ismini hatırlamıorum cnm melıke olabılır...
moralınız bozmak ıstemem sabah sabah ama bu gruptan erken doguran arkadasımızn bebegı 50 gün yasamıss kerem bebeği kaybetmısıszzz cok cok üzüldüm allahım sabır versın annesıneee kımseye yasatmasın o acıyııı
kızlar ben yine ilk hamilelik günlerime döndüm ya,kokular acaip dokunuyor,midem bulanıyor sonra koş koş banyoya:S ilk zamanlar 4-5 kere istifra etmişitm ama şimdi yine midem bulanıo kötü kokulardanboğazım acaip yanıyor.2 saat önce yarım saat banyoda kaldım dedim bebişim de çıkcak şimdi ağzımdan:) nane limon içtim patates yedim biraz kendime geldim ama boğazım çok acıyor :S benim gibi olan var mı ?
ay tüylerim diken diken oldu yaaa50 gün sen sabret dua et ve kaybet allah kimseyi evladıyla sınamasın o kadar hazırlan et sıkıntılar çek ve bunu yaşa haksızlık bu yaa... hiç birimiz kolay anne olmuyor neler çekiyoruz... rabbim acılarını hafifletsin ve en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin o arkadaşımıza
moralınız bozmak ıstemem sabah sabah ama bu gruptan erken doguran arkadasımızn bebegı 50 gün yasamıss kerem bebeği kaybetmısıszzz cok cok üzüldüm allahım sabır versın annesıneee kımseye yasatmasın o acıyııı
günaydın canım... maşallah benden sonra doğumun ama benden önde gidiyorsun nazar değmesin sizlere... benim eşimde .85 ben 1.60 sanırım kızım bana çekicek kısa boylu olucak1800 gram gayet iyi topaç olmuş maşallah... söyle oğluşuna erkek o erkek açsın göstersin pipisini utanılacak bişi yok erkek adam o sen çalışabilir raporunu erken almışsın ama ben daha önümüzdeki hafta alıcam sat'ım 18 ağustos... daha bugün 31+6dayım birde yeni birşey duydum dün aslı varmıdır bilemem... çalışan anneler için rapor parası yani 16 hafta parası hariç analık parası veriliyormuş sanırım babaya çok düşük bir miktar yani 50-100 civarı babalık parası verilirken neredeyse 2 asgeri ücret tutarında analık parası veriliyormuş aslı astarı varmı biliyormusun?
Rabbim aílesíne sabırlar versinmoralınız bozmak ıstemem sabah sabah ama bu gruptan erken doguran arkadasımızn bebegı 50 gün yasamıss kerem bebeği kaybetmısıszzz cok cok üzüldüm allahım sabır versın annesıneee kımseye yasatmasın o acıyııı
günaydın mayıs anneleri ve bebişleri. bende geçen hafta kontrole gittim. Beklenen doğum tarihim 31 mayıs ama belimden dolayı kesin sezeryan olacağı için 21 mayısa gün aldık. kızım 1800 gram olmuş.bu hafta doktora yaptığım için sınavlarım var, ama kızımın beşiğiyle, uyku setleri hazır serdim. bu haftadan sonrada hastane çıkışlarını, battaniyelerini yıkayıp yerleştirceğim. daha sonraki haftayada kısmetse doğum çantasını. benim bebişin hareketleri son 2-3 haftadır dahada arttı, öyle bir tekme atıyoki,oturduğum yerde sıçrıyorum. ilk gebeliğimde böyle değildim, kızım balık gibi yüzüyodu, ama bu cadı olacak belli, sürekli kıpır kıpır. belki bunda daha yoğun bir tempom var, iş, okul. Allahtan annemlere yakında evim , bir nebze de olsa yükümü hafifletiyo annem sağolsun...
mayastrofobi bende çok üşeniyordum canım yıkamalarım bitti diyorken tam hediyeler falan geliyor halen :) bekletiyorum bende... yıkayıp ütülediklerimi çekmiştim... bady ve altları önce yayınladım şimdide kıyafetlerini... sonra örgülerini ve şapkalarını yüklücemyıkadıktan sonra ütüleyip çekmek basit oluyor...
