2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende doktora söyledim önümüzdeki hafta gel raporunu verelim dedi... artık her hafta hastaneye gitmekten resmen gına geldi çalışabilir raporu aldıktan 2 hafta sonraya çağırır kontrole inş.ta bende 1 hafta haftalık izinimde dinlenebilirim bende kızımla fazla vakit geçirmek istiyorum inş. geçirebilirimde allah senin ve stajyerinin yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun canım... allah yardımcınız olsun dualarım bebişin ve seninle...

benim enişteminde abisi çalışıyor sgk da olmadı ona sordurayım bakalım sen önce sor ona göre hareket edelim birlikte hem bizle beraber bir sürü annişte yararlanmış olur gelsin paracıklar.... hatta öyle bir para alınıyorsa 6 aylık ücretsiz izinin 1-2 ayını kullanabilirim bile bi kaç sene öncesinin parasıyla 2 tane 22 ayar bilezik yapmış kadın birde bebek arabası ve oto koltuğunu almış yani demekki iyi para veriyorlarmış

benim bacaklarım kaşındığında kaşıdığımda sıcaktan çatlamıştı kaşımamaya nemlendirici sürmeye çalış canım...

Doktor muayenemi oldum kan tahlili verdim sonucları bekliyorum. bebişim 1700 gr olmuş boyuda fl degerini 7 ile carpınca 41.58 cıkıyo. Haftaya Çarşamba nst'ye baglancam.
canım maşallah bebeğine sağlığı yerinde sanırım allah lardan saklasın çok sevindim inş. kan tahlil değerlerinde normal çıkar

Lohusa tacımı aldım sonunda :))) Bu iş de bitti
Eki Görüntüle 377272
süper bir seçim bence ben çok beğenmiştim zaten bunu güzel lohusalığında kızın kucağındayken takman dileğiyle canım

çok geçmiş olsun canım .Bende 1 haftadır gribim ve nefes alamıyorum .Allah acil şifalar versin
sanada çok geçmiş olsun canım sende bol bol c vitamini tüket yaz geldi diye tabii havayı güneşli gördük üşüttünüz sanırım acil şifalar dilerim...

wc ye ev ayakkabısıyla gidilmez mikrop taşırsın bilindik sokak terliği al mikrop yuvası hastaneler böğğğğğ :26: ben hastanede yattığım için sokak terliği götürcem eve geri getirirsemde kesinlikle altını çamaşır suyuyla yıkayıp ayakkabılığa koyucam...

hepsi cok tatli canim,gule gule giysin fistik,gelinlikte ayrica tatli:)
tşk ederiz teyzesi amin inş.

ben de öğrendim canım. analık parası=doğum parası oluyormuş senin dediğin gibi yani. süt parasını bilmiyorum ama babaya ödenen çocuk parası olmasın?
bende öyle söyledim 16 hafta raporluğu olduğumuz zamanı söylüyorsun dimi diye üstüne basa basa sordum hayır dedi... ekstradan sigortadan analık parası alıyorsun dedi... süt parası da nedir şimdi onu duydum! netten bir araştırayım nurturiadada bu tarz birşeyden bahsedilmişti... iyi araştırmak lazım sen soruşturdunmu tubson?

anne bebek bakım çantasını nerden aldınız kıslar?
niveadan aldım canım... ablam kullanmıştı çok memnundu 2 çocuğunada bir zararı olmadı... hem çantasıda kendide içeriğide güzel... birde bana hediye olarak şu çok meşhur olan pişik kremi ve sebamed şampuan geldi... ilk pişik kremi ve şampuan olarak bunları kullancam sonra niveanınkileri kullanıcam

merhaba arkadaşlar
merhaba tatlım hoşgeldin...

selam kızlar...valla açmaz olaydım bugün forumu çok üzüldüm aldığım habere....nasıl geçer günler zaman allah yaşatmasın...çok moralim bozuldu...neyse artık anlatacaklarım yarına öpüyorum hepinizi...

