2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gece civil bebeye bakmıştım orda daha uygun diye hatırlıyorum bidaha bakcam ama alma civile bi bak derim

talay baktım civile doğru hatırlıyormuşum 29.90 orda baya fark var indirime girmişşşş

Kızlar, cok büyük bir derdim var benim.
Dipleri kafamın yarısına kadar gelen saçlarım
Aradaki ufak tefek beyazlar da bonusu
Doktora sorsam kesin boyatma diyecek, cesaret edipte
soramadım. Lohusayken de saç boyanmazmış,
napicam ben ya çok mutsuzum. Kızım beni böyle görürse
anne yerine annene der walla
Saç boyatan var mı arkadaşlar, yada önerisi olan?

selam kızlarrrrrr ,

boğazlarım gitti , kulaklarım tıkandı , sabahtan beri hapşuruyorum ,bide gaz sancısı sabahdan beri offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

turuncu , sevgi çok teşekkürrler.. bende akşama atayıp kaynar suya biberon ve emzikleri.. bozulur diye korkuyordum.. ama doğrusu bu ise yapıcaz :)

herkesciklere günaydın. geçmişi pek okuyamadım ama umarım hekes bebeğiyle sağlıklı mutludur. sağ salim de bugün işe geldik minnoşumla( eşim minnoş kelimesine bayağı kızıyor kedi mi o diye, ama ben seviyorum oğlucuğuma minnoşum demeyi). çaycımız sağ olsun şirkette kek yapmış üzümlü:) bana da herkesle aynı miktarda bir tane kek getirmiş! gittim mutfağa dedim ki:
- ayıp ayıp oğluma niye kek getirmiyorsun? onun da nefsi var, onunda canı çeker. hem yazık benim oğluma, içerde keki görünce nasıl sevinmişti ama baktı ki bu kek dilimi annesine yetmez, ben en iyisi arkamı dönüyüm dedi ve yazık oğluma arkasını döndü.
kızcağız şaşkın şaşkın ayy çok özür dilerim, ben hani bir kaç dilim birden koysam size ayıp ederim diye düşündüm hani siz çok yiyorsunuz diyormuşum gibi falan anlarsınız diiyor ama ben kızı pek dinlemiyorum tepsiden tabağıma kek koyuyorum bir taraftan. sonra güldüm yok canım ya takılıyorum ne özürü falan dedim. kız rahatladı. siz isteyin ben getiririm zahmet etmeyin falan dedi ama hala şaşkın.
yazık kıza hem düşünüp kek yapıyor hem de ne olduğunu anlamadığı bir şeyle karşılaşıyor:):)
ben kekleri afiyetle götürüyorum bu arada:)

selam kızlarrrrrr ,

boğazlarım gitti , kulaklarım tıkandı , sabahtan beri hapşuruyorum ,bide gaz sancısı sabahdan beri offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım geçmiş olsun. havalar çok aldatıcı dikkat et kendine, tabii bebişine de. bu gaz sorunu nasıl hallolacak ben de bilmiyorum. akşamları benim de çok gazım oluyor

Yaaa arkadaşlar yaaa, ben cidden çok salağım yahu :)))) İnternette NST ücretlerini araştırırken yorumlarda özele gidenlerinin kimisinin hiç vermediğini kimisinin de sadece 1 kere verdiğini okudum. Dur dedim tekrar benim kliniği arayayım. 240 değil 205 TL'ymiş NST. ve bu para 11 randevu içinmiş. 1 kere ödeyecekmişim. Çok komik yahu. Sigorta limitim yetmediği için yüreğime iniyordu 240*11 yapınca yahu :)))

ben boyattim ama diplere boya degdirmedim.once diplerle ayni renk boyayi aldim once sacimin alt kisimlarina uyguladim.sonra sac diplerine gelmicek sekilde yavasca uste kadar surdum boyayi.hepsi ayni renk oldu hemde cildime gecmemis oldu.birde kokusundan da etkilenmeyim diye pencere ve vantilatoru actim.cok kolay ve rahat oldu.

selam kızlarrrrrr ,

oy oyy ekincımm gecmıs olsun yaaa bahar çarpıo herkesıı sanırımm ıhlamur fln ıccc hayırlısı ıle ızne ayrılsaydık yaa... bende ıkı gundur ishalimmm eskı ıstahımda yokkkk kılo almam da durdu gıbı bu aralar senın nasıl gdııooo kıloo alman?

