- 18 Ağustos 2011
- 234
- 25
- 98
hepinize teşekkür ederimm ama sizden de beklioruz hadiii üşenmeyin yükleyinnn:))
ah canım yaa, gel gel gezdiririz meleklerimizi :) her zaman bekleriz :)
walla çok isterim, 40ımız bi çıksın bi süre gelicem izmite, görüşmek isterim.
keyifli arkadaşlıklar yaptık burada. devamı neden gelmesin ki?
Sağlıkla bi atlatalım şu günleri, sonrası daha da güzel olacak inşallah.
Istanbul'a gelirseniz de ben beklerim her zaman.
Merhaba canım,arada giriyorum akşamları ne var ne yok sizlerde bakıyorum ama yorum pek yazamıyorum zaten geç girdiğim için pek kimse olmuyor formda.Bana da aynı şeyleri söyledi,şekerli şeyler ve meyve az ye dedi,zaten yemekle aram pek yok,meyve yiyorum bende meleğim vitamin alsın diye ama o da kilo yapıyor,valla ne yiyeceğimi bilemedim.Kimisi gece gündüz yemek yer yine bebeğe yaramaz,ben biraz bişeyleri kaçırsam hemen meleğime yarıyor,iyi mi kötü mü bilmiyorum artık.Ama biraz kısacağım sanırım meyveyi filan,sezeryan istemiyorum çünkü,haftada 150 gram filan alması lazım dedi doktor,ona göre bişeyleri dengelemeye çalışacağım bakalım.Bana tuzla ilgili bişey demedi canım,şişlik filan pek yok bende belki ondandır,ama tuz bebeğe ödem yapabilir o da var tabi.Ayy meleğim kıpır kıpır balık gibi yaw yazarken bile hiç durmuyor güleceğim geliyor.Bu ara hep gülüyorum zaten ,işte birileriyle tam ciddi bişeyler konuşurken bir kıpırdamaya başlıyor haldur haldur yüzümde hemen hafif bir gülümseme zor toparlıyorum kendimi:)))Çok hareketli kızım nazar değmesin yavruma,doğduktan sonar çekeceğimiz var sanırım pek sakin olacağa benzemiyor
İnşallah canım. Benim ailem de (daha doğrusu nerdeyse bütün sülalem) İstanbul'da yaşıyo. :)
Kesinlikle katılıyorum. İlerisi için güzel planlarım var benim. Şöyle buluşmalar ayarlasak,
yakın şehirlerde yaşayanlar için oyun grupları kurulmuş olur. Minikler kendi yaşıtlarıyla oynarlar,
biz de görüşmüş oluruz mesela ne dersiniz? Örgütlenelim 2012 Mayıs anneleri olarak :)
Bu arada, aradım taradım göbüş fotonu buldum :) çoook güzel bence senin de göbüşün :)
Sinirim azalınca tekrar yazmayı deneyeyim dedim :)
Dün doktor randevum vardı, Face'te detayları paylaştım ama bir de burdan yazayım dedim.
Kuzum 2088 gr, 45 cm olmuş. Herşey yolunda dedi doktorumuz. 33+1'di dün kuzum 33+2 çıktı yani haftası ile de uyumlu. Bir önceki randevumuz 30. haftadaydı ve ben toplamda 4 kilo almıştım 3 haftasa ise 2,5 kilo almışım ve toplamda 6,5 kilo olmuşum. doktorum çok iyi gidiyorsun ama son 3 haftada 2,5 kilo fazla dikkat et dedi. Bana senden başarı hikayesi yapacağım diyor :)) Beni gaza getiriyor aklınca Sedat Beyciğim. Gerçekten son 3 haftada o kadar çok şey yedim ve sağlıksız beslendim ki resmen şımarıklık yaptum. Bugün itibari ile eski sağlıklı beslenme günlerime dönmeye karar verdim.
Bu haftadan sonra haftada 2 kez NST'ye gireceksin dedi ama bana çok geldiği için haftada 1 kez girmeyi planlıyorum. NST benim doktorumda 240 TL'ymiş. 11 randevum var eğer haftada 2 kere girersem toplamı çook pahalı oluyor.
Benim inat kuzu dönmemiş arkadaşlar. doktorum 38. haftaya kadar dönme ihtimali var. 38. haftadan sonra ihtimal %1'e düşüyor. İstersen 38. haftada sezeryan ile alırız, istersen %1 ihtimali bekler suyun gelen kadar bekleriz dedi. Ben beklemeye karar verdim. Çünkü normal yapmayı çook istiyorum ve son anda dönen çok bebek duydum.
