2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Turuncu, rica etsem bei de listeye ekleyebilir misin? Sat 16 Ağustos, Beklenen doğum tarihi 22 Mayıs. Yaş: 32, İstanbul.

Ekledim canım...

Canım göbeği görsen hiç çatlak yok dersin...Ama aynada yandan kasığa doğru baktığında minik minik çatlaklar oluşmuş.
Çatlakların bikaç taneside tam şeyimin o üst bölgesinde
Yani göbeğe bakıldığında bişey görünmüyor

inanırmısın bana da aynı şeyi söylüyorlarr bende aynı fikirdeyim seninle ama genel bir fikir var bu konu ile ilgili

Tatlım demek istediğin " http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...elerinin-gobusleri-bebislerine-aldiklari.html " bu linkteki göbişleri ve cicileri iki farklı başlık altında toplamam mı ?

Eğer öyle demek istiyorsan maalesef bunu sadece moderatörler yapabiliyorlar.
Gönderilmiş mesajlar üzerinde oynama yapamıyorum.

mesajı düzenleme panelinden düzenleyemiyormusun canım ya? bu şekilde değil derli toplu bir şekilde olsun demiştim... valla web tasarım falan bilsem üşenmicem host kiralayıp face tarzı bi site yapıcam bize özel :)) herkesin bireyseli ve ortak yeri olsun şeklinde herşeyi orada yapalım ama malesef elden gelmiyor buradada çok dağılmış ve aralarda kalmış görünmemiş unutulmuş şeyler var yaa

yaw aslında ben, dediğim gibi normaldir diye önemsemedim. hani hiç aklıma bile gelmedi yani. sadece dr uma haber vereyim diye aradım. çok şükür düşündüğüm gibi çıktı sonuç. gittim sağlık ocağına bu arada aldım raporumu. 1 güncük :) dinlencem inşallah...

kızlar günaydınn :))) musmutlu günlerrrr :)

doğumgünün kutlu olsun pokahontas :) nice mutlu senelere...

çok sağol canım, yüzünü göremedik yine ama herşeyin yolunda olduğunu bilmek bile yetiyor. sana da geçmiş olsun...

Günaydın hangi şehirdesin?? Bizim buralarda hafiften güneş yuzunu gösterdi bu sabah:))

biz de izmitteyiz. sabah sağlık ocağına çıktığımda farkettim. sıcak bi güneş var havada. güzeldi. yürüyüş yapasım geldi. ama dinlenmem gerek biraz :)

ekincim sıkma canını, kabus de geç. hamilelikte yaşadığımız korkular bilinçaltımıza yerleşiyo ve rüyalarımıza giriyo. farkındaysan forumdaki herkeste kaybetme korkusu var. o yuzden bu ruyalar. düşünme bile...

SekersizYesilCay
geçmiş olsun canım daha erken söyle kızına anne sözü dinlesin mayısı beklesin herşeyin yolunda olmasına sevindim :))

çok sağol, inşallah canım...

günaydınlar kızlar
birazdan size göbek şow yapacagız inş.

süper göbek süper bebek :) maşallah...

canım yıl başından itibaren ilk 6 ay 3 saat diğer altı ay 1,5 saat diye değişti diye biliyorum tabi bu kamu çalışanları için özel sektör ne durumda bilmiyorum

kamuda çalışan işçiler için nasıl süt izni? benim bildiğim günde 1.5 saat ya da haftada bir gün... topluyu bilmiyorum, bilen?

Maalesef canım...Mesaj düzenleme panelinden sadece kendi açtığım başlıklardaki kendi ilk mesajım üzerinde oynama yapabiliyorum.
Sonra ki sayfalarda kendi mesajlarım üzerinde bile oynama yapamıyorum.
Ben de o başlığın ikiye ayrılmış olmasını isterdim düzenli olması için ama ilk aylarda wintersun nickli arkadaş çok heveslenerek açmıştı o başlığı.Sonrasında bebeğini kaybedince çok üzülüp aramızdan ayrılmıştı ve başlık bir kere açılmış olunca yenisini açmadık hiç,öylece kaldı...

hadi yaa bebeğini ne kadarlıkken neden kaybetti? allah düşmanımdan esirgesin çok zor birşey ya...

