tuzu kes canım, tuzlu yeme yemeklerini... bana tansiyonum düştüğünde bile tuzlu ayran içme dedi doktor...Tuz çok şişiriyormuş...
Bende Allahtan şişme olmadı hala aynı ayakkabılarımı giyebiliyorum.
Kızlar bişi sorucam.. biberonları, emzikleri göğüs pompasını nası kaynatmamız gerekiyor..
Birde göğüs ucu almıştım ben.. incecik bişi.. onu da kaynatmam gerekiyormu? Bozulurmu acaba?
Mama kaşığını sadece yıkamam yeterli olurmu acaba?
Kızlar, cok büyük bir derdim var benim.
Dipleri kafamın yarısına kadar gelen saçlarım
Aradaki ufak tefek beyazlar da bonusu
Doktora sorsam kesin boyatma diyecek, cesaret edipte
soramadım. Lohusayken de saç boyanmazmış,
napicam ben ya çok mutsuzum. Kızım beni böyle görürse
anne yerine annene der walla
Saç boyatan var mı arkadaşlar, yada önerisi olan?
bu aralar ben de çok halsiz hissediyorum kendimi iştahımda hiç yok resmen zorla yiyip içiyorum...canım bişeler çekse de yesem diyorum ama olmuyor...
canım mutfağa girip yemek yapmak bile istemiyor..çok tembelleştim bu aralar..
selam kızlarrrrrr ,
boğazlarım gitti , kulaklarım tıkandı , sabahtan beri hapşuruyorum ,bide gaz sancısı sabahdan beri offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
herkesciklere günaydın. geçmişi pek okuyamadım ama umarım hekes bebeğiyle sağlıklı mutludur. sağ salim de bugün işe geldik minnoşumla( eşim minnoş kelimesine bayağı kızıyor kedi mi o diye, ama ben seviyorum oğlucuğuma minnoşum demeyi). çaycımız sağ olsun şirkette kek yapmış üzümlü:) bana da herkesle aynı miktarda bir tane kek getirmiş! gittim mutfağa dedim ki:
- ayıp ayıp oğluma niye kek getirmiyorsun? onun da nefsi var, onunda canı çeker. hem yazık benim oğluma, içerde keki görünce nasıl sevinmişti ama baktı ki bu kek dilimi annesine yetmez, ben en iyisi arkamı dönüyüm dedi ve yazık oğluma arkasını döndü.
kızcağız şaşkın şaşkın ayy çok özür dilerim, ben hani bir kaç dilim birden koysam size ayıp ederim diye düşündüm hani siz çok yiyorsunuz diyormuşum gibi falan anlarsınız diiyor ama ben kızı pek dinlemiyorum tepsiden tabağıma kek koyuyorum bir taraftan. sonra güldüm yok canım ya takılıyorum ne özürü falan dedim. kız rahatladı. siz isteyin ben getiririm zahmet etmeyin falan dedi ama hala şaşkın.
yazık kıza hem düşünüp kek yapıyor hem de ne olduğunu anlamadığı bir şeyle karşılaşıyor:):)
ben kekleri afiyetle götürüyorum bu arada:)
Yaaa arkadaşlar yaaa, ben cidden çok salağım yahu :)))) İnternette NST ücretlerini araştırırken yorumlarda özele gidenlerinin kimisinin hiç vermediğini kimisinin de sadece 1 kere verdiğini okudum. Dur dedim tekrar benim kliniği arayayım. 240 değil 205 TL'ymiş NST. ve bu para 11 randevu içinmiş. 1 kere ödeyecekmişim. Çok komik yahu. Sigorta limitim yetmediği için yüreğime iniyordu 240*11 yapınca yahu :)))
sevgi bu arada iştahsızlık bendede var bi haftadır filan canım hiç bişi istemiyo hep sıvı şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum
16 kilo aldım toplamda yaiştahsızlık pek işe yaramıyo
kiloların 6 sı doğumla gidecek kızlar. tuzlu da yemeyin vücut su topluyo .. bide kollarımız ayaklarımız şiş ya hep ödem o atacaz onları da emin olun. geriye azıcık kalacak o da emzirmeyle gidicek... ama bazı anneler lohusalıkta çok kilo alıyo süt olsun diye.. süt olması için de su içcez. Çağla Şikel 4 litre içiyomuş suyu. geçen tvde gördüm eskisi gibi hiç göbek yok
tabi o mankendi ama en azından eski haline döndü bizde dönsek eski halimize yeter
kızlar bende haftaya nst ye bağlancam... hiç bir bilgim yok... ücretlimiymiş bu nst? bende özele gidiyorum...:44:
slm kızlar az önce bir arkadaşımı aradım benden 4 hafta öndeydi 1 saat içinde sezeryanla oğluşunu kucağına alacak.bakalım bizim şafak kaç.benim erken doğum riskim vardı ama kontrolde dr bi aksilik olmazsa 8 mayısta seni doğuma bekliyorum dedi bakalım hayırlısı...
