2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ismini hatırlamıorum cnm melıke olabılır...

kerem bebeğin annesi dilşad arkadaşımız amasyadannn... ne yazıkki kaybettik bebeğimizi ilk yılbaşı hediyesinide ben göndermiştim çok üzüldük 28 haftalık kadardı doğduunda. çok şükür daha iyi ve toparlanıyor kendisi ve en kısa zamanda yeniden anne olmak istiyor..inşallah güzel haberler verecek yakında,facete gruptan ayrılmadı hala aramızda ve hep olacak... güzel haberlerini müjdeleriz burdada inşallah.

gerçekten çok üzüldüm Allah ım sabır versin anneciğine ne kadar zor bir durum

canım Allaha şükür benim hamileliğim çok rahat geçiyor. hiç derdim sıkıntım olmadı. sabah bulantılarından başka ( maşallah diyin) sabah kalktığım zaman benimde acayip midem bulanıyor. gözümden yaşlar geliyor resmen.

haksızlık deme canım yinede herşeyin hayırlısı allah bilir cok zor bir durum ama takdiri ilahi kimin başına ne gelecegini ancak rabbim biliyor o belirliyor boynumuz kıldan ince biz kulların

hadi ya cok üzüldüm bak şimdi Hep bu bebği düşünüyordum ben ama haklarında en hayırlsın vermiş demkki rabbim allah dsabır versin annesine tekrar anne olur insallh

sağ ol canım teşekkür ederim:) ama kızlar narin oluyor o yuzdendir annesi:) gerçekten elmacık kemikleri yanakları belliydi çok şaşırdık biz de doktor teyzesi de ağzı ile burnunu çok sevdi kalemle çizilmiş gibi maşallah dedi:) 31. haftam bugün bitiyor benim de doktor biraz erken ama yazıyım bir şey olmaz dedi. 2 hafta sonra randevun o zamana geç olur dedi. ben de tamm dedim. desertcüm bir şey soracağım bu sat dediğin ne ki canım ya:) duyuyorum ama bilmiyorum ne olduğunu:)
canım ben bugün soruyum bizim personelciye bu analık parası neymiş? çünkü ben de böyle bir şey duymuştum. öğrenince yazarım hemen.

günaydın mayıs anneleri ve bebişleri. bende geçen hafta kontrole gittim. Beklenen doğum tarihim 31 mayıs ama belimden dolayı kesin sezeryan olacağı için 21 mayısa gün aldık. kızım 1800 gram olmuş. bu hafta doktora yaptığım için sınavlarım var, ama kızımın beşiğiyle, uyku setleri hazır serdim. bu haftadan sonrada hastane çıkışlarını, battaniyelerini yıkayıp yerleştirceğim. daha sonraki haftayada kısmetse doğum çantasını. benim bebişin hareketleri son 2-3 haftadır dahada arttı, öyle bir tekme atıyoki,oturduğum yerde sıçrıyorum. ilk gebeliğimde böyle değildim, kızım balık gibi yüzüyodu, ama bu cadı olacak belli, sürekli kıpır kıpır. belki bunda daha yoğun bir tempom var, iş, okul. Allahtan annemlere yakında evim , bir nebze de olsa yükümü hafifletiyo annem sağolsun...

Rabbim aílesíne sabırlar versintez vakitde hayırlı saglıklı bí bebíş nasip etsın, evlatlarımızı sag salim kucagımıza almayı nasip etsín yùce mevlam

canım sınavlarında başarılar dilerim şimdiden. benim oğluşumda aynı teyzesi. babası çok şaşırıyor hareketlerine gözlerini açıp bakıyor o nasıl oldu der gibi:) hareket etmesi sağlıklı olmasıyla aynı anlama geliyormuş. o yüzden hareketi bol olsun annesi:)

canım benim Allah sabır versin ona ya. Yavrularımızı bize bağışlasın. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allah bize.

Canım yok kötü birşey merak etme. İş yerinde yerime doğum iznimde yerime bakacak arkadaşaıma eğitim veriyorum. Onun için baya yoğunum. Arada giriyorum ama düzenli takip edemiyorum.

Kuzuna maşallah ananesi, bence gayet iyi boyu kilosu, her bebek topaç gibi olacak diye birşey yok, sağlıklı olsun da boy kilo hikaye. Çok sevindim canım iyi haberler aldığına. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın kızını.

İlaçlarını iç canım yaaa, ihmal etme. Gerekirse alram falan kur.

Maşallah sana Nasıl yedin o kadar pekmazi Benim eşim bana zorla yedirmeye çalışıyor ama hiççç sevmediğim için 1 kaşık bile işkence geliyor. Tahin ile çok güzel oluyor ama kilo alırım diye korkumdan çok yiyemiyorum.

Çok az kalmış senin, hadi bakalım inşallah rahat ve güzel bir doğum olur ve sağlıkla sıhhalte bebişini kucağına alırsın.

Kocaman bir maşallah oğluşuna Ben de doktoruma benim kızım çok mu aşağıda duruyor, karnım sanki çok aşağıda duruyor dediğimde yer çekimi nereye doğru demişti

Ayyy çok üzüldüm yaaa. Cidden çok sinirim bozuldu, en son çok iyi diye haber gelmişti. Ben de kocaman olmuştur falan diye düşünüyordum. Allah arkadaşımıza sabır versin ve inşallah istediği zamanda tekrar hamile kalsın.

