bu halıyı bende cok beğenmişdim,hata gidip bakmışdım ama bebek odasını yapmayı doğum sonrasına bırakınca vaz gectim:)cok guzeller iyi gunlerde kullanın))
Çok beğendim aldıklarınızı canım.Bu halıyı bende çok beğenmiştim ve almayı planlıyordum ama ölçüsü kaça kaç acaba ?
Canım çok ciciler Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Halım benimkinden..1,5 ay felan olmuştur sanırım bebeğimin odasının resimlerini paylaşmıştım çok soran olmuştu :)
ay evet cnm sen almıstın dogru sende gormustum cok begenmıstım bende aldım
güle güle kullan hepsini canım, hepsi çok şirin
cok tsk ederım cnm
çok güzelmiş cicileriniiiz.allah güle güle kullanmayı nasip etsin nurcum.daha benim oğlumn halısı yokbugün de perde alcaz. saol cnm sızınde perdenız sımdıden hayırlı olsun
nursavaskan ay valla küpe sandım canım kancalı görünceaslında takı ve örgüden anlayan bayanlar için yapılamıcak bişi değil küpeside olsaydı tacın yanında fena durmazdı hani
evet cnm seker oda küpe hıc dusunmedım takmayı valla
nursavaskan uyyy teyzesi yer onun eşyalarınıda onuda yaaherşeyi mavi beyazlı ne güzel uyumlu yaa... ben mavi renk seviyordum ama kızım olacağı için resmen pembeyi zorunlu tutmuşlar ki pembe rengi sevmiyorum ya genelde beyaz almaya gayret ediyorum ama muhakak bir yerlerine pembe serpiştirmişler kutunuz çok güzelmiş canım hepsini iyi günlerde kullanın... aydınlatma emzirme için falan değilmi avize olarak değil yani?
saol teyzzesı tsk ederızzz aydınlatmamız avize olarak takınca paylasırım resımlerınıde
Eki Görüntüle 368810 Eki Görüntüle 368809 Eki Görüntüle 368808
bu sabah itibariyle
sata göre 33+0
dr göre 34+0 göbeğimiz 84 kiloyum :)))
ne kadarda az kaldı doğuma allahım bebişlerimizi koklamayı nasip etsin inş.oy masallh ne kadar buyumus nasılda bellı masallh
nurcum aldıkların çok güzel güle güle kullanın halıyı ne kadara aldınız ?saol ekıncım cnm ındırımdeydı 60tlye aldık, kabus gormussun cnm bende de cok oluyor hayra yor bence
hepsi çook güzel canım güle güle kullanın
bu arada oğluşlarımız adaş olcak :)
tsk ederım cnm oylemııı oglusumun adası var demek ay yerım ben ıkısınıdeeee
pokohantascnm dogum gunun kutlu olsun nıce yaslaraaa
herkese günaydın...
ikigündür regl sancısı gibi ağrılarım vardı biliyorsunuz. normaldir diye aramadım doktoru.
tam iş çıkışı bir arkadaşım ihmal etme bir ara sor dedi. ben de çıkışta aradım. adam sakin sakin tam olarak kaç haftalık
olduğumu sordu "yakınsan bi gel bakalım, doğum sancısı olmasın" falan dedi. ben "gelirim hemen" dedim ve gittim hastaneye...
e tırstım azcık ama... neyse gittim bu sefer hemşire "yalnız mı geldin" dedi :) "evet" dedim, "eşim de çıktı şimdi serviste ama yoluuzak
duruma göre gelicek" dedim. neyse yattım. alttan baktı, rahimde incelme var mı diye bakması gerekmiş. ama benimki gayet iyi çıktı.
incelme erken doğum riskiymiş. çok yorulduysan ondan olmuştur dedi. her şey normal görünüyor dedi. ama kızım yine göstermedi kendini.
"anneci ve inatçı olacak bu kız" dedi doktor. neyse; kısacası sancılarınızı ağrılarınızı normaldir deyip geçiştirmeyin. tabii ki zırt pırt evham
da yapmayın ama önemseyin. ayrıca bu sabaha karşı itibariyle benim de bacak kramplarım başlamış durumda, hayırlı uğurlu olsun...
bugün işi ekmeye karar verdim. sağlık ocağına gidip hem şu krampımı dile getireyim hem de rapor istiyim 1 gün(cük)... verirler mi acep?
çalışan ve daha önce sağlık ocağından rapor alan arkadaşlar var mı? bi de 8 de mi başlıyo muayeneler?
Günaydın kızlar.....
Travel sistem düşünmeyenler için gayet kullanışlı bi arabaya benziyor.Güle güle kullanın canım.
Hiç aklıma gelmemişti kırmızı yazma.
