- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #50.501
Geçmiş olsun canımah kızlar ne bilim ya ne güzel idare ederdi yaram birde bu çıktı başıma. böyle 1 cm açık 1 cm kapalı 1 cm açık şeklinde garip gurup birşey olmuş yara yerim. sadece bir yerden iltihap akmaya başladı ayy ayar oldum ya. hafta içi kontrolüm var zaten, Smear testi yapcakmıs yine fena tırsıyorum en son hamileligimin ilk ayında yaptırmıstım. benim aksilik , hamile kalmadan 2 hafta önce oldugum apandist ameliyatımın yeri ile çakıştı,o kısım zaten mosmor igrenc böle sarkık bi deri oldu. zaten ona asabım bozuluyordu,şimdi bide kapanmayan yara çıktı. bi gidim bakalım tekrar antibiyotik vercek ozaman yarayı temizledikten sonra. pfs :S
canımm atakları olabilir ya benim kızım 1 haftadır öyle. geceye dogru cıldırıyor,emzige bayılan kızım emzigi zevkle almıyor. emme stilini degiştirdi,emzigi agzından cıkara cıkara emiyo oda pat düşüyo basıyo feryadı. şap şup sesler çıkıyo emerken sinirlerim oynuyo resmenn.geçecek geçecek bugünlerdee inşallahhhh.
iileşmedi be hayatım bende anlamadım,antibiyotik en son sennle konustugumuzda vermişti doktor,kullandım bitti azcık açık vardı kendi kendine kapatacak vücut demişti doktor. bugün bakıyorum yine kıpkırmızı olmuş,az da olsa kapanan yerlerde ayrılır gbi olmuş. ben anlamadım bu işten bse. kapanan dikişin açıldıgını da ilk duydum yaniii
maşallahhh senn kuzuna canımm dert etme kilosu boyu masallah,benim kızıma da az kilo alıyo dedi doktor,3530 dogduk 3200 cıktı hastaneden, 46 günlük olduk 4 kilo daha yeni olduk. 1 hafta mama kullandırdı ama pek etki etmedi mama . aksine fena gaz yaptı,kakasını daha az yapar oldu. bıraktırdı. şimdi sadece anne sütü veriyorum. kilosu cok düşük olmadıgı için kızımın doktor sorun yok dedi,bakalım. inşallahh sütümüzün kalitesi daha çok artar da besler yavrularımızı. bazen miktarda yetmiyormus,benim masallah cok sütüm
ama işte kızıma kilo aldırıyor mu az aldırıyor
![]()
Maaşallah kara kuzuya.
Ay aynı şeyi biz de dün yaşadık, acile götürdük, temizliyorum ama faydası pek olmuyor, nefes alamadığı için de uyuyamıyor kuzumkızımın burnu tıkalı okyanus sutu damlatıorum ama banamısın demiyor
aspiratörle cekiorum bişeyde gelmior, genzimi tıkalı anlamadım
üst komşumuz aile hekimimiz ve 3 gün önce geldi muayene etti
damla damlat aspirstörle cek bişeyciği yok dedi ama cocugum zor nefes alıo
annem kayınvalidem eşim bişeyi yok dio ama nasıl yokyaa offf içim cız edio![]()
Harikasın tatlım.