2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşallah, nazar değmesin yesinler onuuu, ne güzel çıkmış, poz vermiş resmen.. gözleri açık heralde dimi..

canım gözünaydın bebişe de maşallah kocamaaan olmuşş bu arada oje konusunda neden bi parmağına sürmemek koşuluyla evet ded, orayı anlayamadım:44: senin normal doğum mu olcak canım?

ferezya ve bitanemo
nazar değmesinnnnnnnnnnn çok şekerler maşallah yaaa

sevgii çok güzelmiş canımmm komple ekle artık bittiyse hazırlıklarınız

kızlar kuzenim benden bişey rica etti, ben de size sorayım dedim...

bir arkadaşı yeni doğum yapacakmış ve kuzenim de tebrik kartına muzip bir mesaj yazmak istiyor.
birden aklıma pek bişiey gelmedi ama varmı fikri olan?

insallh canım ben her kontrole gittiğimde böyle alıyorum bir tane bu en son hali bakalım haftaya nasıl olcak
hey maşallah bgn iki güzel bebek gördük.. Bnde kendi bebeğimi görmek istiyorum artık :26:
Valla elifnurumuza maşallah annesi, nazar değmesin güzel kızına. çok tatlı yaaaa
cok tesekkür edriz teyzesiii.....
maaşallah kızlarımızın hepsi dolgun dudaklı olacak galiba :d

eşimin tabiri ile köfte dudak biizm kızımız anası gibi

maaşallah kızlarımızın hepsi dolgun dudaklı olacak galiba

ne güzel işte şimdi benim dudaklar dolgun tamam mı görenler silikon mu dio yok diorum doğal gözlerim yeşil lens mi diolar hayır doğal diorum burnum da ufak ve kalkık estetik mi diolar yok diorum sonraa hmmmm diiip geçiolarr bu arada bi de kirpiklerime taktılar takma mı die sizin kızlar da doğuştan dolgun dudaklı işte daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…