heheehe kıza yazık valla neye ugradıgını sasırmıssss:)))) üzümlü kek hemde mmmm bayılırımmmm üşengeclıkten yapamıom hıc kek fln ama ne zamandır cekıoo cnmmm bırı yapsada yesem dıe beklıom ama bızım ısyerındekılerde ıs yokkk:)))))))

Son düzenleme:
selam kızlarrrrrr ,

Canım, çok geçmiş olsun. Her gün yeni bir macera değil mi :))) Benim de arada çok gaz sancım oluyor. Sıcak su torbası koy beline, ayağına. Belki rahatlatır. Bir çıkarsan o gazları nasıl güğzel olur değil mi :)

turuncu , sevgi çok teşekkürrler.. bende akşama atayıp kaynar suya biberon ve emzikleri.. bozulur diye korkuyordum.. ama doğrusu bu ise yapıcaz :)

Annem eskiden kardeşimin emzik ve biberonlarını sıcak suda kaynatırdı. Bence de bozulmaz yani. Şimdiden kolay gelsin sana.

Afiyet olsun sana ve minnoşuna :)

kızlar bende dün nst cekildim devlet hastanesine gittim cekildim sizlerinde öyle sansı yokmu gerci burası kalabalık olmadığı için sanırım durun size dün basına geln komik bişi anlatayım nst cekilmek üzere kadın doğum servisine gittim kadın acmısın diye sordu evet dedim yemek yiyin cikolata yiyin bebk kıpırdamıypr acken dedi bende ok dedim nesem yedi geldim beklem salonunda bekliyorum ebe geldi cok acilmi dedi nst nezamn doktoruuza gösterceksiniz dedi bende evet dedim gelgit yapmıyım diye burada doğumhanenin önündeyizz orda cekim yapıyorlarmıs bende acil dedim seyy dedi içerde erkek hastamız varda dedi rahatsız olursnuz d,ye düşündüm dedi gerci ben pereyi cekerim ama dedi ben söle kaldım nasıl yani doğumhanede erkek hasta odamı doğum yapcak dedim kadının yüzü değişti hastaede yatacak yer kalmayınca hastanın birinin acilden oraya almıslar adamcağız gözünü acamıo eşi yanında sorun değil dedim artık ne yapayım işten tekrar izin al okadr yol gitt ooooo yürüyemiyorum zatenn aksam eşime anlatıom doğumanede bir arkadas vardı diom hıı diyo o nekadrlıkmıs diyo bilmem sormadım erkekti nasıl doğurcam nerden cıkarcam die düşünüyordu dedimm

canım benimde arada beyazlar var ama pek belli olmuyor bende takmıyorum :). ama bir arkadaş kına önermişti, kına taşıyla yapılınca beyazları kapatıyormuş, bence bunu düşünebilirsin..

selam kızlarrrrrr ,

çok geçmiş olsun, sıcak bişeyler iyi gelir, ıhlamur fln.. inşallah fazla uzun sürmez..

ohh afiyet olsun, bebişe yarasın biz yiyelim onlarra yarasın inşallah ..

ben de evde yapmıyorum. çünkü yaptığım zaman az yiyim diyemiyorum. mutfağa giriyorum çıkıyorum yiyorum. o yüzden ilk aylarda ayda 5 kilo aldım iki ay boyunca:) şimdi daha çok dikkat ediyorum ama yine götürdüm 3 tane keki

kızlar sağolun ya napıcam bilmiyorum özellikle gaz konusunda bi ses geliyo karnımdan sanırsınız telefon titreşim sesi en seslisinden millet duyucak diye korkuyorum :))) annemde o çocukda senin yüzünden gazlı doğucak diyo , olabilir mi gerçekten ya , çok ince giyiniyomuşum soğuk su içiyorum arada ama napiyim ya yanıyorum resmen ikide bir soğuk suyla ellerimi filan yıkıyorum ofiste (

sevgi bu arada iştahsızlık bendede var bi haftadır filan canım hiç bişi istemiyo hep sıvı şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum
16 kilo aldım toplamda ya iştahsızlık pek işe yaramıyo

çocukta gazı daha çok gazlı içecekler yapıyormuş diye duymuştum. ama ince giyinmekten üşütüyor olabilirsin belki. ama ben ince de giyinmiyorum benim niye gazım oluyor ki:) süt içiyorsan o da gaz yapar canım. ben iki bardak içiyorum soğuk süt bir de:s o yapıyor diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…