2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tuzu kestim aslında bu hafta nerdeyse hiç tuz kullanmadım ama ekmekte de var tuz. yapılan yemeklere normal tuzunu koyuyorlar hali ile yemeklerde de tuz oluyor. yani ben kendim koymasamda yine tuzu alıyorum bir şekilde dün akşam yürüyüş yaptım 1buçuk saat ayak bileklerim yine şişti canım. inşallah başka bir sıkıntı olmasında

bana bişiyler oluyo....
artık midemi kaburgamı tekmelemio ayaklar...:)ama öylee bi sarsıyo ki kızım beni...resmen sallıyo.karnım mezdeke yapıomuşum gibi oynuyo...
bide dün regl sancıları gibi şeyler oldu...bugün se;yürüyemiom.yürüdükçe vajinada batma sızı hissediom...
bugün eşimin dedesinin mevlütü var.ve 5 kat merdiven var gözümde büyüyoda büyüyo.üstelik altım sızlıyo.üstelik astım atakları sıklaştı((

ben hepsini kaynattım.göğüs ucundan korkmuştum ama hiç bişiy olmadı.kaşıgı da kaynattım...

dün aldım boya bende.dip kırma yapcam zaten 10-15 dk durcak kafamda...15 inden sonra boyıcam...

bende bu şikayetlerimi dile getirdiğimde dr a;biçok sebebi olabilir,belki de grip gibi bişey de olabilrsin tahliller yapalım dedi.tiroit,böbrek,karaciğer,kan şekeri,idrar için aç karnına kan ve idrar verdim.yüksek derecede b12 eksiği çıktı.iğne verdi 10 tane.10 gün sonra gittiğimde bi daha test yapçak...

Merhaba kizlar.birazdan hastaneye gitcem kan tahlili sonuçlarhmi almaya inşallah düzelmistir ya dua edin olur mu dogumda insan cok kan kaybediyomus

selam kızlarrrrrr ,

boğazlarım gitti , kulaklarım tıkandı , sabahtan beri hapşuruyorum ,bide gaz sancısı sabahdan beri offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Çok geçmiş olsun canım....Ihlamur iç,çok rahatlatıyor..
Hamilelikte en büyük şikayetiniz neydi diye sorsalar "gaz derdim" kesinlikle.

Ben de gidip kek yapayım bari :18:

Acıbademi katı bir şekilde yargıladığım için özür diliyorum

sevgi bu arada iştahsızlık bendede var bi haftadır filan canım hiç bişi istemiyo hep sıvı şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum
16 kilo aldım toplamda ya iştahsızlık pek işe yaramıyo

Benim iştahım kesileceğine daha bi açıldı sanki.Midem kuyu gibi,ne yesem doymuyorum,sürekli bişeylerı tırtıklarken buluyorum kendimi

Çağla şikelden hiç bahsetme bize

kızlar bende haftaya nst ye bağlancam... hiç bir bilgim yok... ücretlimiymiş bu nst? bende özele gidiyorum...:44:

Ben 2 özel hastaneye gidiyorum,her ikiside ücretsiz.

slm kızlar az önce bir arkadaşımı aradım benden 4 hafta öndeydi 1 saat içinde sezeryanla oğluşunu kucağına alacak.bakalım bizim şafak kaç.benim erken doğum riskim vardı ama kontrolde dr bi aksilik olmazsa 8 mayısta seni doğuma bekliyorum dedi bakalım hayırlısı...

ekins çok geçmiş olsun canım bende grip oldum ama atlatmak üzereyim Allah şifa versin.
kızlar iki üç ay önce sağ kürek kemiğime kulunç girmişti bi türlü çıkmak bilmiyo Allahın cezası kulunç.masaj,banyo hiç biri kar etmedi.eczaneden yakı alcam inşallah o işe yarar.zaten tuvalete gitmekten uyuyamıyorum bi de bu ağrı delirtiyo kaburga ağrıları da cabası tabi

ayy canım hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşına Allah yardımcısı olsun çookk heyecanlı:18:

bunların inmesi gerekmiyomu yavaş yavaş, benimde kaburgamın altında sert bişeyler ele geliyor, gündüzleri kaburgama vuruyor :)). valla korkuyorum acaba kafasını yukarımı çıkardı diye :26:.. artık çalışmakda zor geliyor, neyseki işim çok zorlamıyor beni..

