- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #45.821
Ya kızlar sadece benim oğlummu huysuz doğum yapanlar yazsın lütfen... hatta bu yazımı birkaç gün sonra okuyanlar özel mesaj atsın... belli bir saat olunca oğlumu susturana ödül vercem o kadar ancak meme ile susuyor... sanırım gaz, sancı. off bugün yeni bir iksir bulduk bu gece şükür iyi uyuduk... dut ve rezene karışımı çay 1-2 kaşık verdik iyi geldi...
perşembe günü 1 aylık olacağız. aşı ve kontrolü var... sağlık ocağına götürmeyeceğim sarılık yüzünden korkuttu ya bizi hemşire... birde hiç güzel iğne vurmuyor... özel doktordada ücretsiz nasılsa... bizden haberler böyle gaz, sancı sorunu yaşayan varmı?
benim bebeğimde sadece memede susuyodu. ben ıyuncak emzikle bu işi çözmeye çalıştım ki bi nevi de olsa çözüldü. dr da emzik ver en azından biraz dinlenirsin dedi. gaz sancısında kimi bebekler arabayla turlayınca susar, kimi memede susar kimi çamaşır makinası ya da saç kurutma mak. sesinde susar dedi. onun dıişında verilen ilaçlar rezene tarzı içecekler tam olarak sorunu çözmesede rahatlamsına yardımcı olur.ama bi gerçek var ki gaz sorununun kesin bi çözümü yok. her bebek farklıdır. mesela benim bebeğime zinkodan ziyade omx ilacı daha iyi geldi gibi. ama başkasına başka bişe iyi gelebilir. sallama işi de çözüm ama alışınca ilerde sıkıntı olur. sanırım her yolu deneyeceğiz. çözümü bulalaım diyene kadar bakarız 3-4 ay geçmiş ve gaz da kalmamış:))