- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.521
Benimkiler zaten büyüktü biraz daha büyüdü 3kilo onlar gelir heralde :)Çok sinir oluyorum inş.daha da büyümez yaa...Nadide sultan gibi olcam korkuyorum.:18:
haftada 200gr nerde cnm ben dün sabahtan bu sabaha( her sabah tartılıyorum)400gr almışım o kadar değişken ki benim asıl ben hiiç bişşiy anlamadım bi de doktor 1-1.5kiloyu geçme dedi ben haftada 1kilo alıcam bu gidişle acil bişeyler yapmam lazım ama ne
kızlar selam incirli ethica yada hizmet hastanesi sait beye giden varmı birde avrupa yakasında oturan hamişler hangi hastaneyi tercih ediceksiniz ?
haftada 200gr nerde cnm ben dün sabahtan bu sabaha( her sabah tartılıyorum)400gr almışım o kadar değişken ki benim asıl ben hiiç bişşiy anlamadım bi de doktor 1-1.5kiloyu geçme dedi ben haftada 1kilo alıcam bu gidişle acil bişeyler yapmam lazım ama ne
valla son aylarda nasıl olucak bilmem..şimdilik 2,5 kilodayım ama sonra sapıtırsam bakıcaz artık..yemiyorum ama resmen..yapmıyorumda evde..çünkü eşime falan yaparsam oturup bende yiyorum pilav makarna falan..bol brokoli karnıbahar kabak falan yapıyorum..etli yapıyorum kıymalı yapıyorum..onlardan kısmıyorum ama beyaz ekmek yemiyorum..
Ben de son ayları bilmem ama şimdi dikkat ediyorum,sebze yemeklerine devam.Beyaz ekmek ben yıllardır yemiyorum.Zaten hamilelikte kepekli,çavdar falan yemek daha iyiymiş.Bakalım son aylarda nolcaz.Benim eşim de moral veriyo sen çok kilo almazsın 10kiloyla tamamlarsın hamileliği diye :))
küçülttürürüz canım sonra seninkileri:))) eminde deformede olucaklar zaten..ben şimdiden diyorum eşime dikleştiricem diye:)))
Napalım ozaman gıdıp kara bı tasın dıbıne oturup aglayalım:))))))) Banada cok pıs takıntı oldu herseye dıkkt edıorum greksız hıcbıy yemıorum egzersızmı yapıorum lakın her tartya cıktgmda 100 200 artıo anlamıorumkı bebegn 100 200 buyumedgı kesın nerem buyuo karnmda baya cıktı hee bu durumdn cok memnunum:))) ayda 1 kılo almak hayal bundn sonra daaaaa ıste 200 300 neyse almakla nasıl gecck bu zaman bılemdm barı 7. ay bıtene kadr 2 kıloyu gecmsmde son ıkı ayda 8 9 kılo alsm:))))
ne bilsinler kız yaaa..hayatlarında kaçtane hamileyle beraber yaşadılarkii..:)) öğreniyolar işte yavaş yavaş..
Ben de diyorum eşime küçülttürücem bunları diye,zaten beğenmiyodum şimdi daha beter oldu.Bide emzirirken ne olur bilmem.
kepek ekmeği beni kabız yapıyo yaaaa..millet rahat etsin die yer kepekli bende yedimmi perişan oluyorum..çavdar alıyorum eve falan daha çok..
entegre süt tesisi işte..inek memesi gibi..kamuyada açıyoruz zaten artık memeleri..başka yerleri doktorlara aça aça alışmıştık bi memeler kalmıştı..onlarıda salıvericez olcak bitcek:)))))))))))
ben öğretiyorum valla ne değişirse vücudumda ona gösteriyorum aşkım bak böyle oldu şöyle oldu diye bilsin yaniii
fazla kilo alanlar şimdi sana küfür ediyordur bende söylemesi ona göre gayet iyisin merak etme fazla kilo almazsın zaten doğumda nerden baksan 7-8 kilo gidiyor o yüzden fazla düşünme cnm
HEPİNİZE KARLI Bİ ANKARA GÜNÜNDEN GÜNAYDIN...
Maşallah herkes kilolardan konuşmuş.. bende dün çooooookkkk düşündüm bunu.. Malum eşim işe başladı ve ben her ayağa kalktığımda mutfakta buluyorum kendimi. BUGÜN BUNU YAPMAYACAĞIM diye söz vermeye çalışıyorum kendime:))))
1 saat önce kahvaltımı yaptım ve sonrasında mutfağa su içmek için girdim sadece.. kapıyı mı kitlesem ne yapsam
ben kabaca 8 kilo aldım diyordum ama bu sabah bi tartıldım ki ne göreyim:))) 7.2 kilo almışım:)))) çok sevindirik oldum
benim hedefim 10 kiloyla tamamlamaktı ama çok zor görünüyor. eennnnn son 12 kilo olsun diye uğraşıcam artık.
birde rezene çayı içen varmı kızlar.. ben ilk gebeliğimde içmemiştim. alt komşum hemilelikte rezene içilirse ilerde bebekte gaz olmuyormuş dedi.. Sonuçta zararsız bi çay. dün başladım içmeye. İnşallah hergün devam ederim.
Napalım ozaman gıdıp kara bı tasın dıbıne oturup aglayalım:))))))) Banada cok pıs takıntı oldu herseye dıkkt edıorum greksız hıcbıy yemıorum egzersızmı yapıorum lakın her tartya cıktgmda 100 200 artıo anlamıorumkı bebegn 100 200 buyumedgı kesın nerem buyuo karnmda baya cıktı hee bu durumdn cok memnunum:))) ayda 1 kılo almak hayal bundn sonra daaaaa ıste 200 300 neyse almakla nasıl gecck bu zaman bılemdm barı 7. ay bıtene kadr 2 kıloyu gecmsmde son ıkı ayda 8 9 kılo alsm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?