2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hepinize teşekkür ederimm ama sizden de beklioruz hadiii üşenmeyin yükleyinnn:))

ah canım yaa, gel gel gezdiririz meleklerimizi :) her zaman bekleriz :)

walla çok isterim, 40ımız bi çıksın bi süre gelicem izmite, görüşmek isterim.
keyifli arkadaşlıklar yaptık burada. devamı neden gelmesin ki?
Sağlıkla bi atlatalım şu günleri, sonrası daha da güzel olacak inşallah.
Istanbul'a gelirseniz de ben beklerim her zaman.

İnşallah canım. Benim ailem de (daha doğrusu nerdeyse bütün sülalem) İstanbul'da yaşıyo. :)
Kesinlikle katılıyorum. İlerisi için güzel planlarım var benim. Şöyle buluşmalar ayarlasak,
yakın şehirlerde yaşayanlar için oyun grupları kurulmuş olur. Minikler kendi yaşıtlarıyla oynarlar,
biz de görüşmüş oluruz mesela ne dersiniz? Örgütlenelim 2012 Mayıs anneleri olarak :)

Bu arada, aradım taradım göbüş fotonu buldum :) çoook güzel bence senin de göbüşün :)

Son düzenleme:

tombis fistiga baksen ,gozumun onune geldi resmen bogum bogum kollari bacaklari olan bi seker kiz,allah nazarlardan saklasin yavrularimizi,birazcik fazla kilosu ama olcumlerde yanilma payi oluyor mutlaka canim yemek icmekle pek ilgisi yok cati kemigin musaitse normal dograbilirsin korkma,benim bi arkadasim 4.5 kiloluk ogullarini normal dogrdu

kızlar bişi sorucam.biz kızımıza bebek odası aldık.oda beyaz ağırlıklı.içine pembe sevimli bi uyku seti arıyorum ama nette girdiğim sitelerde de bulamadım.tavsiyesi olan var mı??uyku setini nerden aldınız.netten falan aldıysanız bana da yardım edinnnnnnnnnn...

Cok tesekkur ederim sekerim:)

Bende düşünüyorum, soyle eslerle falan yazın kırda bi piknik falan ayarlasak mesela?
Yada kendin pisir kendin ye tarzında biyerlere gitsek hep beraber? Havalarda guzelken,bebekler yanımızda...
Gec kalırsakta iftar yaparız temmuzda

bebişine maşallh canım bende kayseri acı bademde dogum yapıcam bugun ebe hemşireyle konuştum neler getirmem gerektiğini herey burdan karşılanıyor sadece gecelik ve kendi iç çamaşırlarınızı getirin dedi biberonlarıda yıkamayın kapalı getirin biz burda steril makinasına sokuyoruz dedi ama biberonda burda var onuda getirmeye bilirsiniz dedi gerçekten acıbademin bu olanakları süperr bide ben herhafta nstye gidiyorum ücret ödemiyorum sen nie ödüyorsun anlamadım bi araştırsana canım

evet alper olsun eşimin ismi ama ben yine kısaltıp alp diorum:))
benım esımın adıda alperrrPPPP bence alp eren bırlesık ısım gıbı oluoo alp koyyy guzel ısımmm:)
kızlarr göbişler ne durumdaa?? benim son halim işte buradaa:))Eki Görüntüle 383365
masallah cnmmm göbüşün çok kibarrr

cnm benımde 33+3 de kılosu 2224 grdı benımkıde tombiş ne yesem cocuga gıdıoo vallaa yemek yemekle ılıgısı oldugunu dusunmuorum kılonun bosver varsın tombıs olsunlarrrr 4000kg asssagısı normal dogurururuzz heraldee bakalım kısmettt:)

Cok tesekkur ederim kizlar fikirlerinii paylastiginiz icin, bence de Alp Er Tunga biraz eski kaliyo hem de kulaga kaba geliyor ama napalim babamiz buna takti yeni :), Uff cok zor karar vermek yaaa :)

kızlar selam şöyle geçmişi okudum herşey yolunda gözüküyor gibi genel olarak ama benim gece gaz sancılarım devam ediyor o kadar kötü ki bu.. bunun dışında ben solumda hiç rahat edemedim ama sağıma yattığım an uyuyorum o kadar da zararlı olmadığını bildiğim için sağa devam bunun dışında büyük bir endişem var 1 ayı geçti kilo almıyorum hiç 80de kaldım ve sanırım bebeğimin de almamasından korkuyorum yarın kontrolüm var dua edin kızlar herşey yolunda olsun..:18:

greeneyes, biz iyiyiz canım, biraz bugün karnım ağrıyor, biraz fazla sert gibi, bağırsaklardanda olabilir .. şikayetler bitmiyor sona doğru artıyor bile.. sen nasılsın?

funnababy var, çok kaliteli duruyor.. bizimki mobilyacıların hediyesi olduğundan ondan alamadık, ama rengi pembeli yine..

Grandma Uyku Seti | Funnababy

cnm bende bı aydır aynı kılodayım ama bebegım gayette guzel kılo almaya devam edıoo sıkma canınııı:)

tatlım h.geldin özledim seni .. yokluğun belli oluyor. damla nın kilosu çok çok iyi neden kendini kısıtlamak istiyosun ki kilo almasın diye ne güzel tombiş olcak oyysss yerimm sezaryene çok da soğuk bakmıyorum artık hangisinin daha sağlıklı olcağını dr bilir bence sen bebeğini güzel besle doğum şekli son anda belli olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…