Elifjoyy teşekkürler canım geçmiş olsun dileklerin için.
Aldım rapor, sağolsun dr sorun çıkarmadı.
Bu arada 30 hafta bitti bugün. Çok heyecanlanıyorum günler geçtikçe.
Eki Görüntüle 368740 Eki Görüntüle 368741
kızlar az önce bunları aldım.ilk defa netden alışveriş yaptım inşallah pişman olmam:))
turuncum yazma için yorum yapmışsın sağol.evet bende böyle bişey duymuştum annemden.lohusayken kadınlara üç harfliler musallat olbiliyomuş.ama ben tamamen süs amaçlı takmayı düşünüyorum kırmızı yazmayı gelenek misali..ne güzel olur "AL YAZMALIM"
canım geçmiş olsun bi sorun olmamasına sevindim.senin kızın çok nazlı olcak galiba :)))
:) sağol :) valla bilmem artık nazlı mı olur... ama çok şükür 7 aydır bi zararı dokunmadı yavrumun. ne kusma ne mide bulantısı ne ağrı sızı yaşadım. yeni yeni başlıyor, e olsun o kadar. benim canım da hiç tatlı değildir. bi tek 4 ve 5. aylarda bel-kalça ağrılarım çok şiddetliydi. onun dışında herşey güzeldi
ancaak çok inatçı olacağı kesin :) hem anne hem baba inatçı çünkü. koç ve oğlak inadı karışımı :)
hayırlısı olsun bakalım. ben şimdiden alıştırdım kendimi, rahat yok, uyku yok diye :)
canım gerçekten tulum çok hoş renkleride modelide.güle güle giysin prensesin
Desertflower butikbebeden aldım.fiyatıda 12.90 tl idi.normalde netden kitap harici alışveriş yapmam ama bu tulumla tişörtü cok beğenince dayanamadım:))
Desertflower butikbebeden aldım.fiyatıda 12.90 tl idi.normalde netden kitap harici alışveriş yapmam ama bu tulumla tişörtü cok beğenince dayanamadım:))
normal fiyatı ne kadar acaba canım ?? 5 tl de kargoyla beraber 60 a geliyo bu şekilde
kızlar gecelik pijamadan konu açılmışken, internetten alıp da güzel kaliteli diyen öneren varsa lütfen link atsın.. yada aldığınızı netten gösterme imkanı varsa. bende alcam ama hem kullanışlı hem şık bişeyler istiyorum. tam takım sabahlıklı
canım benimde aynı hiç kusmam bulantım olmadı.taa ki şimdiye kadar çok rahat geçirdim.şimdi sırt,bel kaburga ağrılarım başladı o da artık olsun bebişler büyüyo kolay değil annelik bunu anladım ve anneme minnetim daha da arttıbizde çok inatçıyız ama inşallah kızım böyle olmaz diyorum.tabi boğa burcunda da imkansız :)))
:) sağol :) valla bilmem artık nazlı mı olur... ama çok şükür 7 aydır bi zararı dokunmadı yavrumun. ne kusma ne mide bulantısı ne ağrı sızı yaşadım. yeni yeni başlıyor, e olsun o kadar. benim canım da hiç tatlı değildir. bi tek 4 ve 5. aylarda bel-kalça ağrılarım çok şiddetliydi. onun dışında herşey güzeldi
ancaak çok inatçı olacağı kesin :) hem anne hem baba inatçı çünkü. koç ve oğlak inadı karışımı :)
hayırlısı olsun bakalım. ben şimdiden alıştırdım kendimi, rahat yok, uyku yok diye :)
Merhaba canım...Bebeğinin zamanında doğacağını öğrenmek çok güzel gerçekten.
Demek ki herşey yolunda gidiyor..Çok sevindim canım sizin adınıza
bütün minnak kuşlarımızı korusun Allahım :) biz de dıştan pek konuşmuyoruz para konularını ama beynim hiç durmuyor eminim eşim de öyle.. bakalım hayırlısı kısmetiyle gelir derler bebişlerhoşgeldin cnm, benim bebek içinde drum zamanında yada biraz geç doğabilir demişti. sağlıcakla zamanında gelsinler inşallahoh ne güzel işler, alıncaklar azalıyor, doğum zamanı yaklaşıyor dediğin gibi birazcık masraf oluyolar bizim yaptığımız masraflarıda eşimle konuşmamayı tercih ediyoruz :26::)
dilaradg 20 nisan mııbenim satla seninki arasında 5 gün var, benimki 8 ağustos. sezaryen olacağım. ben de mi nisan annesi olabilirim acaba dedim seni görünce ayyy, günler belli olmaya başladı, çok heyecanlı ya... 20 martta doktora gideceğim, inşallah benim doktor da günü söyler
Eki Görüntüle 368810 Eki Görüntüle 368809 Eki Görüntüle 368808
bu sabah itibariyle
sata göre 33+0
dr göre 34+0 göbeğimiz 84 kiloyum :)))
ne kadarda az kaldı doğuma allahım bebişlerimizi koklamayı nasip etsin inş.
Eki Görüntüle 368860 Eki Görüntüle 368878
Bu göbişlerde bendennn.
Gördüğünüz gibi arka çıkıntı ile göbek birbiri ile yarışıyor
32+2....9 kilo almış halim
nursavaskan aldıkların çok güzel hayırlı olsun tatlım.babetlerine bayıldım bende hastanede böyle bişey giymeyi düşünüyorum.terliği sevmiyorum
nursavaskan yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamış da olabilirimaldıkların çok güzel
Bu arada dün ilk defa nst ye bağlandım 15 dk .. nedense çok heycanlandım sevindirik oldumsancı filan çıkmadı kalbini duydum oğluşumun pıtı pıtı koşturuyordu
ayyy koç oğlak, bide bebişş boğa olursa tam olur hehe
ben de netten almayı düşünüyorum, daha doğrusu mecbur kalıyorum. çünkü önü düğmeli bi pijama takımı bulamadım gitti burda. ben iki adres belirlemiştim lohusashop ve id pijama. bunlara bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?