Neden lohusalıkta illa kırmızı takılır diye düşünürken internetten şu yazıyı buldum.Doğruluk payı nedir bilmiyorum ama.
"Saça takılan kırmızı kurdele dogumdan sonra olan albasmasi' ndan korumak anlamına gelir. bilmeyenlere kısa anlatalım albasmasını; albasması dogum sonrasi depresyonun halk dilindeki adıdır.
Yeni anneyi cinlerin, kotu gozlerin ele gecirdigi, annenin bu yuzden bebege ve hayata karsı ilgisizlestigi dusunulur. ilk alınacak onlem lohusa olan anneye kırmızı kurdele takmaktır. boylece saclarına taktıgı kurdeleyle anne kotu gozlerden korunacak, zaten al renginde oldugu icin anneye'de al basamayacaktır,illa yapılır, bu yapılsındır. her kadın taksındır, bu kısmı kirmizi kurdelenin en kabul olanıdır. "
Canım ben doğum yapan annelere sordum bu konuyu.Bir çoğu mutlaka pompa bulundurulmasından yana.
Pompa olarak manuel olanların çok canlarını acıttıklarını,o yüzden sonradan elektrikli ile rahat ettiklerini söylüyorlar.
Ben normalde lansinoh manuel olanı almaya karar vermiştim ama şimdi tekrar çok kararsız kaldım gerçekten.
Çok beğendim aldıklarınızı canım.Bu halıyı bende çok beğenmiştim ve almayı planlıyordum ama ölçüsü kaça kaç acaba ?
sezeryandan cıkıp gecelik g,ymek daha rahat arkadaşlar,giymesi daha rahat olduğu icin kullanılıyor:) birde devlet hastanelerinde doğumhaneye girene kadar yapılan hazırlıklarda gecelik kullanışlı.doğumhaneye gelince ameliyat önlüğü kullanılıyor.
kızlar günaydınn :))) musmutlu günlerrrr :)
kızlar günaydın ,
geçmişi tam okuyamadım , kafamı toplayamıyorum bi türlü dün gece felaket bi rüya gördüm ve ilk defa ölmek geldi içimden rüyamda..bebeğim hasta doğuyodu onu evimizin oturma odasında karanlıkta görüyorun yüzünde lekeler filan vardı off yüzü bi türlü gitmiyo gözümden, ağlayarak eşim uyandırdı tek sölediğim Allahım çok şükür rüyaymış oldu( ve gece uyuyamadım bi türlü yine görürüm öyle diye içim çok huzuruz hiç bişey yapmak istemiyorum
Özellikler
•DÖndürülerek istenilen pozisyona ayarlanabilen itme sapları
•çok pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
•5 noktalı emniyet kemeri
•çıkarılabilir Ön bar
•360° dÖnebilen Ön tekerlekler
•Geniş file sepet
•Şeffaf yağmurluk
•Katlandığında çok az yer kaplama Özelliği
•Komple çıkabilen kumaş
•15 kilo taşıma kapasitesi
•Ağırlık: 7,6 kg
TAŞIMA / OTO KOLTUĞU
•Grup 0+ (13kg´a kadar olan bebekler için)
•Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
•3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallama pozisyonu)
•Taşıma koltuğunun ağırlığı: 3,5 kg
Ebatlar
Açık halde: 103 x 58 x 111 cm
Kapalı halde: 74 x 49 x 58 cm
arabamın ozellıklerı bu cnm sıyahı yoktu sıyahını görunce hemen almıs esım ankardayım ben özelcan bebe var ulus da ordan almıs hafıf olması yuzunden tercıh ettımmm fıyatıda uygunn :)
Cümleten günaydın kızlar
kızım 2 gündür fazla kıpraşmıyor ama tüm kıpraşmalarıda mideme vurup bulantı olarak iadeyi ziyaret yapıyor resmendün çamaşırlarımızı yıkamayı bitirdik birtek yatak örtüsü takımımız ve cibinliğimiz kaldı... Birde onların ütülenmesi Dün annemle ayırıp yıkarken anneme dedim ki (eğil kalk zorlanmalarım oldu makinaya at çıkar as vs annem yardım etsede kendimde yapmak istedim) anne bu kadar uğraşıyorum ya kötü bir süprizle karşılaşırsam ya hira nas beni terk ederse... Herşey allahtan annecim dedi verende allah alanda allah! herşeyi kabullenmek sağlıklı olması için dua etmek gerek dedi... Bana kendince teselli vermeye çalıştı ama resmen içim acıdı anne olmak kolay değil insanın içi işte öyle acıyor evladına bişi olacak diye korkuyor dedi... anne dedim bu masraflar yada emekler değil kurduğum hayaller ve onun için endişelerim bu kadar çektiğim zorluklar beni daha çok yıpratır dedim... olacağın önüne geçilmiyor iyi düşün iyi olsun dedi... Rabbim hepimizin meleklerini korusun ve sağlıklı doğumlarla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
