greeneyes, biz iyiyiz canım, biraz bugün karnım ağrıyor, biraz fazla sert gibi, bağırsaklardanda olabilir.. şikayetler bitmiyor sona doğru artıyor bile.. sen nasılsın?
geçmiş olsun canım,dediğin gibi şikayetler daha da artıyo neyse ki az kaldı. bende iyim canım yaaa yarın oğlumu görcem çok sabırsızlandım 3 haftadır görmüorum.
tşkler.. yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..
Eki Görüntüle 383467 uyku setim nasıl kızlarrrrr besıgımızdee dümen ve çapaaa varrr:)
maşallah, nazar değmesinyesinler onuuu, ne güzel çıkmış, poz vermiş resmen.. gözleri açık heralde dimi..
tşkler.. yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..
inş canım yaaaa çok saol.
Eki Görüntüle 383467 uyku setim nasıl kızlarrrrr besıgımızdee dümen ve çapaaa varrr:)
Sinirim azalınca tekrar yazmayı deneyeyim dedim :)
Dün doktor randevum vardı, Face'te detayları paylaştım ama bir de burdan yazayım dedim.
Kuzum 2088 gr, 45 cm olmuş. Herşey yolunda dedi doktorumuz. 33+1'di dün kuzum 33+2 çıktı yani haftası ile de uyumlu. Bir önceki randevumuz 30. haftadaydı ve ben toplamda 4 kilo almıştım 3 haftasa ise 2,5 kilo almışım ve toplamda 6,5 kilo olmuşum. doktorum çok iyi gidiyorsun ama son 3 haftada 2,5 kilo fazla dikkat et dedi. Bana senden başarı hikayesi yapacağım diyor :)) Beni gaza getiriyor aklınca Sedat Beyciğim. Gerçekten son 3 haftada o kadar çok şey yedim ve sağlıksız beslendim ki resmen şımarıklık yaptum. Bugün itibari ile eski sağlıklı beslenme günlerime dönmeye karar verdim.
Bu haftadan sonra haftada 2 kez NST'ye gireceksin dedi ama bana çok geldiği için haftada 1 kez girmeyi planlıyorum. NST benim doktorumda 240 TL'ymiş. 11 randevum var eğer haftada 2 kere girersem toplamı çook pahalı oluyor.
Benim inat kuzu dönmemiş arkadaşlar. doktorum 38. haftaya kadar dönme ihtimali var. 38. haftadan sonra ihtimal %1'e düşüyor. İstersen 38. haftada sezeryan ile alırız, istersen %1 ihtimali bekler suyun gelen kadar bekleriz dedi. Ben beklemeye karar verdim. Çünkü normal yapmayı çook istiyorum ve son anda dönen çok bebek duydum.
Doktoruma hastene çantam ile ilgili sorular sordum, havlu, bebek bezi, ıslak mendil, peçete, süt sağma makinası, benim için ped gibi şeyleri yanına almana gerek yok hepsi hastaneden temin ediliyor dedi. Doğuma oje ile girebilir miyim diye sordum. Bir parmağına sürmemek koşulu ile evet dedi :))) Ben doğumu Acıbadem Kadıköy'de yapacağım. Hastanenin kendi kuaförü varmış :))) Özel hastanelerde doğum yapacak arkadaşlar bence hastane çantanızı hazırlamadan ya doktorunuza danışın, ya da hastaneyi arayıp neler almak gerektiğini öğrenin. Boşu boşuna gereksiz şeyleri yük yapmamış olursunuz bence.
Göğüs kremini erken kullanmaya gerek var mı diye sordum aynen şu cevabı verdi. Düşünkü boksörsün, maça öçıkacaksın, yüzündeki yaraları iyileştirecek kremi erken sürmen senin yüzünün morarmasını ve yara olmasını engeller mi hayır dedi. Göğüs ucu da böyledir, eğer şanslı isen yara olmaz ama olacaksa ne yaparsan yap engel olamazsın. Ancak zamanla alışacak ve sonra sıkıntı olmayacak dedi.
İşte bizim doktor maceramız böyle...
bu arada oje konusunda neden bi parmağına sürmemek koşuluyla evet ded, orayı anlayamadım:44:
insallh canım ben her kontrole gittiğimde böyle alıyorum bir tane bu en son hali bakalım haftaya nasıl olcak
Güle güle yatsın bebişin içindeçok güzelmiş..
çok tatlıııı, yanaklarını yerlerMaşallah, bizimkinde 4boyutlu yok.. 5.aydan kalma resimler var.. Herkes paylaşıyor bunları ne güzel, bende istiyorum ..
cok tesekkür edriz teyzesiii.....hey maşallah bgn iki güzel bebek gördük.. Bnde kendi bebeğimi görmek istiyorum artık :26:
Valla elifnurumuza maşallah annesi, nazar değmesin güzel kızına. çok tatlı yaaaa
maaşallah kızlarımızın hepsi dolgun dudaklı olacak galiba :d
maaşallah kızlarımızın hepsi dolgun dudaklı olacak galiba
ferezya ve bitanemo
nazar değmesinnnnnnnnnnn çok şekerler maşallah yaaa
sevgii çok güzelmiş canımmm komple ekle artık bittiyse hazırlıklarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?