Bilemiyorumki canım döndüğü anda hissedemedim,sonradan doktor söyleyince farkettim,alt taraf baya dolgun duruyor elleyince,inşallah senin de döner canım.tesekkür canim....peki sen döndügünde hissettin mipeki döndügünü belirtileri oldumu....?bende son günlerde alt karin kaslarim sizliyor...
cogu bitti azi kaldi canim bende ayni dogum heyecani sardi ,hayirlisiyla dogsalardi son zamanlarda daha bi heyecanli geciyor,habersiz birakma bizi arada yaz olur mu,optuk kizimla
Kızlarrrrr, sabaha karsı uykumdan sancıyla uyandım,karnımda regl sancısının
5katı, belim kopuyodu, esimi de kaldırdım,doguruyorum sandım.
İlk kez boyle birsey basıma geldi,cok siddetliydi, sabahı zor ettim,titredim hep. Cok korktum kızlar:18:
Sanırım ben doğuma hazır değilim. Bu gece ilk isim hastane cantamı hazırlamak olacak.
Cok sterese girdim ya. Doğuracağını bilmek başka bişey,doğurmak bambaşka
Allah yardımcımız olsun
canım dikkat et kendine. ama sanırım doğuma hazırlıkçı sancılar olabilir. tabii benimki tamamen bir düşünce. dinlenmeye çalış. Allah yar ve yardımcın olsun.
35 haftalık sanırım..
Sagol canım, ilk bebekte olunca stres bi baska oluyo, onun icin hastane süsleri dahil
herseyi bir kenarda hazır etmem gerektigini anladım. Cunku o an hicbisey gozum gormedi,
sadece hastanede olmak istedim. Bide ben biraz panik bi tipim, sakin olamadım walla.
Esim de bembeyaz oldu(amatör baba), sabaha kadar oturduk
1-2 kez daha kasılmam oldu ama uykudan uyandıran kadar şiddetli olmadı digerleri.
günaydın kızlar. bugün çok güzel bir hava var. temiz havayı içimize çeke çek geldik kızımla bugün. diğer kızımada dedsi bugün parka götürmek için söz vermiş, heyecandan dün gece uyuyamadı bile cadı kızım:) uzun ve yorucu bir kıştan çıktığımız belli oldu bugün yani. güneşi özlemişiz. doktora sınavlarımda güzel geçti çok şükür. 15 nisanda bebişimin alışverişine çıkacağız. diğer kızıma sitelerden kocaman beşik almıştık. kızım 5 yaşında hala yatıyordu, düşünün yani. ama geçen ay ona oda takımı aldık, hem büyüdü hemde pabucum dama atıldı psikolojisine girmesin diye, moralini yüksek tutuyoruz cadının:)) yani beşiği bizim ikinci kız kaldı, benim ev dubleks olduğu için beşiği yatak odasına koydum ama doğumda aşağıda oturacağım için şu portatif beşiklerden alsam diyorum,ilk birkaç aylığına. gerçiş benim gözüm bambu beşiklerde,görünümü çok güzel ama onlarda ancak birkaç ay yatar meleğim. siz ne diyosunuz kızlar? portatif beşiklerdenmi alayım yoksa gözümde kalmasın deyip, bambu beşiklerdenmi alayım. fiyat araştırdım, 140 portatif beşik, 250 ise bambu beşik, tabi hem tanıdık olduğu için hemde peşin alacağım için bayağı bi indirim yapmış hali.üstelik bambu olanın kumaşı sateni dantelli,çok şirin...
ha bu arada şimdi yazarken aklıma geldi, arzu arkadaşımıza Allah kolaylık ve çocuğunada şifa versin, inaşllah ikiside bu dönemi sorunsuz geçirir.
saat 04.10 nasıl bı aagrıyla uyandım sıze anlatamam heralde kasılmaydı boyle acı acı belıme vuruyordu suanda da acayıp sırtım agrıyor yatamadım acıdan ve aglıyorum dayanılcak gıbı degıl cok korktum basta dogum mu dıye suan belımde agrım yok ama yarım saattır cok kotu durumdayım mıdemde bulanıyo gıbı acayıp oggfff bu zamana kadar agrıdan hıc uyanmamıstım oyle derın uyurum yanı cok degısık bı acıymıs gercekten :26::26:nasıl uyucam onuda bılmıorumm
Kıslar günaydınnnnn,
Bugün bir arkadaşımız doğuma girecek..Face den dün okumuştum..İnş. hayırlısıyla ilk bebeğimiz gelecek..Çok heyecanlıyımmm
Kızlarrrrr, sabaha karsı uykumdan sancıyla uyandım,karnımda regl sancısının
5katı, belim kopuyodu, esimi de kaldırdım,doguruyorum sandım.
