Kızlar biz suanda kızımla dua dinliyoruz meryem süresi dinledik kenzül ars dinledik ve enbiya dinliyorz suanda bebeklere özelikle dinlettiğiniz br dua varmı
Kızlar biz suanda kızımla dua dinliyoruz meryem süresi dinledik kenzül ars dinledik ve enbiya dinliyorz suanda bebeklere özelikle dinlettiğiniz br dua varmı
canım ben avivoyu hiç duymadım içeriği nedir onuda tam bilmiyorum genelde zaten sebamed ve nivea kapışıyor çoğu annede çantası ve içerik bakımından nivea tercih ediyor hepsini ayrı ayrı almaya kalksan bayağı yüksek bir meblağ tutuyor ama takım şeklinde alırsan alt açmasıda mevcut çantasıda 39tldi kargo ücrei varmış sanırım ama görümcem hediye aldığından o ödemiş... acaba sgkdan ne kadar alırız ki mesela asgeri tutar gözüken bir kişi 16 haftalık iş göremezlik raporunda ne kadar alıyor ki? bu süt parası neyin nesi acaba? sgkdakiler daha doğum raporu detayını bilmiyor kaldıki ben ocak ayında 9 günlük raporluydum onu daha alamadım 3 ay geçtitelefon ettimde anca hallettim bugün ptt ye gidip yatmışmı param bakıcam yatmadıysa tekrar arıcam yarın sgk yı...
valla ben ilk spor ayakkabıyla yatmıştım mide bulantısından onları giymek ki şıp diye giyiverirdim serumluyken falan zor oldu ki doğumda alttan yada üstten dikişli olursan milletide uğraştırırsın sonra evden sokak terliği getirdiler ohhh dünya varmış dedimtabiiki kendine ait ama yinede belli bir yere kadar hijyenik olabiliyor canım... çöpe atacaksanda o kadar masraf edip alma derim git 5 tllik sokak terliği al hem rahat edersin hemde çöpe gönül rahatlığıyla atarsın ben ev ayakkabısına vereceğin paraya acırım... tabii para senin sen bilirsin ama rahatlık bakımındanda tecrübeyle sabit yaşadığım için terlik diyorum serumla bile eğilemiyordum ki yanında kalacaklarada yazık günah bitanem... yinede tercih senin
Kızlar doğum listesini hazırlayacak olan var mı acaba ?
Ben takip listesiyle ilgilendim ama doğum listesiyle ilgilenemem sanırım çünkü ilk hafta doğum yapacaklar arasındayım.
canım işyerin sgkya raporunu verdikten sonra sende gidiyorsun orda rapor kısmında raporunun parası için bir takım işlemler yapıyorsun. o işlemler bittikten sonra 15 gün sonra pttden paranı alıyorsun. doğum ücreti de şöyle hesaplanıyor: 8 hafta doğum öncesi 56 gün, doğum sonrası da 8 hafta 56 günde burdan toplam 112 gün ediyor. günlük çalışma ücretinin 3te 2si ile 112yi çarp toplam bu kadar para alacaksın demek. mesela benim günlük çalışma ücretim 43,47 TL. bunun 3te2si 28,98tl . 28,98x112=3245,76 TL ediyor. tahmini bu şekilde para alacağım ben. sende günlük ücretini öğrenirsen hesaplarsın canım.
Ben herhangi bi çantacıdan büyük boy çanta almayı planlıyorum.
Bebek bakım ürünü marka olarak bübchen kullanacağım.
seninkini 2ye böldümmü direk benimki çıkıyor canımcanım işyerin sgkya raporunu verdikten sonra sende gidiyorsun orda rapor kısmında raporunun parası için bir takım işlemler yapıyorsun. o işlemler bittikten sonra 15 gün sonra pttden paranı alıyorsun. doğum ücreti de şöyle hesaplanıyor: 8 hafta doğum öncesi 56 gün, doğum sonrası da 8 hafta 56 günde burdan toplam 112 gün ediyor. günlük çalışma ücretinin 3te 2si ile 112yi çarp toplam bu kadar para alacaksın demek. mesela benim günlük çalışma ücretim 43,47 TL. bunun 3te2si 28,98tl . 28,98x112=3245,76 TL ediyor. tahmini bu şekilde para alacağım ben. sende günlük ücretini öğrenirsen hesaplarsın canım.
canım seve seve yaparım tabii ki exceldemi ayarladı nasıl yaptınız bana anlatın yada nasıl yapacağımı ama doğum anında falan giremem en azından birisininde liste tutması şart bana yada doğum yapanlar için bana özelden pm atılmasını isteyebilirm tabii yine turuncumsuz olmaz çünkü o bana anlatıcakki ben yapıim dimicanim dogum listesiyle forumda aktif ve mayisin son haftalari dogum yapacak biri ilgilenmeli,yarim yamalak olmasin duzenli olsun dogum listesi ,aralik anneleri bu konuda cok basariliydi arada kaynayan hic olmadi listede herkes yerini aldi,deserflover arkadasimiz uygun gibi geldi bana bu konuda ,kendiside isterse:):)
Tellal gelddii kizlarrr...Nisaan annelerinin 13 tanesi dogurmuss
Günaydın kızlar...
