- 18 Ağustos 2011
- 234
- 25
- 98
Kizlar dun sormustum ama yine herzaman ki gibi bir kisi disinda cevap veren olmadi malesefSuydu yazdigim:
Bizdede hala isim konusu tartismada. Hala Alp ilk ismi olsun diyoruz, ikincisinde anlasamiyoruz. Seceneklerimiz Alp Tekin, Alp Eren, AlpArtun, ve Alp Er Tunga. Sizce kulaga hangisi hos geliyor?
Alp Eren bence kesinlikle
kızlarr göbişler ne durumdaa?? benim son halim işte buradaa:))Eki Görüntüle 383365
Kizlar dun sormustum ama yine herzaman ki gibi bir kisi disinda cevap veren olmadi malesefSuydu yazdigim:
Bizdede hala isim konusu tartismada. Hala Alp ilk ismi olsun diyoruz, ikincisinde anlasamiyoruz. Seceneklerimiz Alp Tekin, Alp Eren, AlpArtun, ve Alp Er Tunga. Sizce kulaga hangisi hos geliyor?
Birde asiri sert benim karnim, yani boyle bi sertlesip gecip tekrar sertlesmiyo, sertlestimi baya bi zaman sert oluyor ve hemen hemen tum aksam devam ediyor, bu sertlesme sizin dediklerinizden farkli miki? Burdada doktor olmadigi icin yani ebeler bakiyo onlarda herseye normal diyorlar
Canim soguk sut yerine ilik tercih et, cok farkediyor, ben hep soguk sut icerdim, aksamlari felaket oluyordum, annem ilik yada sicak ic dedi gaz yapmaz. Bende artik hep oyle iciyorum ve daha rahat.
Alp Eren bence kesinlikle
bencede alp eren
Birde asiri sert benim karnim, yani boyle bi sertlesip gecip tekrar sertlesmiyo, sertlestimi baya bi zaman sert oluyor ve hemen hemen tum aksam devam ediyor, bu sertlesme sizin dediklerinizden farkli miki? Burdada doktor olmadigi icin yani ebeler bakiyo onlarda herseye normal diyorlar
Canim soguk sut yerine ilik tercih et, cok farkediyor, ben hep soguk sut icerdim, aksamlari felaket oluyordum, annem ilik yada sicak ic dedi gaz yapmaz. Bende artik hep oyle iciyorum ve daha rahat.
Kızlar herkese selam,forma baktım bebek kilolarıyla ilgili yakında bişey yazılmış mı diye pek rastlayamadım,dün doktora gittik benim tombiş 3080 gram olmuş,doktor böyle giderse normal doğum biraz zor dedi,moralim bozuldu baya,zaten iştahım yok fazla yemek yemiyorum neyi keseceğimi bilmiyorum,kendim kilo almadım ne yesem bizim ufaklığa yarıyor galiba,sadece bu ara dondurmayı fazla yedim o da kilo yapmış heralde,1 haftada 400 gram almış meleğim.Sizde kilolar ne durumda kızlar,bizimkinin boyu da uzun ondan mı kilosu fazla acaba?
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/478829-2012-mayis-annelerinin-gobusleri-bebislerine-aldiklari-18.html
benim göbüş fotom...
kızlarr göbişler ne durumdaa?? benim son halim işte buradaa:))Eki Görüntüle 383365
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/478829-2012-mayis-annelerinin-gobusleri-bebislerine-aldiklari-18.html
benim göbüş fotom...
Naber mutluyuummm,,uzun zamandır yoktun?
Masallah bebisine,gayet iyi kilosu. Olcumler yanıltıcı olabiliyormus unutma.Moralini bozacak bisey yok,
benimki hafta basında 2800gr., 48cmdi. Doktorda bana aynı seyleri soyledi ama takmıyorum walla hiç.
