kızlar bakın bu yaptığım kapı süsü daha bitmedi eksikleri var uçları ütülencek falan daha süslencek nasıl olmuss
Merhabalar biz komşu topikten bir grup hamiş 4boyutlu USG ye girmek istiyoruz.Nedir ne değildir kızlar?girenler bir yardımcı olursa seviniriz.Fiyatlar 100-300 arası değişiyor.Cd veriyorlar mı?amaç şov mu yoksa hem şov hem organlarının durumunu detaylı incelemek mi?bir de radyolojideki uzman dr yapıyor gideceğim özelde.devlette yapıyorlar mı?cd vermezler diye düşünüyorum.tel.in kamerasına da izin vermezler.kaçıncı haftada oluyor?bazı arkadaşlar 22 de yaptırmış.internette en iyi 22 . haftada görünür diye okumuştum.ama bazı sitelerde 24-28. haftalarda yapılıyor.siz neler düşünüyorsunuz önerilerinize açığız.bizim topiğe 1 dk uğrarsanız seviniriz.inanın kızlar fikirlerinize ihtiyacımız var.dr lardan tam bişey öğrenemeyen o kadar çok hamile var ki.kafamız karışıyor haliyle.sağlıklı bebişler dileğimle. rumuz:bir ağustos annesi
günaydın mayıs anneleri...bursada hava kapalı.... dün çok güzeldi ,gezmekten topiğe giremedim hiç...hem sabah hem akşam yürümeye çalıştım akşamda nerede yattığımı bilemedim...yatarken ben de belime yastık koyarak sırtüstü veya sol yanıma yatıyorum.hiç yüz üstü yatmadım...
Merhabalar biz komşu topikten bir grup hamiş 4boyutlu USG ye girmek istiyoruz.Nedir ne değildir kızlar?girenler bir yardımcı olursa seviniriz.Fiyatlar 100-300 arası değişiyor.Cd veriyorlar mı?amaç şov mu yoksa hem şov hem organlarının durumunu detaylı incelemek mi?bir de radyolojideki uzman dr yapıyor gideceğim özelde.devlette yapıyorlar mı?cd vermezler diye düşünüyorum.tel.in kamerasına da izin vermezler.kaçıncı haftada oluyor?bazı arkadaşlar 22 de yaptırmış.internette en iyi 22 . haftada görünür diye okumuştum.ama bazı sitelerde 24-28. haftalarda yapılıyor.siz neler düşünüyorsunuz önerilerinize açığız.bizim topiğe 1 dk uğrarsanız seviniriz.inanın kızlar fikirlerinize ihtiyacımız var.dr lardan tam bişey öğrenemeyen o kadar çok hamile var ki.kafamız karışıyor haliyle.sağlıklı bebişler dileğimle. rumuz:bir ağustos annesi
kızlar yaptığım kapı süsü dün arada kaynadı bende tekrar gösteriyim dedim dün bir kişcik yorum yaptı sadece nasıl olmuss
Günaydın kızlar. Dün işlerim çok yoğundu, takip ettim ama yazamadım hiç. Arada feysbuka baktım.
Zaman geçiyor yaw. Ben yetiştiremicem işlerimi diye çok korkuyorum.
Uyku konusunda, dün gece kalça kemiklerim resmen birbirine geçti. Zırt pırt uyandım.
Neyse yapacak bişey yok. Herkese mutlu bir gün diliyorum.
Kıslar günaydın..Bugün kendimi iyi hissetmiyorum. Boğazım ağrıyor kaşınıyor başım ağrıyor
aynen uykusuz bir geceden sonra kalkar kalkmaz bugün ne yapsam neyi bitirsem diye eve göz gezdirdim hemen.. pek de halim yok ama aynen ben de korkuyorum yetiştirememkten herşeyi.. nelerin kaldı senin?
Ben daha hiç bişey yıkamadım, dolayısıyla ütülemedim. Tekstil anlamında alınacak bi eksiğimiz kalmadı ama maşrapa, kova, göğüs pompası(emin değilim alıp almamakta, ama yorumlara bakılırsa sanırım almak gerekiyor) gibi sona kalan eksiklerim var. Kendime hiç bişey almadım (lohusa pijaması, terlik, taç vs...) kapı süsü ve şekerlerimi kendim yapıcam, bu haftasonu onlara başlamayı düşünüyorum. yani çoook işim var :) haa bi de ev temizliği ama onu dert etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?