2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba.13.5 haftalık hamileyim bebegimin cinsiyetini merak ediyorum.bu sene hep erkek duyuyorum.

Merhaba canim merak etmen normal tabi ama ben o yok kiz senesi yok erkek senesi onlara çok gülüyorum.o zaman bizim topikte ve diger annelerin topiğindeki herkesin erkek dogurmasi lazim.ama benim kiz bircok arkadasimim da öyle.hayirlisi ne ise o olsun ama cok merak ediyosan bi çin takvimine bak yüzde 90 tutuyo :)

Son düzenleyen: Moderatör:

canım seni çok iyi anlıyorum. sabah 2 otobüs yapıyorum ve 2 saat sürüyor ev iş arası. akşam 3 otobüs yapıyorum yine 2 saat sürüyor yolum. kimse kalkıp yer vermiyor. hani kadınlar kalkar hamileliği bilen diyorum ama nerdeeee.... ancak gözlerini dkip bakıyorlar hem karnıma hem bana. uyuz oluyorum. içimden nasıl sayıyorum onlara bir bilsen. Allah yardımcın olsun tatlım. yol çok yoruyor gerçekten.

kızlar aranızda sağlıkcı varmı sonuclarım cıktı bazıları yüksek bazıları düşük doktorum yarın görcek ama ben merak ettim sonuclar söle
WBC 10.28
MCHC 38.7
NEU 7.24
NEU 70.04
ERİTROSİT 48 BI YÜKSEK OLANLARDI

BUNLARDA DÜŞÜK OLANLAR
EUO 0.4
HCT 35.09

Allah kolaylık versin canım..desene daha işe gitmeden yoruluyorsun bi de dönüşü var bugünlerde geçer inş sabret ama insanların düşüncesizliği hakketen sinir bozucu...

evet canım aynen öyle kadınlar daha fena. Geçen bir otobüste yaşlı amca kalktı yer vermek için yok olmaz rahatsız olmayın lütfen dedim. Olur mu kızım hiç senin oturman lazım olmaz öyle şey dedi, zorla oturttu. Ama yanındaki gençler, kadınlar hala mal mal bakıyorlardı vallaa... Şuan kadar yerverenler yaşlı bir teyze, yaşlı birkaç tane amca...

Ne varsa eskilerde var zaten....
aaaa bişi dikkatimi çekti...biz sanırım senle aynı gün doğuracaz...günlerimiz aynı....:)

Ben herşeyini dalan roxy ile yıkadım ama uyku setini normal deterjan ile yıkadım.Zaten kendi yatağında 3-4 ay sonra yatacak ve direkt o set ile ten teması olmayacak.Fazlada detaycı olmak istemiyorum.

Ay evet canim ya geçenlerdd banada yer vermediler öküz gibi herifler insan biraz merhamet eder ya ama yok bide yer boşalinca gel otur burasi boş demezlermi.ne kadar da kibarlar bende görüyorm ama gerek kalmadi ben incem dedim.Allah sizin gibi çalişan hamilelere yardim etsin valla

Ne varsa eskilerde var zaten....
aaaa bişi dikkatimi çekti...biz sanırım senle aynı gün doğuracaz...günlerimiz aynı....:)

Benim satlar biraz karışık aslında normalde 12 Ağustos ama geç yumurtlama falan olmuş 22 sine göre not almışlar hastane kaydınada. Doktorumun hesabına göre doğum 28 mayıs. Ben çok önceden bana söylenen günüme göre yapmıştım bu imzayı böyle kaldı... ama belki bikaç gün önce doğurursam aynı gün oluruz...

hayırlısı olsun....vakti saati dolan bebek geliyor zaten bazıları geç bazıları erken gelebiliyor belirlenen tarihe göre olmuyor çoğu zaman...
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...

Ben herşeyini dalan roxy ile yıkadım ama uyku setini normal deterjan ile yıkadım.Zaten kendi yatağında 3-4 ay sonra yatacak ve direkt o set ile ten teması olmayacak.Fazlada detaycı olmak istemiyorum.

bende dalan aldım giysileirni onla yıkadım hep ama ne biliyim belki havlular, battaniyelerde onla olabilir diye düşündüm ama evet haklısın çokda detaycı olmaya gerek yok... herşeye alışsın bebişler....