İlk kez boyle birsey basıma geldi,cok siddetliydi, sabahı zor ettim,titredim hep. Cok korktum kızlar:18:
Sanırım ben doğuma hazır değilim. Bu gece ilk isim hastane cantamı hazırlamak olacak.
Cok sterese girdim ya. Doğuracağını bilmek başka bişey,doğurmak bambaşka
Allah yardımcımız olsun
günaydın kızlar. bugün çok güzel bir hava var. temiz havayı içimize çeke çek geldik kızımla bugün. diğer kızımada dedsi bugün parka götürmek için söz vermiş, heyecandan dün gece uyuyamadı bile cadı kızım:) uzun ve yorucu bir kıştan çıktığımız belli oldu bugün yani. güneşi özlemişiz. doktora sınavlarımda güzel geçti çok şükür. 15 nisanda bebişimin alışverişine çıkacağız. diğer kızıma sitelerden kocaman beşik almıştık. kızım 5 yaşında hala yatıyordu, düşünün yani. ama geçen ay ona oda takımı aldık, hem büyüdü hemde pabucum dama atıldı psikolojisine girmesin diye, moralini yüksek tutuyoruz cadının:)) yani beşiği bizim ikinci kız kaldı, benim ev dubleks olduğu için beşiği yatak odasına koydum ama doğumda aşağıda oturacağım için şu portatif beşiklerden alsam diyorum,ilk birkaç aylığına. gerçiş benim gözüm bambu beşiklerde,görünümü çok güzel ama onlarda ancak birkaç ay yatar meleğim. siz ne diyosunuz kızlar? portatif beşiklerdenmi alayım yoksa gözümde kalmasın deyip, bambu beşiklerdenmi alayım. fiyat araştırdım, 140 portatif beşik, 250 ise bambu beşik, tabi hem tanıdık olduğu için hemde peşin alacağım için bayağı bi indirim yapmış hali.üstelik bambu olanın kumaşı sateni dantelli,çok şirin...
ha bu arada şimdi yazarken aklıma geldi, arzu arkadaşımıza Allah kolaylık ve çocuğunada şifa versin, inaşllah ikiside bu dönemi sorunsuz geçirir.
bu arada eski msj lardan baktım arzu 35+2 sata göre...
Sagol canım, ilk bebekte olunca stres bi baska oluyo, onun icin hastane süsleri dahil
herseyi bir kenarda hazır etmem gerektigini anladım. Cunku o an hicbisey gozum gormedi,
sadece hastanede olmak istedim. Bide ben biraz panik bi tipim, sakin olamadım walla.
Esim de bembeyaz oldu(amatör baba), sabaha kadar oturduk
1-2 kez daha kasılmam oldu ama uykudan uyandıran kadar şiddetli olmadı digerleri.
Arkadaşlar foruma pek giremediğim için göremedim bebiş isimlerini kararlaştırdınız mı ?
Biz daha anlaşamadık eşimde benim beğendiğimi o beğenmiyor , onun beğendiğini ben
En son nokta olarak MELİH veya KEREM 'de karar kıldık , siz ne dersiniz hangisi daha güzel sizce ?
bence sen daha iyi bilirsin canım. senin içine sinen söylerken seni huzulu kılan hangisiyse onu ver. ya da ikisini de ver:) biz eşimle öyle yaptık. ben ÖMER olsun dedim O da YİĞİT olsun dedi. ozaman ÖMER YİĞİT olsun dedik:) bizim içimize bu sindi adıyla yaşasın tüm bebekler:)
Arkadaşlar foruma pek giremediğim için göremedim bebiş isimlerini kararlaştırdınız mı ?
Biz daha anlaşamadık eşimde benim beğendiğimi o beğenmiyor , onun beğendiğini ben
En son nokta olarak MELİH veya KEREM 'de karar kıldık , siz ne dersiniz hangisi daha güzel sizce ?
ÖMER YİĞİT'te güzel isim canım inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınızBakalım artık bebiş geldiğinde hangi isim uygun olursa onu koyucaz sanırım böle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?