2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım aklına kötü şey getirme... sende doğum zamanında gerekirse sezeryan olursun... Allah bebişini korusun...

yediklerine biraz dikkat et haftaya kadar inşallah düzelir cnm

Canım üzme kendini sağlıklı olsun normal sezeryan farketmez tabiki ama benim kız kardeşiminde kordon dolanmış normal doğdu ki bundan 25 sene önce.Gayette sağlıklı doğmuş.İnternette yazılanlara bakıpta sıkma canını.İnş.sağlıklı sıhhatli alırsın miniğini kucağına.

bence inasanların ne dediğini yada internette yazanları boşver doktorun söylediğini dikkate al benim bildiğim bebekler sürekli pozisyon değiştirdiğinden herşey değişebilir bu yüzden bence şimdiden karartma içini

10 gün geçer canım benim daha bir ay var.Benim oğluşum da arada tekmeliyo işte.Sakin benim oğlum:))

ya bebek dönünce falan kurtarma ihtimali yokmuymuş..boşver normal olmayıversin doğumun..sağlıklı gelsinde bebeğin..

darısı başıma diyim ozaman, Allah biliyo ya içimi sezeryan hiççç istemiyorum bebeğim için normal çok daha sağlıklı. ama bu durum istisna tabi, bu da onun sağlığı için.. Allah daha beterinden korusun hepimizin bebeklerini.

ya bebek dönünce falan kurtarma ihtimali yokmuymuş..boşver normal olmayıversin doğumun..sağlıklı gelsinde bebeğin..

öyle bi ihtimal de war, ikinciye dolama ihtimali de war, bu da amniyo sıvısının çokluğundan bebek rahat döndüğü için oluyomuş..Hakkımızda hayırlısı..

Amin canım,sağlıklı olsunlar yeterki.Ben de normal doğum istiyorum ama bi aksilik olursa da sezeryan tabiki.önemli olan bebişlerimiz.Ben sadece drların hiç bişey yokken sezeryan olsun demesine kızıyorum.Yoksa karşı değilim.

10 gün geçer canım benim daha bir ay var.Benim oğluşum da arada tekmeliyo işte.Sakin benim oğlum:))

aayyy c.tesi olsa bian öncede sabahtan gidip oğlumu görsem hemennn...yavru kuşum o beniimmmm...minimoydan patikler almıştım onlar geldi bugünnn..ayy çok şirinlerr minicik minicik...köpek zürafa ejderha ve kuzu almıştımm:))) ofistekiler kafayı yedi görünce:)))

Kızlar bana bu arada vitamin hapımı hafta 2 kez içmemi söyledi. yani hergün çtiğim ilacı haftada 2 kez içecekmişim ve kan ilacını ihmal etme dedi...

ayyy o 4 saatlik zor işte..o içtiğin şeyden 2 bardak vericekler..ve 4 saat hiçbişi yemicen içmicen..umarım insüline falan gerek kalmadan diyetle çözersin bu işi..

Canım inş.değeri çok yüksek çıkmaz diyetle çözersin.Moralini bozma hiç,bebiş iyiymiş.Zaten abur cubur da çok faydalı bişey değil.

yediklerine biraz dikkat et haftaya kadar inşallah düzelir cnm

Sağolun inşallah düzelir...

Az kalmış canım,gör bakalım oğluşunu.Çok merak ettim şimdi ya resmi yok mu eklesene.Ben de artık başladım almaya yavaş yavaş.:))))

Kızlar meyvedede şeker varmı onuda azaltsammı? pirinç pilavınıda çok yiyordum eşim yüzünden o çok şeviyor onuda azaltayım... Bu arada netten araştırdımda şeker olayını korkulcak bişey yazmıyor. aman kızlar çoğunuz şeker yüklemesi yaptırmadı tatlı türünü kaçırmayın fazla...

öyle bi ihtimal de war, ikinciye dolama ihtimali de war, bu da amniyo sıvısının çokluğundan bebek rahat döndüğü için oluyomuş..Hakkımızda hayırlısı..

normalden fazla mı sıvı sende..çünkü eğer öyleyse hemen şeker tedavisine başlaman lazım..şekerinin çıktığının en önemli göstergesiymiş sıvı çoğalması

pilav yookkkkkkkkkkkkkkkkkkk...makarna yookkkkkkkkkkkkkkk...patatesss yookkkkkkkkkkkkk..bezelye yokkkkkkkkkkkkkkkk...havuç yokkkkkkkkkkkkkk...muz yookkkkkkkkkkkk..incir yookkkkkkkkkkkkk...kuru meyve yookkkkkkkkkkkkkkkk...azaltmak falan diill komple yok bunlarrrrrr...beyaz ekmek yookkkkkkkkkkkkkkk...beyaz unlu hiçbişi yokkkkkkkkkkkk

kızlar merhaba,

sabah sabah ne çok kaynatmışsınız 1 saattir oku oku bitmedi :)

şuan yan odada inanılmaz bir çalışma var , kızımın odasının duvar kağıtlarının montajı yapılıyor, ara ara dayanamayıp bakıyorum çok hoş gözüküyor bitince fotoğrafını çekip koyacağım :)

kilo konuşulmuş baya bir, ben 59 ile hamile kaldım şuan 67yim ve doktorum kızdı bana 3 kilo hakkım kalmış, zaten 3 gündür diyet listemi uyguluyorum, gebelik şekeri çok çok düşük miktarda çıktığındanda tatlılar yasssak (( bana 100 gr şeker yüklemesi yapıldı toplam 3 saat sürdü, açlık şekerine bakıldıktan sonra 1. saat 2. saat ve 3. saat şekerlerine bakıldı ve bende 3. saat yüksek çıktı max 140 bende 145 çıktı ve 3 saat hastanede aç karnına durmak çok fena, arabaya gidip gidip uyudum ben saat aralıklarında.

modokoda keyapın içinde moba adlı bir firmadan aldık, mağazanın asıl etkileyici kısmıı çok güzel aksesuar satıyor olmaları bayıldım hepsine ama öncelik kızımızda.

odamız 7 m2 kaplanacak duvar yüzeyi toplamı 20m2 bunun içinde ortalama 6 rulo duvar kağıdı ve 2 rulo bordür ihtiyacı var, garanti olsun diye 7 rulo duvar kağıdı ve rulo bordür aldım, 1 rulo duvar kağıdı 5m2 den oluşuyor. ruloların bu mağazadaki liste fiyatı 24 euro idi, imç dahil diğer mağazalarda ortalama 35 euro dan başlıyordu liste fiyatı ben pazarlıkla rulosunu 39 TL ye aldım toplam 350 TL ödedim, ustalarda kendi ustaları 2 tane efendi gençten usta çalışıyor, kaç rulo kullanırsa rulo başına 20 TL den hesaplayarak vereceğiz. duvar kağıdımız desenli ben özellikle figürlü istemedim, algısını yorduğunu düşünüyorum bebeklerin, duvar ikiye bölündü alt çizgi çizgi üst düz zemin üzerine yıldız desenli arada bordür bir kaç saate fotoğrafını çeker eklerim.

kepek ekmeği beni kabız yapıyo yaaaa..millet rahat etsin die yer kepekli bende yedimmi perişan oluyorum..çavdar alıyorum eve falan daha çok..

canım ekmek tercih sıralaması tam buğday-çavdar-kepek olmalıymış, eşine söyle eve gelirken çiftçiden (toyatanın oradaki fırın) tam buğday alsın oranın ki çok lezetli.

şeker sen selma hn.mı gidiyosun diyetisyene? yoksa başka biyere mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…