2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar mecburen izne ayrıldım ve o kadar tempodan sonra galiba evde sıkılmaya başladım.yatıyorum kalkıyorum uyuyorum tv ye bak pc ye bak yine zaman geçiremiyorum.çalışan ve kimseden yardım gelmeyeceğini önceden bilen bir anne olarak hazırlıklarımı önceden yapmıştım ama tek planlayamadığım erken doğum ihtimaliydi.bana kalsa hala çalışıyordum ama sancılarım başlayınca 34 te izine ayrıldım.aslında üzgünümde doğumdan sonra olan iznim kısaldı ve bu bebeğimden biraz daha erken ayrılık demek napalım artık hayırlısı böyleymiş vardır bundada bir hikmet.çalışırım diyorum ama uzun süre ayakta kalınca bel ağrısı ve kramplar.ayakata olmam gereken bir işim var sonuçta hayırlısı bakalım.havalarda ısındı evde kalmak belkide böyle düşündürüyor geç zaman geeeeeeeeeç

slm annişler.
bişey sormak istiyorum sizede oluyomu acaba
şöyle tarih edicem bacağımın vajinayla birleştiği yerde yürürken ağrı yapıyo tek taraflı
birz yürüyünce geçiyo. acaba neden olabilir. yaşayan varmı acaba. annem çocuk buyudukçe baskı yapar ondan
diyo ama. otururken uznırken bişy yok sadece ilk bir kaç adımda ağrı yapıyo sonra düzeliyo.

Ben de hala çalışanlardanım.Geçen hafta çalışabilir raporumu aldım ama bazen o kadar halsiz hissediyorum ki kendimi 37. haftaya kadar idare edebilicek miyim bilmiyorum..Eğer mecbur kalırsam dayanamazsam ben de senin gibi erken ayrılabilirim..doğum sonrası daha önemli çalıştığımız için ama napalım mecbur kalırsak kısalacak...hayırlısı olsun canım...

bana da oluyor canım hatta bel ağrısıyla beraber..dr uma sormuştum son kontrolumde o da haftanla uyumlu şikayetlerin olabilir dedi...egzersiz yapmamı önerdi...bazı yormayacak hareketler verdi onları yapıyorum sanki faydalı oldu biraz...ama yorulunca gene ağrılar devam ediyor ben de..artık idare edicez...

idare ederiz canım yeterki aksi bi durum olmasında. rutinse çekeriz bebeişlerimiz için. benim 12 sinde kontrolum
bende sorucam doktora ama genede aklıma takıldı işte. ben 32. haftadayım .benim hazirana denk geliyo doğumum ama
ilk olarak mayıs annlerinde başladığım için değiştirmedim hiç :)

Hayırlısı olsun canım bende 1 aydır evdeyim , doktorum erken doğum riski var diye izne çıkardı beni ... Çok şükür şimdiye kadar bir problem yaşamadım herşey gayet normal , sanırım bazı doktorlar biraz pimpirikli oluyorlar çalışma raporu vermek konusunda İzin konusuna bende üzüldüm ama olmadı imkanlar dahilinde birazda ücretsiz izin kullanacağız napalım herşeyden önemlisi sağlık . Bebişlerimiz sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım iş illaki olacaktır . Doktorum herzaman der unutma bebişlerin doğumdan öncede dinlenmeye ihtiyacı var o nedenle bol bol dinlen ...

tubson ve shadow ;

kızlar çok sinir oldumm yazdıklarınızı okuyunca şu hale bak karnınız burnunuzda nasıl yer vermiyor bu odun insanımız size! söylenseniz kadınla erkek eşittir gibi saçma cümleler kurarlar işlerine nasıl geliyorsa öyle...
bu insanların kalpleri resmen kir tutmuş dünyada olabilecek en kutsal şey olan annelik vasfına bile saygıları yok demekkiiiiii

Turuncu;

eline sağlık canım valla hiç birşeyim hazır değil diyip diyip bizi geçtin yaa helal olsunn sana

sevgicim;

maşallah bebişine

doğum yapacak olan arkadaşı Allah hayırlısı ile kurtarsın bir avazda inşallah güzel haberleri gelir

selam kizlar....bende bugun nevresimleri utuledim,yatagi,arabasini ve donenceyi sildim.sonra nevresimlerini yataga serdim mis gibi oldu yaa...ama daha var tozlanmasin diyede ustune bi ortu serip iyice kapattim yatagi.odadaki halida misler gibi oldu...perdeler de asildi ayyy cok rahatladim cok az isim kaldi yaa....darisi hepinize insan gercekten cok rahatliyor.her konuda hazirliksiz olmaktan cok rahatsiz olan bir tip olarak,soz konusu kizim olunca daha da bir hassas oldum.ama simdi cok mutluyummm

bende oluyor canım iki bacağım inanılmaz ağrıyor yürürken özellikle oturup kalktığın zaman ağırlıktan sanırım merak etme önemli bişe diil.

hayatbayramolsa güle güle kullansın kızçen:) eline sağlık..

bende haftaya izne çıkıyorum yani 35+4 te iznim başlıyor :) 37 ye kadar kalamayacağım.. çok yoruldum..

ohh ne güzel herşey hazır...şimdi hepsi prensesi bekliyor... için baya rahatlamıştır. ben daha beşik olayına geçemedim. Yeğenimin beşiği var yepyeni 7-8 ay kullandı sadece onu kullanmayı düşünüyoruz ama bir yandan da 2. bebişi de istiyorum ben yeni alsamda onu mu kullansam diyorum... Ablam da seneye bebek düşünüyor çünkü bir beşikte 4 bebek olucak yoksa:))) karar veremedim daha kimseyede söylemedim ama, nevresimim, uyku setim hazır, beşikte kararsızım alırsam da aşağıdakilerden birini alayım diyorum nasıl sizce...ikisi de birbirine çok benziyor ama 2. yaşına kadar kullanılabiliyormuş...

saol cnm bılmıorum kı dr.a gıttım normal dedıı
bende dun gece aynısını yasadım umarım bıdaha olmaz

cnm bence sagdakı cok hos gercı ıkısıde aynı gıbı

merhabalar herkese..ben bugün hastane için yedek bi gecelik ve sabahlık takımı aldım..sonra eve geldim kızımın minik minik kıyafetlerini yıkadım.bende roxy almıştım biraz sulandırıp öyle koydum..mis gibi kokuyorlar şimdi..ben 2 kez durulama yaptırdım astım şimdi miniş miniş çook hoşlar hep dua ettim asarken inşallah sağlıklıca doğar ve giyer bebeğim bunları diye..bugün karnım inanılmaz sert..neredeyse tüm gün böyleydi.magnezyum da içiyorum ama anlamadım neden oldu yine.yarın sabah 9 da kontrole gidiyoruz inşallah her şey yolundadır..doktora soracağım bir sürü şey var karnımdaki sertlik,bazen iç çamaşırımda ıslaklık özellikle bebek çok hareketli oldugunda,alt tarafımda da bir acı var.korkuyorum o ıslaklık inşallah suyum değildir.yarın inşallah güzel haberleri yazarım yine ve doktorumun söylediklerini de paylaşırım..allah hepimizin yardımcısı olsun..

ben de izledim doktorumdaki doğumu,hem izledim hem ağladım...hayırlısı bizlerde yavrularımızı sağsalim kucağımıza alırız inşallah...

siyahlale hem kız senesine erkek senesine gülüyosun hemde çin takvimi diyosun Allahın bilecegi iş bunlar oyuzden sabret görürsün arkadasımmm merakını anlıyoruz ama biz ne desek boş iki secenek var %50kız %50 erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…