2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlarr ben bu aralar feci rüya görüyorum yani yazsam roman olur
birde dün gece rüyamda çikolatalı yaş pasta yüyordum ama nasıl iştahlı yiyordum anlatamam
neyse eşim aldı yedim ama çok rahatsız oldum şekerim falan çıkarmı diye
tatlıya aşırı derecede düşkünüm rüyalarıma hep tatlılar pastalar giriyorr :26:

aynen ya aynen, hatta bebiş mi yönlendiriyor diyoruz eşimle:) çikolatalı, pastalı rüyalar dolu gecelerim:) canım şekerin yüksek çıkmadıysa sorun olmaz. ama çıkarsa yasaklanıyor tabi.

Bu arada ben yeni doğan sünneti düşünmüyorum, zaten minnacık bişey oluyorlar, bağışıklık sistemleri bile gelişmemiş oluyor, her hangi bir enfeskiyon riskine giremem açıkçası. Bir de sünnet esnasında oyalamak için biberonla yediriyorlarmış, ben ilk 2 ay biberon vermeyi de düşünmüyorum bir sorun çıkmadıkça. o yüzden ilk 1 sene içinde herhangi başka bir zaman yaptırıcam, kendine gelsin biraz kuzucuk, ben ona alışıyım o dünyaya alışsın ki bir travma yaşamasın.

arkadaslar sünnet konu açılmış benim kızım olcak ama cok yakın arkadasım bir kaç ay önce doğum yaptı o sünneti düşünmüyordu yaptırmadı da ama doğumdan sonra hastaneden çıkarken bebeğin kalbinde üfürüm olduğunu söylediler prof a felan gitti ve suan cok az açıklık kalmasına rağmen dr sünnet yaptırmadan önce dr unuza söyleyin enfeksiyon riski fazla oluyormus antibiyotik felan kullanılıyormus felan dedi bilemden yaptırsaydı problem yasayabilirdi aklınızda olsun dedim :))

aynen ya aynen, hatta bebiş mi yönlendiriyor diyoruz eşimle:) çikolatalı, pastalı rüyalar dolu gecelerim:) canım şekerin yüksek çıkmadıysa sorun olmaz. ama çıkarsa yasaklanıyor tabi.

canım daha şeker baktırmadım
ama bu kadar tatlı çikolata pasta yemeyle muhtemelen şekerim çıkar diye düşünüyorum
inşallahh çıkmazda bol tatlılı bir gebelik geçiririm
sende şeker yüklemesi oldumu

Canım o şeker yemeyle değil, vücudun şekere verdiği tepkiyle alakalı bir test. vücudun şekeri tolere edip edememesiyle alakalı. o yüzden önce aç sonra şekeri içirip bakıyorlar. ben daha yaptırmadım, doktor ailede olduğundan dikkatli ol dedi. ablam gerçi, onun da canı çok tatlı çekerdi ve bir oturuşta 4-5 browni yerdi, şekeri çıkmadı maşşallah. Görümcem de hiç yemiyordu kilo falan almıyım diye, çayları falan şekersiz içiyordu ama onda çıktı, Allahtan o da 2-3 hafta diyet yaptıktan sonra normale döndü ama önceden de tek yediği cevizin yanında kuru incirdi zaten.

İnşallah hiçbirimizde şeker çıkmaz, hamilelikte diyet yapmak çok zor, özellikle bir de canın çok tatlı falan istiyorsa.

günaydınnn.. Allaha şükür iyiyiz.. sizlerde iyisinizdir inşallah... geçen haftalarda bebeğimi sırt üstü yatınca çok hissediyordum. sık sık tekmeliyordu.. ama bu hafta hiç hissedemiyorum... doğru düzgün oynamıo.. nie ki acaba sizlerdede böyle oldu mu? insan bazen korkuyor ters bişiler mi var acaba die... cumartesi dr randevum var inş herşey normal çıkar.. bu hafta çok yoğun çalışıyoruz.. geçmişi de okuyamıyorum hiç.. eğer bugün fırsat olursa okumaya çalışıcam... kendinize ve bebişlere çok iyi bakın...

günaydın kızlar bende az sonra şeker taraması için gidicem aç tok farketmez dediler bana bende az bi kahvaltı yaptım inşallah sorun olmazz

Günaydın kızlar.. Herkese hayırlı bi gün olsun inşallah..

Bende geçen gün aynada arka tarafa baktım şok oldum bu popo benim mi diye.. Tanıyamadım bunca yıllık popomu bence bi süre aynalara falan bakmamakta fayda var.. :))

Herkese günaydın nasılsınız kızlar ve minişler ben son haftalarda çok ağırlaştım ya iş yerinde akşamı zor ediyorum sürekli oturmaktan sırtım dökülüyor resmen evde de uzanınca kalkamıyorum kalçamdaki kemikler birbirinden ayrılıyor sanki öyle acıyor ne olacak benim halimm daha yarısındayız yolun

günaydın canım. aynı dert bende de var kalçam o kadar çok ağrıyor ki. eşimden yardım istiyorum bazen kalkabilmek için.
doktoruma gidince söyleyeceğim magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilir.

canım korkma arada bendede oluyor hiç hareket etmiyolar korkutuyolar beni bende hemen bir tane çikolata yiyorum bekliyorum sonrasında kıpır kıpır oluyorlar sende dene istersen eminim hissedeceksin canımm

bende akşam duş aldım..duşa girerken gözüm takıldı..allahımmm gögüslerim iğrençç gözüküyoooo...inek memesi gibi oldular yaaa..ve ben normalde küçük gögüslüyümdürr...uçları falan kapkara olmuşş..zaten sinirlerim bozuktu bide oturdum ona ağladım..

Aynı sorun bende de var cnm akşam banyodan sonra krem sürerken daha çok fark ettim hatta eşim ayyy aşkıımmmm onlar niye öyle olmuş yaa dedi dediğin gibi bende ağladım o durumu toparlamaya çalıştı ama nafile yatana kadar da konuşmadım sen doğru söylüyorsun neresi zevkli bunun biran önce doğursak da geçse artık bunlar

benim eşimin tepkisi çok ilginç oldu...oğlan hedefi şaşırmasın die büyüyolar ve rengi değişiyo dedi..allam yaaa..ne diyosun güzelim dedim:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…