hepimize günaydın kızlar.doğum yapan arkadaşımızın gözü aydın.benim daha 6 haftam var
ama eksiğimde çok anca tamamlarım.çamaşırlarını yıkayanlara bi sorum olacak.bende kısmetse
çamaşırlarımı mayısın başında yıkamayı düşünüyorum.acaba açık havada mı kurutsam yoksa sizin gibi
odada mı kurutsam ne dersiniz.birde bi bebek sitesinde unibaybnin bakım çantası 49 tl sizce uygunmu
Eki Görüntüle 383200
gece civil bebeye bakmıştım orda daha uygun diye hatırlıyorum bidaha bakcam ama alma civile bi bak derim
selam kızlarrrrrr ,
boğazlarım gitti , kulaklarım tıkandı , sabahtan beri hapşuruyorum ,bide gaz sancısı sabahdan beri offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Sinirim azalınca tekrar yazmayı deneyeyim dedim :)
Dün doktor randevum vardı, Face'te detayları paylaştım ama bir de burdan yazayım dedim.
Kuzum 2088 gr, 45 cm olmuş. Herşey yolunda dedi doktorumuz. 33+1'di dün kuzum 33+2 çıktı yani haftası ile de uyumlu. Bir önceki randevumuz 30. haftadaydı ve ben toplamda 4 kilo almıştım 3 haftasa ise 2,5 kilo almışım ve toplamda 6,5 kilo olmuşum. doktorum çok iyi gidiyorsun ama son 3 haftada 2,5 kilo fazla dikkat et dedi. Bana senden başarı hikayesi yapacağım diyor :)) Beni gaza getiriyor aklınca Sedat Beyciğim. Gerçekten son 3 haftada o kadar çok şey yedim ve sağlıksız beslendim ki resmen şımarıklık yaptum. Bugün itibari ile eski sağlıklı beslenme günlerime dönmeye karar verdim.
Bu haftadan sonra haftada 2 kez NST'ye gireceksin dedi ama bana çok geldiği için haftada 1 kez girmeyi planlıyorum. NST benim doktorumda 240 TL'ymiş. 11 randevum var eğer haftada 2 kere girersem toplamı çook pahalı oluyor.
Benim inat kuzu dönmemiş arkadaşlar. doktorum 38. haftaya kadar dönme ihtimali var. 38. haftadan sonra ihtimal %1'e düşüyor. İstersen 38. haftada sezeryan ile alırız, istersen %1 ihtimali bekler suyun gelen kadar bekleriz dedi. Ben beklemeye karar verdim. Çünkü normal yapmayı çook istiyorum ve son anda dönen çok bebek duydum.
Doktoruma hastene çantam ile ilgili sorular sordum, havlu, bebek bezi, ıslak mendil, peçete, süt sağma makinası, benim için ped gibi şeyleri yanına almana gerek yok hepsi hastaneden temin ediliyor dedi. Doğuma oje ile girebilir miyim diye sordum. Bir parmağına sürmemek koşulu ile evet dedi :))) Ben doğumu Acıbadem Kadıköy'de yapacağım. Hastanenin kendi kuaförü varmış :))) Özel hastanelerde doğum yapacak arkadaşlar bence hastane çantanızı hazırlamadan ya doktorunuza danışın, ya da hastaneyi arayıp neler almak gerektiğini öğrenin. Boşu boşuna gereksiz şeyleri yük yapmamış olursunuz bence.
Göğüs kremini erken kullanmaya gerek var mı diye sordum aynen şu cevabı verdi. Düşünkü boksörsün, maça öçıkacaksın, yüzündeki yaraları iyileştirecek kremi erken sürmen senin yüzünün morarmasını ve yara olmasını engeller mi hayır dedi. Göğüs ucu da böyledir, eğer şanslı isen yara olmaz ama olacaksa ne yaparsan yap engel olamazsın. Ancak zamanla alışacak ve sonra sıkıntı olmayacak dedi.
İşte bizim doktor maceramız böyle...
Kızlar, cok büyük bir derdim var benim.
Dipleri kafamın yarısına kadar gelen saçlarım
Aradaki ufak tefek beyazlar da bonusu
Doktora sorsam kesin boyatma diyecek, cesaret edipte
soramadım. Lohusayken de saç boyanmazmış,
napicam ben ya çok mutsuzum. Kızım beni böyle görürse
anne yerine annene der walla
Saç boyatan var mı arkadaşlar, yada önerisi olan?
oy oyy ekincımm gecmıs olsun yaaa bahar çarpıo herkesıı sanırımm ıhlamur fln ıccc hayırlısı ıle ızne ayrılsaydık yaa... bende ıkı gundur ishalimmm eskı ıstahımda yokkkk kılo almam da durdu gıbı bu aralar senın nasıl gdııooo kıloo alman?selam kızlarrrrrr ,
boğazlarım gitti , kulaklarım tıkandı , sabahtan beri hapşuruyorum ,bide gaz sancısı sabahdan beri offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
herkesciklere günaydın. geçmişi pek okuyamadım ama umarım hekes bebeğiyle sağlıklı mutludur. sağ salim de bugün işe geldik minnoşumla( eşim minnoş kelimesine bayağı kızıyor kedi mi o diye, ama ben seviyorum oğlucuğuma minnoşum demeyi). çaycımız sağ olsun şirkette kek yapmış üzümlü:) bana da herkesle aynı miktarda bir tane kek getirmiş! gittim mutfağa dedim ki:
- ayıp ayıp oğluma niye kek getirmiyorsun? onun da nefsi var, onunda canı çeker. hem yazık benim oğluma, içerde keki görünce nasıl sevinmişti ama baktı ki bu kek dilimi annesine yetmez, ben en iyisi arkamı dönüyüm dedi ve yazık oğluma arkasını döndü.
