2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen evindeki tartıya bak,dr ya da sağlık ocaklarında kıyafet falan daha fazla çıkıyor.Ben dr bile söyledim.Akşam beşte gidiyorum çizmeler kalın kıyafetler tabiki evdeki gibi olmuyor.Dr da senin ki daha doğru tabiki dedi.O yüzden hiç takmıyorum onları.

Ühüüüüü ühüüü bunca zamandır burda yazışıyoruz ve sizli bizli bi yorum okudum(

bugünden itibaren her canım bişey istediğinde gidip 1 bardak su içicem:))

Canım günde 3lt su içmeye çalış.Dediğin gibi yanında şieyle falan gez.Su çok faydalı hemde kilo alımını da azaltır.Ben 3-3,5lt su içiyorum.

Ühüüüüü ühüüü bunca zamandır burda yazışıyoruz ve sizli bizli bi yorum okudum(

bugünden itibaren her canım bişey istediğinde gidip 1 bardak su içicem:))

yaa genel yazayım dedim herkes okusun diye yoksa siz biz yok yani gerçekten bende çok işe yaradı bu su işi normalde yavaşlar diyorlar ama benimki baya hızlı ortalama bir günde 12 bardağı geçiyorum çorba filanda çabası yani bende şuanda 2,5-3 kilo aldım

Kızlar gecen ender sarctan dınledım canınz bısey yemk ıstıosa ve delı dana gıbı oyana buyana kosusturuosanz hemen nanelı bı dıs macunuyla 2 3 dakka dıslerınzı fırclayn ıstegnz mutlka korelecktr dedı kiiiiii gerckten hıc fırclamdm kdr dıslrımı fırclmya basladm onun syesnde dıslerım ıncı gıbı oldu:)))))) ıse yarıo gercktn anlk krızlerı bastırıo:)

evde olmak gerçekten çok zor ben akşam kocayı beklerken yedim de yedim şimdi saymıyım işyerindekilerin canı çker bunları hiç zamana yaymadım bide sonra yattım zaten kilolu hamile kaldım ins. Direncim yüksek kilo veremiyorum ama son günlerde azdım iyice farkındayım şeker yüksek çıkınca napcam bilmem diyet yapıyım bende bari şimdiye kadar 4-5 kilo arası aldım ama ilk 3 ay almamıştım son 2,5 ta şiştim.

bizde şeker testimizi olup geldik çok şükür bebişimide gördüm uyyy ellerini kafasına koymuş kara kara düşünüyo yavrummm.. bu arada kilosu çok artmış şok oldum 600 beklerken 850 çıktı tosunum benimm

Valla benim iş yerim evden beter ne yokki,abur cubur dolu.Ben yemiyorum yinede,tutuyorum kendimi.Ev de yok yani burdakiler.

Bizim işyerinde hergün 4 te tatlı var ama Allahtan tatlı sevmem hele şerbetlileri ağzıma sürmem ordan biraz yırttım millet yiyo al biraz canın çker diyo ama benim tuzlu ekşi şeyleri canım çekiyo onlarda burda yok .

sırf yemiyim diye yapmadığın şey kalmaz senin yaa hiç gülüceğim yoktu inan

Ohhh maşallahh tosununa:))) bnde 2 hafta sonra gıdıcem sekr testıne bende gorcm ınsallah oglumu

gözün aydın canım ... Senin tosunda maşallah kocaman adam olmuş oda kilolardan şikayetçi heralde o kadr düşündüğüne göre

sırf yemiyim diye yapmadığın şey kalmaz senin yaa hiç gülüceğim yoktu inan

:)))) Napım kızım sacma sapan yemek baska bısey norml yemek baska bısey acıkınca ye anlrımda gerksız yemek manasız yanı bosuna kalorı cocuga ne faydası var o degılde cıkım bıraz yurım backlrım cok cbk uyusuo otrmktn yaa

Ben de normalde tatlıyı çok severim ama neyseki canım çok istemiyor şimdi.Ama yine de arada istiyor tutuyorum kendimi yemiyorum.

evet canım haklısın...evdeki sağlıklı...hem en doğru tartı en az tartandır
masivacım hoşgeldin..benim de aklımdan geçmiştin iyi mi diye...herşeyin yolunda olmasına sevindim

canım hadi atlatmışsın geçmiş olsun...maşallah kuzuna...
bu arada canım sen yozgatta mısın?

evet canım haklısın...evdeki sağlıklı...hem en doğru tartı en az tartandır
masivacım hoşgeldin..benim de aklımdan geçmiştin iyi mi diye...herşeyin yolunda olmasına sevindim

Kıyafetler o kadar çok etkiyoki ben önce pek etkilemiyodur diye düşündüm denedim sacede pijamalarım vardı 600gr fark etti.Bide o çizmeleri giysem ne kadar fark eder acaba.Zaten en doğru olan herzaman sabah aç karnına ve kıyafetsiz olarak tartıldığın.Drlarda böyle söylüyor.

rezana çayı faydalıysa bir zararı yoksa neden içmeyelim canım hemen içeriz valla... kilo konusuna ben hiç girmeyeyim zaten aldım başımı gidiyorum ikiz diye kendimi avutup duruyorum öyle
semracım canım nasılsın bende su ıcemıyoum su havakar sogudugundan berı ama ıcmemde lazım :)) bızde bugun ablamla balık yemege gıdecegız oglende oglusuma bol bol et olsun anasına bısey olmasınnn
ben nerdeyse içtiğim su içinde yüzecem valla çok içiyorum mesela şu saate kadar 2,5 litre suyu içtim yatana kadar ve uykudanda uyanıp içiyorum gerisini sen düşün artıkkk

maşallahhh canım ne çabul gelişiyolar bebişler Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş...

ahh ahh ilk aylarda hiçbişe yiyemiyodum moralim bozluyodu..şimdide maşallahım yani..aslında yemekte çokte istikrarlı deilim bigün oluyoki doğru düzgün bişe yiyemiyorum iştahım olmuyo bigün oluyo doymak bilmiyorum.işin en kötü yani bu güne kadar tatlıyı yiyen seven biri deildim bu aya kadarda aynıydım tatlı konusunda.bugünlerde her ne olduysa şekerli tatlı bişeler istiyorum kocamda saolsun iyiki bi çikolata istedim 1 torba alıp gelmiş düşman bana ya 100kg olayım istiyo..bende gidip gelip yiyorum pis boğaz gibi..bidaha sakın ama sakın alma dedim.kendi yemiyo hepsini bana yediriyo..ben nasıl olsa çikolata tatlı sevimyorum yemiyorum hızlı kilo almam çok almam diyodum ama bu gidişle ne olcam ben ya..allahtan hamur işi yapmıyorum yemiyorumda..şimdi bunuda dedim başlarım hamur işide yemeğe

Canım senin ikizlerin var normalden daha fazla olur kilon tabi,sonra bişey kalmaz sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…