Erken doğum olmuş canım üçünün de . bebişlr küçükler... ikisi normal doğum. biri sezeryan..
bak bu linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/457826-2012-nisan-anneleri-paylasim-alani.html
Turuncu, rica etsem bei de listeye ekleyebilir misin? Sat 16 Ağustos, Beklenen doğum tarihi 22 Mayıs. Yaş: 32, İstanbul.
oğluş bu göbişi çatlattı turuncum he :)) o meşhur büyüdüğünün kanıtı olan çatlaklarıda görmek isterdik şaka bir yana değmesin... sende kilo almayanlardansın maşallah :) top gibi sivri duruyor ucuda oğluşunun
ya yavrukedi bende kız annesi olcamm, her gören erkek bu saklıyosun falan diyolar.. ama kızzz. o yüzden göbek şekli ile alakalı değil canım yaa... sipsipri bir karnım var. ben bile şüpelendim birara.ama dokor ısrarla kız diyo
Unnado'da kulaktan ev alından ölçen ateşölçer 54,90 TL. Belki ilgilenen olur diye haber vereyim dedim.
Ekledim canım...
Ellerine sağlık canım
TuRuNCu
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/457826-2012-nisan-anneleri-paylasim-alani.html
takip listesi göbişler falan en iyi sen yaparsın bu topiği diye düşünüyorum :)
aldığımız ciciler doğum hikayeleri falan aslında göbişler için bir topic açıp tek tek resimleri yapsan hiç fena olmaz diye düşünüyorum sonrada tek tek odaları veririz yada cicilerini bir arada dururlar ne dersin?
Tatlım demek istediğin " http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...elerinin-gobusleri-bebislerine-aldiklari.html " bu linkteki göbişleri ve cicileri iki farklı başlık altında toplamam mı ?
Eğer öyle demek istiyorsan maalesef bunu sadece moderatörler yapabiliyorlar.
Gönderilmiş mesajlar üzerinde oynama yapamıyorum.
Birşey olmadığına sevindim..Artık en ufak ağrıda sancıda doğuracağız sanıyoruz valla..Bu sabahta birden karnıma ağrı girdi...Korktum lakin gaz sancısıymışSağlık ocakları 9 da muaneye başlıyor diye biliyorum. inş. alırsın raporunu...
kızlar günaydınn :))) musmutlu günlerrrr :)
geçmiş olsun cnm, iyi olmuş doktora gitmen, hem kızını da görmüş oldun.. olsun içimizde kalmasın bir sıkıntı varmı diye.. dün benimde karnım acayip ağrıyodu, bir de semsertti. dedim noluyor doğuruyormuyum. akşam anlaşıldı, gaz birikmiş zaten hamileliğimin başından beri en sıkıntı duyduğum durum.. dr zencefil, zencefil çayı iyi gelir demişti, benim gibi olan varsa bilgisi olsun..
Günaydın hangi şehirdesin?? Bizim buralarda hafiften güneş yuzunu gösterdi bu sabah:))
kızlar günaydın , geçmişi tam okuyamadım , kafamı toplayamıyorum bi türlü dün gece felaket bi rüya gördüm ve ilk defa ölmek geldi içimden rüyamda..bebeğim hasta doğuyodu onu evimizin oturma odasında karanlıkta görüyorun yüzünde lekeler filan vardı off yüzü bi türlü gitmiyo gözümden, ağlayarak eşim uyandırdı tek sölediğim Allahım çok şükür rüyaymış oldu( ve gece uyuyamadım bi türlü yine görürüm öyle diye içim çok huzuruz hiç bişey yapmak istemiyorum
SekersizYesilCay
geçmiş olsun canım daha erken söyle kızına anne sözü dinlesin mayısı beklesinherşeyin yolunda olmasına sevindim :))
günaydınlar kızlar
birazdan size göbek şow yapacagız inş.
canım yıl başından itibaren ilk 6 ay 3 saat diğer altı ay 1,5 saat diye değişti diye biliyorum tabi bu kamu çalışanları için özel sektör ne durumda bilmiyorum
mesajı düzenleme panelinden düzenleyemiyormusun canım ya? bu şekilde değil derli toplu bir şekilde olsun demiştim... valla web tasarım falan bilsem üşenmicem host kiralayıp face tarzı bi site yapıcam bize özel :)) herkesin bireyseli ve ortak yeri olsun şeklinde herşeyi orada yapalım ama malesef elden gelmiyor buradada çok dağılmış ve aralarda kalmış görünmemiş unutulmuş şeyler var yaa
Maalesef canım...Mesaj düzenleme panelinden sadece kendi açtığım başlıklardaki kendi ilk mesajım üzerinde oynama yapabiliyorum.
