2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım, ben doğum sonrası dikişsiz korseler var ondan almayı planlıyorum netten

O da olur canim iyice kavramasi lazimmis.ben eski yöntemi denicem çarşafla saricam nasgl olsa lohusa olcaz yaticaz

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar benim gibi çatı kemikleri agrı yapan var mı sızlıyo yürürken kalkarken doktorada sormadım soran bilen beni biaydınlatsın

Canim benim oramda şişlik bi baski var bebek yapiyomus agir geldigi icin otururken falanda agriyo afedersiniz yeni gelin gibi

Cani bence hoşmuş cok cici geldi bana tabi karar senin.

çok şirin duruyor canım.. bandı da çok hoş bende aldım mevlüt takımını, pamuklu olmasına dikkat etmek lazım.. pamuklumuymuş, resimde elbisesi parlak duruyor... ona bak derim ..

canım bu suluhanın açık adresini verir misin bana bir de aldığın malzemeleri ve ne kadar tuttuğunu öğrenebilir miyim?

canımm ulustaki heykeli biliyorsundur sanırım..o heykelden yukarı doğru çıkıyorsun hâl var(sebze-meyve vb.satılan yer)ordan sağa giriyorsun ileride görürsün zaten karşına gelir suluhan diye pasaj şeklinde eski bir yer..orda kime sorsan söylerler zaten yanlış tarif edip seni yormaktan korkuyorum.ben metrelik üzerinde hoşgeldin bebek yazan kurdalelerden,minik metal kovalardan,şekerleri içine koymak için tülden keselerden,şeffaf emziklerden aldım..fiyatı 65 tl falan gibi bişey tuttu sanırım ben malzemelerimi bayağı önceden aldım son zamanlarda ağırlaşırım belki diye..tam istediğim gibi olacak inşallah..

merhaba arkadaslar herkese iyi aksamlar..uzun zamandir giremiyorum foruma...sizlerle birsey paylasmak istiyorum....ben suan 33.haftama girdim,gectigimiz cuma dr da randevum vardi..bebegimin kafasi asagiya dönmemis henüz....cok gec degilmi...dönmesi gerekirmiydi..sizce bu satten sonra daha dönermi...eger dönmesse mejbur sezeryanlan mi olmasi gerekir dogumun...vr kafasinin asaya dönmesi icin neyapmam lasim belirli biseyi var mi..yada ben döndügünü hissedebilirmiyim....beni aydinlatirsaniz cok sevinirim..cok korkuyorum dönmesse diye..bilgisi olan yassin lütfen....:44:

bugun yeğenlerim geldi 5 yaşında abimin kızı var devamlı bebeği soruyo merak edio birazdaa kıskanıo,evde ikeanın kitapçığını bulmuş orada sayfalara bakarken 3 tane kukla bebek görmüş 3üde yanyana (2 si beyaz 1i zenci bebek )
bana soruyo
hala senin bebeğin şunun gibimi olacak?
die bebekleri gösterio ama gösterdiği bebek zenci olan

Canim ben tam bilmiyorum ama diger arkadaslarda demisti yinede son zamana kadar donme ihtimali var. Insallah istedigin gibi olur.

netten arastırırsan daha dönmesi için zaman var sonucta bebeklerin nasıl durdugu 36 . haftalar gibi önem kazanıo eger dönmezse ki bazı bebekler dönmeyebiliomus ozaman normal dogum riskli bu riski almaya degmez tabi doktorun ne dediği önemli sen bunları kafana takma gelişimi önemli nsl durdugu deil dönmesi ona kalmıs senin yapacagın bişi yok ayrıca duruşu saglıgıyla alakalı deil hayırlı dogumlar cnm

insallah canim ya....

Canım benimde 32.haftada gittiğimde terstti,34.haftamda normale döndü merak etme döner canım,hem normal olsa bile sonradan ters dönme ihtimali de varmış,benimki normal şu an ama doktoruma normal doğum için engel var mı diye sorduğumda,yine ters dönmezse şu an için sorun yok demişti.Ters olanların normale döndüğü gibi,normal olanların da ters dönme ihtimali var demekki canım

insallah canim ya....

Canım benimde 32.haftada gittiğimde terstti,34.haftamda normale döndü merak etme döner canım,hem normal olsa bile sonradan ters dönme ihtimali de varmış,benimki normal şu an ama doktoruma normal doğum için engel var mı diye sorduğumda,yine ters dönmezse şu an için sorun yok demişti.Ters olanların normale döndüğü gibi,normal olanların da ters dönme ihtimali var demekki canım

hosgeldin canim,nerelerdesin, nasilsin, nasil gidiyor

hosgeldin canim,nerelerdesin, nasilsin, nasil gidiyor

Hoşbulduk canım,napayım canım doğuma hazırlanıyoruz kızımla yavaş yavaş,hala çalışmaya devam ediyorum,akşamdan akşama giriyorum işte nete alıyorum ben haberlerinizi yorum yazmasam da okumaya çalışıyorum,sen napıyosun nasılsın canım

mrb arkadaslar bugun doktora gittim bebegım 2385 gr olmus bebegımde 46 cm bugun nst ye baglandım cok ufak kasılma cıktı sımdı hersey masallah cok az kaldıı eksıklerım cookk off off odamız bıle hazır degıll

tesekkür canim....peki sen döndügünde hissettin mipeki döndügünü belirtileri oldumu....?bende son günlerde alt karin kaslarim sizliyor...

cogu bitti azi kaldi canim bende ayni dogum heyecani sardi ,hayirlisiyla dogsalardi son zamanlarda daha bi heyecanli geciyor,habersiz birakma bizi arada yaz olur mu,optuk kizimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…