- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.581
ahh ahh ilk aylarda hiçbişe yiyemiyodum moralim bozluyodu..şimdide maşallahım yani..aslında yemekte çokte istikrarlı deilim bigün oluyoki doğru düzgün bişe yiyemiyorum iştahım olmuyo bigün oluyo doymak bilmiyorum.işin en kötü yani bu güne kadar tatlıyı yiyen seven biri deildim bu aya kadarda aynıydım tatlı konusunda.bugünlerde her ne olduysa şekerli tatlı bişeler istiyorum kocamda saolsun iyiki bi çikolata istedim 1 torba alıp gelmiş düşman bana ya 100kg olayım istiyo..bende gidip gelip yiyorum pis boğaz gibi..bidaha sakın ama sakın alma dedim.kendi yemiyo hepsini bana yediriyo..ben nasıl olsa çikolata tatlı sevimyorum yemiyorum hızlı kilo almam çok almam diyodum ama bu gidişle ne olcam ben ya..allahtan hamur işi yapmıyorum yemiyorumda..şimdi bunuda dedim başlarım hamur işide yemeğe
ahh ahh ilk aylarda hiçbişe yiyemiyodum moralim bozluyodu..şimdide maşallahım yani..aslında yemekte çokte istikrarlı deilim bigün oluyoki doğru düzgün bişe yiyemiyorum iştahım olmuyo bigün oluyo doymak bilmiyorum.işin en kötü yani bu güne kadar tatlıyı yiyen seven biri deildim bu aya kadarda aynıydım tatlı konusunda.bugünlerde her ne olduysa şekerli tatlı bişeler istiyorum kocamda saolsun iyiki bi çikolata istedim 1 torba alıp gelmiş düşman bana ya 100kg olayım istiyo..bende gidip gelip yiyorum pis boğaz gibi..bidaha sakın ama sakın alma dedim.kendi yemiyo hepsini bana yediriyo..ben nasıl olsa çikolata tatlı sevimyorum yemiyorum hızlı kilo almam çok almam diyodum ama bu gidişle ne olcam ben ya..allahtan hamur işi yapmıyorum yemiyorumda..şimdi bunuda dedim başlarım hamur işide yemeğe
Canım senin ikizlerin var normalden daha fazla olur kilon tabi,sonra bişey kalmaz sende.
Canım hamilelikte normalde yemediklerimizi yiyiyoruz işte.Ben de tatlıyı,çikolatayı çok severdim bana yeterki tatlı olsun ama şimdi hiç canım istemiyor neyseki.Zaten istesede yiyemiyorum çünkü migrenimi tetikliyor.Sen de çok canın istiyosa ye tabiki ama az miktarda.
canım hoşbuldum, Rabbim kardeşinin yardımcısı olsun,zihin açıklığı versin... Allahtan Ankara üniversitesi öğretmenlik bölümümü dondurdum da sadece sosyolojiyle uğraşacağım bu sene.... bugün evimi temizleyim, bavulları filan yerleştirip, çamaşırları yıkayım diyorum, artık yarın inşaAllah tam başlarım ders çalışmaya...:44:MASİVAcım hoşgeldin canım.
Ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah
Ama okul için üzüldümİnşallah sınavların güzel geçer.
benim kardeşimde Ankara Gazide okuyor, onunda vizeleri başlıyormuş haftaya.. Hayırlısıyla bitirirsiniz inşallah
hoşbuldum canım, çok şükür herşey yolundaevet canım haklısın...evdeki sağlıklı...hem en doğru tartı en az tartandır
masivacım hoşgeldin..benim de aklımdan geçmiştin iyi mi diye...herşeyin yolunda olmasına sevindim
inş. kalmazz ama biraz da kalsın istemiyor değilim aslında çok zayıftım öncesinde oda çok güzel olmuyor valla çocuk reyonlarından giyinmekten bıkmıştım gerçi ikiz oldugu için pek birşey kalmayacaga benziyor valla
Canım hamilelikte normalde yemediklerimizi yiyiyoruz işte.Ben de tatlıyı,çikolatayı çok severdim bana yeterki tatlı olsun ama şimdi hiç canım istemiyor neyseki.Zaten istesede yiyemiyorum çünkü migrenimi tetikliyor.Sen de çok canın istiyosa ye tabiki ama az miktarda.
