2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese selam,forma baktım bebek kilolarıyla ilgili yakında bişey yazılmış mı diye pek rastlayamadım,dün doktora gittik benim tombiş 3080 gram olmuş,doktor böyle giderse normal doğum biraz zor dedi,moralim bozuldu baya,zaten iştahım yok fazla yemek yemiyorum neyi keseceğimi bilmiyorum,kendim kilo almadım ne yesem bizim ufaklığa yarıyor galiba,sadece bu ara dondurmayı fazla yedim o da kilo yapmış heralde,1 haftada 400 gram almış meleğim.Sizde kilolar ne durumda kızlar,bizimkinin boyu da uzun ondan mı kilosu fazla acaba?

Ben ce Alp Eren kulağa daha hoş geliyor....:)

o zaman ben ılık süt içiyim. sütü ısıtmaktan da hiç hoşlanmıyorum nedense:s
benim düşüncem ALP EREN daha güzel, haşmetli duruyor. ALP ER TUNGA bence çocuklar için pek cazip değil nesil dalga geçmeyi seviyor isimlerle. türk büyüğünün ismi evet ama suyunu çıkartırlar çocuğun üzülür. ben şahsım adıma koymazdım. ama ALP EREN her zaman bir büyüklük katıyor ismin sahibine. sizin fikriniz daha güzel olur tabii ama benim düşüncem güzel arkadaşım.

Naber mutluyuummm,,uzun zamandır yoktun?

Masallah bebisine,gayet iyi kilosu. Olcumler yanıltıcı olabiliyormus unutma.Moralini bozacak bisey yok,
benimki hafta basında 2800gr., 48cmdi. Doktorda bana aynı seyleri soyledi ama takmıyorum walla hiç.
Bende meyve cok tuketiyorum, o da bebegi kilolu yapar dedi dr.um.Fazla meyve ve tatlı yeme dedi, birde bu saatten sonra
asla tuz yok dedi.(tuz kilodan degil odem icin sanırım)

evet alper olsun eşimin ismi ama ben yine kısaltıp alp diorum:))

kızlarr göbişler ne durumdaa?? benim son halim işte buradaa:))Eki Görüntüle 383365

senin göbiş iyi durumda bence gayet güzel de:)
benim ki- bir arkadaşım tulum giydiğinde kendini oburix'e benzetmişti- aynı oburix gibiyim. aslında kilolu da değildim ama kocaman oldum. nasılsın diye soranlara her zaman ki gibi büyüyoruz diyorum:)
eşim, ben karnıma krem çatlak kremi sürerken çok gülüyor. kocaan olmuşsunuz maşallah diyor:)

Merhaba canım,arada giriyorum akşamları ne var ne yok sizlerde bakıyorum ama yorum pek yazamıyorum zaten geç girdiğim için pek kimse olmuyor formda.Bana da aynı şeyleri söyledi,şekerli şeyler ve meyve az ye dedi,zaten yemekle aram pek yok,meyve yiyorum bende meleğim vitamin alsın diye ama o da kilo yapıyor,valla ne yiyeceğimi bilemedim.Kimisi gece gündüz yemek yer yine bebeğe yaramaz,ben biraz bişeyleri kaçırsam hemen meleğime yarıyor,iyi mi kötü mü bilmiyorum artık.Ama biraz kısacağım sanırım meyveyi filan,sezeryan istemiyorum çünkü,haftada 150 gram filan alması lazım dedi doktor,ona göre bişeyleri dengelemeye çalışacağım bakalım.Bana tuzla ilgili bişey demedi canım,şişlik filan pek yok bende belki ondandır,ama tuz bebeğe ödem yapabilir o da var tabi.Ayy meleğim kıpır kıpır balık gibi yaw yazarken bile hiç durmuyor güleceğim geliyor.Bu ara hep gülüyorum zaten ,işte birileriyle tam ciddi bişeyler konuşurken bir kıpırdamaya başlıyor haldur haldur yüzümde hemen hafif bir gülümseme zor toparlıyorum kendimi:)))Çok hareketli kızım nazar değmesin yavruma,doğduktan sonar çekeceğimiz var sanırım pek sakin olacağa benzemiyor

hiç kimse daha oda yapmadı mııı?
odaların fotoları nie yok?
ben haftasonu yapcam inş...

bende haftaya düzenleyeceğim inşallah.. bitince resimleri eklerim
bende arkadaşlara katılıyorum.. alp eren ya da alper.. bizimkide erkek olsa alperen birleşik düşünüyoduk..
kızlarr göbişler ne durumdaa?? benim son halim işte buradaa:))Eki Görüntüle 383365

çok tatlı çıkmışsınız maşallah size.. ama o göbüş daha büyücek gör bak
maşşallah canım bebişinee tombiş bir bebek geliyor galiba :)) bebişe yarıyor diye üzülüyomusun, duymasın valla seni, asıl o üzülür annesi..
hem ultrasonda 4 kilo denip 3 kilo doğan bebekler oluyor, bunlar yaklaşık değerler..

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/478829-2012-mayis-annelerinin-gobusleri-bebislerine-aldiklari-18.html

benim göbüş fotom...

anne kız çok şirin çıkmışsınız canım nazar değmesin.. hamilelik yakışmış valla.. doğurunca bu halimizi de özliycez gibime geliyor :))..

Walla bende de aynı kıpırtılar söz konusu, bazen diyorumki: kızım yanlış yerden çıkmaya çalışıyosun
Her ne kadar canım acısa da, hareketlerini duymanın değeri: paha biçilemez
Neyseki haberlerinin iyi olduğuna sevindim. Hep gülün inşallah

Doğru diyosun canım bir bakıma ,zaten ultrasondan çıkan kağıda baktım +-450 gram yanılma payı var yazıyor,ama yinede dikkat etmek lazım,sezeryan hiç istemiyorum,dün video denk geldi izledim de izlemeseydim keşke.Napalım artık yine de, meleğim sağlıklı olsunda hayırlısıyla doğuralım inşallah.

anne kız çok şirin çıkmışsınız canım nazar değmesin.. hamilelik yakışmış valla.. doğurunca bu halimizi de özliycez gibime geliyor :))..

valla ben bu halimi de özlicem, ama en çok içimdeki kıpırtıları özlicem galiba... bayaa bi boşluk olacak sanki içimde. uzun zamandır alıştım onlara :)

bu arada ben bugün yazılarımda rengarenk takılmaya karar verdim. umarım renklerden rahatsız olan yoktur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…