Yine uykusuz bir gece geçirdim....2 saatte bir uyanıyorum.Sağa sola dönmek çok zorlaştı artık.
Rabbim hayırlısıyla bizleri kurtarsın inşaallah.
35.haftamızada girdik çok şükür.İnşaallah 40.haftalarıda görmek nasip olur.
Kızlar benim gibi günde 2 tane demir hapı kullanıp ishal sorunu yaşayan var mı ?
Ben 2 tane kullanmaya başladığımdan beri afedersiniz günde 3-4 kere wc ye çıkıyorum ama yarı ishal gibiydim hep.
Şimdi 2 gündür hem bağırsaklarımdan fena sesler geliyor hemde tam anlamıyla ishal olmuşum.
Dün geceki ve bu sabahın kan hapını içmedim.Bir iki gün pekmezle idare etmeyi düşünüyorum.Bakalım kan hapından mı kaynaklanıyor.
Zaten 3 gün sonra kontrolüm var.Gidince öğrenirim yine.
moralınız bozmak ıstemem sabah sabah ama bu gruptan erken doguran arkadasımızn bebegı 50 gün yasamıss kerem bebeği kaybetmısıszzz cok cok üzüldüm allahım sabır versın annesıneee kımseye yasatmasın o acıyııı
Arkadaşlar hastanede gecelik altına giymek için ayakkabı mı yoksa terlik mi aldınız? Sizce ne alayım. Ben ev ayakkabıları var ya onlardan almayı düşünüyorum ama bilemedim. Eğer aldıysanız foto ekler misiniz?
anne bebek bakım çantasını nerden aldınız kıslar?
cnm tacın çok güzel hoşuma gitti ben daha almadım almam gerekmi çokta sevmem takmayı ama. ben terlik olarak tek kullanımlık terlikten aldım kullanıp atıcam hani otellerde olurya ondan var onu koyucam
Bence bu hesaplamada eksik birşey var. Benimkini hesaplayınca çok fazla çıkıyor. Bence bunun bir üst limiti falan var. Yani günlük ücret en fazla şu kadar olabilir falan diye sanırım bi kısıtlama vardır.
Yok canım yaaa, sanırım ben ayrılana kadar da bimeyecek. Benim yaptığım iş biraz karışık ve teferruatı çok olan bir iş. 2 ay bile yetecek mi emin değilim.
Dün raporumu aldım ama çlışabilir raporu aldım, 37. haftada tekrar gideceğim rapor için. Ben kızımla sonradan daha çok vakit geçirebilmek için dayanabildiğim yere kadar dayanacağım hatta öyle ki burdan bile doğuma gidebilirimAllaha çok şükür şimdiye kadar ciddiye alınacak hiç bir sıkıntım olmadı Hamile gibi değilim yani. O sebeple sanırım dayanırım gibi geliyor.
seninkini 2ye böldümmü direk benimki çıkıyor canımbir kaç tl oynayabilir ama 2500 falan alırsın diyorlardı bana ben şimdi 1600 küsürmü alıcam günlüğüm 24tl
canım seve seve yaparım tabii ki exceldemi ayarladı nasıl yaptınız bana anlatın yada nasıl yapacağımı ama doğum anında falan giremem en azından birisininde liste tutması şart bana yada doğum yapanlar için bana özelden pm atılmasını isteyebilirm tabii yine turuncumsuz olmaz çünkü o bana anlatıcakki ben yapıim dimi
puffff anaaaammmm
çok tatlı hepsi canım kızoşun güle güle giysin..
canım tamamen kan ilacından ben ferro sanol içiyordum ferrum forta geçtim bi ara 2 içiyordum aynı durumdaydım şu an 1 içiyorum problem yok..
şu an yıkıldım Rabbim sabır versin kimseye yaşatmasın böyle acı..
canım ben bildiğin dandik bi terlik alıcam.
ben chicconun içinde bakım ürünleri olan bi çantasını aldım daha önce foto eklemiştim..
çok iyi fikir ama o terliklerden almak istesek nerden bulucaz?
seninkini 2ye böldümmü direk benimki çıkıyor canımbir kaç tl oynayabilir ama 2500 falan alırsın diyorlardı bana ben şimdi 1600 küsürmü alıcam günlüğüm 24tl
canım seve seve yaparım tabii ki exceldemi ayarladı nasıl yaptınız bana anlatın yada nasıl yapacağımı ama doğum anında falan giremem en azından birisininde liste tutması şart bana yada doğum yapanlar için bana özelden pm atılmasını isteyebilirm tabii yine turuncumsuz olmaz çünkü o bana anlatıcakki ben yapıim dimi
selam kizlar,bugun giremedim topigimize.aksamdan afedersiniz seyim agriyordu.acaip baski yapiyordu kizim.gece yatamadim.sabahta ise gitmedim uzandim tum gun.donence ve tulumu soranlar icin ekliyorum :)iyi seyirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?