saat 04.10 nasıl bı aagrıyla uyandım sıze anlatamam heralde kasılmaydı boyle acı acı belıme vuruyordu suanda da acayıp sırtım agrıyor yatamadım acıdan ve aglıyorum dayanılcak gıbı degıl cok korktum basta dogum mu dıye suan belımde agrım yok ama yarım saattır cok kotu durumdayım mıdemde bulanıyo gıbı acayıp oggfff bu zamana kadar agrıdan hıc uyanmamıstım oyle derın uyurum yanı cok degısık bı acıymıs gercekten :26::26:nasıl uyucam onuda bılmıorumm
Kıslar günaydınnnnn,
Bugün bir arkadaşımız doğuma girecek..Face den dün okumuştum..İnş. hayırlısıyla ilk bebeğimiz gelecek..Çok heyecanlıyımmm
kim kim kim? :18:
saat 04.10 nasıl bı aagrıyla uyandım sıze anlatamam heralde kasılmaydı boyle acı acı belıme vuruyordu suanda da acayıp sırtım agrıyor yatamadım acıdan ve aglıyorum dayanılcak gıbı degıl cok korktum basta dogum mu dıye suan belımde agrım yok ama yarım saattır cok kotu durumdayım mıdemde bulanıyo gıbı acayıp oggfff bu zamana kadar agrıdan hıc uyanmamıstım oyle derın uyurum yanı cok degısık bı acıymıs gercekten :26::26:nasıl uyucam onuda bılmıorumm
buradaki nicki arzum86 idi... ama çoktan girmiyor... papatya kaç haftalıktı acaba ?
Herkese hayırlı sabahlar. Pazartesiden beri ankarada bir trafik var anlatamam. 7de çıkıyorum 9.10da işe geliyorum. 2 saatte gelinir mi? Pes vallahi şehirler arası gibi yolculuk yapıyorum. Bide ayakta gelince insan biraz daha fazla kızıyor akşamları belim ağrıyor
doğum yapan arkadaşın Allah yardımcısı olsun, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır..
senin işin de zor canım ya.. normalde bile o kadar trafik sıkıntı, bir de hamile halinle. Allah yardımcın olsun, bari oturuyo olsan otobüste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?