2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pantolunu biraz geniş alsaydın keşke neyse sıkma canını artık kış içimizede kalın giyiniyoruz o yüzden pantolun daralmıştır iyice

hehehehe ne güzel avutuyosun sen ölee..içine kalın giymişsindir falan:)))) agop'un kazı gibi ne bulursa yiyo canım o..içine bişey giymekle alakalı diil yani:)))))))

evet içime külotlu çorap giydim tamam mı Ayça :)) yemiyorum ben bişey 1 haftadır 100 gr aldım sadece hergün tartılıyorum :))
Hamileliğin ikinci ayında almıştım capri bi pantolon bugünde çizmelerle giyiim dedim ama nafile aradan 3 ay geçmiş ben oldum bi fil.. geniş olanı giydim geldim artık ama şu an 45 kg olsam da bu ağlamama engel olmazdı diye düşünüyorum hormonlar olmuş bin beşyüz

Kız annesinin güzelliğini alırmış kuzum bende aynı piskolojiye girdim Ayça sen erkek annesisin yanakların falan pembe pembe oldu mu daha bi güzellik geldi mi yüzüne :))))

neyse duygusallık tavan yapmış pantolon olsa bile başka birşey bulurdun ağlamak için

biraz daha ye sen sucuklu yumurta falan olur pantalonların...azıcık büyük alsaydın keşke sende..tam üstüne göre mi aldın..

ben büyük aldım nasılsa büyürüm diye ama her tarafta potluk var daha giymek nasip olmadı aynı pantolonu giyip duruyorum ablamın verdiği kumaşlarda soğuk üşüyorum kış ayında hamilelik çok zormuş. yeni sütyen aldım şimdi sıkmaya başladı her ay 1 beden büyükmü alıcaz

deme öyle yaa üzülüyor kilomuza dikkat edelim cnm yediklerimize filan fazla abartmadan sağlıklı bir şekilde kilo alalım

valla son aylarda nasıl olucak bilmem..şimdilik 2,5 kilodayım ama sonra sapıtırsam bakıcaz artık..yemiyorum ama resmen..yapmıyorumda evde..çünkü eşime falan yaparsam oturup bende yiyorum pilav makarna falan..bol brokoli karnıbahar kabak falan yapıyorum..etli yapıyorum kıymalı yapıyorum..onlardan kısmıyorum ama beyaz ekmek yemiyorum..

deme öyle yaa üzülüyor kilomuza dikkat edelim cnm yediklerimize filan fazla abartmadan sağlıklı bir şekilde kilo alalım

Alevimmm canımmm şu cümleni sabah kocam düşünse bu kadar ağlamazdım herhalde.. adama fil gibi oldum diye ağlıyorum ben sana demiştim hamile kalınca vücudun bozulacak diye diyo.. sağol dedim bozuldu yani öle mi.. böhüüüüüü

sık dişini canım az kaldı bu ay itibariyle kilomuz hızlı alıcaz ama bunu en az şekilde bebeklerimizi besleyerek yapmamız yeter dünde söyledim bişey yasak olunca daha çok istiyor insan

Kız annesinin güzelliğini alırmış kuzum bende aynı piskolojiye girdim Ayça sen erkek annesisin yanakların falan pembe pembe oldu mu daha bi güzellik geldi mi yüzüne :))))

yok beeee..yalan onlar..bende gayet çirkinim yaniii...bende burnuma takmış durumdayım..büyüdü yayıldı gibi geliyo bana..her önüme gelene soruyorum burnum büyüdü dimi die..

çaksaydın bitane güzelim yaaa hırsın geçerdi bariii:)) ohh tombik olmanın faydaları..zaten bozuktu şimdi hepten b..k oldu ama umrumda diil:)))))

kocanda hamile birine söylencek en son şeyi kiloyu söylemiş valla benim kocamda söylüyor mutfağa beraber sığamıyoruz artık diye bende söylüyorum o zman ben ve kızım mutfaktayken girme lütfen diye gülüyor eşek herif onlara göre hava hoş olan bize olduğu için

kızlar kucuk seyler ıcın canınızı sıkmayın ne guzel hamılelıgın tadını cıkarın kaldı surda gecmesı gereken 3 ayımız onlar ıcın herseye degıyo ınanın

haklısın canım. senin ikinci hmaileligin. son aya kadar nelerle karsılasacagımız konusunda deneyimlisindir. vücutlarımız cok degişiyor. kılolar alınıyor. bazn cok mu aldım cırkınlestım mı dıye dusundugumde aklıma bebişimi getiriyorum. kendım ve esımden bir parca dünyaya getircem. cok eglenceli olacak herşeye ragmen diyorum. kızlar yorumlarınıza bakıyorum gunlerdir hep oflayıp pufluyorsunuz.
Bizler hamileyiz elbette degişecegiz. ayak uydurun ve keyfini cıkarın bence. harika bi duygu yasıyoruz

akşam benimkide krem sürerken diyo..ayça eskiden göbeğin yana doğru yayılırdı şimdi tavana doğru büyüyo diyo:))) dedim içi dolu ondan olabilir mi acaba..olabilir diyo..:)))))))))))

İyiki varsınız kızlar sizle yazışınca insanın biraz kafası dağılıyo.. Ama artık işe dönmeliyim yoksa patron kopmple dağıtcak beni :))
Hepinizi çooook öpüyorum akşama doğru girerim tekrar

akşam benimkide krem sürerken diyo..ayça eskiden göbeğin yana doğru yayılırdı şimdi tavana doğru büyüyo diyo:))) dedim içi dolu ondan olabilir mi acaba..olabilir diyo..:)))))))))))

bunlarda sanki sadece biz kilo alıyoruz bebekte alıyor oda büyüyor hiç onu dikkate almıyorlar

Oyyyyyyyyy senı mınık tavsannnnnnnnnnnnnnnnn okdr ıcten yazmıssınkı bıan sankı ben yasamısım gıbı hıssettım:))) uzulmek yok 4 ay sonra burda kılo verme topıgnde bulscaz ve onlara gucumuzu gosterıcez

sık dişini canım az kaldı bu ay itibariyle kilomuz hızlı alıcaz ama bunu en az şekilde bebeklerimizi besleyerek yapmamız yeter dünde söyledim bişey yasak olunca daha çok istiyor insan

Valla kızlar bana noluosa her tartıya cıktıgmda 100 200 gram gram artıorum olmmmmmmmmmmmm kesınlkle kahvaltıda ekmegı kestım 1 dılmdn baska yemıorum sporada agrlk verdım neyın sısmesı bu anlamdm bıde bu aydan sonra haftada 200 gr dıolar haftada 200 grm alırsm doguma kadr 15 kılo alırım bee

aman ne keyif..sütyenlere de sığmıyolar artık naapcas..bitane bez sütyenim vardı bi ona sığıyolar..daha da büyicekler die gidip almakta istemiyorum şimdi..olmassa sallaya sallaya dolaşıcam artık herhalde..

Benimkiler zaten büyüktü biraz daha büyüdü 3kilo onlar gelir heralde :)Çok sinir oluyorum inş.daha da büyümez yaa...Nadide sultan gibi olcam korkuyorum.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…