bana bişiyler oluyo....
artık midemi kaburgamı tekmelemio ayaklar...:)ama öylee bi sarsıyo ki kızım beni...resmen sallıyo.karnım mezdeke yapıomuşum gibi oynuyo...
bide dün regl sancıları gibi şeyler oldu...bugün se;yürüyemiom.yürüdükçe vajinada batma sızı hissediom...
bugün eşimin dedesinin mevlütü var.ve 5 kat merdiven var gözümde büyüyoda büyüyo.üstelik altım sızlıyo.üstelik astım atakları sıklaştı((
Merhaba kizlar.birazdan hastaneye gitcem kan tahlili sonuçlarhmi almaya inşallah düzelmistir ya dua edin olur mu dogumda insan cok kan kaybediyomus
bunların inmesi gerekmiyomu yavaş yavaş, benimde kaburgamın altında sert bişeyler ele geliyor, gündüzleri kaburgama vuruyor :)). valla korkuyorum acaba kafasını yukarımı çıkardı diye :26:.. artık çalışmakda zor geliyor, neyseki işim çok zorlamıyor beni..
inşallah çıkmıştır canım, en azından inmemiş olsun.. bende de kansızlık var,ama çok da kötü değil sanırım.. seninki kaçlardaydı?
bu konuda ben de çok muzdaribim. kendime yeni ayakkabı aldım internetten spor hani rahat ederim giyince dedim. ayakkabı şimdi ayağıma gelmiyor daha ayakkabıyı bir kere giydim yaakşamları ayak bileklerim şişiyor. geçen gözüme ayaklarım çarptı Allah'ım bu ayak bileği kimin acaba diye düşündüm. sabahta komşumuz yüzün şişmiş senin dedi. kafam oraya takıldı şimdide!!! yüzde elde şişme pek iyi değilmiş hamilelikte. salı günü kontrolum var doktora soruyum yüzüm şiş mi diye? ama ben anlamıyorum ki kadıncağız nasıl anlayacak yüzümün şiştiğini?
hiç kimse daha oda yapmadı mııı?
odaların fotoları nie yok?
ben haftasonu yapcam inş...
çocukta gazı daha çok gazlı içecekler yapıyormuş diye duymuştum. ama ince giyinmekten üşütüyor olabilirsin belki. ama ben ince de giyinmiyorum benim niye gazım oluyor ki:) süt içiyorsan o da gaz yapar canım. ben iki bardak içiyorum soğuk süt bir de:s o yapıyor diye düşünüyorum.
ödemden kaç kilo gider acaba
sevgi bu arada iştahsızlık bendede var bi haftadır filan canım hiç bişi istemiyo hep sıvı şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum
16 kilo aldım toplamda yaiştahsızlık pek işe yaramıyo
bu aralar ben de çok halsiz hissediyorum kendimi iştahımda hiç yok resmen zorla yiyip içiyorum...canım bişeler çekse de yesem diyorum ama olmuyor...
canım mutfağa girip yemek yapmak bile istemiyor..çok tembelleştim bu aralar..
Kizlar dun sormustum ama yine herzaman ki gibi bir kisi disinda cevap veren olmadi malesefSuydu yazdigim:
Bizdede hala isim konusu tartismada. Hala Alp ilk ismi olsun diyoruz, ikincisinde anlasamiyoruz. Seceneklerimiz Alp Tekin, Alp Eren, AlpArtun, ve Alp Er Tunga. Sizce kulaga hangisi hos geliyor?
Birde asiri sert benim karnim, yani boyle bi sertlesip gecip tekrar sertlesmiyo, sertlestimi baya bi zaman sert oluyor ve hemen hemen tum aksam devam ediyor, bu sertlesme sizin dediklerinizden farkli miki? Burdada doktor olmadigi icin yani ebeler bakiyo onlarda herseye normal diyorlar
Kizlar dun sormustum ama yine herzaman ki gibi bir kisi disinda cevap veren olmadi malesefSuydu yazdigim:
Bizdede hala isim konusu tartismada. Hala Alp ilk ismi olsun diyoruz, ikincisinde anlasamiyoruz. Seceneklerimiz Alp Tekin, Alp Eren, AlpArtun, ve Alp Er Tunga. Sizce kulaga hangisi hos geliyor?
Birde asiri sert benim karnim, yani boyle bi sertlesip gecip tekrar sertlesmiyo, sertlestimi baya bi zaman sert oluyor ve hemen hemen tum aksam devam ediyor, bu sertlesme sizin dediklerinizden farkli miki? Burdada doktor olmadigi icin yani ebeler bakiyo onlarda herseye normal diyorlar
Canim soguk sut yerine ilik tercih et, cok farkediyor, ben hep soguk sut icerdim, aksamlari felaket oluyordum, annem ilik yada sicak ic dedi gaz yapmaz. Bende artik hep oyle iciyorum ve daha rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?