- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.541
Bağaaa küfür etmeyın sayın ablalrımyavrum valla almadk sımdıye kdrda noldu 200 200 gıdıorum sımdı:))) anlamıorumkıı nerem alıo gobegım sısıo onu anlıorumda bısey yemıorm ole kılo etck dıkkt etıorum nerden gelıo hergn bu grmlr onu cozemıorum:)) mınk bebegmde artık cok guzel vuruo teyzesııı helekı yemeklrden sonra yerım onu benn
HEPİNİZE KARLI Bİ ANKARA GÜNÜNDEN GÜNAYDIN...
Maşallah herkes kilolardan konuşmuş.. bende dün çooooookkkk düşündüm bunu.. Malum eşim işe başladı ve ben her ayağa kalktığımda mutfakta buluyorum kendimi. BUGÜN BUNU YAPMAYACAĞIM diye söz vermeye çalışıyorum kendime:))))
1 saat önce kahvaltımı yaptım ve sonrasında mutfağa su içmek için girdim sadece.. kapıyı mı kitlesem ne yapsam
ben kabaca 8 kilo aldım diyordum ama bu sabah bi tartıldım ki ne göreyim:))) 7.2 kilo almışım:)))) çok sevindirik oldum
benim hedefim 10 kiloyla tamamlamaktı ama çok zor görünüyor. eennnnn son 12 kilo olsun diye uğraşıcam artık.
birde rezene çayı içen varmı kızlar.. ben ilk gebeliğimde içmemiştim. alt komşum hemilelikte rezene içilirse ilerde bebekte gaz olmuyormuş dedi.. Sonuçta zararsız bi çay. dün başladım içmeye. İnşallah hergün devam ederim.
Günaydın kızlar ben hala kararsızım dün akşam uludağ üniversitesinin dr la tlfonla görüştüm derdimi anlattım bu haftalarda dikiş attığmız hastalar oldu 9aya kladar durdu dedi ama tek riski su kesesini patlatıyomuş bende dikişten korkuyorum dedim oda dikiş atmasa haftada bir kontrol takip ederiz dedi bugün saat 1 de tekrar ara dedi hastanedeyim ama ameliyatım var ben bakamasam bile arkadaşıma yönlendiririm dedi yani benle ilgilencek
Canım valla şimdiye kadar kaç kilo aldın bilmiyorum ama 7ayın bitmesine daha var biz almasakta bebiş alcak yani o da kilo artışı gibi görüncek tartıda.Ama çok almazsın sen de zaten 7-8kilo doğumda gidiyomuş.Geriye bişey kalmaz.Ben de şimdiye kadar tam 2kilo bile almadım ama inş.10kiloyla kapatırım diye ümit ediyorum:)))
kemikleri güçleniyor annesi oy ben yerim onların minak ayaklarını kıyamam onlara yediğimiz içtiğimiz bize değil onlara yarasın inşallah
Evde olunca daha zordur ama biraz dikkat et canım 12kiloyla tamamlarsın umarım.Rezene çayını ben de duydum ama içmedim daha,bana zaten bitki çayı olsun yeter faydası varsa içerim.
evde olunca bende öyle dolap başından ayrılmıyorum..ama işte olunca burda yicek pek bişey yok..evden getirdiğim kadarını yiyebiliyorum rahat oluyo:))
Günaydın kızlar ben hala kararsızım dün akşam uludağ üniversitesinin dr la tlfonla görüştüm derdimi anlattım bu haftalarda dikiş attığmız hastalar oldu 9aya kladar durdu dedi ama tek riski su kesesini patlatıyomuş bende dikişten korkuyorum dedim oda dikiş atmasa haftada bir kontrol takip ederiz dedi bugün saat 1 de tekrar ara dedi hastanedeyim ama ameliyatım var ben bakamasam bile arkadaşıma yönlendiririm dedi yani benle ilgilencek
HEPİNİZE KARLI Bİ ANKARA GÜNÜNDEN GÜNAYDIN...
Maşallah herkes kilolardan konuşmuş.. bende dün çooooookkkk düşündüm bunu.. Malum eşim işe başladı ve ben her ayağa kalktığımda mutfakta buluyorum kendimi. BUGÜN BUNU YAPMAYACAĞIM diye söz vermeye çalışıyorum kendime:))))
1 saat önce kahvaltımı yaptım ve sonrasında mutfağa su içmek için girdim sadece.. kapıyı mı kitlesem ne yapsam
ben kabaca 8 kilo aldım diyordum ama bu sabah bi tartıldım ki ne göreyim:))) 7.2 kilo almışım:)))) çok sevindirik oldum
benim hedefim 10 kiloyla tamamlamaktı ama çok zor görünüyor. eennnnn son 12 kilo olsun diye uğraşıcam artık.
birde rezene çayı içen varmı kızlar.. ben ilk gebeliğimde içmemiştim. alt komşum hemilelikte rezene içilirse ilerde bebekte gaz olmuyormuş dedi.. Sonuçta zararsız bi çay. dün başladım içmeye. İnşallah hergün devam ederim.
Aynı sorun bende de var cnm akşam banyodan sonra krem sürerken daha çok fark ettim hatta eşim ayyy aşkıımmmm onlar niye öyle olmuş yaa dedi dediğin gibi bende ağladım o durumu toparlamaya çalıştı ama nafile yatana kadar da konuşmadım sen doğru söylüyorsun neresi zevkli bunun biran önce doğursak da geçse artık bunlar
evinde böyle bir zorluğu var rahatsın sürekli yiyip içiyorsun normal kilo alman inşallah en az kilo ile tamamlarsın hamileliğini
canım benim yaa inşallah hakkında hayırlısı olur.
Haftalık takip iyiymiş ama sizin bütçeyide zorlar eğer özelse. Tabiki bebeğiniz için herşeye değer o tartışılmaz.
Rabbim yardımcın olsun canım.
Inşallah yılbaşında bize "bakıııııınn bebişime ciciler aldım" dersin allahın izniyle
uç çıkartıcı kremler var yaaa..nie almadıki ondan..hamileyken sürüyosun..oynuyosunda biraz..uçları büyüyo..hatta onun aleti bile var..neyse gögüs kalkanı alsın ozaman..yapay meme ucu yani..alışana kadar onla emzirir biraz..çünkü emmesse sütte kaçıyo
İnşalah canım yaa inşallah.
ama kararlıyım!!! iradeli bi hatunsam başarırım bunu.
yoksa göbek kalça alıp başını gidecek
canım cok gecmıs olsun rabbım sıfanı versın ınsallahBu bahsettıgn rahım agzı yetmezlıgı dedıklerı seymı? Bunun ıcın dıkısın gereklı oldugunu okumstum bıyerde yanı drn da boyle bırsey uygulamk ıstıosa bu secenek dogru olabılr? Sıkma hıc canını ınsallah hersey guzel olcak cokca dınlenmeye ozen goster rabbım senı ve mınıgını korusun..
evet ve hastanedede hatta ucları olmayanları makine ile cıkartıyorlar
bol su için inanılmaz fark ediyor sindirim sisteminiz ne kadar iyi çalışırsa o kadar az kilo alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?