2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bakım çantası bakıyorum
aramızda biri bu çantayı sipariş vermişti ama kimdi hatırlayamadım :97:
ben öyle çok büyük valiz gibi olmayan kibar bir çanta istiyorum
herhangi fikri olan varmı ve sizce bu çanta nasıl
$avvio-bebek-bakim-cantasi-a-7030-s.webp

arkadaşlar bakım çantası bakıyorum
aramızda biri bu çantayı sipariş vermişti ama kimdi hatırlayamadım :97:
ben öyle çok büyük valiz gibi olmayan kibar bir çanta istiyorum
herhangi fikri olan varmı ve sizce bu çanta nasıl
Eki Görüntüle 404402

canımm çanta çok güzel gözüküyor cok sevdigim renk zaten.ebatlarına baktın dmi senin istedigine uygun mu ? bende eşekk kadar aldım çanta kocacıgımın ısrarı üzerine ama görsen küçük boy valiz resmen,sanki napcaksak okdr büyük,boşa para. tasırken utanıyom kocama tasıttırıyorum :1::1: benimde orta halli bi çanta almam lazım. baktım bi kaç yerde ama sarmadı hiçbiri.kendi çantalarım da kocaman onlarla takılıyorum şimdilik :34:

kızlarr sanırım bu Buzuki Orhan-Kolik bizde işe yaradı,Beyaz Gürültüye alıstıgından mı neydiyse sallamıyordu hiçç, şimdi mışıl mışıl bizim minik kızz. maşallahhh:nazar::nazar: bakalım gecenin ilerleyen saatlerinde halimiz ne olcakkkk :40:

müzigi kapadıgım halde kızım uyumaya devam ediyor :nazar::nazar: ama bende zerre uyku yok :1:v bu gecede şansıma topic bomboşşş demekki herkesin bebişleri bu gece uyku modunda:40: :27:

iki üç saatte bi emen oğlum bugn emiyo gaz çıkartma evresnde yarm saat bi saat uğraşıorm
o esnada hem gaz çıkartıo hem birkaç kez sümüksü bi kıvamda kusuyo
sonra yine bağırıo emmek istiyo sonra yine aynı şeyler yaşanıo saat başı emzirmiş oluorm
neden böyledr fikri olan var mı:26:

3. haftadasınız, büyüme atağında oğlun, şu yazımı okumanı tavsiye ederim, aşağıdaki renkli yazıya tıkla,

LeGa-Be-Be: Her Şeyi Yaptım Ama Hala Ağlıyor, Büyüme Atağında Olabilir Mi ?

Ankara yenimahalledeyim canım. çok pahalı olmasın ama :(

bende aptamil kullanıyorum arada bir. bu doktor nerde ?benimkide dediğin gibi cıglık cıglıga kucakta pış pış ama o zaman bile durmuyor bazen. sırtına vurmaktan cigerleri dökülcekk

benimkide kakasını yapamıyorr :14::14::14::14::14::14::14: omx kullanıyordum o kabız yaptı diye düşündüm kestim gene yapamıyor zeytin yagı içirince 2 3 kaşık anca alttan şırıngayla veriyorum ama işe yaramıyor o

bu dediğin hiç işe yaramıyor bizde. ateş ölçeri bile denedim yok anamm

ankaralılar hadi bakiim bi çalışma yapın bu bebişe bi doktor bulun..bende soruştururum koca sülalem ankarada nasılsa..istanbul olsa bisürü doktor söylerdim ama sizin ordada bulurus naapalım:)

arkadaşlar bebeğinize uyku düzeni oluşturdunuzmu benimki kafasına göre takılıo gece 2 saatte bir uyanıyo sabah 6 da tam kalkış sonra akşama kadar canı isterse uyuyo istemezse uuyumuyo zorla uyutmaya çalışsamda uyumuyo naapsamki

Son düzenleme:
kızımın burnu tıkalı okyanus sutu damlatıorum ama banamısın demiyor:(
aspiratörle cekiorum bişeyde gelmior, genzimi tıkalı anlamadım:(
üst komşumuz aile hekimimiz ve 3 gün önce geldi muayene etti
damla damlat aspirstörle cek bişeyciği yok dedi ama cocugum zor nefes alıo:(
annem kayınvalidem eşim bişeyi yok dio ama nasıl yokyaa offf içim cız edio:(

Canım sütünü damlat bebişin burnuna.. sonrada aspiratörle çek.

Iyi bir ccuk doktoru bulmak gercekten zor, biz bu haftasonu 3. doktorumuza gidicez bakalim bu nasil cikicak:&

ben şanslıyım sanırım doktor konusunda..iyi bi doktorumuz var..oğlumu seviyo,oğlumda onu seviyo..takipler iyi..sen istanbulda diilmiydin..gel sende pınar hn.a istersen..bide ne bekliyosun doktorlardan ki olmuyo..bu 3 doktorda ne eksikti?

benimki de aynı durumda..hırıldadıkca içim gidiyo..ama doktor bişeyi yok dedi..küçük bebeklerde ilk 5 ay sıkça oluyo bu sorun dedi.bence balgamı var, burun akıntısından ziyade..onu çözmek lazım..

herkese merhaba,

keyifler yerindedir umaım, benim kızım huysuz bugünlerde... onu susturan tek şey fön makinesi... bağımlısı oldu resmen... evde neredeyse sürekli açık, ve beynim sulandı artık, neyse ki ben de duyarsızlaşmaya başladım bu sese....

maşallah canım. çok tatlı bebişin.
biz de dün ilk gezimizi yaptık çekirdek aile olarak. bizimki biraz huzursuz oldu ama uzun sürmedi. emzirme olayını önlüğümle çözdüm. iyi ki almışım.
az önce de hülya hanımla grüştüm. mei tai ile wrap arasında kararsız kalmıştım. nakışlı mei tailerden verdim siparişi. bakalım miniğim rahat edecek mi? sürekli kucak istiyor yavrum.
ağlama olayını da bugün çözdüm gibi.3 saattir huzurlu uyudu. reflü yastığı almıştım. yüzükoyub yatırayım dedim. 1 saatten önce uyumayan yavrum 5 dakikada kendinden geçti. bir süre sonra da sırt üstü yatırdım gayet güzel uyudu. şnşallah böyle devam eder.

bulgur çorbası tarifini veren arkadaşa da çok teşekkür ederim. etkisini çok çabuk gösterdi :))

bu süt arttıran bi tarfse ben de alabilir miyim, kaçırmışım ne yazık ki....

Ankara yenimahalledeyim canım. çok pahalı olmasın ama :(
[

eğer devlet hastanelerine gidiyosan, yenimahalle devlet hastanesinde nilgün vatandaş'ın çok ii bi doktor olduğunu duymuştum, randevularını ondan alabilirsin... özelde ben ikidir ç.ambarda bi doktora götürüyorum... muayene 70 TL...

benimki de aynı durumda..hırıldadıkca içim gidiyo..ama doktor bişeyi yok dedi..küçük bebeklerde ilk 5 ay sıkça oluyo bu sorun dedi.bence balgamı var, burun akıntısından ziyade..onu çözmek lazım..

evetyaaa bende balgamı var diorum kayınvalidemleer ısrarla tükürük diolar,
bide alay ediolar balgam olurmuymuş die offfff cıldırcamya nasıl gecicek bu durum:(
dışarda 30 derece sıcak var ama bzm ev cok soguk elektrkli soba acıom:(

Back
X