SekersizYesilCay günaydın canım... güzel güneşli havalardan sonra böyle havalar insanı boğuyor... tşk ederiz teyzesi daha güzelleri defne karen'in olur inş.
Elifjoyyy günaydın canım hoşgeldiniz... bayağıdır uğrayamadın sanırım hayırdır? bu arada özelden mesaj atmayıda unutmuşum kızım 1 hafta geride ki o en baştan beri o şekildeydi doktorda geç döllenmeye veriyor tam istediğimiz gibi değil ama önemli olan anne karnındaki gelişimini sürdürsün yeterli dedi... 1500 gram civarı 41cm boyunda çok şükür canım sağlıklı yani meleğim :) beğenmene sevindim canım daha güzelleri merin'in olsun annesi
bitanemo amin canım inş. sağlıklı olsunda kıyafet teferuat kesinlikle :) bunların bir çoğuda hediye geldi zaten minnoşuma bir eksiğimiz çilek elbisemiz kaldı oda gelsin elbise eksiğimiz tamamlanıcak inş. onuda büyük teyzemiz hediye alıcak çok niyetlendi onu bekliyoruz artık topacım için
mutlu_anne günaydın canım... cicilerimizin senin içini açmasına çok mutlu oldum yaa
sevgi006 sizinde papyonlu kıravatlı takımlarınız var minik damat gibi... sadece toka takmıyorlar erkekler o kadar
papatya2507 amin canım inş. hepimizin melekleri cicilerini sağlıklı günlerde giyerler...
lillac tşkler canım... sen biran önce çekte yayınla merak ettim şimdi mevlüt kıyafetini... acaba diyorum erkenden aldım çokmu acele ettim ama sonra aman alınmış alınmıştır diyorum... insan çok üşeniyor çekmeye dimi bende o yüzden toplu halde koyup yalap şap çektim
TuRuNCu günaydın canım... 2 saatte bir dönmek için şimdi uyanınca gelecek için hazırlık yapıorsun işte annesi sevin... bebişte nasılsa 2 saatte bir mıgıldancak emzirmek için kalkıcaksınishal konusunda yardımcı olamıcam canım ben günde bir tane alıyorum ama kan seviyen düşükse ilaçlarını bırakma doktora sor öyle hareket et derim...
Ben yaklasık 2 haftadır ilaçlarımı almıyourm desem yeri var cok sorumsuz oldum ilaç konusnda kan ilacım ve vitamini vardı nesem bugun hemen düzene girmeliyim ki bebişime bişi olmasın değilmi yarın bende kızımı görcem bakalım ne kadar olmus insallh yine bize güzel poz verirde bizde görürüz ve yarın rapor almaya gidicem bakalım ne olcak ne durumdayın cok dua edinde bir aksilik cıkmasın uyku sorununu bende yasıyorum wc ye gitmekten anam ağlıyor gözüm kapalı gidiyorum artık uykum kaçmasın die ve dikkat etiim hep aynı saatler ayaktayım 4-5 kez gdiom dısarda dolasırken de devamlı geliyor eşim artık dio sana tekerlikli bir klozet yapcam yanızmda tasıyalım diyor
kızlar dr bana kan demir hapı vermişti ilk başlarda banada kabızlık yaptıgı için birkaç tane kullanıp bıraktım pekmeze dayandım 3,5 kg pekmez yemişim yanında da tayin tabi :))) ve cok şükür kanım 12,8 lere yükseldi
günaydın cici annişler umarım herkes iyidir
bizde kahvaltımızı yaptık geldik artık eskisi kadar yiyemiyorum
sadece canım hep dondurma yemek istiyor onuda haftada 1 yiyorum şişmemek için
bu gün dr gidiyoruz ilk kez gidicem bu doktora cünkü ben malatyaya gidiyorum kontrollere biliyorsunuz
3 hafta oldu gitmeyeli burda bir gideyim diyorum bu gün cünkü artık son günler doktoruma göre son 28 günüm kaldı
ben 19 nisanda nasipse valizimi alıp kayınvalidemlere gidicem malatyaya orda bekliycem dogumu tabi o zamana kadar dogurmazsam
cok heyecanlıyım kızlar allah yardımcımız olsun inş.