nursavaskan ay valla küpe sandım canım kancalı görünceaslında takı ve örgüden anlayan bayanlar için yapılamıcak bişi değil küpeside olsaydı tacın yanında fena durmazdı hani
bebisgeliy maşallah canım allah nazarlardan saklasın inş. benimkide açığını kapatır bu süreçte... kızımında baş ve karından 1 er hafta oynuyor bacaktan tam çıkıyor :)
siyahlale25 şu üşengeçlikten bir kurtulsam normal hepsinin resmini çekicemde üşenmiyorum dersem yalan olurütülerimde bitsin inş. o zaman yerleştirdikten sonra durumlarına ve boylarına göre ayırıp tek tek çekerim :)
eflatunben kısmet canım inş. :) zaten şuanda şeker perhizinde olduğumdan istesemde yiyemiyorumama şekerim düştü herşey yolunda çok şükür
nursavaskan uyyy teyzesi yer onun eşyalarınıda onuda yaaherşeyi mavi beyazlı ne güzel uyumlu yaa... ben mavi renk seviyordum ama kızım olacağı için resmen pembeyi zorunlu tutmuşlar ki pembe rengi sevmiyorum ya genelde beyaz almaya gayret ediyorum ama muhakak bir yerlerine pembe serpiştirmişler kutunuz çok güzelmiş canım hepsini iyi günlerde kullanın... aydınlatma emzirme için falan değilmi avize olarak değil yani?
babytwo maviş tuluma bayıldım canım nekadara hangi siteden aldın?
SekersizYesilCay
geçmiş olsun canım daha erken söyle kızına anne sözü dinlesin mayısı beklesinherşeyin yolunda olmasına sevindim :))
pokahontas Doğum günün kutlu olsun güzel balık kadınınice güzel yaşlara ailen ve minik yavrunla beraber
lillac günaydın canım ne güzel yaa... bizde kızımla işteyiz artık gelen yolcular zor olmuyormu son zamanlarmı falan diye sormaya başladılariki kişi çalışmak zor oluyordur bu soğuklarda allah yardımcınız olsun diyen bile var ne güzel 4 haftan kalmış sata göre benim daha 6 haftam var ama bazı doktorlar isteğe göre 33. 34. haftayı 32. hafta gibi gösterip dahada uzatabiliyorlarmış bu süreci anne bebeğiyle daha fazla zaman geçirsin diye :) benim ultrasonda zaten 1 hafta geriden geliyor sanırım ben 1 hafta daha fazla çalışıcam bu hafta dr'a gidince sorucam bakalım ne zaman geleyim rapor almaya diye inş. izin verirde çalışmama bende rahat ederim
babytwo normal doğumdada hastanede pansuman yaptıklarından gecelik daha rahat oluyormuşarkadaşım sezeryanda pijama kullandı karın kısmından kesik olduğundan altla ilgili bişi olmadığından sezeryanda pijamanın daha rahat olduğunu düşünüyorum... heralde kişisine göre değişiyor yaa ben sezeryanda yapsam normalde yapsam sanırım gecelik kullanıcam
Hamarat kızımız baya işler becermiş. Ohhh ellerine sağlık. Ne güzel, bir sürü işi aradan çıkarmışsın. Aklına kötü kötü şeyler getirme şekerim. Sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın bebeişini, merak etme.
Eki Görüntüle 368810 Eki Görüntüle 368809 Eki Görüntüle 368808
bu sabah itibariyle
sata göre 33+0
dr göre 34+0 göbeğimiz 84 kiloyum :)))
ne kadarda az kaldı doğuma allahım bebişlerimizi koklamayı nasip etsin inş.
