Aşağıdaki linktende bakabilirsin canım ...
Banyo Ürünleri - Banyo Araç Gereç | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
slm kızlar mecburen izne ayrıldım ve o kadar tempodan sonra galiba evde sıkılmaya başladım.yatıyorum kalkıyorum uyuyorum tv ye bak pc ye bak yine zaman geçiremiyorum.çalışan ve kimseden yardım gelmeyeceğini önceden bilen bir anne olarak hazırlıklarımı önceden yapmıştım ama tek planlayamadığım erken doğum ihtimaliydi.bana kalsa hala çalışıyordum ama sancılarım başlayınca 34 te izine ayrıldım.aslında üzgünümde doğumdan sonra olan iznim kısaldı ve bu bebeğimden biraz daha erken ayrılık demek napalım artık hayırlısı böyleymiş vardır bundada bir hikmet.çalışırım diyorum ama uzun süre ayakta kalınca bel ağrısı ve kramplar.ayakata olmam gereken bir işim var sonuçta hayırlısı bakalım.havalarda ısındı evde kalmak belkide böyle düşündürüyor geç zaman geeeeeeeeeç
slm annişler.
bişey sormak istiyorum sizede oluyomu acaba
şöyle tarih edicem bacağımın vajinayla birleştiği yerde yürürken ağrı yapıyo tek taraflı
birz yürüyünce geçiyo. acaba neden olabilir. yaşayan varmı acaba. annem çocuk buyudukçe baskı yapar ondan
diyo ama. otururken uznırken bişy yok sadece ilk bir kaç adımda ağrı yapıyo sonra düzeliyo.
bana da oluyor canım hatta bel ağrısıyla beraber..dr uma sormuştum son kontrolumde o da haftanla uyumlu şikayetlerin olabilir dedi...egzersiz yapmamı önerdi...bazı yormayacak hareketler verdi onları yapıyorum sanki faydalı oldu biraz...ama yorulunca gene ağrılar devam ediyor ben de..artık idare edicez...
slm kızlar mecburen izne ayrıldım ve o kadar tempodan sonra galiba evde sıkılmaya başladım.yatıyorum kalkıyorum uyuyorum tv ye bak pc ye bak yine zaman geçiremiyorum.çalışan ve kimseden yardım gelmeyeceğini önceden bilen bir anne olarak hazırlıklarımı önceden yapmıştım ama tek planlayamadığım erken doğum ihtimaliydi.bana kalsa hala çalışıyordum ama sancılarım başlayınca 34 te izine ayrıldım.aslında üzgünümde doğumdan sonra olan iznim kısaldı ve bu bebeğimden biraz daha erken ayrılık demek napalım artık hayırlısı böyleymiş vardır bundada bir hikmet.çalışırım diyorum ama uzun süre ayakta kalınca bel ağrısı ve kramplar.ayakata olmam gereken bir işim var sonuçta hayırlısı bakalım.havalarda ısındı evde kalmak belkide böyle düşündürüyor geç zaman geeeeeeeeeç
slm annişler.
bişey sormak istiyorum sizede oluyomu acaba
şöyle tarih edicem bacağımın vajinayla birleştiği yerde yürürken ağrı yapıyo tek taraflı
birz yürüyünce geçiyo. acaba neden olabilir. yaşayan varmı acaba. annem çocuk buyudukçe baskı yapar ondan
diyo ama. otururken uznırken bişy yok sadece ilk bir kaç adımda ağrı yapıyo sonra düzeliyo.
selam kizlar....bende bugun nevresimleri utuledim,yatagi,arabasini ve donenceyi sildim.sonra nevresimlerini yataga serdim mis gibi oldu yaa...ama daha var tozlanmasin diyede ustune bi ortu serip iyice kapattim yatagi.odadaki halida misler gibi oldu...perdeler de asildi ayyy cok rahatladim cok az isim kaldi yaa....darisi hepinize insan gercekten cok rahatliyor.her konuda hazirliksiz olmaktan cok rahatsiz olan bir tip olarak,soz konusu kizim olunca daha da bir hassas oldum.ama simdi cok mutluyummm
günaydın nurcuum çok geçmiş olsun neden oldu acaba.ters filan mı yattın?ya da bebek mi ters bi duruş yaptı da bel sinirlerine mi yaslandı acaba?inş birşey olmaz korkma.rahim yavaş yavaş kendini hazrlıyordur bir kere de aynı şekilde ben uyandım!allahım o ne sancıydı bi de benim sol bacağım tutmuyodu düşün yani.telaşlanma geçiyo korkma bişey olmaz tatlım
Kızlarrrrr, sabaha karsı uykumdan sancıyla uyandım,karnımda regl sancısının
5katı, belim kopuyodu, esimi de kaldırdım,doguruyorum sandım.
İlk kez boyle birsey basıma geldi,cok siddetliydi, sabahı zor ettim,titredim hep. Cok korktum kızlar:18:
Sanırım ben doğuma hazır değilim. Bu gece ilk isim hastane cantamı hazırlamak olacak.
Cok sterese girdim ya. Doğuracağını bilmek başka bişey,doğurmak bambaşka
Allah yardımcımız olsun
ohh ne güzel herşey hazır...şimdi hepsi prensesi bekliyor...için baya rahatlamıştır. ben daha beşik olayına geçemedim. Yeğenimin beşiği var yepyeni 7-8 ay kullandı sadece onu kullanmayı düşünüyoruz ama bir yandan da 2. bebişi de istiyorum ben yeni alsamda onu mu kullansam diyorum... Ablam da seneye bebek düşünüyor çünkü bir beşikte 4 bebek olucak yoksa:))) karar veremedim daha kimseyede söylemedim ama, nevresimim, uyku setim hazır, beşikte kararsızım alırsam da aşağıdakilerden birini alayım diyorum nasıl sizce...ikisi de birbirine çok benziyor ama 2. yaşına kadar kullanılabiliyormuş...
Eki Görüntüle 382935 Eki Görüntüle 382936
kızlar bu arada bugün doktorum programında spinal serzeryanla canlı doğumu canlı olarak vermişler ben şimdi izliyorum belki aranızda izleyenlerde vardır merak edenler netten izlesinler çok duygu yüklü gerçekten
Ayşe Öner - Hamilelikte Nasıl Yatılmalı - Hamilelik Ve Doğum - Video Vidivodo
izlemenizi tavsiye ediyorum....
Meraba kızlar...ismim size yabancı gelmiş olabilir yeni katıldım aranıza ama ben de inş mayıs annesi olacam....
Alllah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eder inş...
Merhaba canim merak etmen normal tabi ama ben o yok kiz senesi yok erkek senesi onlara çok gülüyorum.o zaman bizim topikte ve diger annelerin topiğindeki herkesin erkek dogurmasi lazim.ama benim kiz bircok arkadasimim da öyle.hayirlisi ne ise o olsun ama cok merak ediyosan bi çin takvimine bak yüzde 90 tutuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?