Yavru kuşlar merhabaa 2 gün giremedim nete acayip kaynatmışsınız yine :) ama tek sayfa bile okuyamadım.. inşallah herkes çok iyidir hiçbir sorun yoktur..

kendimden haberlerle başlıyorum.. 20 nisan gibi doğum olabilir diyen doktorum zamanında olur son kararım dedi..bebişim kafayı aşağı doğru vermiş , doğru yolu bulamaz diye çok korkmuştum :)) ayakları kaburgamı çok zorluyor kambur durduğumda filan.. dün tekstil olarak son ihtiyacımız olan omuz ve ağız mendillerini aldım. kendime mavi bir pijama , süslü krem bir gecelik , ikisi için de ayrı ayrı taç bir de kırmızı taç aldım.. akşam duvar kağıtlarına baktık 5 metre kare işçilik dahil 155 tl ye bulabildik en ucuz ( bu da sadece 3 kolon için 450 tl yapıyor.. ucuzunu bulamazsam duvar kağıdından vazgeçmek üzereyim... perde beğendim metrekaresi 100 tl bize 300 tl yapıyor. abajuru 90 tl .. 840 gibi bir masraf çıktı bunları hiiiç hesaba katmamıştım ben (( kayınbabam yarısını, diğerini de annemler karşılasa ne güzel olur... yani dünyaların işini yaptım dün kendime göre
hepinizi öpüyorum

turuncu maşallah canım size :)) 9 kilo iyi bence zaten doğumdan sonra rahat 10 kiloya yakın gidiyormuş ..

hadi yaa bebeğini ne kadarlıkken neden kaybetti? allah düşmanımdan esirgesin çok zor birşey ya...

Tam hatırlamıyorum ama sanırım 9-10 haftalıktı.Tüp bebek olduğu için çok dikkat ediyordu ama maalesef tutunamadı bebeği.

Merhaba canım...Bebeğinin zamanında doğacağını öğrenmek çok güzel gerçekten.
Demek ki herşey yolunda gidiyor..Çok sevindim canım sizin adınıza

hoşgeldin cnm, benim bebek içinde drum zamanında yada biraz geç doğabilir demişti. sağlıcakla zamanında gelsinler inşallah oh ne güzel işler, alıncaklar azalıyor, doğum zamanı yaklaşıyor dediğin gibi birazcık masraf oluyolar bizim yaptığımız masraflarıda eşimle konuşmamayı tercih ediyoruz :26::)

Kraft twist travel sistem almayı düşünenler....
E-bebekte şuan siyah rengi 829 tl...Çok avantajlı bence.

tosticim senin göbişininde maşallahı var
nursavaskan aldıkların çok güzel hayırlı olsun tatlım.babetlerine bayıldım bende hastanede böyle bişey giymeyi düşünüyorum.terliği sevmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Elifjoyy teşekkürler canım geçmiş olsun dileklerin için.
Aldım rapor, sağolsun dr sorun çıkarmadı.

Bu arada 30 hafta bitti bugün. Çok heyecanlanıyorum günler geçtikçe.

Kraft twist travel sistem almayı düşünenler....
E-bebekte şuan siyah rengi 829 tl...Çok avantajlı bence.

turuncum yazma için yorum yapmışsın sağol.evet bende böyle bişey duymuştum annemden.lohusayken kadınlara üç harfliler musallat olbiliyomuş.ama ben tamamen süs amaçlı takmayı düşünüyorum kırmızı yazmayı gelenek misali..ne güzel olur "AL YAZMALIM"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…