2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

himm bu donenceden bende gordm alip almamak konusunda kararsiz kalmistim oyun halisinin ustune konup kullanilabilir,gule gule kullansin prenses,tulumuda cok guzel ,pompanida almissin oh ne guzel eksik kalmamis

ben normalde donence almicaktim.anakucagina oyuncak asicaktim.ama buda dedigin gibi hem oyun halisinda hemde anakucaginin disina yerlestirilebiliyor.bide 32 tl ye gorunce aldim

şaka gibi yaa :)

Kızımın eşyalarından bazılarını sizlerle paylaşmak istedim ama ne yazıkki boyutları buyuk olmuş.makinadan kaynaklı sanırım( yukleyemedim...cep telefonundan da resim yuklenmiyor cok gıcık bir gunumdeyim anlaşılan...

selam kizlar,bugun giremedim topigimize.aksamdan afedersiniz seyim agriyordu.acaip baski yapiyordu kizim.gece yatamadim.sabahta ise gitmedim uzandim tum gun.donence ve tulumu soranlar icin ekliyorum :)iyi seyirler :)

çok ciciymiş tulumunuzz ve diğerleri :) güle güle kullanın canım kız kıyafetleri başka bi tatlı oluyo :)

bizde oğluma jean gömlek aldık bi ara çekip eklicem inşallah :))

selam kizlar,bugun giremedim topigimize.aksamdan afedersiniz seyim agriyordu.acaip baski yapiyordu kizim.gece yatamadim.sabahta ise gitmedim uzandim tum gun.donence ve tulumu soranlar icin ekliyorum :)iyi seyirler :)

canım güle güle güzel günlerde kullanın inşallah aldıklarını kot tulum da çok hoş bende kot salopet yada tulum almak istiyorumm..

bebebutikden alışveriş yaptım ama kampanya bitmesine rağman hala kargoya verilmemiş( bu normalmı yoksa benim başımamı geliyor.zaten sevmem netden alışverişi iyice soğudum, sizlerin siparişleri ne kadar zamanda teslimi gercekleşmişdi??

ayy kizlar zaman nasilda gecti dogumlardan,listeden konusur olduk,

inanamiyorum,koskoca 8 ay gecirdik nerdeyse cok sukur bugunlere geldik,insallah hepimiz sorunsuz ,saglikli bi sekilde yavrulari kucagimiza aliriz

hiçç sorma canım nasıl geçti anlamadım ben hiçbişey :) bende az önce kim kaçıncı haftada doğurmuş diye bi topige girdim 36 dan sonra doğanlar başlamış walla :)

maşallah bebeğine

canım aldığın siteye göre değişiyo , sipariş verirken ne zaman kargoya verileceği yazıyomuydu ? belki anca tedarik ediliyodur

canım şu an asgari ücret 701,13 tl, brüt ücret ise 886,50TL. senin günlük brüt ücretin 29,55tl, bunun 2/3'ü 19,70tl ediyor. 19,70x112=2206,40tl ediyor sgk dan alacağın para. ben muhasebeciyim de canım yani aslında fizik öğretmeniyim hayat şartlarından dolayı muhasebe finans ve prsonele bakıyorum artık:)

desertflower:evet cnm ayiciklari plastik,pelus almiyorum cunku bizim ailede genetik hem anne hem baba tarafinda astim var.bende belirli bir yasa kadar pelus hicbirseyle oynamadim.ne olur ne olmaz diye pelus birsey almiyorum.pompada manuel 25 tl.

benimkininde boyutu buyuktu.resimde sga tiklayip open with paint de,yada paint i ac resmi tutup icine at.sonra ctrl w ya bas ordan % sini 40 yap ve ctrl s yap.resimler kuculuyor.ekle bizde gorelim :)her foto icin yap,uzun surmuyor ben sana kisa yollarinida yazdim.hadi bekliyorum:)

canım bizde bir arkadaşa butikbebe den bebek nevresim takımı almıştık...kargo geç kalınca verdikleri cevap şu oldu...kampanya bitmeden kargoya teslim etmiyorlarmış...kampanya bitince 2-3 gün içinde geldi.o noktaya dikkat edersen bir sorun çıkmaz inş..

supersin verdiğin yolla hallettim resimleri:)) cok sağol:))

kampanya biteli cok oldu.şimdi hatırladım tedarik süreci 3 ila 7 gun diyordu.bu haftada bekleyeyim olmazsa ararım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…