herkese günaydın:) bebişlerden uyananlar varsa onlara da mis kokulu günaydın:) işte olan herkese kolay gelsin.
dün doktora gittik oğluşumu gördüm:) çok tatlı olmuş, boyu uzamış 42 cm olmuş haftasına göre biraz ilerden gidiyoruz ama babamız 1.95 normal sanki:) kilo almış 1800gr olmuş yanakları tombişleşmiş sanki:) çok tatlı bir burnu ve çok tatlı bir ağzı var o kadar net ki anlatamam:) ama sürekli ağzını açıp kapatıyordu, geviş mi getiriyor ne:) biraz utandı doktor teyzesinden sanki, pipisini göstermedi inat etti:) kadıncağız dakikalarca uğraştı yine de göstermedi:) ben aşırı kansızım ama bebeğime bol bol kan gidiyormuş, buna çok sevindim:) mantar enfeksiyonum geçmediği için sabah akşam kullanılan yine fitil verdiçalışabilir raporumuzu da aldık:) artık muayeneler 2 hafta da bir olacakmış, bu demek ki bebeğimi bol bol göreceğim:) ankara da hava çok soğuk ve kasvetli ama ben kıpır kıpırım bebeğim sağlıklıya çok sevindik:) doktoruma karnım aşağıda sanki dedim biraz kızdı bana. hayır değil bebek gayet iyi, hem her annenin karnının duruşu aynı değildir, kişiden kişiye farklılık gösterir her şeyi kafana takma bebeğin sağlıklı önemli olan bu dedi:) şu an için tek sıkıntımız plesentası hala aşağıda biraz. tam kafasının yanında duruyormuş. doğum çıkışına yakın, kapatmıyor ama sezeryan riskin var hala dedi doktorum
doğru diyorsun canım ama geçen hafta doktorun söylediğinden sonra çektiklerimiz vs aklıma gelince üzülüyorum insan yapısı işte mutsuz olunca isyanlara bağlıyor... ben bu hamilelikte çok hassaslaştım duygusallaştım elimde olan birşey değil... herşeyin hayırlısı tabii ki rabbimden ama o kadar emek harcıyorum canımdan can gidiyor resmen acılar endişeler üzüntüler yaşıyorum ben yine halime şükrediyorum sonunda sağlıklı ve mutlu olucaz diye.. allah daha beterlerinden saklasın... böyle haberler alınca içim parçalanıyor canımdan can gidiyor resmen!haksızlık deme canım yinede herşeyin hayırlısı allah bilir cok zor bir durum ama takdiri ilahi kimin başına ne gelecegini ancak rabbim biliyor o belirliyor boynumuz kıldan ince biz kulların
sat denilen şey regli tarihinin ilk günüdür canım mesela ben son reglimin ilk tarih günü olarak 18 ağustos perşembe günüydü hastanelerde sat'a göre hareket eder açılımıda son adet tarihidir zatensağ ol canım teşekkür ederim:) ama kızlar narin oluyor o yuzdendir annesi:) gerçekten elmacık kemikleri yanakları belliydi çok şaşırdık biz de doktor teyzesi de ağzı ile burnunu çok sevdi kalemle çizilmiş gibi maşallah dedi:) 31. haftam bugün bitiyor benim de doktor biraz erken ama yazıyım bir şey olmaz dedi. 2 hafta sonra randevun o zamana geç olur dedi. ben de tamm dedim. desertcüm bir şey soracağım bu sat dediğin ne ki canım ya:) duyuyorum ama bilmiyorum ne olduğunu:)
canım ben bugün soruyum bizim personelciye bu analık parası neymiş? çünkü ben de böyle bir şey duymuştum. öğrenince yazarım hemen.
daha bitmedimi eğitimi canım ne zaman rahata kavuşacaksın kısmetse? çalışabilir raporunu alıcakmısın sen yoksa iznemi ayrılacaksın? 32. haftanı görmüşsün! ben bu pazartesi alıcam kısmetse çalışabilir raporumuCanım yok kötü birşey merak etme. İş yerinde yerime doğum iznimde yerime bakacak arkadaşaıma eğitim veriyorum. Onun için baya yoğunum. Arada giriyorum ama düzenli takip edemiyorum.
