2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Emzik aksesuarını istenilen kurdele ile yapabiliriz .... 5 tl... Kurdeleler yurt dışından geliyor kalitelidir...

İlgilenenler bana ulaşabilir özelden...

vefat eden bebeğimize Allahtan rahmet diliyorum.ailesine şefaatçi olacak inş..Rabbimde ailesine en çokta annesine sabır versin.çok zor bi süreç.

geçmiş olsun canım ( kendine dikkat et dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun canım, inşallah en yakın zamanda iyileşirsin.

çok geçmiş olsun canım .Bende 1 haftadır gribim ve nefes alamıyorum .Allah acil şifalar versin

Arkadaşlar hastanede gecelik altına giymek için ayakkabı mı yoksa terlik mi aldınız? Sizce ne alayım. Ben ev ayakkabıları var ya onlardan almayı düşünüyorum ama bilemedim. Eğer aldıysanız foto ekler misiniz?

ben ayrıca almayı düşünmedim hiç... evdeki terliklerden koyarım dedim

bende çok kararsızım bu konuda canım ya ev babeti düşünüyorum ama terlik daha mı rahat olur diyorum belkide ikisindende koyarım çantama twiginin modelleri hoşuma gidiyo benim

bebegini kaybeden arkadimizi bende baska bi topicte gormus cok uzulmustum,allah buyuk sabir versin gercekten cok zor 6 aylik dogmustu,1 subatta

Son düzenleme:
bende çok kararsızım bu konuda canım ya ev babeti düşünüyorum ama terlik daha mı rahat olur diyorum belkide ikisindende koyarım çantama twiginin modelleri hoşuma gidiyo benim

Ben de ev babeti düşündüm ama acaba giyip çıkarmak zor olur mu, terlik daha mı rahat olur diye düşündüm.

desertflower , Tubson bu analık parası dediğiniz şey zaten raporlu olduğumuz dönem için SSK dan aldığımız para yani doğum parası ikisi de aynı şey. Ayrıca öyle babaya falan para yok. Sadece ek olarak süt parası alıyorsun o da max. 100 lira falan. Siz yine bir sorun araştırın ama öyle biliyorum.

turuncu, bence kan ilacından olmuş olabilir.. beni bir kan ilacı acayip kabız yapmıştı, değiştirdim diğeri de fena ishal yaptı.. ondandı eminim afedersiniz hapı çıkardım sonunda ve rahat ettim .. zaten yan etkilerinde genelde kabızlık, ishal yazıyor ve bünyeye göre değişiyor.. ben şuan şurup kullanıyorum, en iyisi bu bana göre..

kızlar ben evimde terlik de ev babeti de kullanıyorum. terlik daha rahat kullanımı fakat babet daha sıcak tuttuğu için kışın tercih ediyorum.. ama mayısta gerek yok bence onun için ben terlik aldım ..

ben de öğrendim canım. analık parası=doğum parası oluyormuş senin dediğin gibi yani. süt parasını bilmiyorum ama babaya ödenen çocuk parası olmasın?

canım senle aynı zamanlardayız ben de uyku sorunu yaşamaya başlkadım!çok yorgun olsam bile gece hep uyanıyorum!!ayrıca bende günde 1 kere alıyorum demir hapını.hatta 1 gün elevit 1 gün ferro diye vermişti drum.ama ishal sorunu bende yaşıyorum!!hatta zehirlendimmi diye düşünüyorudum!!ama kan haını içtiğim gün ishal oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…