Allah Allah acaba parayı biza vermek mi istemiyor bu sgk ben ince ayrıntısına bir araştırıyım şunu. 16 haftalık paramızın 3te 2sini alıyoruz hepsini vermiyorlar. acaba o alan bayan nasıl almış ki?
çantayı internetten baktım avivo nun falan çıkıyor. niveanın kine hiç bakmadım canım ona da bakıyım ben. sağ ol bilgi için tatlım.
bu kaşıntı cildimin kuruluğundan olabilir mi acaba? krem sürüyüm akşam eve gidince her tarafıma güzelce:)

Ayy bayıldım yorumuna, zaten sadece hastanede giymek için alacağım ev ayakkabısını Alıp onu getirip evde giymeyeceğim yani :) ki zaten ben doğumu özlede yapacağım. Tuvaletim odada ve sadece bana ait olacak. Tabi orası da mikroplu olacak ama devlet hastanesinden daha hijyenik olacağı kesin.

canım ben avivoyu hiç duymadım içeriği nedir onuda tam bilmiyorum genelde zaten sebamed ve nivea kapışıyor çoğu annede çantası ve içerik bakımından nivea tercih ediyor hepsini ayrı ayrı almaya kalksan bayağı yüksek bir meblağ tutuyor ama takım şeklinde alırsan alt açmasıda mevcut çantasıda 39tldi kargo ücrei varmış sanırım ama görümcem hediye aldığından o ödemiş... acaba sgkdan ne kadar alırız ki mesela asgeri tutar gözüken bir kişi 16 haftalık iş göremezlik raporunda ne kadar alıyor ki? bu süt parası neyin nesi acaba? sgkdakiler daha doğum raporu detayını bilmiyor kaldıki ben ocak ayında 9 günlük raporluydum onu daha alamadım 3 ay geçti telefon ettimde anca hallettim bugün ptt ye gidip yatmışmı param bakıcam yatmadıysa tekrar arıcam yarın sgk yı...

valla ben ilk spor ayakkabıyla yatmıştım mide bulantısından onları giymek ki şıp diye giyiverirdim serumluyken falan zor oldu ki doğumda alttan yada üstten dikişli olursan milletide uğraştırırsın sonra evden sokak terliği getirdiler ohhh dünya varmış dedim tabiiki kendine ait ama yinede belli bir yere kadar hijyenik olabiliyor canım... çöpe atacaksanda o kadar masraf edip alma derim git 5 tllik sokak terliği al hem rahat edersin hemde çöpe gönül rahatlığıyla atarsın ben ev ayakkabısına vereceğin paraya acırım... tabii para senin sen bilirsin ama rahatlık bakımındanda tecrübeyle sabit yaşadığım için terlik diyorum serumla bile eğilemiyordum ki yanında kalacaklarada yazık günah bitanem... yinede tercih senin

Son düzenleme:

Sınavlarında bşarılar...

bebişler cok hareketli..

günaydın kızlar ,

kerem bebeğin haberiyle yıkılmış durumdayım ( Allah annesine babasına sabır versin

canım yenı haber degl..Rabbım saglıklı sekılde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp etsın

cok gçmiş olsun..

Yagla ıstersen kurudugu ıcın mı kasınıyor acaba

Doktor muayenemi oldum kan tahlili verdim sonucları bekliyorum. bebişim 1700 gr olmuş boyuda fl degerini 7 ile carpınca 41.58 cıkıyo. Haftaya Çarşamba nst'ye baglancam.

sonuçlar guzel cıkar
Lohusa tacımı aldım sonunda :))) Bu iş de bitti

Eki Görüntüle 377272

cok guzel..

ben ev terlıgı koyacagım..

ben ılk olgluma aldım hıc memnun kalmadım sımdı tek tek alıyorum
merhaba arkadaşlar

hoşgeldın naıslsın

Hoşgeldın rabbım hepımızın bebeklerını korusun

Senin para daha yamadı mı yahu, yuhh diyorum. Hatırlıyorum ben bu olayı. Dikkanı kapatıp gidip sırada bekleyip eli boş dönmüştün :) İnşallah bugün alırsın canım.