Kuzuna maşallah ananesi, bence gayet iyi boyu kilosu, her bebek topaç gibi olacak diye birşey yok, sağlıklı olsun da boy kilo hikaye. Çok sevindim canım iyi haberler aldığına. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın kızını.
ay nazar değmesin maşallah merin'eTeyzoşlar, bu sabah ben uyurken kızım babasına dans etmiş
Sabahın köründe eşim kalsana bak kızımız içinde dans ediyor diye beni uyandırdı. Öylee bir uyumuşum ki duymadım bile. Eşim kolunu belime dolamış o arada da kızmın hareket edeceği tutmuşve çok şiddetli arka arkaya hem tekmelemiş hemde harketler yapmış. Nerdeyse ilk defa eşim bu kadar çok hissettiği için ağzı kulaklarındaydı beni uyandırdığında Bana diyor ki ne biçim uyuyorsun, bu hareketlere nasıl uyanmazsın. Ben de dedim ki; senin de içinde her gün hareket edenm birşey olsa, alışırsın ve artık normal gelir, her hareketine uyanacak olsam hiç uyuyamam
doğru diyorsun canım ama geçen hafta doktorun söylediğinden sonra çektiklerimiz vs aklıma gelince üzülüyorum insan yapısı işte mutsuz olunca isyanlara bağlıyor... ben bu hamilelikte çok hassaslaştım duygusallaştım elimde olan birşey değil... herşeyin hayırlısı tabii ki rabbimden ama o kadar emek harcıyorum canımdan can gidiyor resmen acılar endişeler üzüntüler yaşıyorum ben yine halime şükrediyorum sonunda sağlıklı ve mutlu olucaz diye.. allah daha beterlerinden saklasın... böyle haberler alınca içim parçalanıyor canımdan can gidiyor resmen!
sat denilen şey regli tarihinin ilk günüdür canım mesela ben son reglimin ilk tarih günü olarak 18 ağustos perşembe günüydü hastanelerde sat'a göre hareket eder açılımıda son adet tarihidir zatenpersonelciler tam bilmeyebilir sgk veriyormuş zaten bu analık parasını canım iş yeri değil o yüzden personelcin bilmeyebilir ama sen yinede bir sok ok benide bilgilendirirsen memnun olurum ki ona göre araştırayım bende
daha bitmedimi eğitimi canım ne zaman rahata kavuşacaksın kısmetse? çalışabilir raporunu alıcakmısın sen yoksa iznemi ayrılacaksın? 32. haftanı görmüşsün! ben bu pazartesi alıcam kısmetse çalışabilir raporumubencede sağlıklı olsun gerisi önemli değil minyon olur anası gibi en fazla birde kısa boylu
ay nazar değmesin maşallah merin'ebabalara acaip geliyor oynamaları acaip oluyorlar benimkisi halen tam alışamadı korkuyor oynarken dokununca bişi olucak diye
kocaman bir maşallah oğluşunaBen de doktoruma benim kızım çok mu aşağıda duruyor, karnım sanki çok aşağıda duruyor dediğimde yer çekimi nereye doğru demişti
o zaman benim sat'ım 25 ağustos:) bende artık sat'ım şu diyebilirim:):) para olunca söz konusu ben peşini bırakmam bu işin bir öğrenme yolu bulurum. Sgk'da çalışan bir arkadaşın ablası var ona soruyum ne diyecek bakalım.sat denilen şey regli tarihinin ilk günüdür canım mesela ben son reglimin ilk tarih günü olarak 18 ağustos perşembe günüydü hastanelerde sat'a göre hareket eder açılımıda son adet tarihidir zatenPersonelciler tam bilmeyebilir sgk veriyormuş zaten bu analık parasını canım iş yeri değil o yüzden personelcin bilmeyebilir ama sen yinede bir sok ok Benide bilgilendirirsen memnun olurum ki ona göre araştırayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?