haklısın bunda valla ben hiç birşey yemezdim onu sevmem bunu sevmem derdim şimdi hiç sevmediğim şeyleri abartırcasına yiyorum eşim gülüyor halime çokda mutlu oluyor valla gerçekten hamilelik böyle birşeymişş
iyilik sağlık canım.. sende iyisin inşallah. oh oh afiyet olsun yarasın miniğesemracım canım nasılsın bende su ıcemıyoum su havakar sogudugundan berı ama ıcmemde lazım :)) bızde bugun ablamla balık yemege gıdecegız oglende oglusuma bol bol et olsun anasına bısey olmasınnn
oooo maşallah.. ben içemem ki o kadar suyu.. bünyem alışkın değil kaldırmazCanım günde 3lt su içmeye çalış.Dediğin gibi yanında şieyle falan gez.Su çok faydalı hemde kilo alımını da azaltır.Ben 3-3,5lt su içiyorum.
ne güzel maşallah 2-5,3 kiloyaa genel yazayım dedim herkes okusun diye yoksa siz biz yok yani gerçekten bende çok işe yaradı bu su işi normalde yavaşlar diyorlar ama benimki baya hızlı ortalama bir günde 12 bardağı geçiyorum çorba filanda çabası yani bende şuanda 2,5-3 kilo aldım
:)) güzel fikir..Kızlar gecen ender sarctan dınledım canınz bısey yemk ıstıosa ve delı dana gıbı oyana buyana kosusturuosanz hemen nanelı bı dıs macunuyla 2 3 dakka dıslerınzı fırclayn ıstegnz mutlka korelecktr dedı kiiiiii gerckten hıc fırclamdm kdr dıslrımı fırclmya basladm onun syesnde dıslerım ıncı gıbı oldu:)))))) ıse yarıo gercktn anlk krızlerı bastırıo:)
benimde eşim geç geliyo.. dün akşam dedim şimdi onu beklersem çok yerim, hemde geç saat ye yatevde olmak gerçekten çok zor ben akşam kocayı beklerken yedim de yedim şimdi saymıyım işyerindekilerin canı çker bunları hiç zamana yaymadım bide sonra yattım zaten kilolu hamile kaldım ins. Direncim yüksek kilo veremiyorum ama son günlerde azdım iyice farkındayım şeker yüksek çıkınca napcam bilmem diyet yapıyım bende bari şimdiye kadar 4-5 kilo arası aldım ama ilk 3 ay almamıştım son 2,5 ta şiştim.
bizde şeker testimizi olup geldik çok şükür bebişimide gördüm uyyy ellerini kafasına koymuş kara kara düşünüyo yavrummm.. bu arada kilosu çok artmış şok oldum 600 beklerken 850 çıktı tosunum benimm
kızlar günaydın evde temizlik var bugün ben yapmıyorum tabi kadın geldi bende oturdum yazdıklarınızı okudum kakin amma stres olmuşsunuz bu kg problemine ben 59 ile hamile kaldım en son 76 çıktım ve hiçççççççççççç takmıyorum aksine kimse inanamıyo benim okadar kg aldığıma günde 3lt suda içiyorum fakat hala 36 beden hamilelik giyiyorum acaba siz cokmu kg görünüyosunuz
havamıda attım yaniii dur bakim resim ekleyebilirsem size koycam ...yani resim...
benim hamilelikten öncede baş ağrılarım olurdu..özellikle sinirlendiğimde bide sigara içiyodum.hamilelikte sağlıklı yaşama döndüm ama öyle baş ağrılarımo luyoki beraberinde mide bulantısı migrenmi oldum ben doktora söledim en son gittiğimde.baş ağrısı beklediğimiz bişe deil migreninmi vardı dedi bilmem başım ağrırdı ama hmilelikte acayip oldum.çıldırcak gibi oluyorum.ilaçta içmiyorum parol iç dedi ama doktor..çikolatada fazla yiyorum bu ara oda tetikliyo sanırım.az yicem artık canım tatlı isteyince kuru kayısı yicem
kızlar günaydın evde temizlik var bugün ben yapmıyorum tabi kadın geldi bende oturdum yazdıklarınızı okudum kakin amma stres olmuşsunuz bu kg problemine ben 59 ile hamile kaldım en son 76 çıktım ve hiçççççççççççç takmıyorum aksine kimse inanamıyo benim okadar kg aldığıma günde 3lt suda içiyorum fakat hala 36 beden hamilelik giyiyorum acaba siz cokmu kg görünüyosunuz
havamıda attım yaniii dur bakim resim ekleyebilirsem size koycam ...yani resim...
