- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.481
benim eşimin tepkisi çok ilginç oldu...oğlan hedefi şaşırmasın die büyüyolar ve rengi değişiyo dedi..allam yaaa..ne diyosun güzelim dedim:))))))
Aynı sorun bende de var cnm akşam banyodan sonra krem sürerken daha çok fark ettim hatta eşim ayyy aşkıımmmm onlar niye öyle olmuş yaa dedi dediğin gibi bende ağladım o durumu toparlamaya çalıştı ama nafile yatana kadar da konuşmadım sen doğru söylüyorsun neresi zevkli bunun biran önce doğursak da geçse artık bunlar
ayça eşin doğru söylemiş yanlız bebekler yaklaşık 10 hafta sadece siyah ve beyaz rengi görebiliyormuş bu yüzden gögüs ucları koyulaşıyormuş ki bebekler daha rahat bulsun diye bunlar geçici şeyler takılmayın fazla arkadaşlar benim arkadaşım söyledi emzirmeye başla bir kucağına al o zaman dünya umrunda olmuyor dedi bu anı düşünmeye çalışın ben öyle yapıyorum.
bende akşam duş aldım..duşa girerken gözüm takıldı..allahımmm gögüslerim iğrençç gözüküyoooo...inek memesi gibi oldular yaaa..ve ben normalde küçük gögüslüyümdürr...uçları falan kapkara olmuşş..zaten sinirlerim bozuktu bide oturdum ona ağladım..
sıkmayın canınızı kızlar böyle basit bir konu için. hamilelğimizin gerektirmiş olduğu şeyleri yaşıyoruz. dua edin de uçları var. arkadaşım tanıdığı doğum yaptı geçen hafta ve meme ucu olmadığı için daha hiç emzirememiş. ondaki psikolojiyi düşünsenize siz şu anda görüntüden bahsediyorsunuz ama bir annenin bebeğine yetememesi süt verememesi daha kötü.
bence dua edelim halimize gün gelip gülüp geçeceğiz bunlara
benim eşimin tepkisi çok ilginç oldu...oğlan hedefi şaşırmasın die büyüyolar ve rengi değişiyo dedi..allam yaaa..ne diyosun güzelim dedim:))))))
Benimkilerde öle.. sabah kalktım hamile pantalonu vardı bi tane o da olmuyo bende ona ağlaya ağlaya geldim işe.. hala da biri bişey desin ağlıyorum bugün hiç havamda değilim ben yaa(
hadi yaa:) kocam sallamış ama tutturmuş demekki:)) dalga geçiyodu çünkü bildiğinden diil yani..ya o gözünü kapasada ben sokarım onun ağzına merak etmesin..renk değiştirmeye gerek yok yani:))
heheh siz çok iyisiniz ya birbirinize tepkilerinize çok gülüyorum yazdıklarını okuduça gecenin bi yarısı kocaya kaçıyorum gelcenmi demene de çok gülmüştüm :))))
geçen gün okudum bunu yaa destekli sallamış eşin demekki kendi işlerini kendileri yapmak istiyor bebeklerimizin boşverin bu tarz şeyleri herşeyin yolunda gitmesi ve bol bol sütümüzün olması için dua edelim ben sitede okumuştum sakın fiziksel değişimlerinizi moral bozukluğu yaratmayın bunların hepsi geçici değişim diye yazıyordu keyfini çıkarmamızı tavsiye ediyor
biraz daha ye sen sucuklu yumurta falan olur pantalonların...azıcık büyük alsaydın keşke sende..tam üstüne göre mi aldın..
Bak sucuk falan deme bi de onu yiyemiyorum diye ağlarım şimdi :)) zaten gözler oldu şelale.. çirkinleşmiştim ya şu an iyice dötüme döndüm.. eve gidip yatağa hülya koçyiğit edasıyla uzanıp ağlamak istiyorum böhüüüüüü
aman ne keyif..sütyenlere de sığmıyolar artık naapcas..bitane bez sütyenim vardı bi ona sığıyolar..daha da büyicekler die gidip almakta istemiyorum şimdi..olmassa sallaya sallaya dolaşıcam artık herhalde..
Benimkilerde öle.. sabah kalktım hamile pantalonu vardı bi tane o da olmuyo bende ona ağlaya ağlaya geldim işe.. hala da biri bişey desin ağlıyorum bugün hiç havamda değilim ben yaa(
uç çıkartıcı kremler var yaaa..nie almadıki ondan..hamileyken sürüyosun..oynuyosunda biraz..uçları büyüyo..hatta onun aleti bile var..neyse gögüs kalkanı alsın ozaman..yapay meme ucu yani..alışana kadar onla emzirir biraz..çünkü emmesse sütte kaçıyo
pantolunu biraz geniş alsaydın keşke neyse sıkma canını artık kış içimizede kalın giyiniyoruz o yüzden pantolun daralmıştır iyice
hehehehe ne güzel avutuyosun sen ölee..içine kalın giymişsindir falan:)))) agop'un kazı gibi ne bulursa yiyo canım o..içine bişey giymekle alakalı diil yani:)))))))
almış canım onların hepsinden o kadar küçükmüş ki resmen içine gömülmüş şekilde . çok zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?