merhaba.13.5 haftalık hamileyim bebegimin cinsiyetini merak ediyorum.bu sene hep erkek duyuyorum.
İyi Maşallah üstünden bir yük kalmış , rahatlamışsındır. Bende hafta sonu hazırladım bebeğin çantasını kendi çantamı. Ne olur ne olmaz , herşey hazır olsunda, yatak odasında da kapının arkasına koydum valizi, eşime diyorum bak bana bişey olursa valiz burda bir elinle beni, bir elinle valizi götürürsün diye
Ben dün çalışabilir raporumu aldım ama haftaya cuma günü işten ayrılmayı düşünüyorum, gelemeyeceğim daha fazla.. Otobüs, minübüs yapıyorum işe gelirken giderken, hala bu halimde
millet yer vermiyor, o kadar kıymetliki koltuklar oturan kalkamıyor. Gerçekten milletimiz çok duyarsız olmuş... Sabah ayaktaki bir kadın herkesi fırçaladı ayıptır yer versenize bayana diye kimse oralı değil, görmemişim pardon diye önünde durduğum kız kalktı da yer verdi... Sırf bu yol yüzünden işi bırakacağım, yoksa işyerinde rahatım...:44:
İyi Maşallah üstünden bir yük kalmış , rahatlamışsındır. Bende hafta sonu hazırladım bebeğin çantasını kendi çantamı. Ne olur ne olmaz , herşey hazır olsunda, yatak odasında da kapının arkasına koydum valizi, eşime diyorum bak bana bişey olursa valiz burda bir elinle beni, bir elinle valizi götürürsün diye
Ben dün çalışabilir raporumu aldım ama haftaya cuma günü işten ayrılmayı düşünüyorum, gelemeyeceğim daha fazla.. Otobüs, minübüs yapıyorum işe gelirken giderken, hala bu halimde
millet yer vermiyor, o kadar kıymetliki koltuklar oturan kalkamıyor. Gerçekten milletimiz çok duyarsız olmuş... Sabah ayaktaki bir kadın herkesi fırçaladı ayıptır yer versenize bayana diye kimse oralı değil, görmemişim pardon diye önünde durduğum kız kalktı da yer verdi... Sırf bu yol yüzünden işi bırakacağım, yoksa işyerinde rahatım...:44:
canım seni çok iyi anlıyorum. sabah 2 otobüs yapıyorum ve 2 saat sürüyor ev iş arası. akşam 3 otobüs yapıyorum yine 2 saat sürüyor yolum. kimse kalkıp yer vermiyor. hani kadınlar kalkar hamileliği bilen diyorum ama nerdeeee.... ancak gözlerini dkip bakıyorlar hem karnıma hem bana. uyuz oluyorum. içimden nasıl sayıyorum onlara bir bilsen. Allah yardımcın olsun tatlım. yol çok yoruyor gerçekten.
evet canım aynen öyle kadınlar daha fena. Geçen bir otobüste yaşlı amca kalktı yer vermek için yok olmaz rahatsız olmayın lütfen dedim. Olur mu kızım hiç senin oturman lazım olmaz öyle şey dedi, zorla oturttu. Ama yanındaki gençler, kadınlar hala mal mal bakıyorlardı vallaa... Şuan kadar yerverenler yaşlı bir teyze, yaşlı birkaç tane amca...
ben geçen akşam battaniyeleri yıkadım, kuruttum ama bebek detarjanı koymayı unutmuşum onlaradalgınlığıma geldi normal deterjanla yıkadım. Çamaşırlar kuruduktan sonra
aaa detarjanı unuttum dedimuyku seti ile nevresimleri ise daha yıkamadım onları unutmam inşallahhh izne çıkınca onlarla uğraşırım artık...
canım seni çok iyi anlıyorum. sabah 2 otobüs yapıyorum ve 2 saat sürüyor ev iş arası. akşam 3 otobüs yapıyorum yine 2 saat sürüyor yolum. kimse kalkıp yer vermiyor. hani kadınlar kalkar hamileliği bilen diyorum ama nerdeeee.... ancak gözlerini dkip bakıyorlar hem karnıma hem bana. uyuz oluyorum. içimden nasıl sayıyorum onlara bir bilsen. Allah yardımcın olsun tatlım. yol çok yoruyor gerçekten.
Ne varsa eskilerde var zaten....
aaaa bişi dikkatimi çekti...biz sanırım senle aynı gün doğuracaz...günlerimiz aynı....:)
Benim satlar biraz karışık aslında normalde 12 Ağustos ama geç yumurtlama falan olmuş 22 sine göre not almışlar hastane kaydınada. Doktorumun hesabına göre doğum 28 mayıs. Ben çok önceden bana söylenen günüme göre yapmıştım bu imzayı böyle kaldı... ama belki bikaç gün önce doğurursam aynı gün oluruz...
