2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım annenin vardır bir bildiği,çok ince giyinme, hazmı zor olan yiyecekleri de(muz gibi mesela)fazla tüketme bence, sütü&suyu ılık iç...
Az kaldı, çıkacak yakında bütün gazımız Birde havalar değişiyor artık,tam hastalık havası, doktor bana eşinle bile öpüşme şu
son dönemde dedi Mikrop salgını varmış. Artık hastalanmamamız şart.

Sanırım ben de 35 i doldurunca ayrılıcam işten. yani 2 haftam kaldı kısmetse. Gece ben de şekilden şekile girip en son amuda kalkacakken eşim "iyi misin" dedi. "hayır" dedim, kemiklerim birbirine girdi... sonra uyudu kendisi :) yazık o da napsın... ama seninkinin sohbet olayı süpermiş :)

selam kızlarrrrrr ,

boğazlarım gitti , kulaklarım tıkandı , sabahtan beri hapşuruyorum ,bide gaz sancısı sabahdan beri offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

çoook geçmiş olsun. dikkat et kendine. bu zamanlarda hasta olmamak lazım.

sevgi bu arada iştahsızlık bendede var bi haftadır filan canım hiç bişi istemiyo hep sıvı şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum
16 kilo aldım toplamda ya iştahsızlık pek işe yaramıyo

arkadaş arkadaş!!! senden daha çok kilo alanlar var burda:):):) ben toplamda 18 kilo aldım daha mayısın sonuna çok var, 7 haftam var doğumuma 20 kilo ile final yapsam bari diye dua ediyorum. gıdışım falan çıktı. tombik oldum. zaten göbeğim benden iki adım onde gidiyor:):) bence havalardan da kaynaklanıyor olabilir. sıcaklardan insan bunalınca sadece canı su içmek istiyor. ama bebekte büyüdüğü için kilo alıyoruz hali ile

bu aralar ben de çok halsiz hissediyorum kendimi iştahımda hiç yok resmen zorla yiyip içiyorum...canım bişeler çekse de yesem diyorum ama olmuyor...
canım mutfağa girip yemek yapmak bile istemiyor..çok tembelleştim bu aralar..

kiloların 6 sı doğumla gidecek kızlar. tuzlu da yemeyin vücut su topluyo .. bide kollarımız ayaklarımız şiş ya hep ödem o atacaz onları da emin olun. geriye azıcık kalacak o da emzirmeyle gidicek... ama bazı anneler lohusalıkta çok kilo alıyo süt olsun diye.. süt olması için de su içcez. Çağla Şikel 4 litre içiyomuş suyu. geçen tvde gördüm eskisi gibi hiç göbek yok
tabi o mankendi ama en azından eski haline döndü bizde dönsek eski halimize yeter

hasta arkadaşlara çoookkk geçmiş olsunn, ay yine mi başladı bu virüs, beni yakalasa hiç bırakmıyo yatağa düşürüyo resmen.
doktor da yaptırtmama izin vermedi eylülde grip aşısı ..

arkadaş arkadaş görende benden 10 kilo fazlan var sanıcak :)))) 2 kilonun lafını yapmayalım
benimde kaldı 6 haftam nolucaz bakalım

valla bunları yapmak gazlı mı yapıyomuş ki. çünkü ben de ince giyiniyorum, soğuk su içiyorum, soğuk suyla ellerimi yıkıyorum... anneme soriim ben de :)

amuda kalkacakken:):):) çok güldüm canım yaa:):)
Benimde dün gece göğüs kafesimin arasına ince ama acayip şiddetli bir ağrı girdi. sızlanıp durdum. eşimde bacağını bacağımın üzerine atmış bu üzerimdeki yük ne diye uyandım gece gece... kalktım hemen eşimi de uyandırdım; ya zaten ben kendimi taşıyamıyorum benim yüküm bana yeter bir de senin 30kiloluk butunu mu taşıyacağım al şu bacağını üzerimden dedim:) yazık canım kocama şaşkın, üzgün, eziyet verdiğini düşünen suçlu edasıyla ama canım üzerini çok açıyorsun ben üşüme diye engel olmaya çalışıyorum dedi. bu sefer ben üzüldüm tamam aşkım şaka yaptım dedim uyuyamayınca seni uyandırıyım diye öyle yaptım dedim ama uyuyordum öptüm bir tane hemen . kocam da bunun üzerine hadi gel uyuyalım dedi sarıldı ama bacak hala üzerimde açma üzerini tamam mı diyor bir yerden de:)

