2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar...
uzunnnn sureden beri size yazmiyorum,hem kk nin desertin uyeligini silmesine kizginligimdan dolayi hemde evde is yapmaktan...
hergun birsey yapiyorum perdeler yikanip utulenip asildi.kizosun nevresimlerini yikamamistim onlarda tamam.dolaplari indirip tekrar dizdim,gereksiz olan seyleri kaldirdim.koltuklar temizlendi.sadece odamizdaki halinin temizlenmesi gerekiyor.esimde sagolsun ben hallederim dediyarina tum isim bitiyor.sonra ayaklarimi uzatacamsimdi kafama takilan seyleri yazim...

turuncu
cnm sen 23 nisan gibi ailenin yanina gideceksin ya benim icim hic rahat etmedi.onlem olarak biraz daha erken gidebilirsen git derim,tabi bu benim nacizhane fikrim.icimde oyle bir his olustu sanki 24 unde falan senin oglus gelecek gibi.onun icin soylemeden edemedim.
pembelervemaviler sezeryan tarihi diger arkadaslar gibi bana da biraz erken geldi canim.tabi doktorlar daha iyi bilir ama benim sezeryan olan arkadaslarim hep bi hafta kala oldular.

ferezya ben normal dogum dusundugum icin korse de ekledim cantaya:):)gobek hemen eski sekline geri gelsin diye:):):)birde bebis icin hastanede neye yatircakalrini bilmediigm icin bir alt acma aldim,ustunede kare bir ortu aldim.agiz bezide aldim ne olur ne olmaz diye :)

Son düzenleme:

yazmadan edemicegim
behiye kaynina acayip sinir oldum yaa...yeginini sevmesin,yaklasmasin ama boylede konusmasin yani...sana kim icine oturmus dediyse sana birsey soyliceklerine kaynina soyleseler daha iyi olurmus.kimse evladina laf ettirmez birde bu insan hamileyse hassas oldugu bilinir hamile insana boyle seyler hic soylenmez.cok sinir oldum...

darısı başıma demek istiyorum bende 35. haftada izne çıkıp senin yaptıklarını yapmayı planlıyorum

yaa ben 35 olmusumsen 35 inde izne cikacam diyince bende kendi haftama bakim ben ne zaman cikmisim dedimeger aksamlari aziickta olsa enerjin oluyorsa yavas yavas yapmaya calis.ben bu ay gercekten hamile oldugumu analdim.oturup kalkarken cok zorlaniyorum.is yerinde surekli oturdugum icin anlamiyordum,is yapinca cok zor oluyor.haftan ilerlemeden bitir bence.

sevgi sevgicim sende bebisin esyalarini hazirlamaya baslamissin,inan sen hazirlmayip erteledikce ben tedirgin oluyordum

Kizlar bi uyumusum ki sormayin oh be gece uykusuzlugumu böylece attim üstümden :)
kontrole giden arkadaslar hepinizin gözü aydin,marallah bebislerinize.
pembevemaviler canim artik günleri iple çekersin rabbim hayirli dogum nasip etsin insallah sagsalim kavusursun yavruna
sekersizyesilcay yapacagin sekerler cok hos ve degişik.ben de kendim yapicam ama henüz karar veremedim.biran önce başlasak iyi olcak bizim cadilarin ne zaman gelecegi belli olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayy canım yaaaa....
Şu sanal ortamda birbirimizi hiç görmedik ve tanımıyoruz.
Buna rağmen benim için endişelenmiş olman beni çok duygulandırdı gerçekten.
Önerini dikkate alacağım canım.Haftsonu görümcemler gelecekler temizlik için.1 hafta kalırlar sanırım.Onlar gidince bende gönül rahatlığıyla gidip annemlere yerleşirim artık

Son düzenleme:

Valla ben de bu ay artık hamile olduğumu çok iyi hissediyorum.Önceki aylar ne kadarda rahatmışım meğer.:18:
Her geçen hafta bi önceki haftaki rahatlığımı arıyorum...
Çok şükür kuzumun çamaşırları yıkandı,bu akşam birazını ütüler kaldırırım.
Kalanıda yarın kuruyunca ütülerim ve hemen doğum çantamızı hazırlarım.

haklısın canım ben de hergeçen hafta hareketlerimin biraz daha kısıtlandığını hissediyorum yavaştan minik kıyafetlerini yıkayıp çantamı hazırlasam hiç fena olmaz gerçekten mayısın ilk haftasıda evi temizleticem inşallah herşey hepimizin planladığı gibi olur

benim kendi isteğim değil, mecburiyet canım anevrizmam var.

