2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cibinliğ dün,bugün yaptım bitirdim sonunda...ben çok sevdim içime sindi...muhtemelen haftaasonu kızımın odasını yapar fotolarını koyarım sizlere...

artık yarım saat iş yapsam sırt ve bel ağrısından ölüom...resmen kaburgalarımın ağrısından ağlıom akşamları,daha yapılcak bi sürü iş var gözümde büyüyo da büyüyo...

Biz geldik kuzumlaaa
Sabahtan bebeğimin ütülerinin hepsini bitirdim(oturarak ütüleyince çooook rahat ettim)
İki valiz şeklinde hastane çantamızı hazırladım.Hurç alınca tek valizde iki hurç şeklinde ayarlayacağım.
Birde anneannemizde doğum sonrası 10 gün kalacağımız çantayıda hazırladım.Sadece çantaların içindeki biberonu,göğüs pompasını,emziği falan kaynatmak kaldı.Çok şükür bu işide bitirdik.

Kuzumun odasını bekliyoruz şimdi.Sabah aradığımda en kısa zamanda göndereceklerini söylediler.İnşaallah hasarsız bir şekilde elimize ulaşır.
Haftayada temizliğimiz bitmiş olursa artık rahat rahat doğumu bekleyebilirim.

hoşgeldiiiin.maşallah hamaratsın sen tüm işlerini bitirdin.çatlatıon wallabana da haftaya c.tesi pazar temizlikçi gelcek...15 inden sonra bitcek benim işlerde inş...

Mşllh hazırlıklar son hız devam ediyor..darısı başıma...herşey gözümde büyüyor sanki..

selam kızlarrr ,
aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz :)

sevgicim maşallahhh tosuna yaa doktor ne diyo doğum için canım konuştunuz mu ??

turuncu bende bu akşam yıkıyorum nihayett :)

hoşgeldiiiin.maşallah hamaratsın sen tüm işlerini bitirdin.çatlatıon wallabana da haftaya c.tesi pazar temizlikçi gelcek...15 inden sonra bitcek benim işlerde inş...

banada 14-15 nisanda gelicek canım artık beraber dinleniriz sonrasında :))

mrb kızlar ben oğluşuma isim düşünüyorum karar veremedim,düşündüğüm isimler arda,berk,berke,buğra,doruk siz hangisini beğendiniz.yada başka önerisi olan varmı acaba,karar veremiyorum...

mrb kızlar ben oğluşuma isim düşünüyorum karar veremedim,düşündüğüm isimler arda,berk,berke,buğra,doruk siz hangisini beğendiniz.yada başka önerisi olan varmı acaba,karar veremiyorum...

Doruk çok güzel bi isim bence , bizde koyucaz oğlumuza DORUK ismini

İyi Maşallah üstünden bir yük kalmış , rahatlamışsındır. Bende hafta sonu hazırladım bebeğin çantasını kendi çantamı. Ne olur ne olmaz , herşey hazır olsunda, yatak odasında da kapının arkasına koydum valizi, eşime diyorum bak bana bişey olursa valiz burda bir elinle beni, bir elinle valizi götürürsün diye

Ben dün çalışabilir raporumu aldım ama haftaya cuma günü işten ayrılmayı düşünüyorum, gelemeyeceğim daha fazla.. Otobüs, minübüs yapıyorum işe gelirken giderken, hala bu halimde
millet yer vermiyor, o kadar kıymetliki koltuklar oturan kalkamıyor. Gerçekten milletimiz çok duyarsız olmuş... Sabah ayaktaki bir kadın herkesi fırçaladı ayıptır yer versenize bayana diye kimse oralı değil, görmemişim pardon diye önünde durduğum kız kalktı da yer verdi... Sırf bu yol yüzünden işi bırakacağım, yoksa işyerinde rahatım...:44:

bi arkadaşım vardı r özürlüydü ve sevgilisinin adı ardaydı...çocuga ağda diyip duruyodu:)))o yüzden arda ismi bana hep onu hatırlatır...tek hece isimler zor gelio bana.doruk ismini şu sıra çok duyuyorum...o yüzden eleye eleye berke kalıyo...kuzenimin adı ama çok yaramaz ona göre...ben oğlum olsaydı Uras koycaktım sanırım.tek hece ama Can da hoşuma gidio.yada Burak...

Meraba kızlar...ismim size yabancı gelmiş olabilir yeni katıldım aranıza ama ben de inş mayıs annesi olacam....

Alllah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eder inş...

Hoşgeldin canim aramiza..
bitanemo ellerine saglik cok güzel olmuş kapi süsünüz.
sevgi maşallah bebişine canim.bende normal dogumu cook istiyorum insallah öyle olur.bu bebişler ijlaki bi şekilde cikacak herkes nasil yaptiysa bizde yapariz Allah in izniyle :)

Kızlar dün akşam bebeğimin uyku setini yıkadım.
Makinam 7 kiloluk ama risk almak istemediğim için 4 parçaya ayırdım seti.Deterjanı her makine için 1 bardak içerisinde yarım kepçe olarak sulandırdım ve makina suyu alırken ekledim.
Ayrıca hassas ayarda 30 dakika süreye ve 600 devirde sıkmaya ayarladım.
Setin içi elyaf olduğu için daha fazla sıktırırsam içindeki elyafı büzülür diye düşündüm.İyikide öyle düşünmüşüm çünkü yıkama sonrası setin içindeki elyafı hafif çırparak düzelttim.Daha yüksek devirde sıktırsaydım belki daha fazla büzülebilirdi.
Ve sonuççççç mis gibi

Bence de berk ya da berke guzel canim. Ben de sormustum isim konusunda fikirlerinizi ama kimseden ses cikmadi

ben geçen akşam battaniyeleri yıkadım, kuruttum ama bebek detarjanı koymayı unutmuşum onlara dalgınlığıma geldi normal deterjanla yıkadım. Çamaşırlar kuruduktan sonra
aaa detarjanı unuttum dedim uyku seti ile nevresimleri ise daha yıkamadım onları unutmam inşallahhh izne çıkınca onlarla uğraşırım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…