Ben herşeyini dalan roxy ile yıkadım ama uyku setini normal deterjan ile yıkadım.Zaten kendi yatağında 3-4 ay sonra yatacak ve direkt o set ile ten teması olmayacak.Fazlada detaycı olmak istemiyorum.
evet canım aynen öyle kadınlar daha fena. Geçen bir otobüste yaşlı amca kalktı yer vermek için yok olmaz rahatsız olmayın lütfen dedim. Olur mu kızım hiç senin oturman lazım olmaz öyle şey dedi, zorla oturttu. Ama yanındaki gençler, kadınlar hala mal mal bakıyorlardı vallaa... Şuan kadar yerverenler yaşlı bir teyze, yaşlı birkaç tane amca...
bende dalan aldım giysileirni onla yıkadım hep ama ne biliyim belki havlular, battaniyelerde onla olabilir diye düşündüm ama evet haklısın çokda detaycı olmaya gerek yok... herşeye alışsın bebişler....
kızlar bişey soracam sizlere sanırım çoğunuz ihtiyaçları tamamlamışsınız...ben bebeğime banyo için küvet-kova-maşrapa bir takım halinde almak isitiyorum..
köy gibi bir ilçede görev yaptığım için istediğim şeyleri burdan bulmam zor o yüzden internetten bakıyorum ama orda da tek tek satıldığını gördüm.bir koli halinde hepsinden takım halinde alabileceğim bi site veya marka biliyormusunuz?
arkadaslar burda biri liste yapmıstı hastane cantası için konulması gerekenler die ve bebek havlusu diyor gereklimi sonucta yıkanmıcak orda silip temizleyip vercekler bize ben kendime havlu koydum onuda koyan varmı
günaydın kızlar,herkes iyidir inşaallah,dün akşam oğlumun uyku setini yıkadım makinede dalan roxy sabun tozu ile.ilave durulama yapmama rağmen sabun tozları beyaz beyaz uyku setinde duruyor.durulanmıyor yani.bir daha durulama yapıcam galiba.bu sabun tozu zor mu eriyor.neden böyle oldu...
bende şimdi netten o konuyu araştıryordum canım. Normalde sezeryanda doğum olsa 10 gün sonra korse giymeye başlayın, pamuklu olmasına dikkat edin, çok fazla sıkı olmamasına özen gösterin demişler. ve Günde sadece 3-4 saat takılmalıymış, geceleri mutlaka çıkarmalısınız diyorlar...
Bir de kızlar netten mevlüt takımlarına bakıyordum . Genellikle çok süslü ve çok pahalı oluyorlar pek hoşlanmıyordum . Ama bu sitede sade ve fiyatlarda uygun...
Mevlüt takımları
Bu takım nasıl size , benim hoşuma gitti fena değil?
canım bence koyu renkli kısımları olmasa daha hoş ama sen bilirsin..
nursavaskan; şiddetle doktora gitmeni öneriyorum bunlar yalancı doğum sancıları olabilir ama erken olduğunu düşünüyorum henüz..
kanald canlı yayında doğum gösterilecekmiş bugun , izlemek isteyen vaRSa bakabilir .:18:
canım ben internetten ikisini de izledim defalarca ve beni sezeryan gerçekten çok korkutuyor:S:S:S normal doğum adı üstünde gerçekten de normal ama nasip.. Allah hayırlısı neyse onu
nasip etsin..
Kızlarrrrr, sabaha karsı uykumdan sancıyla uyandım,karnımda regl sancısının
5katı, belim kopuyodu, esimi de kaldırdım,doguruyorum sandım.
İlk kez boyle birsey basıma geldi,cok siddetliydi, sabahı zor ettim,titredim hep. Cok korktum kızlar:18:
Sanırım ben doğuma hazır değilim. Bu gece ilk isim hastane cantamı hazırlamak olacak.
Cok sterese girdim ya. Doğuracağını bilmek başka bişey,doğurmak bambaşka
Allah yardımcımız olsun
kesinlikle canım ödüm kopuyor ödümm ama düşünmüyorum rahat olmak gerek sanırım.. ama çantanı falan hazırla artık..
Arkadaşlar foruma pek giremediğim için göremedim bebiş isimlerini kararlaştırdınız mı ?
Biz daha anlaşamadık eşimde benim beğendiğimi o beğenmiyor , onun beğendiğini ben
En son nokta olarak MELİH veya KEREM 'de karar kıldık , siz ne dersiniz hangisi daha güzel sizce ?
canım bu durumda en güzeli melih kerem..
kızlar bakın bu yaptığım kapı süsü daha bitmedi eksikleri var uçları ütülencek falan daha süslencek nasıl olmuss
çok beğendim valla bizim anneler hep becerikli
canım senin için araştırdım.
Bebetto Online Satış
Bebek Maşrapa ve Kovalar
Libas Bebe Okul Kıyafetleri, Sünnet, Abiye, 23 Nisan Kıyafetleri, Bebek Anne ürünleri, Bebek Mobilyası, Mama Sandalyesi,Beşik, Oyun Parkı Yatak, Oto Koltuğu, Bebek Arabaları, Chicco, maxi cosi, avent, nuk, sterilizatör, buhar makinesi, anadizi, anaku
Banyo Gereleri |
umarım faydalı olur....
kızlar bişey soracam sizlere sanırım çoğunuz ihtiyaçları tamamlamışsınız...ben bebeğime banyo için küvet-kova-maşrapa bir takım halinde almak isitiyorum..
köy gibi bir ilçede görev yaptığım için istediğim şeyleri burdan bulmam zor o yüzden internetten bakıyorum ama orda da tek tek satıldığını gördüm.bir koli halinde hepsinden takım halinde alabileceğim bi site veya marka biliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?