Cok tesekkur ederim kizlar fikirlerinii paylastiginiz icin, bence de Alp Er Tunga biraz eski kaliyo hem de kulaga kaba geliyor ama napalim babamiz buna takti yeni :), Uff cok zor karar vermek yaaa :)
alper tunga :)) babamız eski türkleri çok seviyor demek aynı benim abim gibi.ama değişik,hoş aslında bi düşün derim..
ne güzel işteşimdi benim dudaklar dolgun tamam mı görenler silikon mu dio yok diorum doğal gözlerim yeşil lens mi diolar hayır doğal diorum burnum da ufak ve kalkık estetik mi diolar yok diorum sonraa hmmmm diiip geçiolarr bu arada bi de kirpiklerime taktılar takma mı die sizin kızlar da doğuştan dolgun dudaklı işte daha ne olsun
sağol canım çok açıklayıcı oldu bilmiyordum bunu.hoş doğuma giderken o aklıma gelmez de yine de merak ettim.oje için cevap vereyim... kontrol için parmağınıza mandal gibi bişey takıyolar ya, onun doğru çalışabilmesi için bir parmağınızda oje vs. olmaması gerekiyo. bu yüzden :)
Sinirim azalınca tekrar yazmayı deneyeyim dedim :)
Dün doktor randevum vardı, Face'te detayları paylaştım ama bir de burdan yazayım dedim.
Kuzum 2088 gr, 45 cm olmuş. Herşey yolunda dedi doktorumuz. 33+1'di dün kuzum 33+2 çıktı yani haftası ile de uyumlu. Bir önceki randevumuz 30. haftadaydı ve ben toplamda 4 kilo almıştım 3 haftasa ise 2,5 kilo almışım ve toplamda 6,5 kilo olmuşum. doktorum çok iyi gidiyorsun ama son 3 haftada 2,5 kilo fazla dikkat et dedi. Bana senden başarı hikayesi yapacağım diyor :)) Beni gaza getiriyor aklınca Sedat Beyciğim. Gerçekten son 3 haftada o kadar çok şey yedim ve sağlıksız beslendim ki resmen şımarıklık yaptum. Bugün itibari ile eski sağlıklı beslenme günlerime dönmeye karar verdim.
Bu haftadan sonra haftada 2 kez NST'ye gireceksin dedi ama bana çok geldiği için haftada 1 kez girmeyi planlıyorum. NST benim doktorumda 240 TL'ymiş. 11 randevum var eğer haftada 2 kere girersem toplamı çook pahalı oluyor.
Benim inat kuzu dönmemiş arkadaşlar. doktorum 38. haftaya kadar dönme ihtimali var. 38. haftadan sonra ihtimal %1'e düşüyor. İstersen 38. haftada sezeryan ile alırız, istersen %1 ihtimali bekler suyun gelen kadar bekleriz dedi. Ben beklemeye karar verdim. Çünkü normal yapmayı çook istiyorum ve son anda dönen çok bebek duydum.
Doktoruma hastene çantam ile ilgili sorular sordum, havlu, bebek bezi, ıslak mendil, peçete, süt sağma makinası, benim için ped gibi şeyleri yanına almana gerek yok hepsi hastaneden temin ediliyor dedi. Doğuma oje ile girebilir miyim diye sordum. Bir parmağına sürmemek koşulu ile evet dedi :))) Ben doğumu Acıbadem Kadıköy'de yapacağım. Hastanenin kendi kuaförü varmış :))) Özel hastanelerde doğum yapacak arkadaşlar bence hastane çantanızı hazırlamadan ya doktorunuza danışın, ya da hastaneyi arayıp neler almak gerektiğini öğrenin. Boşu boşuna gereksiz şeyleri yük yapmamış olursunuz bence.
Göğüs kremini erken kullanmaya gerek var mı diye sordum aynen şu cevabı verdi. Düşünkü boksörsün, maça öçıkacaksın, yüzündeki yaraları iyileştirecek kremi erken sürmen senin yüzünün morarmasını ve yara olmasını engeller mi hayır dedi. Göğüs ucu da böyledir, eğer şanslı isen yara olmaz ama olacaksa ne yaparsan yap engel olamazsın. Ancak zamanla alışacak ve sonra sıkıntı olmayacak dedi.
İşte bizim doktor maceramız böyle...
Alper Tunga bencede çok hoşş :)
seninde massallhın varmıs tatlım benimde dudaklrıma soruolar silikonmu diye sonra cok sexy yorumu gelio hemen ardından bu yorumu yapıolar hemde byanlar tabi eşimde kızıo kızmzın onun için bana benzemesini istemiodu dudaklrının ama istenmyen ot burnunun dibnde bitermiş
seninde massallhın varmıs tatlım benimde dudaklrıma soruolar silikonmu diye sonra cok sexy yorumu gelio hemen ardından bu yorumu yapıolar hemde byanlar tabi eşimde kızıo kızmzın onun için bana benzemesini istemiodu dudaklrının ama istenmyen ot burnunun dibnde bitermiş
saol canım,olsunn olsunnn yakışır prensesimize[/B]
kızlar dudaklarınızı merak ettim :)))) angelina jolie halt etmiş desenize :)
herkese merhaba biz sabah kontrole gittik kızım 2304 gr, boyu da 48 cm olmuş..doktor çok hareketli bi bebek dedi.ben şikayetlerimi söyledim.karnım aşağıya indi dedim ee artık normal zaten inmesi gerek dedi..bebeğimin kafası aşağıdaymış yani neredeyse doğum poziyonundaymış ama doktor korkma rahim ağzın kapalı dedi.bebek çok kımıldadığında bi ıslaklık oluyor dedim sıvısı yeterli ama yinede bi takip edelim dediler hem nst'ye bağladılar hem de bi ped verip akıntıyı takip ettiler 1 saat.ama bişey çıkmadı..bu arada kızım nst'de uyudugu için nerdeyse 1 saat nst bağlı kaldık.doktor gelip uyandırdı sonra kımıldamaya başladı ve nst iyi çıktı..her şey yolunda ama terslik sezersen hemen gel dediler,karında sertlik, bebek hareketleirnde azalma,kan ya da su gelmesi..yattıgım odanın yanı doğumhaneymiş sezeryanla 2 bebek oldu ben yatarken ortalığı yıktı ağlamaları..çok şekerlerdi..darısı bizlerin başına olsun..
ferezya canım sen özele mi gidiyosun.ya ben özelede gitsem böyle 4 boyutlu resim yok daha doğrusu ultrasonu aynı devlet hastanesindekiler gibi.doğmadan kızımın böyle bi resmini görmek isterdim.
Alper Tunga bencede çok hoşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?