2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar biz komşu topikten bir grup hamiş 4boyutlu USG ye girmek istiyoruz.Nedir ne değildir kızlar?girenler bir yardımcı olursa seviniriz.Fiyatlar 100-300 arası değişiyor.Cd veriyorlar mı?amaç şov mu yoksa hem şov hem organlarının durumunu detaylı incelemek mi?bir de radyolojideki uzman dr yapıyor gideceğim özelde.devlette yapıyorlar mı?cd vermezler diye düşünüyorum.tel.in kamerasına da izin vermezler.kaçıncı haftada oluyor?bazı arkadaşlar 22 de yaptırmış.internette en iyi 22 . haftada görünür diye okumuştum.ama bazı sitelerde 24-28. haftalarda yapılıyor.siz neler düşünüyorsunuz önerilerinize açığız.bizim topiğe 1 dk uğrarsanız seviniriz.inanın kızlar fikirlerinize ihtiyacımız var.dr lardan tam bişey öğrenemeyen o kadar çok hamile var ki.kafamız karışıyor haliyle.sağlıklı bebişler dileğimle. rumuz:bir ağustos annesi

canım benim doktorumun normal ultrason cihazı 4 boyutlu ama olmayan doktorlar dısardan isteybiliyor aslında amaç bebeğin organlarının sağlığını kontrol etmek bütün organlarına bakıyor ben 21 haftamda ilk kez şimdi gitiğim doktora gimiştim o bana ben suan baktım kalbinde delik fala yok ama diğer organları daha iyi görmem için 2 hafta beklcez dedi 23. te bir daha girdim bütün organlarına bakıyorr söyle söliyim bebeğide belki 4 boyultı görüyorsun ama güzel pozlar vermez muhakak bn yeni yeni bebişmi 4 boyutlu eyt göryürum büyüdükçe tüm hattlar daha belirgin oluyorlar mesela benim kızın dudakları aynı ben sadece yüzünü görmek için isitiosan bosuna okadr para verme ama sağlığı için tabikidee

günaydın mayıs anneleri...bursada hava kapalı.... dün çok güzeldi ,gezmekten topiğe giremedim hiç...hem sabah hem akşam yürümeye çalıştım akşamda nerede yattığımı bilemedim...yatarken ben de belime yastık koyarak sırtüstü veya sol yanıma yatıyorum.hiç yüz üstü yatmadım...

günaydın annecikler nasılsınız bakalım güzel bebişlerimiz nasıl benm dğn garip bir karın ağrım vardı artık kıızımın hareketleri benim canımı acıtıyor kıpırdayınca sanki organlarım ezilio acıo valla bundan sonra zor olcak galiba nese eksamki ağrı biraz korkuttu ama karnımda sertlik yoktu sonra bir ara setlesti ben ne yaptım gittim dusa girdim verdim karnıma suyu bir anda gecti kızım sudan korkmasın banyo yapmayı cok sevsin die özellikle karnıma su tutuom bak bu su sen cok sevceksin diom sonra ir rahatladım bir uymusum taki wc nöbetlerim baslayana kadar sizinde bebişer öylemi benim kızz ben uyanınca uyanıo ben uyumaya deva edince ondada ses yok eğer uyanıksam kıpır kıpır hadi yuyalım diyorum uyuyoz

Ahhh ahhh memleketim Bursa m gözümde tütüyor benim kendi evim de orda ama ben mecburi hizmetim için doğudayım 3 senedir...Bursa gibi memleket yok canım keyfini çıkar valla tatile gelince resmen eğilip toprağı öpecem o kadar özledim yaniiiii....
Valla şu yatma meselesi beni de çok geriyor..ne yana dönsem rahatsızım sanki bebişin eli kolu bi tarafı altımda kalıyor gibi korkup hemen yönümü değiştiriyorum sık sık uyanıyorum genelde sol tarafıma ve karnımın altına yumuşak ince bir yastık destekleyerek yatmaya çalışıyorum...sağ salim kucağımıza alalım da...

Günaydın kızlar. Dün işlerim çok yoğundu, takip ettim ama yazamadım hiç. Arada feysbuka baktım.
Zaman geçiyor yaw. Ben yetiştiremicem işlerimi diye çok korkuyorum.
Uyku konusunda, dün gece kalça kemiklerim resmen birbirine geçti. Zırt pırt uyandım.
Neyse yapacak bişey yok. Herkese mutlu bir gün diliyorum.

Günaydın annişler

Canım hangi topikten geldiğini yazarsan oradan yardımcı olmaya çalışırız.

Benim detaylı ultrason 24. haftada yapıldı 500 TL'ydi :) Bu ultrason gerekli birşey yani show amaçlı değil. Bebeiğinin tüm organ gelişimine bakılıyor. Buna zaten kendi doktorun bakıyor ama 4 boyutlu ultrasonlar çok daha ileri teknoloji olduğu için tercih ediliyor. Allah korusun bebekte bir gerilik varsa erken müdahele etme şansı olmasından dolayı 24'de yapılıyor. Bence çok önemli ve ihmal edilmemei gereken birşey. Ben de allaha şükür hiçbirşey çıkmamıştı, girmesem de olurmuş diye düşünebilirdim ama ya çıksaydı. Bunun için bence verdiğin paranın her kuruşuna değer. Risk almamak lazım. Benim gittiğim doktor İstanbul Nişantaşı'nda Atıl Yüksel'di. CD vermedi ama telefon ile görüntü aldırdı.

kızlar yaptığım kapı süsü dün arada kaynadı bende tekrar gösteriyim dedim dün bir kişcik yorum yaptı sadece nasıl olmuss

Canım kapı süsünün linki yok bir daha ekler misin.

aynen uykusuz bir geceden sonra kalkar kalkmaz bugün ne yapsam neyi bitirsem diye eve göz gezdirdim hemen.. pek de halim yok ama aynen ben de korkuyorum yetiştirememkten herşeyi.. nelerin kaldı senin?

aynen uykusuz bir geceden sonra kalkar kalkmaz bugün ne yapsam neyi bitirsem diye eve göz gezdirdim hemen.. pek de halim yok ama aynen ben de korkuyorum yetiştirememkten herşeyi.. nelerin kaldı senin?

Ben daha hiç bişey yıkamadım, dolayısıyla ütülemedim. Tekstil anlamında alınacak bi eksiğimiz kalmadı ama maşrapa, kova, göğüs pompası(emin değilim alıp almamakta, ama yorumlara bakılırsa sanırım almak gerekiyor) gibi sona kalan eksiklerim var. Kendime hiç bişey almadım (lohusa pijaması, terlik, taç vs...) kapı süsü ve şekerlerimi kendim yapıcam, bu haftasonu onlara başlamayı düşünüyorum. yani çoook işim var :) haa bi de ev temizliği ama onu dert etmiyorum.

kızar günaydın. bugün ellerim çok uyuşuk.. bilgisayarı zor kullanıyorum

bu arada arzu arkadaşımız bebişini dünyaya getirdi... :)

Kızlar çok sinir oldum yaaa Dünkü doktor randevuım ile ilgili upuzun bir msj yazmıştım ama göndere bastığım anda sayfadan düştüm ve bütün yazdıklarım gitti

:)) tatlım artık başlasan diyorum :) ben bunların hepsini bitirdim temizlik dışında yine de bi huzursuzum hep eksik birşeyler çıkıyor

ben dün de beğenmiştim şimdi de çok beğendim canım :)) ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…