- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.501
evet zor..bide zorlarsa yara olur iice onlar..bizim bi tanıdığın meme başı resmen koptu..kimse göstermemiş kızaherhalde..kızda becerememiş..yara oldu felaket..sonundada düştü baya baya meme ucu..
pantolunu biraz geniş alsaydın keşke neyse sıkma canını artık kış içimizede kalın giyiniyoruz o yüzden pantolun daralmıştır iyice
hehehehe ne güzel avutuyosun sen ölee..içine kalın giymişsindir falan:)))) agop'un kazı gibi ne bulursa yiyo canım o..içine bişey giymekle alakalı diil yani:)))))))
Bak sucuk falan deme bi de onu yiyemiyorum diye ağlarım şimdi :)) zaten gözler oldu şelale.. çirkinleşmiştim ya şu an iyice dötüme döndüm.. eve gidip yatağa hülya koçyiğit edasıyla uzanıp ağlamak istiyorum böhüüüüüü
evet içime külotlu çorap giydim tamam mı Ayça :)) yemiyorum ben bişey 1 haftadır 100 gr aldım sadece hergün tartılıyorum :))
Hamileliğin ikinci ayında almıştım capri bi pantolon bugünde çizmelerle giyiim dedim ama nafile aradan 3 ay geçmiş ben oldum bi fil.. geniş olanı giydim geldim artık ama şu an 45 kg olsam da bu ağlamama engel olmazdı diye düşünüyorum hormonlar olmuş bin beşyüz
biraz daha ye sen sucuklu yumurta falan olur pantalonların...azıcık büyük alsaydın keşke sende..tam üstüne göre mi aldın..
deme öyle yaa üzülüyor kilomuza dikkat edelim cnm yediklerimize filan fazla abartmadan sağlıklı bir şekilde kilo alalım
deme öyle yaa üzülüyor kilomuza dikkat edelim cnm yediklerimize filan fazla abartmadan sağlıklı bir şekilde kilo alalım
valla son aylarda nasıl olucak bilmem..şimdilik 2,5 kilodayım ama sonra sapıtırsam bakıcaz artık..yemiyorum ama resmen..yapmıyorumda evde..çünkü eşime falan yaparsam oturup bende yiyorum pilav makarna falan..bol brokoli karnıbahar kabak falan yapıyorum..etli yapıyorum kıymalı yapıyorum..onlardan kısmıyorum ama beyaz ekmek yemiyorum..
Kız annesinin güzelliğini alırmış kuzum bende aynı piskolojiye girdim Ayça sen erkek annesisin yanakların falan pembe pembe oldu mu daha bi güzellik geldi mi yüzüne :))))
Alevimmm canımmm şu cümleni sabah kocam düşünse bu kadar ağlamazdım herhalde.. adama fil gibi oldum diye ağlıyorum ben sana demiştim hamile kalınca vücudun bozulacak diye diyo.. sağol dedim bozuldu yani öle mi.. böhüüüüüü
Alevimmm canımmm şu cümleni sabah kocam düşünse bu kadar ağlamazdım herhalde.. adama fil gibi oldum diye ağlıyorum ben sana demiştim hamile kalınca vücudun bozulacak diye diyo.. sağol dedim bozuldu yani öle mi.. böhüüüüüü
kızlar kucuk seyler ıcın canınızı sıkmayın ne guzel hamılelıgın tadını cıkarın kaldı surda gecmesı gereken 3 ayımız onlar ıcın herseye degıyo ınanın
kocanda hamile birine söylencek en son şeyi kiloyu söylemiş valla benim kocamda söylüyor mutfağa beraber sığamıyoruz artık diye bende söylüyorum o zman ben ve kızım mutfaktayken girme lütfen diye gülüyor eşek herif onlara göre hava hoş olan bize olduğu için
İyiki varsınız kızlar sizle yazışınca insanın biraz kafası dağılıyo.. Ama artık işe dönmeliyim yoksa patron kopmple dağıtcak beni :))
Hepinizi çooook öpüyorum akşama doğru girerim tekrar
akşam benimkide krem sürerken diyo..ayça eskiden göbeğin yana doğru yayılırdı şimdi tavana doğru büyüyo diyo:))) dedim içi dolu ondan olabilir mi acaba..olabilir diyo..:)))))))))))
bunlarda sanki sadece biz kilo alıyoruz bebekte alıyor oda büyüyor hiç onu dikkate almıyorlar
sık dişini canım az kaldı bu ay itibariyle kilomuz hızlı alıcaz ama bunu en az şekilde bebeklerimizi besleyerek yapmamız yeter dünde söyledim bişey yasak olunca daha çok istiyor insan
aman ne keyif..sütyenlere de sığmıyolar artık naapcas..bitane bez sütyenim vardı bi ona sığıyolar..daha da büyicekler die gidip almakta istemiyorum şimdi..olmassa sallaya sallaya dolaşıcam artık herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?