2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tesekkür canim....peki sen döndügünde hissettin mipeki döndügünü belirtileri oldumu....?bende son günlerde alt karin kaslarim sizliyor...
Bilemiyorumki canım döndüğü anda hissedemedim,sonradan doktor söyleyince farkettim,alt taraf baya dolgun duruyor elleyince,inşallah senin de döner canım.
cogu bitti azi kaldi canim bende ayni dogum heyecani sardi ,hayirlisiyla dogsalardi son zamanlarda daha bi heyecanli geciyor,habersiz birakma bizi arada yaz olur mu,optuk kizimla

Evet canım bende çok heyecanlıyım,hazırlıklarımda tam bitmedi evi temizlemeye çalışıyoruz bu aralar,eksikler de var biberon emzik filan,bu hafta tamamlasam bunları rahat edeceğim.Benim zıpır çok hareketli sanki karnımı delip dışarı çıkacak,korkuyorum erken gelecek diye,geçen hafta gittiğimde
46 cm 2650 kg du meleğim,bugünde kontromüz var yine bakalım ne diyecek doktorumuz.Öpüyorum canım herkesi,kendinize iyi bakın kızlar...

Kızlarrrrr, sabaha karsı uykumdan sancıyla uyandım,karnımda regl sancısının
5katı, belim kopuyodu, esimi de kaldırdım,doguruyorum sandım.
İlk kez boyle birsey basıma geldi,cok siddetliydi, sabahı zor ettim,titredim hep. Cok korktum kızlar:18:
Sanırım ben doğuma hazır değilim. Bu gece ilk isim hastane cantamı hazırlamak olacak.
Cok sterese girdim ya. Doğuracağını bilmek başka bişey,doğurmak bambaşka
Allah yardımcımız olsun

canım dikkat et kendine. ama sanırım doğuma hazırlıkçı sancılar olabilir. tabii benimki tamamen bir düşünce. dinlenmeye çalış. Allah yar ve yardımcın olsun.

canım dikkat et kendine. ama sanırım doğuma hazırlıkçı sancılar olabilir. tabii benimki tamamen bir düşünce. dinlenmeye çalış. Allah yar ve yardımcın olsun.

Sagol canım, ilk bebekte olunca stres bi baska oluyo, onun icin hastane süsleri dahil
herseyi bir kenarda hazır etmem gerektigini anladım. Cunku o an hicbisey gozum gormedi,
sadece hastanede olmak istedim. Bide ben biraz panik bi tipim, sakin olamadım walla.
Esim de bembeyaz oldu(amatör baba), sabaha kadar oturduk
1-2 kez daha kasılmam oldu ama uykudan uyandıran kadar şiddetli olmadı digerleri.

35 haftalık sanırım..

KIZLAR GÜNAYDIN..

arzu86 ile sat tarihlerimiz aynı gibiydi. 36'yı doldurmuş olmasılazım bugünlerde..

benim bebek 2,5 hafta geriden geliyor 33,5 oldum ben daha..

36. haftada ciherleri gelişmiş oluyor küveze almazlar. geçen haftalarda bi arkadaşım doğum yaptı 34 haftalık küveze almadılar.. 2200 doğdu bebek sağlığı gayet iyi..

günaydın kızlar. bugün çok güzel bir hava var. temiz havayı içimize çeke çek geldik kızımla bugün. diğer kızımada dedsi bugün parka götürmek için söz vermiş, heyecandan dün gece uyuyamadı bile cadı kızım:) uzun ve yorucu bir kıştan çıktığımız belli oldu bugün yani. güneşi özlemişiz. doktora sınavlarımda güzel geçti çok şükür. 15 nisanda bebişimin alışverişine çıkacağız. diğer kızıma sitelerden kocaman beşik almıştık. kızım 5 yaşında hala yatıyordu, düşünün yani. ama geçen ay ona oda takımı aldık, hem büyüdü hemde pabucum dama atıldı psikolojisine girmesin diye, moralini yüksek tutuyoruz cadının:)) yani beşiği bizim ikinci kız kaldı, benim ev dubleks olduğu için beşiği yatak odasına koydum ama doğumda aşağıda oturacağım için şu portatif beşiklerden alsam diyorum,ilk birkaç aylığına. gerçiş benim gözüm bambu beşiklerde,görünümü çok güzel ama onlarda ancak birkaç ay yatar meleğim. siz ne diyosunuz kızlar? portatif beşiklerdenmi alayım yoksa gözümde kalmasın deyip, bambu beşiklerdenmi alayım. fiyat araştırdım, 140 portatif beşik, 250 ise bambu beşik, tabi hem tanıdık olduğu için hemde peşin alacağım için bayağı bi indirim yapmış hali.üstelik bambu olanın kumaşı sateni dantelli,çok şirin...

ha bu arada şimdi yazarken aklıma geldi, arzu arkadaşımıza Allah kolaylık ve çocuğunada şifa versin, inaşllah ikiside bu dönemi sorunsuz geçirir.

