- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.561
günaydın kızlar
melyche çok tatlısınnnn...kilotlu çorop giyiyormuş:)
inşallah hemen vercez kiloları sonrasında...
ben de benim evdeki tartıyla problem yaşamıyorum da doktor ve sağlık ocağında sinir oluyorum tartılmaya..çok kalın giyiniyorum..e gün içinde su iç ye bi şeyler git tartıl..maşallah kilo bir çıkıyorbi de kendimi savunmaya geçiyorum üzerim kalın kem küm,falan filan
rahat 3 kilo farkediyor ya
ama aç bırakmaya da razı olmuyor gönül ya ne yapalım sonra veririz inşallah
Ühüüüüü ühüüü bunca zamandır burda yazışıyoruz ve sizli bizli bi yorum okudum(
bugünden itibaren her canım bişey istediğinde gidip 1 bardak su içicem:))
Ühüüüüü ühüüü bunca zamandır burda yazışıyoruz ve sizli bizli bi yorum okudum(
bugünden itibaren her canım bişey istediğinde gidip 1 bardak su içicem:))
ah ah hemde nasıl zor.. Kızımda çalışıyordum 5 ayda 2-3 kilo ancak almıştım ama son aylar evde olunca yine çok almıştım o ayrı:)))
kızımda sezeryanın çok zorluğunu yaşadım ben( o yüzden kilolarım çok cabuk gitmişti. Doğumdan 1 ay sonra sadece 1,5 kilo fazlam vardı:) inşallah bu kezde sezeryan acısını yaşamam ama kilolarım çabuk gider.
bizde şeker testimizi olup geldik çok şükür bebişimide gördüm uyyy ellerini kafasına koymuş kara kara düşünüyo yavrummm.. bu arada kilosu çok artmış şok oldum 600 beklerken 850 çıktı tosunum benimm
Valla benim iş yerim evden beter ne yokki,abur cubur dolu.Ben yemiyorum yinede,tutuyorum kendimi.Ev de yok yani burdakiler.
Kızlar gecen ender sarctan dınledım canınz bısey yemk ıstıosa ve delı dana gıbı oyana buyana kosusturuosanz hemen nanelı bı dıs macunuyla 2 3 dakka dıslerınzı fırclayn ıstegnz mutlka korelecktr dedı kiiiiii gerckten hıc fırclamdm kdr dıslrımı fırclmya basladm onun syesnde dıslerım ıncı gıbı oldu:)))))) ıse yarıo gercktn anlk krızlerı bastırıo:)
bizde şeker testimizi olup geldik çok şükür bebişimide gördüm uyyy ellerini kafasına koymuş kara kara düşünüyo yavrummm.. bu arada kilosu çok artmış şok oldum 600 beklerken 850 çıktı tosunum benimm
sırf yemiyim diye yapmadığın şey kalmaz senin yaa hiç gülüceğim yoktu inan
Bizim işyerinde hergün 4 te tatlı var ama Allahtan tatlı sevmem hele şerbetlileri ağzıma sürmem ordan biraz yırttım millet yiyo al biraz canın çker diyo ama benim tuzlu ekşi şeyleri canım çekiyo onlarda burda yok .
Canım sen evindeki tartıya bak,dr ya da sağlık ocaklarında kıyafet falan daha fazla çıkıyor.Ben dr bile söyledim.Akşam beşte gidiyorum çizmeler kalın kıyafetler tabiki evdeki gibi olmuyor.Dr da senin ki daha doğru tabiki dedi.O yüzden hiç takmıyorum onları.
evet canım haklısın...evdeki sağlıklı...hem en doğru tartı en az tartandır
masivacım hoşgeldin..benim de aklımdan geçmiştin iyi mi diye...herşeyin yolunda olmasına sevindim
rezana çayı faydalıysa bir zararı yoksa neden içmeyelim canım hemen içeriz valla... kilo konusuna ben hiç girmeyeyim zaten aldım başımı gidiyorum ikiz diye kendimi avutup duruyorum öyleHEPİNİZE KARLI Bİ ANKARA GÜNÜNDEN GÜNAYDIN...
Maşallah herkes kilolardan konuşmuş.. bende dün çooooookkkk düşündüm bunu.. Malum eşim işe başladı ve ben her ayağa kalktığımda mutfakta buluyorum kendimi. BUGÜN BUNU YAPMAYACAĞIM diye söz vermeye çalışıyorum kendime:))))
1 saat önce kahvaltımı yaptım ve sonrasında mutfağa su içmek için girdim sadece.. kapıyı mı kitlesem ne yapsam
ben kabaca 8 kilo aldım diyordum ama bu sabah bi tartıldım ki ne göreyim:))) 7.2 kilo almışım:)))) çok sevindirik oldum
benim hedefim 10 kiloyla tamamlamaktı ama çok zor görünüyor. eennnnn son 12 kilo olsun diye uğraşıcam artık.
birde rezene çayı içen varmı kızlar.. ben ilk gebeliğimde içmemiştim. alt komşum hemilelikte rezene içilirse ilerde bebekte gaz olmuyormuş dedi.. Sonuçta zararsız bi çay. dün başladım içmeye. İnşallah hergün devam ederim.
ben nerdeyse içtiğim su içinde yüzecem valla çok içiyorum mesela şu saate kadar 2,5 litre suyu içtim yatana kadar ve uykudanda uyanıp içiyorum gerisini sen düşün artıkkksemracım canım nasılsın bende su ıcemıyoum su havakar sogudugundan berı ama ıcmemde lazım :)) bızde bugun ablamla balık yemege gıdecegız oglende oglusuma bol bol et olsun anasına bısey olmasınnn
rezana çayı faydalıysa bir zararı yoksa neden içmeyelim canım hemen içeriz valla... kilo konusuna ben hiç girmeyeyim zaten aldım başımı gidiyorum ikiz diye kendimi avutup duruyorum öyle
ben nerdeyse içtiğim su içinde yüzecem valla çok içiyorum mesela şu saate kadar 2,5 litre suyu içtim yatana kadar ve uykudanda uyanıp içiyorum gerisini sen düşün artıkkk
maşallahhh canım ne çabul gelişiyolar bebişler Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?