Haklısın şekerim, terlik daha iyi olacak galiba. ama ben azıcık süslü olsun da istiyorum

ben çok beğendim canım yani bebek figürlüsünü göz önüme getirip beğendim kısa kollumu yoksa uzun kollumu tatlım? iyi günlerde kullan... [/QUOTE]

sağol canım daha iyileri sizlerin olsun.kısa kollu aldım ,üzerindeki sabahlık uzun kollu rahat ederim dedim.uzun kolluların kumaşı daha kalındı kışlık olarak uretilmişdi onlar..

canım senin kaşıntın çok oluyor heralde.. herşey gibi bu eksik kalırmı, benim de başımdan geçti .. benim de cildim kuru, kuruluğa bağlı kaşıntıda bepantholun losyonu var, onu aldım, biraz kullandım ve tamamen geçti.. bepanthen kremin losyonu gibi zararsız sonuçta.. benim aldığım eczanede bepanthol duş jeli de hediyeliydi.. bir bak istersen ..
Bepanthol Ultra Protect Body Lotion 200 ml. - EczaOnline

ya cok üzüldüm cok Allahım ailesine annesine sabır versin ne denir onu bile bilemiyorum bogazımda bişey dügümlendi

cnm tacın çok güzel hoşuma gitti ben daha almadım almam gerekmi çokta sevmem takmayı ama. ben terlik olarak tek kullanımlık terlikten aldım kullanıp atıcam hani otellerde olurya ondan var onu koyucam

Çok üzüldüm...Rabbim ailesine sabır versin.

demir hapi ishal yapmaz,baska biseyden olmustur,ben basindan beri kulaniyorum bende olmadi..

Ben bir adet kullandığım dönem normal wc ye çıkıyordum.Ama 26.haftalıkken iki adet kullanmaya başladım ve o günden beri hep hafif ishalimsi gibiydim.Şu son zamanlarda ise tam ishalim maalesef.
Hapın yaptığından emin gibiyim çünkü içmeyince geçiyor.

Evet canım hap yapıyor bencede.
Belkide fazla geliyordur günde iki tane.Doktora gidince soracağım artık.

Demek ki yalnız değilmişim.Ben bi öğreneyim doktora gidince ne yapmak gerektiğini.

Ben herhangi bi çantacıdan büyük boy çanta almayı planlıyorum.
Bebek bakım ürünü marka olarak bübchen kullanacağım.

cnm tacın çok güzel hoşuma gitti ben daha almadım almam gerekmi çokta sevmem takmayı ama. ben terlik olarak tek kullanımlık terlikten aldım kullanıp atıcam hani otellerde olurya ondan var onu koyucam

Alıp almamak senin tercihine kalmış canım, tabi gerekli değil. Ben de çok sevmem taç takmayı ve hatta bu tacı bir daha kullanacağımı düşünmüyorum ama adet yerini bulsun, fotolar güzel olsun diye aldım

Kızlar biz suanda kızımla dua dinliyoruz meryem süresi dinledik kenzül ars dinledik ve enbiya dinliyorz suanda bebeklere özelikle dinlettiğiniz br dua varmı

Kızlar doğum listesini hazırlayacak olan var mı acaba ?
Ben takip listesiyle ilgilendim ama doğum listesiyle ilgilenemem sanırım çünkü ilk hafta doğum yapacaklar arasındayım.

Evet canım hap yapıyor bencede.
Belkide fazla geliyordur günde iki tane.Doktora gidince soracağım artık.

canım muhtemelen ilacını değiştirir, ishal hamilelikte hiç iyi değil sonuçta .. deneme yanılma yoluyla bulunuyor biraz da hangi ilacın sana göre yan etkisiz olduğu .. şurup yazarsa bi de onu dene derim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…