2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben de yeni öğrendim canım kırmızının sebebini.
Eğer bulabilirsem ben geceliğimi veya pijamamı kırmızı almak istiyorum.

kızlar gecelik pijamadan konu açılmışken, internetten alıp da güzel kaliteli diyen öneren varsa lütfen link atsın.. yada aldığınızı netten gösterme imkanı varsa. bende alcam ama hem kullanışlı hem şık bişeyler istiyorum. tam takım sabahlıklı

canım geçmiş olsun bi sorun olmamasına sevindim.senin kızın çok nazlı olcak galiba :)))

:) sağol :) valla bilmem artık nazlı mı olur... ama çok şükür 7 aydır bi zararı dokunmadı yavrumun. ne kusma ne mide bulantısı ne ağrı sızı yaşadım. yeni yeni başlıyor, e olsun o kadar. benim canım da hiç tatlı değildir. bi tek 4 ve 5. aylarda bel-kalça ağrılarım çok şiddetliydi. onun dışında herşey güzeldi
ancaak çok inatçı olacağı kesin :) hem anne hem baba inatçı çünkü. koç ve oğlak inadı karışımı :)
hayırlısı olsun bakalım. ben şimdiden alıştırdım kendimi, rahat yok, uyku yok diye :)

Desertflower butikbebeden aldım.fiyatıda 12.90 tl idi.normalde netden kitap harici alışveriş yapmam ama bu tulumla tişörtü cok beğenince dayanamadım:))

canım benimde aynı hiç kusmam bulantım olmadı.taa ki şimdiye kadar çok rahat geçirdim.şimdi sırt,bel kaburga ağrılarım başladı o da artık olsun bebişler büyüyo kolay değil annelik bunu anladım ve anneme minnetim daha da arttı bizde çok inatçıyız ama inşallah kızım böyle olmaz diyorum.tabi boğa burcunda da imkansız :)))

Desertflower butikbebeden aldım.fiyatıda 12.90 tl idi.normalde netden kitap harici alışveriş yapmam ama bu tulumla tişörtü cok beğenince dayanamadım:))
canım gerçekten tulum çok hoş renkleride modelide.güle güle giysin prensesin

Son düzenleyen: Moderatör:
TuRuNCu maşallah canım göbişine , 9 kilo çok iyi. benim de 10 kiloydu (tabi sabah aç karna ) bugün bi anda neredeyse bi kilo almış görünüyorum, şişkinlik var, gaz olmasını ümit ediyorum, en azından bi kısmının

nursavaskan yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamış da olabilirim aldıkların çok güzel

pokahontas nice mutlu yıllara canım. annen mart annesi demek, forumu okuya okuya taktım annelerin ayına

tosti canım maşallah sizde de...

dilaradg 20 nisan mıı benim satla seninki arasında 5 gün var, benimki 8 ağustos. sezaryen olacağım. ben de mi nisan annesi olabilirim acaba dedim seni görünce ayyy, günler belli olmaya başladı, çok heyecanlı ya... 20 martta doktora gideceğim, inşallah benim doktor da günü söyler

bir de "beğen" butonu tekrar aktif olmuş, süper olmuş ya...

ama zaten o tulum dayanılacak gibi değil ki tatlım... ben slopetlerin hastasıyım :)
benim de birkaç kıyafet almam lazım bebikime. ve biri mutlaka boyle bi slopet olacak :)

normal fiyatı ne kadar acaba canım ?? 5 tl de kargoyla beraber 60 a geliyo bu şekilde

Siteden 70'den düşmüş görünüyor ama piyasa fiyatı ne kadar bilmiyorum canım. Şimdi netten baktım hepsi burada ve akakçede yaklaşık 60 TL. Yani mantıklı değilmiş Unnado'dan almak.

ben de netten almayı düşünüyorum, daha doğrusu mecbur kalıyorum. çünkü önü düğmeli bi pijama takımı bulamadım gitti burda. ben iki adres belirlemiştim lohusashop ve id pijama. bunlara bi bak istersen

annemmm canım annem... kıymetlerini daha da iyi anlıyoruz şimdi. bizim için düşündüklerini, endişelerini...
ben annemi özledim

ayyy koç oğlak, bide bebişş boğa olursa tam olur hehe

Merhaba canım...Bebeğinin zamanında doğacağını öğrenmek çok güzel gerçekten.
Demek ki herşey yolunda gidiyor..Çok sevindim canım sizin adınıza

sağol tatlım herşey zamanında iyi.. 20 nisan diyince panik olmuştum zaten.. siz de iyisinizdir inşallah öpüyorum..

bütün minnak kuşlarımızı korusun Allahım :) biz de dıştan pek konuşmuyoruz para konularını ama beynim hiç durmuyor eminim eşim de öyle.. bakalım hayırlısı kısmetiyle gelir derler bebişler

panik yapma cnm :)) tam gününde olur inşallah. önceden erken gelebilir demişti şimdi birkaç gün farkla zamanında gelir gibi görünüyor dedi..benim de bi sonraki kontrol 30unda.. sonrasında haftada bire düşecekmiş..[/QUOTE]

Bu arada dün ilk defa nst ye bağlandım 15 dk .. nedense çok heycanlandım sevindirik oldum sancı filan çıkmadı kalbini duydum oğluşumun pıtı pıtı koşturuyordu

Eki Görüntüle 368860 Eki Görüntüle 368878

Bu göbişlerde bendennn.
Gördüğünüz gibi arka çıkıntı ile göbek birbiri ile yarışıyor

32+2....9 kilo almış halim
cnm masallh göbüs bayagı buyumus valla nazar degmesın
nursavaskan aldıkların çok güzel hayırlı olsun tatlım.babetlerine bayıldım bende hastanede böyle bişey giymeyi düşünüyorum.terliği sevmiyorum
saol cnm cok tsk ederım

nursavaskan yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamış da olabilirim aldıkların çok güzel
cnm tsk ederım saol
Bu arada dün ilk defa nst ye bağlandım 15 dk .. nedense çok heycanlandım sevindirik oldum sancı filan çıkmadı kalbini duydum oğluşumun pıtı pıtı koşturuyordu

ay cnm bende hıc gırmedım emınımkı bende cok heyecanlanırım masallh oglusuna

lohusashop'u beğendim canım.sağol önerin için.. tuğse marka pijamaların kaliteli olduğu, ayrıca lohusa shop'tan alışveriş yapan mart annelerinden yorumlar iyi... bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…