bana da geçen yaşlı bir adam yer verdi yanında da genç bir kız oturuyordu. bende lafımı hiç çekmedim. o duysun diye özellikle söyledim. ama gün gelecek o genç kızlar da hamile kalacaklar bakalım onlara kim yer verecek. kalkan falan yok canım ya. bir de otobüsün onüne yazmışlar: gerektiğinde ön koltuklar yaşlı, hamile ve çocuklu bayanlara ve gazilere aittir diye. ama nerde otobüs muavinleri de sağ olsunlar kabak çiçeği hepsi, süs niyetine. otobüste arkada ayakta bekliyorum. hanfendi şöyle ikili yapın sırayı dedi. yapmıyorum dedi. yapamam zaten hamileyim falan dedim. adam pişkin pişkin ne yapıyım hamileyseniz sizin yüzünüzden sıra ilerlemiyor dedi şok yaşadım. ben de ağzıma geleni saydım şikayet ettim. yani otobüslerden bıktım vallahi

bişey soracağım kızlar yaaa...ben bebeği yıkamak için kovası- maşrapası-küveti bi takım halinde almak isiyorum..
Bulunduğum yerde böyle şeyler pek yok köy gibi bi ilçede görev yapıyorum benn..İnternette de baktığım kadarıyla tek tek satılıyor...bi takım halinde bir koli şeklinde alabileceğim bir site biliyormusunuz sizler...

bende dalan aldım giysileirni onla yıkadım hep ama ne biliyim belki havlular, battaniyelerde onla olabilir diye düşündüm ama evet haklısın çokda detaycı olmaya gerek yok... herşeye alışsın bebişler....

vücudunun mikroplara da alışıp bağışıklık kazanması lazım değil mi? benim üniversiteden hocam böyle demişti. çocukları anneleri çamurda oynamıyorlar o yüzden yeni nesil çocukları çok hasta oluyor demişti:)

kızlar bişey soracam sizlere sanırım çoğunuz ihtiyaçları tamamlamışsınız...ben bebeğime banyo için küvet-kova-maşrapa bir takım halinde almak isitiyorum..
köy gibi bir ilçede görev yaptığım için istediğim şeyleri burdan bulmam zor o yüzden internetten bakıyorum ama orda da tek tek satıldığını gördüm.bir koli halinde hepsinden takım halinde alabileceğim bi site veya marka biliyormusunuz?

kızlar bu arada bugün doktorum programında spinal serzeryanla canlı doğumu canlı olarak vermişler ben şimdi izliyorum belki aranızda izleyenlerde vardır merak edenler netten izlesinler çok duygu yüklü gerçekten

canım senin için araştırdım.

Bebetto Online Satış
Bebek Maşrapa ve Kovalar
Libas Bebe Okul Kıyafetleri, Sünnet, Abiye, 23 Nisan Kıyafetleri, Bebek Anne ürünleri, Bebek Mobilyası, Mama Sandalyesi,Beşik, Oyun Parkı Yatak, Oto Koltuğu, Bebek Arabaları, Chicco, maxi cosi, avent, nuk, sterilizatör, buhar makinesi, anadizi, anaku
Banyo Gereleri |

umarım faydalı olur....

kızlar 2 günlük geçmişi okudum oyy yoruldum hepinize sevgiler gönderiyorum öncelikle.. teyzem bana geldi ve kışlıklarımızı kaldırdık şükür yazlıklardan giymediklerimi ayırıcam bugün ve çizmelerimi kaldırıcam benim en nefret ettiğim iş zaten yazlık kışlık olayı hastaneye gelenlere dağıtmak için çikolatalarımızı da yaptırdık 40 tanesi 30 liraya.. üzerinde hoşgeldin bebek uğurumuzsun yazıyor ve uğurböcüğü de var üstünde bu işte halloldu mevlüt için magnetlerimizi zaten yaptırmıştık ferzyanın çerçevesinin kenarındaki ayıcık gibi farklı farklı karakterler var herbirinde ve lavanta var 50 tanesini 40 liraya yaptırdık bilginize bir de doğum yapan arkadaşların Allah yardımcısı olsun..

arkadaslar burda biri liste yapmıstı hastane cantası için konulması gerekenler die ve bebek havlusu diyor gereklimi sonucta yıkanmıcak orda silip temizleyip vercekler bize ben kendime havlu koydum onuda koyan varmı

canım ben hastaneye sordum gerek yok bebek yıkanmıyor burda dediler istersen sen de sor..

sekersizyesilcay; çok beğendim kuzucukları bi an önce yapmaya başla..

canım ben sıvı deterjan aldım çok memnunum aklında bulunsun..

ferezya; çok beğendim özellikle külahları

Aşağıdaki linktende bakabilirsin canım ...

Banyo Ürünleri - Banyo Araç Gereç | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…