Merhaba kizlar.birazdan hastaneye gitcem kan tahlili sonuçlarhmi almaya inşallah düzelmistir ya dua edin olur mu dogumda insan cok kan kaybediyomus

inşallah çıkmıştır canım, en azından inmemiş olsun.. bende de kansızlık var,ama çok da kötü değil sanırım.. seninki kaçlardaydı?

sağol canım önceleri iyiydi 17 falan şimdi sınırın altına düşmüş 10 un altındaydı sanırım

tatlım benim ellerim ayaklarım yüzüm acayip şiş ödem topluyor doktoruma sordum bunlar normal artık son ay baya şikayetleriniz olcak mide ekşimesi kaburga batması şişlik dinleniceksiniz dio ama ben gece uyuyorum dinleniyorum sabah şişlikten ellerimi bükemiyorum ayaklarımın üzerine basamıyorum doğumdan bir hafta sonra şişlikler gidecek merak etme dedi doktorum.

kızlar herkese mrblar... dun gecekı uykusuz kalmamdan sonra bugun 12 de zor uyandım neysekı gece magnezyum ıcıp yattıgımdanmıdır nedır rahat uyudum wc harıcınde tabı artık cok agırlastım hıc bısey yapasım yok o kadr yatmama ragmen yorgun kalkıorum

hiç kimse daha oda yapmadı mııı?
odaların fotoları nie yok?
ben haftasonu yapcam inş...

Kizlar dun sormustum ama yine herzaman ki gibi bir kisi disinda cevap veren olmadi malesef Suydu yazdigim:

Bizdede hala isim konusu tartismada. Hala Alp ilk ismi olsun diyoruz, ikincisinde anlasamiyoruz. Seceneklerimiz Alp Tekin, Alp Eren, AlpArtun, ve Alp Er Tunga. Sizce kulaga hangisi hos geliyor?

Birde asiri sert benim karnim, yani boyle bi sertlesip gecip tekrar sertlesmiyo, sertlestimi baya bi zaman sert oluyor ve hemen hemen tum aksam devam ediyor, bu sertlesme sizin dediklerinizden farkli miki? Burdada doktor olmadigi icin yani ebeler bakiyo onlarda herseye normal diyorlar

Canim soguk sut yerine ilik tercih et, cok farkediyor, ben hep soguk sut icerdim, aksamlari felaket oluyordum, annem ilik yada sicak ic dedi gaz yapmaz. Bende artik hep oyle iciyorum ve daha rahat.

sevgi bu arada iştahsızlık bendede var bi haftadır filan canım hiç bişi istemiyo hep sıvı şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum
16 kilo aldım toplamda ya iştahsızlık pek işe yaramıyo

sormayin kizlar, o kadar istahsiz olmama ragmen bende 16 kilo aldim,bazi seyleri sirf kizim beslensin diye yiyorum,vicdan yapiyorum,banada sorsalardi hamilelikte sizi en cok zorlayan sey neydi diye,bulanti ve istahsizlik derdim oysaki hamilelikten once cok obur oldukca istahliydim,umarim dogumdan sonra gecer herseyi doya doya yemeyi ozledim,hala sogan sarimsak turu seyleri bulantidan yiyemiyorum ,salata ,yemekte bile tahammul edemiyorum,okadar yani..

Madem başı Alp olacak en iyisi Alp Eren arkadaşım...
arkadaşların bahsettiği sertleşme nasıl oluyo bilmiyorum ama bnm karnım hep sert yumuşak değil, içeride bazen bebek büyük haeketler yaptığında anlık aşırı bir sertleşme oluyo :44::44:

canim,alp tekin veya alp eren bence guzel ,alp er tunga direk tarih derslerini aklima getirdi

Alp isimleri genelde 2. isim gibi değilde birleşikmiş gibi gelio kulağa...alperen,alpertunga fazla siyasi geldi kulağıma. alp li bişiy olsun diyosanız sadece Alper olmaz mı mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…