2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cok tesekkur ederim kizlar fikirlerinii paylastiginiz icin, bence de Alp Er Tunga biraz eski kaliyo hem de kulaga kaba geliyor ama napalim babamiz buna takti yeni :), Uff cok zor karar vermek yaaa :)

alper tunga :)) babamız eski türkleri çok seviyor demek aynı benim abim gibi.ama değişik,hoş aslında bi düşün derim..

seninde massallhın varmıs tatlım benimde dudaklrıma soruolar silikonmu diye sonra cok sexy yorumu gelio hemen ardından bu yorumu yapıolar hemde byanlar tabi eşimde kızıo kızmzın onun için bana benzemesini istemiodu dudaklrının ama istenmyen ot burnunun dibnde bitermiş

oje için cevap vereyim... kontrol için parmağınıza mandal gibi bişey takıyolar ya, onun doğru çalışabilmesi için bir parmağınızda oje vs. olmaması gerekiyo. bu yüzden :)
sağol canım çok açıklayıcı oldu bilmiyordum bunu.hoş doğuma giderken o aklıma gelmez de yine de merak ettim.
kızlar bu arada doktordan geldim kanım biraz iyiye gidiyor :) pekmeze ve günde iki kan ilacına devammm..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bişy merak etim hangi hastaneye gidiyosun nts dedikleri şey okadar pahalımıki? ben daha hiç girmedimde

ferezya canım sen özele mi gidiyosun.ya ben özelede gitsem böyle 4 boyutlu resim yok daha doğrusu ultrasonu aynı devlet hastanesindekiler gibi.doğmadan kızımın böyle bi resmini görmek isterdim.

Alper Tunga bencede çok hoşş :)

alper tunga diiince aklıma bişi geldi yazim dedim , kızkardeşimin öğretmeninin ismi alper tunga" şimdilikkalsın " imiş , adamın ataları nüfusa kaydetmeye gittiğin de demek soyadı kanunu geldiği zaman ki, memura kendi ismini sölüomuş sora soyadına karar veremeyince şimdilik kalsın deyip çıkıp gidiomuş memur da bunu soyadı olarak algılayıp nüfusa yazmış o gündür bugündür böyle kalmış, bu yüzden alper tunga dendiği gibi şimdilikkalsın diyesim gelioo

kızlar dudaklarınızı merak ettim :)))) angelina jolie halt etmiş desenize :)

herkese merhaba biz sabah kontrole gittik kızım 2304 gr, boyu da 48 cm olmuş..doktor çok hareketli bi bebek dedi.ben şikayetlerimi söyledim.karnım aşağıya indi dedim ee artık normal zaten inmesi gerek dedi..bebeğimin kafası aşağıdaymış yani neredeyse doğum poziyonundaymış ama doktor korkma rahim ağzın kapalı dedi.bebek çok kımıldadığında bi ıslaklık oluyor dedim sıvısı yeterli ama yinede bi takip edelim dediler hem nst'ye bağladılar hem de bi ped verip akıntıyı takip ettiler 1 saat.ama bişey çıkmadı..bu arada kızım nst'de uyudugu için nerdeyse 1 saat nst bağlı kaldık.doktor gelip uyandırdı sonra kımıldamaya başladı ve nst iyi çıktı..her şey yolunda ama terslik sezersen hemen gel dediler,karında sertlik, bebek hareketleirnde azalma,kan ya da su gelmesi..yattıgım odanın yanı doğumhaneymiş sezeryanla 2 bebek oldu ben yatarken ortalığı yıktı ağlamaları..çok şekerlerdi..darısı bizlerin başına olsun..

maşallah kocaman olmuş.

tüm teyzelerimize teşekkür ederiz...fakat ultrason görüntümüze göre kızım bana gram zerre benzemiyo eşimin kopyası.zaten onun sesini de duydu mu coşuyo...kıskanmıom desem koca bi yalan olur....

greeneyes senin de maşallahın varmış be canım...tüm güzellikleri sende toplamış allah,kıskandım....(ay çok kıskancım bugün)

ferezya canım sen özele mi gidiyosun.ya ben özelede gitsem böyle 4 boyutlu resim yok daha doğrusu ultrasonu aynı devlet hastanesindekiler gibi.doğmadan kızımın böyle bi resmini görmek isterdim.

canım ben muayenehaneye gidiom.zaten bizim buralarda hastanelerde 4d yok.bunun yanında bide özele gidiom.özelde doum yapcam zaten de ordaki drun da ultrasonu bi o kadar kötü...hiiiiç bişiy görmüom anlamıom...bu son 4d mizdi zaten.artık ektik o dr u hastanede dewam etcez...(daha ucuz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…