2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hahhahaaa hiç guleceğim yoktu.o kadar kötü cekim yapmışım ki dikkatli bakınca göbuşumde resimlerde cıkmışşş:)))

lillac sadece 2 tane tulum resmi var onlarda kısa kollu takımın yanındaki pembeli ve gri puantiyeli olan.gerisi hep ikili takım.aynı ciclerden almışız anlaşılan..iyi gunlerde giydirmek nasip olsun:)

Benim maaşım biraz yüksek, senin dediğin gibi hesaplayınca ciddi bir para çıktı da onun için şaşırdım. Ben biraz araştıryım bakalım bunu.

Selam Pamukcum, özeldenm aldığın kabul olmadığı için ya özelden aldığın raporu devlete onaylatman gerekiyor ya da direk devletten rapor alıyorsun. Ben Taksim İlk Yardım'ın Levent Ploikliniğinden aldım. Artık rabdevu sistemi ile çalıştıkları için çok kolaycacık hallettim. Evine yakın devlet hastanesi varsa netten sitesini bul ve oradan randevu aldıp halledebilirsin.

selam kizlar,bugun giremedim topigimize.aksamdan afedersiniz seyim agriyordu.acaip baski yapiyordu kizim.gece yatamadim.sabahta ise gitmedim uzandim tum gun.donence ve tulumu soranlar icin ekliyorum :)iyi seyirler :)

Çook güzeller, güle güle kullanın.

MKampanya bittikten sonra tedarik temeyi bekledikleri için zaman alıyor. Ben de Unnado'dan alışveriş yapıyorum ve nerdeyse 3 haftayı buluyor ürünün elime gelmesi. Merak etme yani gelir mutlaka.

Olmuş, olmuş, hemde çook güzel olmuşlar. Güle güle kullanın. Hepsi biribirnden güzeller.

Şimdi geceliğim geldi. Çook mutlu oldum, netten almıştım, ya istediğim gibi çıkmazsa diye biraz tedirgin olmuştum ama çook beğendim Bakalım siz de beğenecek misiniz?

Eki Görüntüle 377576

Şimdi geceliğim geldi. Çook mutlu oldum, netten almıştım, ya istediğim gibi çıkmazsa diye biraz tedirgin olmuştum ama çook beğendim Bakalım siz de beğenecek misiniz?

Eki Görüntüle 377576

kızlar, bunlarda benim eminönünden aldıklarım.. kızımı kırmızılara bürüycem
bugün cicileri gösterme günü oldu, yok mu başka ekleyen ..

Eki Görüntüle 377576

Çok pardon ya arkadaşlar msj arka arkaya defalarca gelmiş. Gönderirken takıldı, cevaplaya arka arkaya basınca böyle olmuş

Elifjoyy; Ebru Maternity di mi? Çok hoş canım güle güle giy. Limangoda hala devam ediyo kampanyası bu sabah gördüm.
Lohusa mevlütünde giyecek misin sen geceliğini? Ben daha karar veremedim. Kıyafet mi giysem diye :44:

bugun herkes bişeyler ekliyo kızlar ya çok kıskandım siziiiiiii

gecelik süperrr canım ,

kırmızı kırmızı içinde giyinincede çekip yollarsın kuzunun fotolarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…