Doktoruma hastene çantam ile ilgili sorular sordum, havlu, bebek bezi, ıslak mendil, peçete, süt sağma makinası, benim için ped gibi şeyleri yanına almana gerek yok hepsi hastaneden temin ediliyor dedi. Doğuma oje ile girebilir miyim diye sordum. Bir parmağına sürmemek koşulu ile evet dedi :))) Ben doğumu Acıbadem Kadıköy'de yapacağım. Hastanenin kendi kuaförü varmış :))) Özel hastanelerde doğum yapacak arkadaşlar bence hastane çantanızı hazırlamadan ya doktorunuza danışın, ya da hastaneyi arayıp neler almak gerektiğini öğrenin. Boşu boşuna gereksiz şeyleri yük yapmamış olursunuz bence.
Göğüs kremini erken kullanmaya gerek var mı diye sordum aynen şu cevabı verdi. Düşünkü boksörsün, maça öçıkacaksın, yüzündeki yaraları iyileştirecek kremi erken sürmen senin yüzünün morarmasını ve yara olmasını engeller mi hayır dedi. Göğüs ucu da böyledir, eğer şanslı isen yara olmaz ama olacaksa ne yaparsan yap engel olamazsın. Ancak zamanla alışacak ve sonra sıkıntı olmayacak dedi.
İşte bizim doktor maceramız böyle...
benım esımın adıda alperrrevet alper olsun eşimin ismi ama ben yine kısaltıp alp diorum:))
masallah cnmmm göbüşün çok kibarrrkızlarr göbişler ne durumdaa?? benim son halim işte buradaa:))Eki Görüntüle 383365
Kızlar herkese selam,forma baktım bebek kilolarıyla ilgili yakında bişey yazılmış mı diye pek rastlayamadım,dün doktora gittik benim tombiş 3080 gram olmuş,doktor böyle giderse normal doğum biraz zor dedi,moralim bozuldu baya,zaten iştahım yok fazla yemek yemiyorum neyi keseceğimi bilmiyorum,kendim kilo almadım ne yesem bizim ufaklığa yarıyor galiba,sadece bu ara dondurmayı fazla yedim o da kilo yapmış heralde,1 haftada 400 gram almış meleğim.Sizde kilolar ne durumda kızlar,bizimkinin boyu da uzun ondan mı kilosu fazla acaba?
kızlar bişi sorucam.biz kızımıza bebek odası aldık.oda beyaz ağırlıklı.içine pembe sevimli bi uyku seti arıyorum ama nette girdiğim sitelerde de bulamadım.tavsiyesi olan var mı??uyku setini nerden aldınız.netten falan aldıysanız bana da yardım edinnnnnnnnnn...
kızlar selam şöyle geçmişi okudum herşey yolunda gözüküyor gibi genel olarak ama benim gece gaz sancılarım devam ediyor o kadar kötü ki bu.. bunun dışında ben solumda hiç rahat edemedim ama sağıma yattığım an uyuyorum o kadar da zararlı olmadığını bildiğim için sağa devam bunun dışında büyük bir endişem var 1 ayı geçti kilo almıyorum hiç 80de kaldım ve sanırım bebeğimin de almamasından korkuyorum yarın kontrolüm var dua edin kızlar herşey yolunda olsun..:18:
ben fotolarımı eklemiştim buraya ve ekleyen arkadaşlarda oldu denk gelmedi sana sanırım
cnm bende bı aydır aynı kılodayım ama bebegım gayette guzel kılo almaya devam edıoo sıkma canınııı:)
Kızlar herkese selam,forma baktım bebek kilolarıyla ilgili yakında bişey yazılmış mı diye pek rastlayamadım,dün doktora gittik benim tombiş 3080 gram olmuş,doktor böyle giderse normal doğum biraz zor dedi,moralim bozuldu baya,zaten iştahım yok fazla yemek yemiyorum neyi keseceğimi bilmiyorum,kendim kilo almadım ne yesem bizim ufaklığa yarıyor galiba,sadece bu ara dondurmayı fazla yedim o da kilo yapmış heralde,1 haftada 400 gram almış meleğim.Sizde kilolar ne durumda kızlar,bizimkinin boyu da uzun ondan mı kilosu fazla acaba?
kızlar bişi sorucam.biz kızımıza bebek odası aldık.oda beyaz ağırlıklı.içine pembe sevimli bi uyku seti arıyorum ama nette girdiğim sitelerde de bulamadım.tavsiyesi olan var mı??uyku setini nerden aldınız.netten falan aldıysanız bana da yardım edinnnnnnnnnn...
greeneyes, biz iyiyiz canım, biraz bugün karnım ağrıyor, biraz fazla sert gibi, bağırsaklardanda olabilir.. şikayetler bitmiyor sona doğru artıyor bile.. sen nasılsın?
geçmiş olsun canım,dediğin gibi şikayetler daha da artıyo neyse ki az kaldı. bende iyim canım yaaa yarın oğlumu görcem çok sabırsızlandım 3 haftadır görmüorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?