Bende meyve cok tuketiyorum, o da bebegi kilolu yapar dedi dr.um.Fazla meyve ve tatlı yeme dedi, birde bu saatten sonra
asla tuz yok dedi.(tuz kilodan degil odem icin sanırım)
hiç kimse daha oda yapmadı mııı?
odaların fotoları nie yok?
ben haftasonu yapcam inş...
bende arkadaşlara katılıyorum.. alp eren ya da alper.. bizimkide erkek olsa alperen birleşik düşünüyoduk..Kizlar dun sormustum ama yine herzaman ki gibi bir kisi disinda cevap veren olmadi malesefSuydu yazdigim:
maşşallah canım bebişineeKızlar herkese selam,forma baktım bebek kilolarıyla ilgili yakında bişey yazılmış mı diye pek rastlayamadım,dün doktora gittik benim tombiş 3080 gram olmuş,doktor böyle giderse normal doğum biraz zor dedi,moralim bozuldu baya,zaten iştahım yok fazla yemek yemiyorum neyi keseceğimi bilmiyorum,kendim kilo almadım ne yesem bizim ufaklığa yarıyor galiba,sadece bu ara dondurmayı fazla yedim o da kilo yapmış heralde,1 haftada 400 gram almış meleğim.Sizde kilolar ne durumda kızlar,bizimkinin boyu da uzun ondan mı kilosu fazla acaba?
benim göbüş fotom...
Merhaba canım,arada giriyorum akşamları ne var ne yok sizlerde bakıyorum ama yorum pek yazamıyorum zaten geç girdiğim için pek kimse olmuyor formda.Bana da aynı şeyleri söyledi,şekerli şeyler ve meyve az ye dedi,zaten yemekle aram pek yok,meyve yiyorum bende meleğim vitamin alsın diye ama o da kilo yapıyor,valla ne yiyeceğimi bilemedim.Kimisi gece gündüz yemek yer yine bebeğe yaramaz,ben biraz bişeyleri kaçırsam hemen meleğime yarıyor,iyi mi kötü mü bilmiyorum artık.Ama biraz kısacağım sanırım meyveyi filan,sezeryan istemiyorum çünkü,haftada 150 gram filan alması lazım dedi doktor,ona göre bişeyleri dengelemeye çalışacağım bakalım.Bana tuzla ilgili bişey demedi canım,şişlik filan pek yok bende belki ondandır,ama tuz bebeğe ödem yapabilir o da var tabi.Ayy meleğim kıpır kıpır balık gibi yaw yazarken bile hiç durmuyor güleceğim geliyor.Bu ara hep gülüyorum zaten ,işte birileriyle tam ciddi bişeyler konuşurken bir kıpırdamaya başlıyor haldur haldur yüzümde hemen hafif bir gülümseme zor toparlıyorum kendimi:)))Çok hareketli kızım nazar değmesin yavruma,doğduktan sonar çekeceğimiz var sanırım pek sakin olacağa benzemiyor
Hani bazı insana hamilelik çok yakışırya, yuzunu goremesemde sen onlardansın
çok şekerrr
Naber mutluyuummm,,uzun zamandır yoktun?
Masallah bebisine,gayet iyi kilosu. Olcumler yanıltıcı olabiliyormus unutma.Moralini bozacak bisey yok,
benimki hafta basında 2800gr., 48cmdi. Doktorda bana aynı seyleri soyledi ama takmıyorum walla hiç.
Bende meyve cok tuketiyorum, o da bebegi kilolu yapar dedi dr.um.Fazla meyve ve tatlı yeme dedi, birde bu saatten sonra
asla tuz yok dedi.(tuz kilodan degil odem icin sanırım)
bende haftaya düzenleyeceğim inşallah.. bitince resimleri eklerim
bende arkadaşlara katılıyorum.. alp eren ya da alper.. bizimkide erkek olsa alperen birleşik düşünüyoduk..
çok tatlı çıkmışsınızmaşallah size.. ama o göbüş daha büyücek gör bak
maşşallah canım bebişineetombiş bir bebek geliyor galiba :)) bebişe yarıyor diye üzülüyomusun, duymasın valla seni, asıl o üzülür annesi..
hem ultrasonda 4 kilo denip 3 kilo doğan bebekler oluyor, bunlar yaklaşık değerler..
anne kız çok şirin çıkmışsınız canımnazar değmesin.. hamilelik yakışmış valla.. doğurunca bu halimizi de özliycez gibime geliyor :))..
anne kız çok şirin çıkmışsınız canımnazar değmesin.. hamilelik yakışmış valla.. doğurunca bu halimizi de özliycez gibime geliyor :))..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?