Geçmişi okumadan önce yazmak istedim.
Kontrolden geldik biz... Önce bebeğimize ultrasonda baktık... Herşey yolunda şükür. 750 gr. olmuş. bebeğim hareketli ve sağlıklı...
Daha sonra idrar ve şeker yüklemesi için labaratuara gittik. İlk önce kan verdim aç karnına birde parmağımdan kan aldı. inanın parmağım daha çok acıdı... aynı zamanda idrar verdim... daha sonra bana bir bardak şekerli su verdi 50 gr. tadı bildiğin limonata korkulcak bişey değilmiş... 1 saat su ve bişey yemeyin dedi... 1 saat bekledim. yine parmaktan kan alındı ve yine idrar verdim 2. kez... 45 dk sonuçlar için bekledim. sonuçları alıp doktora gittim. idrarda enfeksiyon yine çıktı... fitil ve toz ilaç verdi... kan şekerimde yüksek çıktı. tatlı türü yeme demiyorum dedi ama azaltacakmışım ben bekliyordum ama çok çikolata yiyordum gün içinde. belliydi yüksek çıkacağı... bebeğin kilolu olmasına neden olurmuş bu kan şekerinin yüksek olması... 1 hafta sonra gel 4 saatlik bir kan testi yaptıracağım dedi doktor 100 gr. lık... eğer yine yüksek çıkarsa diyet vereceğim dedi. bu arada hamileliğim boyunc 3 kilo aldım kızlar. yani bebeğe yarıyor ama sanırım şekerli besinler yememem için bir diyet uygulatacak... hakkımızda hayırlısı olsun... biraz morelim bozuldu bu yüzden ama bebeğimi görmek bana iyi geldi... yememe daha dikkat edersem geçer umarım... iradeli biriyimdir. kendime hakim olacağım... Şimdi geçmişi okumaya çalışayım...
Geçmişi okumadan önce yazmak istedim.
Kontrolden geldik biz... Önce bebeğimize ultrasonda baktık... Herşey yolunda şükür. 750 gr. olmuş. bebeğim hareketli ve sağlıklı...
Daha sonra idrar ve şeker yüklemesi için labaratuara gittik. İlk önce kan verdim aç karnına birde parmağımdan kan aldı. inanın parmağım daha çok acıdı... aynı zamanda idrar verdim... daha sonra bana bir bardak şekerli su verdi 50 gr. tadı bildiğin limonata korkulcak bişey değilmiş... 1 saat su ve bişey yemeyin dedi... 1 saat bekledim. yine parmaktan kan alındı ve yine idrar verdim 2. kez... 45 dk sonuçlar için bekledim. sonuçları alıp doktora gittim. idrarda enfeksiyon yine çıktı... fitil ve toz ilaç verdi... kan şekerimde yüksek çıktı. tatlı türü yeme demiyorum dedi ama azaltacakmışım ben bekliyordum ama çok çikolata yiyordum gün içinde. belliydi yüksek çıkacağı... bebeğin kilolu olmasına neden olurmuş bu kan şekerinin yüksek olması... 1 hafta sonra gel 4 saatlik bir kan testi yaptıracağım dedi doktor 100 gr. lık... eğer yine yüksek çıkarsa diyet vereceğim dedi. bu arada hamileliğim boyunc 3 kilo aldım kızlar. yani bebeğe yarıyor ama sanırım şekerli besinler yememem için bir diyet uygulatacak... hakkımızda hayırlısı olsun... biraz morelim bozuldu bu yüzden ama bebeğimi görmek bana iyi geldi... yememe daha dikkat edersem geçer umarım... iradeli biriyimdir. kendime hakim olacağım... Şimdi geçmişi okumaya çalışayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?