2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kemikleri güçleniyor annesi oy ben yerim onların minak ayaklarını kıyamam onlara yediğimiz içtiğimiz bize değil onlara yarasın inşallah

Evde olunca daha zordur ama biraz dikkat et canım 12kiloyla tamamlarsın umarım.Rezene çayını ben de duydum ama içmedim daha,bana zaten bitki çayı olsun yeter faydası varsa içerim.

canım benim yaa inşallah hakkında hayırlısı olur.
haftalık takip iyiymiş ama sizin bütçeyide zorlar eğer özelse. tabiki bebeğiniz için herşeye değer o tartışılmaz.
Rabbim yardımcın olsun canım.

İnşallah yılbaşında bize "BAkıııııınn bebişime ciciler aldım" dersin Allahın izniyle

Herkese Günaydın

Nasılsınız, haller keyifler yerindedir inşaAllah Umarım herkesib bayramı güzel geçmiştir.

Ben dün akşam Tosyaya döndüm, bayramım ve tatilim çok şükür güzel geçti, bayramda beypazarına anneannemlere gittik, bayram hafta sonu Afyona termale gittik, iki gün orda kaldık, salı günü ayrıntılı ultrasonum vardı, bebişimi gördüm, ama yüzünü göstermemekte inat ett oğluşum orada bize cd ve resim verdiler dünde kendi doktoruma gittim, oradada kan, idrar tahlilleri ve şeker yüklemesi yapıldı... Çok şükür her şey yolunda, bebişimde sağlıklı ve dün akşamda düştük Tosya yollarına..... inşaAllah artık tayinimiz çıkar Ankaraya:44:

Bu arada ben açıköğretimden sosyoloji ikinci sınıfı okuyorum, bu sene kredili sisteme geçilmiş, önceden sadece nisan ve haziranda sınavımız oluyordu... ama artık her dönem ikişer sınavımız olacakmış, yani 20 gün sonra sınavımız varmış, ben yeni öğrendim ve daha hiç çalışmadım çok yoğun bir dönem beni bekliyor

neyse ben biraz geçmişi okumaya çalışayım, tabi 140 sayfayı bitirebilirsem

Valla arkadasım sımdı soyle oldu verdıgm kıloyu almsım yanı hala baslangıc cızgısındeyım hamle kaldıgm kılodym o yuzden kendımı avutuorum kılo almadn sıkma canını dıye:))) ama grm grm yukrı cıkıorum farkındyım bnde 10 kıloya razıyım ALLAH nasıp ederse nrmal dogm dusunuorum ve bununla bırlkte kılorımı daha hızlı verecgım kaantındeym ınsallah hakkımzda hayırlısı olur dıyıp kendıme züğürt tesellısı vermekten baska elmden bısey gelmıo:)))

kemikleri güçleniyor annesi oy ben yerim onların minak ayaklarını kıyamam onlara yediğimiz içtiğimiz bize değil onlara yarasın inşallah

Aminnnnnnnn aminn yarasın tosunuma karpuz kabuğu:))) bende yerım onlrı onlr cok tatlı mınık bebecıklrrr

Evde olunca daha zordur ama biraz dikkat et canım 12kiloyla tamamlarsın umarım.Rezene çayını ben de duydum ama içmedim daha,bana zaten bitki çayı olsun yeter faydası varsa içerim.

ah ah hemde nasıl zor.. kızımda çalışıyordum 5 ayda 2-3 kilo ancak almıştım ama son aylar evde olunca yine çok almıştım o ayrı:)))

kızımda sezeryanın çok zorluğunu yaşadım ben( o yüzden kilolarım çok cabuk gitmişti. doğumdan 1 ay sonra sadece 1,5 kilo fazlam vardı:) İnşallah bu kezde sezeryan acısını yaşamam ama kilolarım çabuk gider.

Canım cok gecmıs olsun Rabbım sıfanı versın ınsallah Bu bahsettıgn rahım agzı yetmezlıgı dedıklerı seymı? bunun ıcın dıkısın gereklı oldugunu okumstum bıyerde yanı drn da boyle bırsey uygulamk ıstıosa bu secenek dogru olabılr? Sıkma hıc canını ınsallah hersey guzel olcak cokca dınlenmeye ozen goster Rabbım senı ve mınıgını korusun..

evinde böyle bir zorluğu var rahatsın sürekli yiyip içiyorsun normal kilo alman inşallah en az kilo ile tamamlarsın hamileliğini

MASİVAcım hoşgeldin canım.

Ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah

Ama okul için üzüldüm İnşallah sınavların güzel geçer.

benim kardeşimde Ankara Gazide okuyor, onunda vizeleri başlıyormuş haftaya.. Hayırlısıyla bitirirsiniz inşallah

bence bu doktorla görüşmeyi bekle karar vermek için çünkü zor bir durum kafana takılan herşeyi artılarını eksilerini sor umarım şu zor zamanlarını en iyi şekilde atlatırsın

valla al benden de o kadar 2 beden büyük sütyen giymeye basladım inek memesi gibi oldular.. bundan sonrası artık en büyük kup, ya ben 34B ydim:) ucları kocaman ve koyu koyu bakmak istemiyorum.. gerci hamilelik cizgisinide hic sevmem o cıkmadı henuz cıkmasada barii:)

özel değil canım zaten özele bütçemiz yetmez bu dr prof dr un tanıdık aracılığıyla ulaştım bugün gel derse gitçem gerçi bıktım artık alttan üstten bakıyolar bebiş için korkuyorum zarar gelcek diye kafam bomboş dr ların ağzına baka baka aptal gibi oldum

evet ve hastanedede hatta ucları olmayanları makine ile cıkartıyorlar

sağol canım dikiş için bu haftalar çok riskli ve geç oluyomuş ben 1 aya önce gittimde dikişlik durum yoktu normal seyirindeydi nerden çıktı anlamıyorum eşimle zaten uzak duruyoduk sakınan göze çöp batıyo

evet ve hastanedede hatta ucları olmayanları makine ile cıkartıyorlar

kızımda yoktu benimde(( ve yavrum çeke çeke yara yapmıştı(( ama emzirmek zorundaydım.. o kalkanlardan kullandım bi süre. sonra yaralarım iyileşti, uçlar belirginleşti filan düzeldi.

şimdi şükür var uçlar, Kızım sağolsun:))))

bol su için inanılmaz fark ediyor sindirim sisteminiz ne kadar iyi çalışırsa o kadar az kilo alırsınız

Ühüüüüü ühüüü bunca zamandır burda yazışıyoruz ve sizli bizli bi yorum okudum(

bugünden itibaren her canım bişey istediğinde gidip 1 bardak su içicem:))

semracım canım nasılsın bende su ıcemıyoum su havakar sogudugundan berı ama ıcmemde lazım :)) bızde bugun ablamla balık yemege gıdecegız oglende oglusuma bol bol et olsun anasına bısey olmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…