sağ ol teyzesi:) senin bebişine de biz maşallah diyoruz:)
yok canım üst limit niye olsun 5.000lira maaş alanın günlük ücreti daha yüksektir. ben 1000lira maaş alıyorum sigortam maaş üzerinden yatıyor günlük brüt ücretim de 43,47 tl. sgklılar için 5550 sayılı kanunda yazıyor bak istersen canım.
Elifjoyy merhaba,
Raporunu hangi hastaneden aldın acaba? Cuma günü bende gidicem, ama bazı hastaneler bizde doğum yapmayacaksanız rapor vermiyoruz dediler. Sende Ankaya gittiğin için ve Acıbademde doğum yapacağın için sana sorayım dedim.
selam kizlar,bugun giremedim topigimize.aksamdan afedersiniz seyim agriyordu.acaip baski yapiyordu kizim.gece yatamadim.sabahta ise gitmedim uzandim tum gun.donence ve tulumu soranlar icin ekliyorum :)iyi seyirler :)
bebebutikden alışveriş yaptım ama kampanya bitmesine rağman hala kargoya verilmemiş( bu normalmı yoksa benim başımamı geliyor.zaten sevmem netden alışverişi iyice soğudum, sizlerin siparişleri ne kadar zamanda teslimi gercekleşmişdi??
Şimdi geceliğim geldi. Çook mutlu oldum, netten almıştım, ya istediğim gibi çıkmazsa diye biraz tedirgin olmuştum ama çook beğendimBakalım siz de beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 377576
kızlar, bunlarda benim eminönünden aldıklarım.. kızımı kırmızılara bürüycem
bugün cicileri gösterme günü oldu, yok mu başka ekleyen..
Eki Görüntüle 377553 Eki Görüntüle 377552 Eki Görüntüle 377565 Eki Görüntüle 377566
Eki Görüntüle 377553 Eki Görüntüle 377552 Eki Görüntüle 377565 Eki Görüntüle 377566
Şimdi geceliğim geldi. Çook mutlu oldum, netten almıştım, ya istediğim gibi çıkmazsa diye biraz tedirgin olmuştum ama çook beğendimBakalım siz de beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 377576
hmmmm çok şıkmış çok beğendim hayırlı olsun beyaz mı aldın? fiyatı ve markası ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?