kızlar sağolun ya napıcam bilmiyorum özellikle gaz konusunda bi ses geliyo karnımdan sanırsınız telefon titreşim sesi en seslisinden millet duyucak diye korkuyorum :))) annemde o çocukda senin yüzünden gazlı doğucak diyo , olabilir mi gerçekten ya , çok ince giyiniyomuşum soğuk su içiyorum arada ama napiyim ya yanıyorum resmen ikide bir soğuk suyla ellerimi filan yıkıyorum ofiste(
gunaydinlarrr....
tesekkurler teyzesi :) 37 ye kadar dayanmak cok zor gercekten ozellikle bu iki gundur cok agirlastigimi hissediyorum,sanirim bebegin pozisyonu ve agirligi da degistigi icin hersey daha zor geliyor.
yaa bende uyuyamadin,cok sinirliyim o yuzden.ben gece uyuyamayinca esimde diyor ki hadi otur sohbet edelim zaten az kaldi biraz daha sabret.cok komik ya sinirlendigimi anlayinca sakinlesmem icin uyukulu haliyle benle sohbet edecekmisgece gece guldurdu beni
selam kızlarrrrrr ,
boğazlarım gitti , kulaklarım tıkandı , sabahtan beri hapşuruyorum ,bide gaz sancısı sabahdan beri offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sevgi bu arada iştahsızlık bendede var bi haftadır filan canım hiç bişi istemiyo hep sıvı şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum
16 kilo aldım toplamda yaiştahsızlık pek işe yaramıyo
arkadaş arkadaş!!! senden daha çok kilo alanlar var burda:):):) ben toplamda 18 kilo aldım daha mayısın sonuna çok var, 7 haftam var doğumuma 20 kilo ile final yapsam bari diye dua ediyorum. gıdışım falan çıktı. tombik oldum. zaten göbeğim benden iki adım onde gidiyor:):) bence havalardan da kaynaklanıyor olabilir. sıcaklardan insan bunalınca sadece canı su içmek istiyor. ama bebekte büyüdüğü için kilo alıyoruz hali ile
kızlar sağolun ya napıcam bilmiyorum özellikle gaz konusunda bi ses geliyo karnımdan sanırsınız telefon titreşim sesi en seslisinden millet duyucak diye korkuyorum :))) annemde o çocukda senin yüzünden gazlı doğucak diyo , olabilir mi gerçekten ya , çok ince giyiniyomuşum soğuk su içiyorum arada ama napiyim ya yanıyorum resmen ikide bir soğuk suyla ellerimi filan yıkıyorum ofiste(
kızlar yaptığım kapı süsü dün arada kaynadı bende tekrar gösteriyim dedim dün bir kişcik yorum yaptı sadece nasıl olmuss
Sanırım ben de 35 i doldurunca ayrılıcam işten. yani 2 haftam kaldı kısmetse. Gece ben de şekilden şekile girip en son amuda kalkacakken eşim "iyi misin" dedi. "hayır" dedim, kemiklerim birbirine girdi... sonra uyudu kendisi :) yazık o da napsın... ama seninkinin sohbet olayı süpermiş :)
çoook geçmiş olsun. dikkat et kendine. bu zamanlarda hasta olmamak lazım.
arkadaş arkadaş görende benden 10 kilo fazlan var sanıcak :)))) 2 kilonun lafını yapmayalım
benimde kaldı 6 haftam nolucaz bakalım
kiloların 6 sı doğumla gidecek kızlar. tuzlu da yemeyin vücut su topluyo .. bide kollarımız ayaklarımız şiş ya hep ödem o atacaz onları da emin olun. geriye azıcık kalacak o da emzirmeyle gidicek... ama bazı anneler lohusalıkta çok kilo alıyo süt olsun diye.. süt olması için de su içcez. Çağla Şikel 4 litre içiyomuş suyu. geçen tvde gördüm eskisi gibi hiç göbek yok
tabi o mankendi ama en azından eski haline döndü bizde dönsek eski halimize yeter
arkadaş arkadaş:):) iki hafta önce tartılığımda böyleydim ya şimdi 20 kilo olduysam:O
sabah sabah şu saate kadar 2 litre suyu içtim. tuvaletle oda arsında mekik dokuyorum.acaba vücudumuz su da tutuyor onun kilosu da olabilir mi ki?( ben kendimi avutuyorum da böyle)
kiloların 6 sı doğumla gidecek kızlar. tuzlu da yemeyin vücut su topluyo .. bide kollarımız ayaklarımız şiş ya hep ödem o atacaz onları da emin olun. geriye azıcık kalacak o da emzirmeyle gidicek... ama bazı anneler lohusalıkta çok kilo alıyo süt olsun diye.. süt olması için de su içcez. Çağla Şikel 4 litre içiyomuş suyu. geçen tvde gördüm eskisi gibi hiç göbek yok
tabi o mankendi ama en azından eski haline döndü bizde dönsek eski halimize yeter
bu aralar ben de çok halsiz hissediyorum kendimi iştahımda hiç yok resmen zorla yiyip içiyorum...canım bişeler çekse de yesem diyorum ama olmuyor...
canım mutfağa girip yemek yapmak bile istemiyor..çok tembelleştim bu aralar..
tabi tabiii o ödemler gidince incecik olucam zatn ben :)))))
ama bende hakikaten çok ödem var hamilelik öncesi hiç bi ayakkabım olmuyo
bu konuda ben de çok muzdaribim. kendime yeni ayakkabı aldım internetten spor hani rahat ederim giyince dedim. ayakkabı şimdi ayağıma gelmiyor daha ayakkabıyı bir kere giydim yaakşamları ayak bileklerim şişiyor. geçen gözüme ayaklarım çarptı Allah'ım bu ayak bileği kimin acaba diye düşündüm. sabahta komşumuz yüzün şişmiş senin dedi. kafam oraya takıldı şimdide!!! yüzde elde şişme pek iyi değilmiş hamilelikte. salı günü kontrolum var doktora soruyum yüzüm şiş mi diye? ama ben anlamıyorum ki kadıncağız nasıl anlayacak yüzümün şiştiğini?
bu konuda ben de çok muzdaribim. kendime yeni ayakkabı aldım internetten spor hani rahat ederim giyince dedim. ayakkabı şimdi ayağıma gelmiyor daha ayakkabıyı bir kere giydim yaakşamları ayak bileklerim şişiyor. geçen gözüme ayaklarım çarptı Allah'ım bu ayak bileği kimin acaba diye düşündüm. sabahta komşumuz yüzün şişmiş senin dedi. kafam oraya takıldı şimdide!!! yüzde elde şişme pek iyi değilmiş hamilelikte. salı günü kontrolum var doktora soruyum yüzüm şiş mi diye? ama ben anlamıyorum ki kadıncağız nasıl anlayacak yüzümün şiştiğini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?