2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu halıyı bende cok beğenmişdim,hata gidip bakmışdım ama bebek odasını yapmayı doğum sonrasına bırakınca vaz gectim:)cok guzeller iyi gunlerde kullanın))
cnm cok tskler artık dogumdan sora alırsın sende
Çok beğendim aldıklarınızı canım.Bu halıyı bende çok beğenmiştim ve almayı planlıyordum ama ölçüsü kaça kaç acaba ?
cnm saol ölçüsü benım odam kucuk oldugu ıcın 80*150
 
Hepinize günaydın arkadaşlar, iş yerinde o kadar yoğunum ki, forumu doğru dürüst takip edemedim. Ara ara okudum ama yorum yapacak vakit bulamadım. doktora gidenler olmus, herkes iyi haberlerle dönmüş çok şükür, inşalah sonuna kadar böyle güzel güzel haberler alırız.



Çok geçmiş olsun canım, iyi olmuş doktora gittiğin, kafan rahatlamış oldu. Deneyimli olmadığımız için ağrıları ayırd etmek mümkün olmuyor tabi.

Ben daha önce sağlık ocağından rapor aldım, neden vermesinler ki?


Turuncucum, kırmızı kurdela ile ilgili açıklaman için çook teşekkürler. Ben de neden kırmızı diye düşünürdüm ama hiçç bakmak, araştırmak aklıma gelmemişti.


Ben de gecelik giyeceğim ve çok daha rahat olacağını düşünüyorum. Daha alamadım ama. Dert oldu içime. Güzel birşeyler almak istiyorum. Kızımla ilk fotolarım çekilecek güzel olayım ama di mi :)

kızlar günaydınn :))) musmutlu günlerrrr :)

Canım benim, doğum günün kutlu olsunnnnnn.


Günaydın Ekincim, hamilelikte böyle rüyalar görülmesi çok normalmiş. Çok fazla endişe taşıdığımız için bu bilinçaltına yansır ve rüyalarımız buna göre şekillenirmiş. Aklına kötü şeyler getirme. Hiçç birşeycik olmaz ona annesi.


Sevgicim, güle güle kullan. Ben de bu arabanın kahve pembeini alacağım, seninkini görünce acaba siyah mı alsam diye düşünmedim değil ama :))) Özelcan'dan mı aldın?



Ne güzel göbüşün var senin öyleeee, maşallah Allah nazarlardan saklasın.



bizim forumun kzıları pek bir hamarat. Ben o kadar sarma sarsam 2 gün yürüyemem yahu. Ellerine sağlık canım.
 

haklıısın cnmm ya malesf özel sektördee sömürüolar ınsanları esıtlemek lazım bu konularda....
 


Bu göbişlerde bendennn.
Gördüğünüz gibi arka çıkıntı ile göbek birbiri ile yarışıyor

32+2....9 kilo almış halim
 
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 368860 Eki Görüntüle 368878

Bu göbişlerde bendennn.
Gördüğünüz gibi arka çıkıntı ile göbek birbiri ile yarışıyor

Canım benimmm, çok güzel göbüşün.

En azından göğsün ile tarışmıyor. Ben kendimi inek gibi hissetmeye başladım vallahi. Senin arka taraf doğumdan hemen sonra düzelecek ama benim göğüsler doğumdan sonra daha da sırıtacak :)
 
nursavaskan
eliffjoyy
turuncucum sağolun kızlar evet baya büyüdük artık teyzeleri
turuncucum maşallah sizde evet senin basenle göbüş yarış halinde maşallah
 
maşallah TURUNCU.. hepimiz birbirimize benzemişiz anlaşılan

Bu arada 3 Nisan annesi doğum yapmışşşşşşşşşşşş

Sabah işe gelirken Nisan annleri ne zaman başlayacak acaba diye düşünüyordum. Demek doğum yapan olmuş. Nisan ayında da bziden birileri yapabilir yani. Ayy çok heyecanlı :)

Normal mi yapmış biliyor musun?
 
bir maşallah ta sana Turuncuumm erkek olduüu nasıl belli sivri karnın çok şeker

ya yavrukedi bende kız annesi olcamm, her gören erkek bu saklıyosun falan diyolar.. ama kızzz. o yüzden göbek şekli ile alakalı değil canım yaa... sipsipri bir karnım var. ben bile şüpelendim birara.ama dokor ısrarla kız diyo
 
Turuncu, rica etsem bei de listeye ekleyebilir misin? Sat 16 Ağustos, Beklenen doğum tarihi 22 Mayıs. Yaş: 32, İstanbul.
 
Sabah işe gelirken Nisan annleri ne zaman başlayacak acaba diye düşünüyordum. Demek doğum yapan olmuş. Nisan ayında da bziden birileri yapabilir yani. Ayy çok heyecanlı :)

Normal mi yapmış biliyor musun?

Mayıstan önce pırtlatmayacam kuzumu......derkeeeeeeennn bide bakmışınız nisanın ilk annesi olmuşum
Ne gülerim ama o zaman
 
valla çıkardım ama bende çıktım aradan... annelik böyleymiş be elifçim napıim kızım için endişeleniyorum... az bi işim kaldı onlarıda bitirdimmi doğuma kadar rahatım inş.

haklıısın cnmm ya malesf özel sektördee sömürüolar ınsanları esıtlemek lazım bu konularda....
amacım memurlar almasın falan değil ama zamlarda emeklilikte bile öndeler mübarekler asgari ücrete zam yapıldı biz daha o zammın z sini bile göremedik memurlar maaşlarının bi kaç katı fark alıcaklar bu yüzden olan ve ezilen hep özel sektör malesef mesleğim gereğide memurlukta bana fayda yok yine özel sektörde olucam ama memur olmak isterdim yalnız mayısda doğum yapıcak öğretmen annelere üzülüyorum keşke ekim kasım gibi doğum yapsalardı yaa yaz izinleri gtmezdi onlarda oradan yanıyorlar

Eki Görüntüle 368860 Eki Görüntüle 368878
Bu göbişlerde bendennn.
Gördüğünüz gibi arka çıkıntı ile göbek birbiri ile yarışıyor
32+2....9 kilo almış halim
oğluş bu göbişi çatlattı turuncum he :)) o meşhur büyüdüğünün kanıtı olan çatlaklarıda görmek isterdik şaka bir yana değmesin... sende kilo almayanlardansın maşallah :) top gibi sivri duruyor ucuda oğluşunun
 
Unnado'da kulaktan ev alından ölçen ateşölçer 54,90 TL. Belki ilgilenen olur diye haber vereyim dedim.
 
pembevemaviler, sarma işini güzel düşünmüşsün :) becerikli anne , bende patatesli ve peynirli sigara böreği yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum, misafir geldiğinde çabucak kızartırım, hazır olurr afiyetle yerizz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…