- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.441
Siz böyle yazınca korkmaya başladım valla ne zaman başladı böyle uykusuzluk falan?Ben şimdilik gayet iyiyim ama aramızda bikaç hafta var ondan mı acaba?
bende 10 kere uyanıyorum gecede..gerçi oğlumda uyuyo sanırım benle beraber çok tekmelemiyo gece ama kıçım başım heryerim ağrıdığı için dönemiyorum falan..bide çiş meselesi var tabii..
kadıköy şifada doğum yapacağım kısmetse bu fiyatı kadıköy şifa verdi, doğumumu özel sağlık sigortası karşılıyor ama sünneti karşılamıyor, memorial, medical park, acıbademde hemen hemen bu fiyatları verdi. çocuğu hastane hastane taşımak istemiyorum, devlettede olsun istemiyorum, ssk anlaşmalı özel hastanelerden fiyat alacağım birdeneyyyynnnn 1500 tl mi?hayatım bu hangi hastane Allah aşkına, çok merak ettim..? bildiğim kadarıyla devlette yaptırırsan 50 tl sabit bir ücreti war, özeller de 150 200 bazı hastaneler de 500. ama 1500 ilk defa duydum
ben bebeğimin hareketlerinden değil daha çok ağrılardan uyanıyorum
canım bende geceleri uyanıyorum sonra uykum gelmiyor özellikle bebeğin tekmeleriyle uyanıyorum ve gece durmuyor güm güm yatırmıyor. sağa sola yatsam ya sağdan yada soldan tekmeliyor eziliyomrmuş gibi oluyorum korkuyorum sırt üstü yatsam sırtım ağrıyor. şimdiden zorlaştı...
doğar doğmaz yapılması faydalı diye biliyorum acı eşiği az hissetmiyor, göbek bağından önce iyileşiyor, yani iyileşme süreci hızlı, o yüzden hemen yaptıracağım kısmetseBen de doğar doğmaz sünnet ettirmek istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum çok küçük diye istemiyor.Ama bence çok demişler fiyatına.
Ben hiç uyanmıyorum sedace bir kere tuvalet için o kadar.Oğlumda uyuyo sanırım tekmelemiyor annesini.Ama sen ne zamandır böylesin aramızda 2 hafta falan var seninle,yeni mi başladı?
Hala çalışıyorum yahu sizde ne güzel sohbet ettiniz okuyorum ama yazamıyorum.. :)
Birisi sünnetten bahsetmiş Ayça sen sakın sünnet filan yaptırma benim damadımı ilerde kızımla karar versinler ne kadar gideceğine :)))))
Ağrılarınızı yerim sizin :)) Çok güldüm şeyini söküp eline verme tabirine :))) alemsin Ayça..
Bugün işler yoğun benim kız da sıkıldı herhalde maşallah sabahtan beri durmadı, ayakları tam ortada vurdukça çiş gelio sanıorum damla damla( altıma yapcam galiba artık.. nasıl yan döndürcem ben bu kızı yahuu
merhaba kızlar
nasılsınız? takip edemiyorum iş yoğunluğundan umarım herkesin keyfi yerindedir
bennn artık geceleri U-YU-YA-MI-YO-RUMMMMMM
kalçamdaki kemikler batıyor bacaklarıma kramp giriyor gün içerisinde oturarak çalıştığım için belim ağırıyor yatakta dönemiyorum daha şimdidennnn
olsun ama sonunda büyük ödül var.
bu arada oğluşumu doğar doğmaz sünnet ettireceğim allah kısmet ederse, hastane bana sünnet için ekstra 1,500 tl fiyat verdi
erkek anneleri , siz araştırdınızmı sünnet fiyatlarını?
Canı sıkılmıştır ne yapsın anneciği bütün gün oturarak çalışınca :)))
bu ağrılar artınca işte..ama kaç hafta bilmiyorum..ama son 1 haftadır felaket..kocam bile fazla geliyo bazen yatakta
Hala çalışıyorum yahu sizde ne güzel sohbet ettiniz okuyorum ama yazamıyorum.. :)
Birisi sünnetten bahsetmiş Ayça sen sakın sünnet filan yaptırma benim damadımı ilerde kızımla karar versinler ne kadar gideceğine :)))))
Ağrılarınızı yerim sizin :)) Çok güldüm şeyini söküp eline verme tabirine :))) alemsin Ayça..
Bugün işler yoğun benim kız da sıkıldı herhalde maşallah sabahtan beri durmadı, ayakları tam ortada vurdukça çiş gelio sanıorum damla damla( altıma yapcam galiba artık.. nasıl yan döndürcem ben bu kızı yahuu
Bende erkeklerle yaptığım konuşmalar sonucunda hemen yaptırmaya karar verdimbende düşünüyorum aslında hemen sünnet ettirmeyi ama eşim istemiyor illaki aklı erecekmiş nolacaksa anlamadım bende onun içinde araştırmaya girmedim hiçç
Valla kalkamadım bugün masadan Özge işler yoğuno da haklı daracık alanda oynamaya çalışıyo artık ne bulursa kordon bağırsak aaa böbrek filan diyip oynuyo herhalde
Bende erkeklerle yaptığım konuşmalar sonucunda hemen yaptırmaya karar verdim
Ne gerek var hatırlamaz ne güzel , boşuna çocuğun beyninde travma dediler, hemen yaptır dediler
:):):)
bende 10 kere uyanıyorum gecede..gerçi oğlumda uyuyo sanırım benle beraber çok tekmelemiyo gece ama kıçım başım heryerim ağrıdığı için dönemiyorum falan..bide çiş meselesi var tabii..
kadıköy şifada doğum yapacağım kısmetse bu fiyatı kadıköy şifa verdi, doğumumu özel sağlık sigortası karşılıyor ama sünneti karşılamıyor, memorial, medical park, acıbademde hemen hemen bu fiyatları verdi. çocuğu hastane hastane taşımak istemiyorum, devlettede olsun istemiyorum, ssk anlaşmalı özel hastanelerden fiyat alacağım birde
ben bebeğimin hareketlerinden değil daha çok ağrılardan uyanıyorum
doğar doğmaz yapılması faydalı diye biliyorum acı eşiği az hissetmiyor, göbek bağından önce iyileşiyor, yani iyileşme süreci hızlı, o yüzden hemen yaptıracağım kısmetse
Valla kalkamadım bugün masadan Özge işler yoğuno da haklı daracık alanda oynamaya çalışıyo artık ne bulursa kordon bağırsak aaa böbrek filan diyip oynuyo herhalde
selam canım, benim 3,90 çıktı hamile kaldığımda, dr. 2nin altında olmalı hamilelikte dedi ve, az bir dozaj-> 25mg ilac EUTHYROX verdi onunda 3/4 ünü içiyorum hergün kahvaltıdan 30dk önce ve 3 aydır 1,60larda seyrediyor.
BENİM de tiroid sorunum war. 50 mg ile başladık levotirona, şimdi 125 mg. ama geçen ayki tahlillerimde tsh 2.50 lerde çıktı çok sevindim tabi ama dr düşürmedi dozajı,bu böyle gider heralde, tahlillere de dewam tabi.. dedi ki 4.00 e kadar normal sayılırmış, 2.50 civarı olması daha iyiymiş.. bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlara Allah sabır versin ne diyeyim, stres yapmıcaz fazla da düşünmicez, ilaçlara dewammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?