canım, ben doğum sonrası dikişsiz korseler var ondan almayı planlıyorum netten
O da olur canim iyice kavramasi lazimmis.ben eski zöntemi denicem çarşafla saricam nasgl olsa lohusa olcaz yaticaz
arkadaslar benim gibi çatı kemikleri agrı yapan var mı sızlıyo yürürken kalkarken doktorada sormadım soran bilen beni biaydınlatsın
bende şimdi netten o konuyu araştıryordum canım. Normalde sezeryanda doğum olsa 10 gün sonra korse giymeye başlayın, pamuklu olmasına dikkat edin, çok fazla sıkı olmamasına özen gösterin demişler. ve Günde sadece 3-4 saat takılmalıymış, geceleri mutlaka çıkarmalısınız diyorlar...
Bir de kızlar netten mevlüt takımlarına bakıyordum . Genellikle çok süslü ve çok pahalı oluyorlar pek hoşlanmıyordum . Ama bu sitede sade ve fiyatlarda uygun...
Mevlüt takımları
Bu takım nasıl size , benim hoşuma gitti fena değil?
Eki Görüntüle 381968
bende şimdi netten o konuyu araştıryordum canım. Normalde sezeryanda doğum olsa 10 gün sonra korse giymeye başlayın, pamuklu olmasına dikkat edin, çok fazla sıkı olmamasına özen gösterin demişler. ve Günde sadece 3-4 saat takılmalıymış, geceleri mutlaka çıkarmalısınız diyorlar...
Bir de kızlar netten mevlüt takımlarına bakıyordum . Genellikle çok süslü ve çok pahalı oluyorlar pek hoşlanmıyordum . Ama bu sitede sade ve fiyatlarda uygun...
Mevlüt takımları
Bu takım nasıl size , benim hoşuma gitti fena değil?
Eki Görüntüle 381968
canım bu suluhanın açık adresini verir misin bana bir de aldığın malzemeleri ve ne kadar tuttuğunu öğrenebilir miyim?
herkese mrb kızlar cok agırlasmıs hıssedıyorum kendımı cok yorgun ve halsızımmmm
merhaba arkadaslar herkese iyi aksamlar..uzun zamandir giremiyorum foruma...sizlerle birsey paylasmak istiyorum....ben suan 33.haftama girdim,gectigimiz cuma dr da randevum vardi..bebegimin kafasi asagiya dönmemis henüz....cok gec degilmi...dönmesi gerekirmiydi..sizce bu satten sonra daha dönermi...eger dönmesse mejbur sezeryanlan mi olmasi gerekir dogumun...vr kafasinin asaya dönmesi icin neyapmam lasim belirli biseyi var mi..yada ben döndügünü hissedebilirmiyim....beni aydinlatirsaniz cok sevinirim..cok korkuyorum dönmesse diye..bilgisi olan yassin lütfen....:44:
Canim ben tam bilmiyorum ama diger arkadaslarda demisti yinede son zamana kadar donme ihtimali var. Insallah istedigin gibi olur.
merhaba arkadaslar herkese iyi aksamlar..uzun zamandir giremiyorum foruma...sizlerle birsey paylasmak istiyorum....ben suan 33.haftama girdim,gectigimiz cuma dr da randevum vardi..bebegimin kafasi asagiya dönmemis henüz....cok gec degilmi...dönmesi gerekirmiydi..sizce bu satten sonra daha dönermi...eger dönmesse mejbur sezeryanlan mi olmasi gerekir dogumun...vr kafasinin asaya dönmesi icin neyapmam lasim belirli biseyi var mi..yada ben döndügünü hissedebilirmiyim....beni aydinlatirsaniz cok sevinirim..cok korkuyorum dönmesse diye..bilgisi olan yassin lütfen....:44:
insallah canim ya....
insallah canim ya....
Canım benimde 32.haftada gittiğimde terstti,34.haftamda normale döndü merak etme döner canım,hem normal olsa bile sonradan ters dönme ihtimali de varmış,benimki normal şu an ama doktoruma normal doğum için engel var mı diye sorduğumda,yine ters dönmezse şu an için sorun yok demişti.Ters olanların normale döndüğü gibi,normal olanların da ters dönme ihtimali var demekki canım
hosgeldin canim,nerelerdesin, nasilsin, nasil gidiyor
Canım benimde 32.haftada gittiğimde terstti,34.haftamda normale döndü merak etme döner canım,hem normal olsa bile sonradan ters dönme ihtimali de varmış,benimki normal şu an ama doktoruma normal doğum için engel var mı diye sorduğumda,yine ters dönmezse şu an için sorun yok demişti.Ters olanların normale döndüğü gibi,normal olanların da ters dönme ihtimali var demekki canım
Hoşbulduk canım,napayım canım doğuma hazırlanıyoruz kızımla yavaş yavaş,hala çalışmaya devam ediyorum,akşamdan akşama giriyorum işte nete alıyorum ben haberlerinizi yorum yazmasam da okumaya çalışıyorum,sen napıyosun nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?