kızcağız şaşkın şaşkın ayy çok özür dilerim, ben hani bir kaç dilim birden koysam size ayıp ederim diye düşündüm hani siz çok yiyorsunuz diyormuşum gibi falan anlarsınız diiyor ama ben kızı pek dinlemiyorum tepsiden tabağıma kek koyuyorum bir taraftan. sonra güldüm yok canım ya takılıyorum ne özürü falan dedim. kız rahatladı. siz isteyin ben getiririm zahmet etmeyin falan dedi ama hala şaşkın.
yazık kıza hem düşünüp kek yapıyor hem de ne olduğunu anlamadığı bir şeyle karşılaşıyor:):)
ben kekleri afiyetle götürüyorum bu arada:)
selam kızlarrrrrr ,
turuncu , sevgi çok teşekkürrler.. bende akşama atayıp kaynar suya biberon ve emzikleri.. bozulur diye korkuyordum.. ama doğrusu bu ise yapıcaz :)
herkesciklere günaydın. geçmişi pek okuyamadım ama umarım hekes bebeğiyle sağlıklı mutludur. sağ salim de bugün işe geldik minnoşumla( eşim minnoş kelimesine bayağı kızıyor kedi mi o diye, ama ben seviyorum oğlucuğuma minnoşum demeyi). çaycımız sağ olsun şirkette kek yapmış üzümlü:) bana da herkesle aynı miktarda bir tane kek getirmiş! gittim mutfağa dedim ki:
- ayıp ayıp oğluma niye kek getirmiyorsun? onun da nefsi var, onunda canı çeker. hem yazık benim oğluma, içerde keki görünce nasıl sevinmişti ama baktı ki bu kek dilimi annesine yetmez, ben en iyisi arkamı dönüyüm dedi ve yazık oğluma arkasını döndü.
kızcağız şaşkın şaşkın ayy çok özür dilerim, ben hani bir kaç dilim birden koysam size ayıp ederim diye düşündüm hani siz çok yiyorsunuz diyormuşum gibi falan anlarsınız diiyor ama ben kızı pek dinlemiyorum tepsiden tabağıma kek koyuyorum bir taraftan. sonra güldüm yok canım ya takılıyorum ne özürü falan dedim. kız rahatladı. siz isteyin ben getiririm zahmet etmeyin falan dedi ama hala şaşkın.
yazık kıza hem düşünüp kek yapıyor hem de ne olduğunu anlamadığı bir şeyle karşılaşıyor:):)
Kızlar, cok büyük bir derdim var benim.
Dipleri kafamın yarısına kadar gelen saçlarım
Aradaki ufak tefek beyazlar da bonusu
Doktora sorsam kesin boyatma diyecek, cesaret edipte
soramadım. Lohusayken de saç boyanmazmış,
napicam ben ya çok mutsuzum. Kızım beni böyle görürse
anne yerine annene der walla
Saç boyatan var mı arkadaşlar, yada önerisi olan?
çok geçmiş olsun, sıcak bişeyler iyi gelir, ıhlamur fln.. inşallah fazla uzun sürmez..selam kızlarrrrrr ,
oy oyy ekincımm gecmıs olsun yaaa bahar çarpıo herkesıı sanırımm ıhlamur fln ıccc hayırlısı ıle ızne ayrılsaydık yaa... bende ıkı gundur ishalimmm eskı ıstahımda yokkkk kılo almam da durdu gıbı bu aralar senın nasıl gdııooo kıloo alman?
heheehe kıza yazık valla neye ugradıgını sasırmıssss:)))) üzümlü kek hemde mmmm bayılırımmmm üşengeclıkten yapamıom hıc kek fln ama ne zamandır cekıoo cnmmm bırı yapsada yesem dıe beklıom ama bızım ısyerındekılerde ıs yokkk:)))))))
canım benimde arada beyazlar var ama pek belli olmuyor bende takmıyorum :). ama bir arkadaş kına önermişti, kına taşıyla yapılınca beyazları kapatıyormuş, bence bunu düşünebilirsin..
Sagol canım ben bi arastirayım kına taşını, yada hayatbayramolsa'nın dediği gibi diplere gelmeden
boyatıcam artık. Çünkü beni mutsuz yapıyo bu durum. Tabi bebişin etikenmemesi en önemlisi.
Cesaret edemezsem de photoshopla resimlerde kendime havalı bi renk yapar öyle hatırlarım artık
kızlar sağolun ya napıcam bilmiyorum özellikle gaz konusunda bi ses geliyo karnımdan sanırsınız telefon titreşim sesi en seslisinden millet duyucak diye korkuyorum :))) annemde o çocukda senin yüzünden gazlı doğucak diyo , olabilir mi gerçekten ya , çok ince giyiniyomuşum soğuk su içiyorum arada ama napiyim ya yanıyorum resmen ikide bir soğuk suyla ellerimi filan yıkıyorum ofiste(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?