İş yerimden face yi açamıyorum arkadaşlar. arzu dan hayırlı hbr alan olursa bize de sölesinn. Allah ım yardımcıları olsun..

günler yaklaşıyor, sancılar arada bir olacak demek :26:.. druma sölediğimde bunlar olacakki şimdiden, normal doğum yapabilesin diyor.. hazırlıklara başlamak için erken değil artık.. ama benim de hiçbir hazırlığım yok :18:.. annemle yapcam inşallah..

canım bambu beşikler bana biraz kaba geliyor, hem de çok az süre kullanılabiliyor.. daha pratik bişey olsa daha kullanışlı olur gibime geliyor.. bende aldım, ahşap cibinlikli ufak beşiklerden aldım yatak odası için.. zevk meselesi, tabi karar senin ..

gunaydinlar kizlaar

gecmis olsun canim artik cok dikkat etmek lazim bu sancilara dogum sancisi olabilir,bi hastaneye falan gitseydin keske
Kıslar günaydınnnnn,
Bugün bir arkadaşımız doğuma girecek..Face den dün okumuştum..İnş. hayırlısıyla ilk bebeğimiz gelecek..Çok heyecanlıyımmm

arzum86 arkadasimiz ilk zamanlar cok girerdi buraya,hatta ilk acemilik listemizi o hazirlamisti,allah yardimcisi olsun,sag salim alsin kucagina bebisini

artik hazirliklar bitmeli canim pek bisey kalmadi her ihtimale karsi,cok dikkatli olmak lazim,en iyisi doktora gitmek,beldende gelebilir dogum sancilari,gecmis olsun

hangisini almayi daha cok istiyorsan onu al bence sonra icinde kalir

bu arada eski msj lardan baktım arzu 35+2 sata göre...

bu arada eski msj lardan baktım arzu 35+2 sata göre...

İnşallah hayırlısı ile doğum yapar ve sağlıklı bir bebiş dünyaya getirir. Allah kolaylık versin ...
(Geçenlerde arkadaşım doğum yaptı 35. haftada 2500gr doğdu bebek küveze vs. ihtiyaç olmadı, yaklaşık 2 ay olacak sağlıklı bir bebişleri var.)

Arkadaşlar foruma pek giremediğim için göremedim bebiş isimlerini kararlaştırdınız mı ?
Biz daha anlaşamadık eşimde benim beğendiğimi o beğenmiyor , onun beğendiğini ben
En son nokta olarak MELİH veya KEREM 'de karar kıldık , siz ne dersiniz hangisi daha güzel sizce ?

inan canım bende şu an stres yaptım senin yerine kendimi koydum, benim de bebeğin beşiği bile hazır değil ne yapardım bilmiyorum ben de elimi çabuk tutsam iyi olur sanırım. hadi erken geleceğim anne derse abboooooooo............ vallahi kalırım ortada bebiş de kalır ortada yatağı bile yok

bence sen daha iyi bilirsin canım. senin içine sinen söylerken seni huzulu kılan hangisiyse onu ver. ya da ikisini de ver:) biz eşimle öyle yaptık. ben ÖMER olsun dedim O da YİĞİT olsun dedi. ozaman ÖMER YİĞİT olsun dedik:) bizim içimize bu sindi adıyla yaşasın tüm bebekler:)

ÖMER YİĞİT'te güzel isim canım inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız Bakalım artık bebiş geldiğinde hangi isim uygun olursa onu koyucaz sanırım böle giderse

ikisi de çok güzel bence. melih kerem koyun :)

ÖMER YİĞİT'te güzel isim canım inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız Bakalım artık bebiş geldiğinde hangi isim uygun olursa onu koyucaz sanırım böle giderse

sağ ol canım Allah herkesin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin. iki isim de çok güzül bence her ikisini de verin:)

selam herkesee bugun dogum yapacak arkdas varmısss allahım yardımcısı olsun ınsallahhh...

bizde dun kontorole gıttık bebıısım 2224 gr ve 46 cm olmuss bu gıdısle en tombıs bebıs benımkı olcak

turuncu kayınbabana ne ya ınsanların dogum seklım hakkında ahkam kesmelerını anlamıorumm bırak doktorumla ben karar vereyımm dun esıme dıom sakadan normal doguramazmısım çatım darmıs mılletın eslerı catır catır doguruo sen de dogurursun dıooo:)))

hayırlısı ne ıse o sekılde gelsın yavrumm her gun yuruyus yapıorumm normal dogurmak ıcın cabam ama sezeryana daha sıcak bakıorum bu aralar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…