gunaydinlar kizlar,dun giremedim dogumdan sonra gelecekler icin deepfreze yaprak sarma yaptim arkadasimla iki kisi tam 11 poset sarma yapmisiz,oyle yorldumki sormayin ama dogumdan sonra gelenler icin hazirlikli olunca cok rahat edecegim ,sayfalar cok birikmis okuyabildigim kadarini okudum,
sevgicim pusetiniz cok kullanisli gule gule binsin bebis
dogum gunun kutlu olsun canim,ailen ve sevdiklerinlee
canim bu tarz ruyalar hamilelik psikolojisinden kaynaklaniyor ,malum bizim hormonlar dengesizlesti iyice ,takma kafana bende cok goruyorum,berbat seyler
masallah canim gobusune ne guzel buyuyorlar gun gun,hakikaten az kaldi dogumlara:18:
bazen okuyorum bazende okumuyorum canım alıştım artık rutin geliyor banabana hergün kırk basar kesin o yüzden yalnız kalmıcam ben korkma ayrıca hiç bir varlık insandan üstün kılınmamıştır tüm canlıların en üstü sensin... korkarsan daha çok rahatsız edilirsin
benimde yine mide bulantılarım başladı hira nas'ım büyüdü mide bulantılarım arttı oraları tepikliyor ama tekmelerini rahat hissetmeyeyim canımı acıtmasın içim rahat etmiyor tekmeleyip içimi acıtınca içim rahatlıyor canım acısada ohh çekiyorum valla
insan kaynakları bi laf derse 74. maddede bu şekilde geçtiğini belirt canım yasal kanun bu şekilde açıklıyor de... iş yerim ben rapor aldım diye laf yapmıştı bende cevap olarak siz benim haftalık iznimde gittiğim dr muaynelerim haricinde normaldede izin vermek durumundasınız ben haftalık iznimde halletmek zorunda değilim isterseniz o şekildede yapabilirz ve isterseniz 15 günlük rapor alabilirim diye tehdit etmiştimcevap tamam tamam sen izin gününde git bizi yerine adam bulmakla uğraştırma demişlerdi
TuRuNCu
aynen öyle turuncum herşey allahtan şuan dua etmek dışında sağlığımız için yapabileceğimiz bişi yok rabbim saplık sıhhatler nasip etsin hepimize... hayırda şerde allahtan allah herşeyin en doğrusunu bilir...
ohhh paracıklarınızı meleğinle çatır çatır harcayın ücretsiz izninizde canımcım :)
ben toplu vereceklerini 72 gün bilsem emin ol öyle isterim fakat vermeyebilirler hatta sonraya atabilirler bu nedenle iş yerime güvenmediğim için +1 gün izin şeklinde 1 yaşına kadar alıcam daha iyi olur benim için diye düşünüyorum o nedenle iş yerine güvenle alakalı bişi yani canım :)
işte buradaki adaletsizliğe lanetler ediyorum sevgicim memurda anne bende anne ama ben neden az emziriyorum memurunki bebekte benimki bebek değilmi?
Eki Görüntüle 368860 Eki Görüntüle 368878
Bu göbişlerde bendennn.
Gördüğünüz gibi arka çıkıntı ile göbek birbiri ile yarışıyor
eliffjoyy özelcandan aldım cnmm
Bu göbişlerde bendennn.
32+2....9 kilo almış halim
Bu göbişlerde bendennn.
nursavaskan
eliffjoyy
turuncucum sağolun kızlar evet baya büyüdük artık teyzeleri
turuncucum maşallah sizde evet senin basenle göbüş yarış halinde maşallah
Bu göbişlerde bendennn.
maşallah TURUNCU..hepimiz birbirimize benzemişiz anlaşılan
Bu arada 3 Nisan annesi doğum yapmışşşşşşşşşşşş
bir maşallah ta sana Turuncuumm erkek olduüu nasıl belli sivri karnın çok şeker
Sabah işe gelirken Nisan annleri ne zaman başlayacak acaba diye düşünüyordum. Demek doğum yapan olmuş. Nisan ayında da bziden birileri yapabilir yani. Ayy çok heyecanlı :)
Normal mi yapmış biliyor musun?
valla çıkardım ama bende çıktım aradan... annelik böyleymiş be elifçim napıim kızım için endişeleniyorum... az bi işim kaldı onlarıda bitirdimmi doğuma kadar rahatım inş.Hamarat kızımız baya işler becermiş. Ohhh ellerine sağlık. Ne güzel, bir sürü işi aradan çıkarmışsın. Aklına kötü kötü şeyler getirme şekerim. Sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın bebeişini, merak etme.
amacım memurlar almasın falan değil ama zamlarda emeklilikte bile öndeler mübarekler asgari ücrete zam yapıldı biz daha o zammın z sini bile göremedik memurlar maaşlarının bi kaç katı fark alıcaklar bu yüzden olan ve ezilen hep özel sektör malesef mesleğim gereğide memurlukta bana fayda yok yine özel sektörde olucam ama memur olmak isterdim yalnız mayısda doğum yapıcak öğretmen annelere üzülüyorum keşke ekim kasım gibi doğum yapsalardı yaa yaz izinleri gtmezdi onlarda oradan yanıyorlarhaklıısın cnmm ya malesf özel sektördee sömürüolar ınsanları esıtlemek lazım bu konularda....
Bu göbişlerde bendennn.
Sabah işe gelirken Nisan annleri ne zaman başlayacak acaba diye düşünüyordum. Demek doğum yapan olmuş. Nisan ayında da bziden birileri yapabilir yani. Ayy çok heyecanlı :)
Normal mi yapmış biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?