Teyzoşlar, bu sabah ben uyurken kızım babasına dans etmiş

Sabahın köründe eşim kalsana bak kızımız içinde dans ediyor diye beni uyandırdı. Öylee bir uyumuşum ki duymadım bile. Eşim kolunu belime dolamış o arada da kızmın hareket edeceği tutmuş ve çok şiddetli arka arkaya hem tekmelemiş hemde harketler yapmış. Nerdeyse ilk defa eşim bu kadar çok hissettiği için ağzı kulaklarındaydı beni uyandırdığında Bana diyor ki ne biçim uyuyorsun, bu hareketlere nasıl uyanmazsın. Ben de dedim ki; senin de içinde her gün hareket edenm birşey olsa, alışırsın ve artık normal gelir, her hareketine uyanacak olsam hiç uyuyamam

haksızlık deme canım yinede herşeyin hayırlısı allah bilir cok zor bir durum ama takdiri ilahi kimin başına ne gelecegini ancak rabbim biliyor o belirliyor boynumuz kıldan ince biz kulların
doğru diyorsun canım ama geçen hafta doktorun söylediğinden sonra çektiklerimiz vs aklıma gelince üzülüyorum insan yapısı işte mutsuz olunca isyanlara bağlıyor... ben bu hamilelikte çok hassaslaştım duygusallaştım elimde olan birşey değil... herşeyin hayırlısı tabii ki rabbimden ama o kadar emek harcıyorum canımdan can gidiyor resmen acılar endişeler üzüntüler yaşıyorum ben yine halime şükrediyorum sonunda sağlıklı ve mutlu olucaz diye.. allah daha beterlerinden saklasın... böyle haberler alınca içim parçalanıyor canımdan can gidiyor resmen!

sat denilen şey regli tarihinin ilk günüdür canım mesela ben son reglimin ilk tarih günü olarak 18 ağustos perşembe günüydü hastanelerde sat'a göre hareket eder açılımıda son adet tarihidir zaten personelciler tam bilmeyebilir sgk veriyormuş zaten bu analık parasını canım iş yeri değil o yüzden personelcin bilmeyebilir ama sen yinede bir sok ok benide bilgilendirirsen memnun olurum ki ona göre araştırayım bende

daha bitmedimi eğitimi canım ne zaman rahata kavuşacaksın kısmetse? çalışabilir raporunu alıcakmısın sen yoksa iznemi ayrılacaksın? 32. haftanı görmüşsün! ben bu pazartesi alıcam kısmetse çalışabilir raporumu bencede sağlıklı olsun gerisi önemli değil minyon olur anası gibi en fazla birde kısa boylu

ay nazar değmesin maşallah merin'e babalara acaip geliyor oynamaları acaip oluyorlar benimkisi halen tam alışamadı korkuyor oynarken dokununca bişi olucak diye

Son düzenleme:

Yok canım yaaa, sanırım ben ayrılana kadar da bimeyecek. Benim yaptığım iş biraz karışık ve teferruatı çok olan bir iş. 2 ay bile yetecek mi emin değilim.

Dün raporumu aldım ama çlışabilir raporu aldım, 37. haftada tekrar gideceğim rapor için. Ben kızımla sonradan daha çok vakit geçirebilmek için dayanabildiğim yere kadar dayanacağım hatta öyle ki burdan bile doğuma gidebilirim Allaha çok şükür şimdiye kadar ciddiye alınacak hiç bir sıkıntım olmadı Hamile gibi değilim yani. O sebeple sanırım dayanırım gibi geliyor.

günaydın kızlar ,

kerem bebeğin haberiyle yıkılmış durumdayım ( Allah annesine babasına sabır versin

Günaydın kızlar bebeğim ve benim için dua edin ben çok hastayım dun akşama kadar acildeydim.bugün mecburen antibiyotige başladım.nefes almakta zorlaniyorum.bize dua edin...fazla dayanamaigim için çıkıyorum.Rabbim sağlık versin

o zaman benim sat'ım 25 ağustos:) bende artık sat'ım şu diyebilirim:):) para olunca söz konusu ben peşini bırakmam bu işin bir öğrenme yolu bulurum. Sgk'da çalışan bir arkadaşın ablası var ona soruyum ne diyecek bakalım.

Arkadaşlar ya ben uyuz olmuş gibi kaşınıyorum:) gece uyuyamadım kaşınmaktan vallahi eşim olsaydı kızardı elimi tutuyor ben kaşınınca izin vermiyordu ama eşim de yok ha babam kaşı, de babam kaşı:) karnım kaşınmıyor çok ilginç, bacaklarım ve kollarım kaşınıyor hep yara yaptım ben gibi olan ne gibi bir çözüm buldu?

Doktor muayenemi oldum kan tahlili verdim sonucları bekliyorum. bebişim 1700 gr olmuş boyuda fl degerini 7 ile carpınca 41.58 cıkıyo. Haftaya Çarşamba nst'ye baglancam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…