iyi günler arkadaşlar
selam herkesee bugun dogum yapacak arkdas varmısss allahım yardımcısı olsun ınsallahhh...
bizde dun kontorole gıttık bebıısım 2224 gr ve 46 cm olmuss bu gıdısle en tombıs bebıs benımkı olcak
turuncu kayınbabana ne ya ınsanların dogum seklım hakkında ahkam kesmelerını anlamıorumm bırak doktorumla ben karar vereyımm dun esıme dıom sakadan normal doguramazmısım çatım darmıs mılletın eslerı catır catır doguruo sen de dogurursun dıooo:)))
hayırlısı ne ıse o sekılde gelsın yavrumm her gun yuruyus yapıorumm normal dogurmak ıcın cabam ama sezeryana daha sıcak bakıorum bu aralar:)
selam herkesee bugun dogum yapacak arkdas varmısss allahım yardımcısı olsun ınsallahhh...
bizde dun kontorole gıttık bebıısım 2224 gr ve 46 cm olmuss bu gıdısle en tombıs bebıs benımkı olcak
turuncu kayınbabana ne ya ınsanların dogum seklım hakkında ahkam kesmelerını anlamıorumm bırak doktorumla ben karar vereyımm dun esıme dıom sakadan normal doguramazmısım çatım darmıs mılletın eslerı catır catır doguruo sen de dogurursun dıooo:)))
hayırlısı ne ıse o sekılde gelsın yavrumm her gun yuruyus yapıorumm normal dogurmak ıcın cabam ama sezeryana daha sıcak bakıorum bu aralar:)
ÖMER YİĞİT'te güzel isim canım inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınızBakalım artık bebiş geldiğinde hangi isim uygun olursa onu koyucaz sanırım böle giderse
Bu arada Omer Yigit ve Melih Kerem cok guzel bence de...
günaydın kızlar biz kızımla bugun bazı tahlillerimiz için hastaneye gittik kan ve idrar verdik öğleden sonra insallh öğrenicez sonucları birde ilk kez nst ye girdim girmeden önce kızım kıpır kıpırdı ama nst de 6kez kıpırdadı anlamdım tabi ebe kağıdı verdi doktor amcamıza vercez kısacık kısacık cizggiler var sadece bir yerde biraz uzamıs ne demekse doktoruma mail atıcam artık sonucları sizler nasılsınız bakalım
Herkese gunaydinnnnn.....
Dogum yapacak arkadasimizin Allah yardimcisi olsun, sagsaglim kavussunlar insallah...
Bizdede hala isim konusu tartismada. Hala Alp ilk ismi olsun diyoruz, ikincisinde anlasamiyoruz. Seceneklerimiz Alp Tekin, Alp Eren, AlpArtun, ve Alp Er Tunga. Sizce kulaga hangisi hos geliyor? :26:
Hazirlik konusunda bende stresliyim, isi biraktim bu hafta ve yavas yavas temizlik yapiyim diyorum ama uc gunde bi mutfak dolaplarini anca bitirdim. Hala bebis kiyafetleri yikanmadi, cantalar hazir degil, gozumde cok buyuyor. Bide bi kac gundur belim karnim semsert, gerildikce geriliyor, patliycam sanki? glusum icerde rahat ediyormudur acaba diye acayip endiseleniyorum, niye boyle oluyor? Doguma hazirlik olsa bu kadar uzun ve syk yasanir mida? Uff hersey stres yapiyor...
Sadece Alp koysanız,bence kulağa en hoş bu geliyor hem çocuk ilerde hangi ismini kullanıyorsun sana Alp mi diyelim Eren mi sorusuyla karşılaşmaz.Alp çok kibar ve anlamlı bir isim.Adıyla yaşasın bebeğin...
kızlar bakın bu yaptığım kapı süsü daha bitmedi eksikleri var uçları ütülencek falan daha süslencek nasıl olmuss
Meraba kızlar...ismim size yabancı gelmiş olabilir yeni katıldım aranıza ama ben de inş mayıs annesi olacam....
Alllah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eder inş...
hoşgeldin cnm ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?