2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi günler arkadaşlar

iyi günler canım..

maşallah size nazar değmesin..benimkide senin bebişle yarışır yani 34+1 de 2415 grdı .. ama bebeğimin çok tombiş olcağını sanmıyorum :))
sağlıklı gelirler de inşallah, doğumu da hayırlısı neyse o olur ..

Merhaba güzel Mayıs Anneleri İnşallah iyisinizdir.yazılanlara pek bakamadım ama inşallah güzelliklerle dolu bir gün sizin olur:)Dün dı kontrolümüz vardı kızım cok şükür iyi,haftasına göre gelişimi normal devam etmekde ne geri ne ileri:)) kilosu 2.200 gr olmuş ve annesi bu sefer hiç kilo almamış:)) yani bir tek buyuyen bebeğim:)) benim için güzel bir dr kontrolüydü:)) akın ve kaşınma kızarıklık için drum krem ve fitil verdi,krem inanılmaz rahatlattı en azından artık rahat rahat oturup kalkabiliyorum..

Bugun bir arkadaşım bebişiyle bize gelecek hazırlık yapmam lazım..hoşçakalın:)

maşallah bebişine sevgicim:) senin için en iyi doğum şeklini doktorun belirler zaten ama anne kendini sezeryana ya da normal doğuma, hangisine yakın hissederse öyle doğum eylemi gerçekleşirmiş. inşallah sağlıklıca bebeğine kavuşursun hangisi olursa olsun:)

Herkese gunaydinnnnn.....

Dogum yapacak arkadasimizin Allah yardimcisi olsun, sagsaglim kavussunlar insallah...

ÖMER YİĞİT'te güzel isim canım inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız Bakalım artık bebiş geldiğinde hangi isim uygun olursa onu koyucaz sanırım böle giderse

Bizdede hala isim konusu tartismada. Hala Alp ilk ismi olsun diyoruz, ikincisinde anlasamiyoruz. Seceneklerimiz Alp Tekin, Alp Eren, AlpArtun, ve Alp Er Tunga. Sizce kulaga hangisi hos geliyor? :26:

Hazirlik konusunda bende stresliyim, isi biraktim bu hafta ve yavas yavas temizlik yapiyim diyorum ama uc gunde bi mutfak dolaplarini anca bitirdim. Hala bebis kiyafetleri yikanmadi, cantalar hazir degil, gozumde cok buyuyor. Bide bi kac gundur belim karnim semsert, gerildikce geriliyor, patliycam sanki? glusum icerde rahat ediyormudur acaba diye acayip endiseleniyorum, niye boyle oluyor? Doguma hazirlik olsa bu kadar uzun ve syk yasanir mida? Uff hersey stres yapiyor...

Selam canim,
Masallah bebisine
Benim esimde beni hep normal dogum yapanlarla kıyaslıyo,,annesi 5 cocuk dogurmus hepsi normalmis,miş miş..
Bende tabiki normal isterim ama normal doğum yapıcam diye saatlerde sancı çekip harap olan insanlardan olmak
istemem. Yani bebeğimin geleceği en sağliklı şekle razıyım. En ağır tramvası, 6 ay askerlik yapması hala anlatıyo
Ben 9 ay mutlu mutlu karnımda taşıdım, ileriki hayatıma tramva olarak taşımak istemiyorum doğum yapışımı. Onun için kendime
hep, hayırlı olan nasip olsun diye telkin yapıyorum.

maşallah canım
benimkide 32+0 da 2021 gr kiloları normal bebeklerin bende tombiş bebek olacaklarını sanmıyorum

günaydın kızlar biz kızımla bugun bazı tahlillerimiz için hastaneye gittik kan ve idrar verdik öğleden sonra insallh öğrenicez sonucları birde ilk kez nst ye girdim girmeden önce kızım kıpır kıpırdı ama nst de 6kez kıpırdadı anlamdım tabi ebe kağıdı verdi doktor amcamıza vercez kısacık kısacık cizggiler var sadece bir yerde biraz uzamıs ne demekse doktoruma mail atıcam artık sonucları sizler nasılsınız bakalım

canım önemli olan o çizgilerin hangi sayı aralıklarında oldugu
orada hem bebeğin kalp ritmine hem sancı kasılma var mı ona hemde bebeğin hareketlerine bakıyorlar

kızlar bakın bu yaptığım kapı süsü daha bitmedi eksikleri var uçları ütülencek falan daha süslencek nasıl olmuss

Eklentiler

• $SDC14297.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $SDC14298.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $SDC14299.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 44
kızlar bakın bu yaptığım kapı süsü daha bitmedi eksikleri var uçları ütülencek falan daha süslencek nasıl olmuss

Sadece Alp koysanız,bence kulağa en hoş bu geliyor hem çocuk ilerde hangi ismini kullanıyorsun sana Alp mi diyelim Eren mi sorusuyla karşılaşmaz.Alp çok kibar ve anlamlı bir isim.Adıyla yaşasın bebeğin...

Sadece Alp koysanız,bence kulağa en hoş bu geliyor hem çocuk ilerde hangi ismini kullanıyorsun sana Alp mi diyelim Eren mi sorusuyla karşılaşmaz.Alp çok kibar ve anlamlı bir isim.Adıyla yaşasın bebeğin...

Tesekkurler canim, evet Alp tek basinada guzel ama cok kisa, hemde babamiz illa yanina bisey istiyor.

bebekleri sumocu yapmak gibi düşünce hakim sanırım illa pehlivan gibi olmalılar,yahu minik olsun sağlıklı olsun benim olsun.Niye bu kadar takıyoruz bu mevzuya.Eşimin iş arkadaşının bebeği oldu bir elinin parmakları gelişmemiş yavrunun ama 4,5 kilo doğdu ne anlamı var?

bitanemo, çok güzel olmuş. ya şu isim işi hallolsa ben de bebek şekeri ve kapı süsü olayını tamamlayacağım ama

Meraba kızlar...ismim size yabancı gelmiş olabilir yeni katıldım aranıza ama ben de inş mayıs annesi olacam....

Alllah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eder inş...

hoşgeldin cnm ... :)

Hoşbulduk canım; Mayısayında doğum yapacaz hepimiz yalnız olmadığımızı bilmek burdan sıkıntımızı mutluluğumuzu ve daha bi sürü şeyi paylaşmak ne kadar güzel...

özellikle de benim için...çünkü memleketimden epey uzakta doğu görevi için bulunuyorum

varlığınız benim için çok kıymetli olacak....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…