2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

saat 04.10 nasıl bı aagrıyla uyandım sıze anlatamam heralde kasılmaydı boyle acı acı belıme vuruyordu suanda da acayıp sırtım agrıyor yatamadım acıdan ve aglıyorum dayanılcak gıbı degıl cok korktum basta dogum mu dıye suan belımde agrım yok ama yarım saattır cok kotu durumdayım mıdemde bulanıyo gıbı acayıp oggfff bu zamana kadar agrıdan hıc uyanmamıstım oyle derın uyurum yanı cok degısık bı acıymıs gercekten:26::26:nasıl uyucam onuda bılmıorumm

günaydın nurcuum çok geçmiş olsun neden oldu acaba.ters filan mı yattın?ya da bebek mi ters bi duruş yaptı da bel sinirlerine mi yaslandı acaba?inş birşey olmaz korkma.rahim yavaş yavaş kendini hazrlıyordur bir kere de aynı şekilde ben uyandım!allahım o ne sancıydı bi de benim sol bacağım tutmuyodu düşün yani.telaşlanma geçiyo korkma bişey olmaz tatlım

günaydın kızlar.. keyifler nasıl, umarım iyiydir..
biz kızımla bugün güle oynaya işe geldik .. nedense çok mutluyuz.. güne güzel başlayalım güzel olsun dimi.. sizi ve bebişlerinizi öpüyoruzz ..

Kıslar günaydınnnnn,
Bugün bir arkadaşımız doğuma girecek..Face den dün okumuştum..İnş. hayırlısıyla ilk bebeğimiz gelecek..Çok heyecanlıyımmm

buradaki nicki arzum86 idi... ama çoktan girmiyor... papatya kaç haftalıktı acaba ?

Günaydınnnn.

aman allahım biri midoğuruyor :18::18: Allah yardımcısı olsun, hayırlı haberler gelsin inşallah.

Günaydın kızlar herkese,

Bugün hiç keyfim yok. Ağrılarım var bacaklarımda, mide bulantım, genel olarak halsiz ve kırık. Umarım sizler iyisinizdir. Doğum yapacak arkadaşımızın Allah yardımcısı olsun.

Bende de bazen belimde sızı şeklinde oluyor cidden çok acı verici ama vücut kendini hazırlıyormuş bunlarla korkulacak bir durum yoktur bence.

kanald canlı yayında doğum gösterilecekmiş bugun , izlemek isteyen vaRSa bakabilir .:18:

Herkese hayırlı sabahlar. Pazartesiden beri ankarada bir trafik var anlatamam. 7de çıkıyorum 9.10da işe geliyorum. 2 saatte gelinir mi? Pes vallahi şehirler arası gibi yolculuk yapıyorum. Bide ayakta gelince insan biraz daha fazla kızıyor akşamları belim ağrıyor

doğum yapan arkadaşın Allah yardımcısı olsun, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır..

senin işin de zor canım ya.. normalde bile o kadar trafik sıkıntı, bir de hamile halinle. Allah yardımcın olsun, bari oturuyo olsan otobüste..

doğum yapacak arkadaşın Allah yardımcısı olsun.
şu an çok sıkıntı çekmiyorum da ama yine de endişeleniyorum biri çarpar falan diye. malum otobüscüler de eşa taşır gibi gittikleri için düşerim falan diye korkuyorum Allah göstermesin de!!!
hem gözünün içine bakıp hem karnına bakıp hem de yer vermyorlar ya ona uyuz oluyorum. madem yer vermiyeceksin kafanı çevir bari!! neyse sağ salim geldim yine de işe çok şükür:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…