- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.461
arkadaşlarr ben bu aralar feci rüya görüyorum yani yazsam roman olur
birde dün gece rüyamda çikolatalı yaş pasta yüyordum ama nasıl iştahlı yiyordum anlatamam
neyse eşim aldı yedim ama çok rahatsız oldum şekerim falan çıkarmı diye
tatlıya aşırı derecede düşkünüm rüyalarıma hep tatlılar pastalar giriyorr :26:
aynen ya aynen, hatta bebiş mi yönlendiriyor diyoruz eşimle:) çikolatalı, pastalı rüyalar dolu gecelerim:) canım şekerin yüksek çıkmadıysa sorun olmaz. ama çıkarsa yasaklanıyor tabi.
canım daha şeker baktırmadım
ama bu kadar tatlı çikolata pasta yemeyle muhtemelen şekerim çıkar diye düşünüyorum
inşallahh çıkmazda bol tatlılı bir gebelik geçiririm
sende şeker yüklemesi oldumu
günaydın kızlar bende az sonra şeker taraması için gidicem aç tok farketmez dediler bana bende az bi kahvaltı yaptım inşallah sorun olmazz
Alemsin cnm çok güldüm bende aynı durumdayım sayfa açık kalıyo bazen arada yenileyim okuyorum sonra işe devam sürekli oturmaktan beim sırtım çok fazla ağrıyor kızım da aynen senin ki gibi hem çok oynuyor hem o oynadıkça ben wc ye koşuyorum bu arada bu gün güvenlik kamerasından bir görüntü incelemem gerekiyordu arada kendimi gördümoldum hem penguen gibi yürüyorum hemde totom kocaman olmuuuşş göbeğimde tabi bende daha bişeyim yok diye avutuyordum kendimi dıştan bakınca hiçde avutulacak bi yanım yokmuşşşşşş
Teşekkür ederim canım sen hangi doktora gidiyorsun?
Herkese günaydın nasılsınız kızlar ve minişler ben son haftalarda çok ağırlaştım ya iş yerinde akşamı zor ediyorum sürekli oturmaktan sırtım dökülüyor resmen evde de uzanınca kalkamıyorum kalçamdaki kemikler birbirinden ayrılıyor sanki öyle acıyor ne olacak benim halimm daha yarısındayız yolun
günaydınnn.. Allaha şükür iyiyiz.. sizlerde iyisinizdir inşallah... geçen haftalarda bebeğimi sırt üstü yatınca çok hissediyordum. sık sık tekmeliyordu.. ama bu hafta hiç hissedemiyorum... doğru düzgün oynamıo.. nie ki acaba sizlerdede böyle oldu mu? insan bazen korkuyor ters bişiler mi var acaba die... cumartesi dr randevum var inş herşey normal çıkar.. bu hafta çok yoğun çalışıyoruz.. geçmişi de okuyamıyorum hiç.. eğer bugün fırsat olursa okumaya çalışıcam... kendinize ve bebişlere çok iyi bakın...
Günaydın kızlar.. Herkese hayırlı bi gün olsun inşallah..
Bende geçen gün aynada arka tarafa baktım şok oldum bu popo benim mi diye.. Tanıyamadım bunca yıllık popomubence bi süre aynalara falan bakmamakta fayda var.. :))
bende akşam duş aldım..duşa girerken gözüm takıldı..allahımmm gögüslerim iğrençç gözüküyoooo...inek memesi gibi oldular yaaa..ve ben normalde küçük gögüslüyümdürr...uçları falan kapkara olmuşş..zaten sinirlerim bozuktu bide oturdum ona ağladım..
Aynı sorun bende de var cnm akşam banyodan sonra krem sürerken daha çok fark ettim hatta eşim ayyy aşkıımmmm onlar niye öyle olmuş yaa dedi dediğin gibi bende ağladım o durumu toparlamaya çalıştı ama nafile yatana kadar da konuşmadım sen doğru söylüyorsun neresi zevkli bunun biran önce doğursak da geçse artık bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?