo bazen arada yenileyim okuyorum sonra işe devam sürekli oturmaktan beim sırtım çok fazla ağrıyor kızım da aynen senin ki gibi hem çok oynuyor hem o oynadıkça ben wc ye koşuyorum bu arada bu gün güvenlik kamerasından bir görüntü incelemem gerekiyordu arada kendimi gördüm oldum hem penguen gibi yürüyorum hemde totom kocaman olmuuuşş göbeğimde tabi bende daha bişeyim yok diye avutuyordum kendimi dıştan bakınca hiçde avutulacak bi yanım yokmuşşşşşş

canim tesekkur ederim cevap yazdigin icin, yaaa ben de oyle biliyodum ama ben de doktor dozaji yukseltmedi, baska bir doktora daha gitmem gerekecek sanirim kendi basima dozunu artiramam yaa

ne guzel senin epey dusukmus, hep boyle gitsin insallah, ne illet bisiy bu tiroid yaa

ben de 50mg iciyorum ilaci ama 3,4 cikinca biraz moralim bozuldu yetmiyo galiba ama doktor da normal deyince 4,5 sinir deyince esim sen pimpirikleniyosun diyo, ufff....

2,5 normal canim, ben de oyle biliyorum, aayyy amin Allah sabir versin hakikaten bize :2:

Kızlar avent çantalı göğüs pompam geldi, internetten almıştım, çok beğendim, herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…