canım neden bırakılmalıymıs ben kullanıyorum bacak aramı acamıyorum cok agrıyor yataktan kalktıgımda yada uzandıgımda onu kullanıyorum durum degişmiyor ama ne bilim bırakıyım ozaman

hah işte, bacak arası ağrısı, tam olarak ben de onu yaşıyorum ama evde magnezyum olduğu halde içmiyordum, arada bi alayım bari

Kizlar dogumdan sonra karninizi saracak misiniz.ben sarmayi düşünüyorum bikaç tanidigim dogumdan sonra çarşafla sıkıca sarmişti karinlari hiç sarkmadi bakalim insallah bizimde sarkmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya 19 nsan eşimin doğum günü ne alsam ne yapsam fikir verin nolur var mı sizin yaptığınız güzel sürprizler

Kizlar dogumdan sonra karninizi sararak misiniz.ben sarmayi düşünüyorum bikaç tanidigim dogumdan sonra çarşafla sıkıca sarmişti karinlari hiç sarkmadi bakalim insallah bizimde sarkmaz

canım, ben doğum sonrası dikişsiz korseler var ondan almayı planlıyorum netten

yazdiklarinizi yeni gordum kizlar sabah erken kalkmistim,uyumusum

tatlım buna nasıl karar verdiler muayenemi ettiler nasıl b,r muayene ayyy senn doğum 15 mayıs görnüyor benimde 20 mayıs bende hep mayıs 7den sonra olur diye düşnüyordumm

evet canim muayene ettiler benim zaten cati darligim var,ilk oglumda sezeryan oldu,yaklasik 2 hafta once aliyorlar canim..
canım senle aramda 1 gün var Sat olarak, benim de sezaryen olacak, demek ki beraber doğurabiliriz senle inşallah

kesin tarih belli olunca beklemek dahada heyecanlı olmalı ya :) ben bile burda bi heyecanla okudum tarihini :))
3 mayısta kaç haftalık oluyosun canım :)

evet kizlar gununu ogrendigim icin durmadan dogumu dusunuyorum,hem korku hem heyecan var,38+2 oluyorum ekincim
Ayy hadi hayirlisi ya,,cok az kaldi zafere...:92:

tesekkurler kizlar,insallah hepimiz sag salim alalim kucagimiza..

canim zamanina yakin olsa sancilarin gelip hem sanciyi hem sezeryani yasamak var ,doktorlar bunu dusunuyorlar riske atmiyorlar,benimki gununden 12 gun once alinacak normal yani canim,doktorlar genellikle bu sekilde yapiyorlar zaten:)

benim kendi isteğim değil, mecburiyet canım anevrizmam var.

hah işte, bacak arası ağrısı, tam olarak ben de onu yaşıyorum ama evde magnezyum olduğu halde içmiyordum, arada bi alayım bari

canım kullan inş sana iyi gelir bende bırakıyım normal istiyorum

arkadaslar benim gibi çatı kemikleri agrı yapan var mı sızlıyo yürürken kalkarken doktorada sormadım soran bilen beni biaydınlatsın

evt canım sana katılıyorum 2 hafta önce alıyolar

Kizlar dogumdan sonra karninizi saracak misiniz.ben sarmayi düşünüyorum bikaç tanidigim dogumdan sonra çarşafla sıkıca sarmişti karinlari hiç sarkmadi bakalim insallah bizimde sarkmaz

bende şimdi netten o konuyu araştıryordum canım. Normalde sezeryanda doğum olsa 10 gün sonra korse giymeye başlayın, pamuklu olmasına dikkat edin, çok fazla sıkı olmamasına özen gösterin demişler. ve Günde sadece 3-4 saat takılmalıymış, geceleri mutlaka çıkarmalısınız diyorlar...

Bir de kızlar netten mevlüt takımlarına bakıyordum . Genellikle çok süslü ve çok pahalı oluyorlar pek hoşlanmıyordum . Ama bu sitede sade ve fiyatlarda uygun...
Mevlüt takımları

Bu takım nasıl size , benim hoşuma gitti fena değil?

arkadaslar benim gibi çatı kemikleri agrı yapan var mı sızlıyo yürürken kalkarken doktorada sormadım soran bilen beni biaydınlatsın

ben ben ben biliyorum ve onun acısından nasıl dogrucam diye korkuyorum catı kemigimi bilemem ama apış aram agrıyor ayaklarımı acamıyorum bu nedemek neden bukadar agrır herkezin agrımıyor magnezyum işe yaramadı sen yinede gittiginde söle doktoruna

canım cok koyu geldi bana kırık beyazlar daha güzel bu krem kahve tabi benim fikrim sen begendiysen hiç kacırma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…