kızlar günaydın ,
geçmişi tam okuyamadım , kafamı toplayamıyorum bi türlü dün gece felaket bi rüya gördüm ve ilk defa ölmek geldi içimden rüyamda..bebeğim hasta doğuyodu onu evimizin oturma odasında karanlıkta görüyorun yüzünde lekeler filan vardı off yüzü bi türlü gitmiyo gözümden, ağlayarak eşim uyandırdı tek sölediğim Allahım çok şükür rüyaymış oldu( ve gece uyuyamadım bi türlü yine görürüm öyle diye içim çok huzuruz hiç bişey yapmak istemiyorum
kızlar günaydın ,
geçmişi tam okuyamadım , kafamı toplayamıyorum bi türlü dün gece felaket bi rüya gördüm ve ilk defa ölmek geldi içimden rüyamda..bebeğim hasta doğuyodu onu evimizin oturma odasında karanlıkta görüyorun yüzünde lekeler filan vardı off yüzü bi türlü gitmiyo gözümden, ağlayarak eşim uyandırdı tek sölediğim Allahım çok şükür rüyaymış oldu( ve gece uyuyamadım bi türlü yine görürüm öyle diye içim çok huzuruz hiç bişey yapmak istemiyorum
sezeryandan cıkıp gecelik g,ymek daha rahat arkadaşlar,giymesi daha rahat olduğu icin kullanılıyor:) birde devlet hastanelerinde doğumhaneye girene kadar yapılan hazırlıklarda gecelik kullanışlı.doğumhaneye gelince ameliyat önlüğü kullanılıyor.
cnm benımm böle kabusları hepımız goruoruz sıkma canınııı tatlımmm ıyı seyler dusunnnn hepımızın bebıslerııı saglıklııı dogsunn ınsallahhh :)
kızlar günaydınn :))) musmutlu günlerrrr :)
Eki Görüntüle 368810 Eki Görüntüle 368809 Eki Görüntüle 368808
bu sabah itibariyle
sata göre 33+0
dr göre 34+0 göbeğimiz 84 kiloyum :)))
ne kadarda az kaldı doğuma allahım bebişlerimizi koklamayı nasip etsin inş.
uuu cok sekerrr masallah kocaman olmussss
bu sabah itibariyle
sata göre 33+0
sağolun kızlar insan çok etkileniyo ister istemez( umarım hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız bu cuma gününde dua edelim bol bol bebeklerimiz ve kendimiz için.
sevgicim arabanız çok güzel hayırlı olsun siyahını aldınız demek güle güle kullanın canım :) eşinle düzeldimi durumlar..
nurcum aldıkların çok güzel güle güle kullanın halıyı ne kadara aldınız ?
tosti maşalllahhhhhçok şirinsinnn
maşallahhh yaaAllahh sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn amiinnnn
wuhuwwwww... yayvan bir kız karnı maşallah sana ve kızına nazar değmesinEki Görüntüle 368810 Eki Görüntüle 368809 Eki Görüntüle 368808
bu sabah itibariyle
sata göre 33+0
canım allah hayır etsin rüyalar tersine çıkarmış bebişin etkisinde kaldığımızdan ram rüyaları değil bunlar bilinç altı rüyaları o yüzden rahat ol... eşim 4-12 vardiyasında çalışıyor 12ye kadar annem yanımda duruyor sonra kendi evine çıkıyor eşimde 12buçuk gibi eve geliyor o yarım saatlik süreçte yalnız kalıyorum evde sadece... fatma gülü izledikten sonra koltukta uyuya kaldım annem evine çıkarken haber etti... sonra eşimin kılığında 3 kişi başıma geldi ve beni götürmeye çalıştılar bende uyuyacağımı henüz kendi yatağımıza geçmek istemediğimi söyledim çünkü onların eşim olmadığını biliyordum ve sadece sabretmem gerektiğini biliyordum umursamadım gittilersağolun kızlar insan çok etkileniyo ister istemez( umarım hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız bu cuma gününde dua edelim bol bol bebeklerimiz ve kendimiz için.
Duvar kağıdı yapan yada bilgisi olan arkadaşlar…
Genelde bi top duvar kağıdı kaça kaç oluyor.. birde 1 top fiyatı ne kadar oluyor acaba ?
bu sabah itibariyle
sata göre 33+0
sağolun kızlar insan çok etkileniyo ister istemez( umarım hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız bu cuma gününde dua edelim bol bol bebeklerimiz ve kendimiz için.
sevgicim arabanız çok güzel hayırlı olsun siyahını aldınız demek güle güle kullanın canım :) eşinle düzeldimi durumlar..
nurcum aldıkların çok güzel güle güle kullanın halıyı ne kadara aldınız ?
tosti maşalllahhhhhçok şirinsinnn
tatlım bence yanlışın var çünkü resmi izin toplam 16 haftadır ister 8+8 şeklinde kullan ister 3+13 şeklinde sana kalmış... diyelim ki 37. haftada izne ayrıldın bebişin 38. haftada doğdu... o zaman kalan 13 haftanı değil 13+2 yani 15 haftanı kullanıyorsun yine.. bir sürü sitede gördüm canım oradan biliyorum... hatta ücretsiz doğum izninede ayrılacaksan (ben ayrılamıcam şartlardan dolayı) ücretli yıllık iznin varsa doğum iznin bitince akabinde onu kullanıp onun parasını çalıştığın yerden alıp tekrar ücretsiz iznine devam edebiliyorsun :) vede 6 ay ücretsiz iznini sana iş yerin vermezse istifa edip tazminatını alabiliyorsun... :)desertflower, boşver cnm sata göre 37. haftanda ayrıl bence.. dinlenmek bizimde hakkımızbenimde başta dr geç döllenme olabilir demişti, şimdi açığı kapattı, bu yüzden sata göre ayrılıyorum.. hem bebek, doğumun beklediği tarihinden mesela 1 hafta önce doğarsa, o bir haftan gidiyor diye biliyorum.. çünkü doğum öncesi izni 3 hafta, bu haftalarda bebek doğarsa hemen doğum sonrası iznine geçiliyor..
wuhuwwwww... yayvan bir kız karnı maşallah sana ve kızına nazar değmesiniçindede kıpraşmalarıyla öyle bisiklet sürüyormu?
canım allah hayır etsin rüyalar tersine çıkarmış bebişin etkisinde kaldığımızdan ram rüyaları değil bunlar bilinç altı rüyaları o yüzden rahat ol... eşim 4-12 vardiyasında çalışıyor 12ye kadar annem yanımda duruyor sonra kendi evine çıkıyor eşimde 12buçuk gibi eve geliyor o yarım saatlik süreçte yalnız kalıyorum evde sadece... fatma gülü izledikten sonra koltukta uyuya kaldım annem evine çıkarken haber etti... sonra eşimin kılığında 3 kişi başıma geldi ve beni götürmeye çalıştılar bende uyuyacağımı henüz kendi yatağımıza geçmek istemediğimi söyledim çünkü onların eşim olmadığını biliyordum ve sadece sabretmem gerektiğini biliyordum umursamadım gittilerallaha emanetiz yani canım... allah beterlerinden saklasın... rüyanıda ilk suya anlat sonra hayra yor hayır olsun önemli olanda bilinç altı değil rem rüyalarıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?