Günaydın kızlar bebeğim ve benim için dua edin ben çok hastayım dun akşama kadar acildeydim.bugün mecburen antibiyotige başladım.nefes almakta zorlaniyorum.bize dua edin...fazla dayanamaigim için çıkıyorum.Rabbim sağlık versin
Günaydın kızlar bebeğim ve benim için dua edin ben çok hastayım dun akşama kadar acildeydim.bugün mecburen antibiyotige başladım.nefes almakta zorlaniyorum.bize dua edin...fazla dayanamaigim için çıkıyorum.Rabbim sağlık versin
Arkadaşlar hastanede gecelik altına giymek için ayakkabı mı yoksa terlik mi aldınız? Sizce ne alayım. Ben ev ayakkabıları var ya onlardan almayı düşünüyorum ama bilemedim. Eğer aldıysanız foto ekler misiniz?
ben ayrıca almayı düşünmedim hiç... evdeki terliklerden koyarım dedim
Arkadaşlar hastanede gecelik altına giymek için ayakkabı mı yoksa terlik mi aldınız? Sizce ne alayım. Ben ev ayakkabıları var ya onlardan almayı düşünüyorum ama bilemedim. Eğer aldıysanız foto ekler misiniz?
bende çok kararsızım bu konuda canım ya ev babeti düşünüyorum ama terlik daha mı rahat olur diyorum belkide ikisindende koyarım çantama twiginin modelleri hoşuma gidiyo benim
desertflower , Tubson bu analık parası dediğiniz şey zaten raporlu olduğumuz dönem için SSK dan aldığımız para yani doğum parası ikisi de aynı şey. Ayrıca öyle babaya falan para yok. Sadece ek olarak süt parası alıyorsun o da max. 100 lira falan. Siz yine bir sorun araştırın ama öyle biliyorum.
Günaydın kızlar...
Yine uykusuz bir gece geçirdim....2 saatte bir uyanıyorum.Sağa sola dönmek çok zorlaştı artık.
Rabbim hayırlısıyla bizleri kurtarsın inşaallah.
35.haftamızada girdik çok şükür.İnşaallah 40.haftalarıda görmek nasip olur.
Kızlar benim gibi günde 2 tane demir hapı kullanıp ishal sorunu yaşayan var mı ?
Ben 2 tane kullanmaya başladığımdan beri afedersiniz günde 3-4 kere wc ye çıkıyorum ama yarı ishal gibiydim hep.
Şimdi 2 gündür hem bağırsaklarımdan fena sesler geliyor hemde tam anlamıyla ishal olmuşum.
Dün geceki ve bu sabahın kan hapını içmedim.Bir iki gün pekmezle idare etmeyi düşünüyorum.Bakalım kan hapından mı kaynaklanıyor.
Zaten 3 gün sonra kontrolüm var.Gidince öğrenirim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?