Sonra ki sayfalarda kendi mesajlarım üzerinde bile oynama yapamıyorum.
Ben de o başlığın ikiye ayrılmış olmasını isterdim düzenli olması için ama ilk aylarda wintersun nickli arkadaş çok heveslenerek açmıştı o başlığı.Sonrasında bebeğini kaybedince çok üzülüp aramızdan ayrılmıştı ve başlık bir kere açılmış olunca yenisini açmadık hiç,öylece kaldı...
Eki Görüntüle 368860 Eki Görüntüle 368878
Bu göbişlerde bendennn.
Gördüğünüz gibi arka çıkıntı ile göbek birbiri ile yarışıyor
32+2....9 kilo almış halim
hadi yaabebeğini ne kadarlıkken neden kaybetti? allah düşmanımdan esirgesin çok zor birşey ya...
Yavru kuşlar merhabaa 2 gün giremedim nete acayip kaynatmışsınız yine :) ama tek sayfa bile okuyamadım.. inşallah herkes çok iyidir hiçbir sorun yoktur..
kendimden haberlerle başlıyorum.. 20 nisan gibi doğum olabilir diyen doktorum zamanında olur son kararım dedi..bebişim kafayı aşağı doğru vermiş , doğru yolu bulamaz diye çok korkmuştum :)) ayakları kaburgamı çok zorluyor kambur durduğumda filan.. dün tekstil olarak son ihtiyacımız olan omuz ve ağız mendillerini aldım. kendime mavi bir pijama , süslü krem bir gecelik , ikisi için de ayrı ayrı taç bir de kırmızı taç aldım.. akşam duvar kağıtlarına baktık 5 metre kare işçilik dahil 155 tl ye bulabildik en ucuz( bu da sadece 3 kolon için 450 tl yapıyor.. ucuzunu bulamazsam duvar kağıdından vazgeçmek üzereyim... perde beğendim metrekaresi 100 tl bize 300 tl yapıyor. abajuru 90 tl .. 840 gibi bir masraf çıktı bunları hiiiç hesaba katmamıştım ben (( kayınbabam yarısını, diğerini de annemler karşılasa ne güzel olur... yani dünyaların işini yaptım dün kendime göre
hepinizi öpüyorum
Yavru kuşlar merhabaa 2 gün giremedim nete acayip kaynatmışsınız yine :) ama tek sayfa bile okuyamadım.. inşallah herkes çok iyidir hiçbir sorun yoktur..
kendimden haberlerle başlıyorum.. 20 nisan gibi doğum olabilir diyen doktorum zamanında olur son kararım dedi..bebişim kafayı aşağı doğru vermiş , doğru yolu bulamaz diye çok korkmuştum :)) ayakları kaburgamı çok zorluyor kambur durduğumda filan.. dün tekstil olarak son ihtiyacımız olan omuz ve ağız mendillerini aldım. kendime mavi bir pijama , süslü krem bir gecelik , ikisi için de ayrı ayrı taç bir de kırmızı taç aldım.. akşam duvar kağıtlarına baktık 5 metre kare işçilik dahil 155 tl ye bulabildik en ucuz( bu da sadece 3 kolon için 450 tl yapıyor.. ucuzunu bulamazsam duvar kağıdından vazgeçmek üzereyim... perde beğendim metrekaresi 100 tl bize 300 tl yapıyor. abajuru 90 tl .. 840 gibi bir masraf çıktı bunları hiiiç hesaba katmamıştım ben (( kayınbabam yarısını, diğerini de annemler karşılasa ne güzel olur... yani dünyaların işini yaptım dün kendime göre
hepinizi öpüyorum
Kraft twist travel sistem almayı düşünenler....
E-bebekte şuan siyah rengi 829 tl...Çok avantajlı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?