arkadaş arkadaş görende benden 10 kilo fazlan var sanıcak :)))) 2 kilonun lafını yapmayalım
benimde kaldı 6 haftam nolucaz bakalım

arkadaş arkadaş:):) iki hafta önce tartılığımda böyleydim ya şimdi 20 kilo olduysam:O
sabah sabah şu saate kadar 2 litre suyu içtim. tuvaletle oda arsında mekik dokuyorum.acaba vücudumuz su da tutuyor onun kilosu da olabilir mi ki?( ben kendimi avutuyorum da böyle)

su süt mü yapıyormuş:O çok şaşırdım.

ama gerçekten amuda kalkmaya bile hazırdım yani. hatta ve hatta namaz kılar pozisyonda bile yattım. biraz gerip esneteyim kalçamı belki geçer diye...
neyse ki zaman geçtikten sonra uyuyup kalmışım. sabah da gözlerim şişmiş uykusuzluktan. hatta göbüşlerimiz başlıklı konuda paylaştım bu sabah son göbüşlü halimi.
birazcık dağılmış vaziyetteyim ama idare eder sanırım...

tabi tabiii o ödemler gidince incecik olucam zatn ben :)))))
ama bende hakikaten çok ödem var hamilelik öncesi hiç bi ayakkabım olmuyo

ödemden kaç kilo gider acaba

Aynen bende canım... canım bu aralar hiçbirşey istemiyor, zorla yiyorum.. yemek yapmaktan da yemekten de bunaldım artık
kendimi halsizde hissediyorum, eve gidince yemekten sonra yatıyorum tv karşısına valla zor kalkıyorum. Çalışabilir raporunu aldım, ama sanırım haftaya işi bırakacağım.
Sabahları çok zor uyanıyorum sabah bir uyandım telefon yatakta yanımda işe geç kalmışım yine... İzne ayrılıyımda rahat rahat bir uyuyayım, bebiş gelmeden...
Ücretsiz izni biraz daha fazla yaparım napıyımm...

kızlar bende haftaya nst ye bağlancam... hiç bir bilgim yok... ücretlimiymiş bu nst? bende özele gidiyorum...:44:

tabi tabiii o ödemler gidince incecik olucam zatn ben :)))))
ama bende hakikaten çok ödem var hamilelik öncesi hiç bi ayakkabım olmuyo

bu konuda ben de çok muzdaribim. kendime yeni ayakkabı aldım internetten spor hani rahat ederim giyince dedim. ayakkabı şimdi ayağıma gelmiyor daha ayakkabıyı bir kere giydim ya akşamları ayak bileklerim şişiyor. geçen gözüme ayaklarım çarptı Allah'ım bu ayak bileği kimin acaba diye düşündüm. sabahta komşumuz yüzün şişmiş senin dedi. kafam oraya takıldı şimdide!!! yüzde elde şişme pek iyi değilmiş hamilelikte. salı günü kontrolum var doktora soruyum yüzüm şiş mi diye? ama ben anlamıyorum ki kadıncağız nasıl anlayacak yüzümün şiştiğini?

bence sorma canım kimseye.. sonuç hüsran olabiliyor .. nasıl olsa biz hepsini vercez, eski halimize döncez inşallah ..

tuzu kes canım, tuzlu yeme yemeklerini... bana tansiyonum düştüğünde bile tuzlu ayran içme dedi doktor...Tuz çok şişiriyormuş...
Bende Allahtan şişme olmadı hala aynı ayakkabılarımı giyebiliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…