2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aman maşalllah dielim Allah nazarlardan saklasın daha da yarasın minnoşuna senin bebiş kız mı erkek mi?

çok şirinmiş son halini de eklesene canım bir de göbiş topiğinede ekle ayyy heveslendim bende eklim bugün.

ben searchbau'yu gördükten sonra deve kuşu gibi kafamı kuma sokmayı düşünüyorum:) ben 4 aylıkken falan öyleydim herhalde 56 ile hamile kaldım. 74 kiloyum. çok fitim ben de:) fit olduğumu nasıl anlatsam; plates topu yutmuş gibiyim:) kocaman sivri bir karnım var basket topu falan değil bariz plates topu yuttum ben kahrettim çok yemek yediğim günlere:):):)
ama benim ki su tutumu şişlik falan yani yoksa ben de fitimdir:):)

amannn tatlımm dert ettiğin şeye bak hamişiz biz basketbol topuda yutarız plates topu da ama çoook merak ettim seni bu benim 4 aylık halime benzio diince benim 5 aydan sonra çıktı da senden şiddetle foto bekliorum.

farezya ve bitanemo ;

bebişlerinize maşallahh diyorum çok şekerler yaaa

sevgi;

güle güle kullan canım oda resimlerini bekliyoruz

ekins;

canım çok geçmiş olsun bu arada yazamadım sana

herkese yazasım var ama ancak okuyabiliyorum kızlarrr

amannn tatlımm dert ettiğin şeye bak hamişiz biz basketbol topuda yutarız plates topu da Ama çoook merak ettim seni bu benim 4 aylık halime benzio diince benim 5 aydan sonra çıktı da Senden şiddetle foto bekliorum.

yarın ekleyeceğim aslında bugün çektim bir tane de yüzüm falan net belli de yarın işte çekinir koyarım. şok yaşayacaksınız. Bir de hamile kalmadan önceki halimi koyacağım:):) aradaki 10 farkı anında bulacaksınız:):)
benim karnım 3 aylıkken çıkmıştı canım vallahi. Ben ilk dört ay müthiş kilo aldım. şimdi ayda 2 kilo falan maksimum. Anlayacağınız beni görünce ne mutlu hamile bizlere diyeceksiniz:)
ben çok kocamanım yaaa ühüüüüüüüüüüü

hmmmm anladım canım ben ilk 5 ay 1 kilo aldım sonra ayda 2 şuan 7-8 kilo değişio ödem var çünkü.

hmmmm anladım canım ben ilk 5 ay 1 kilo aldım sonra ayda 2 şuan 7-8 kilo değişio ödem var çünkü.

ben iki ay üst üste 5 kilo 5 kilo aldım biliyor musun aslında şöyle oldu: 1kilo, 3 kilo, 5 kilo, 5 kilo, sonrada artık nasıl aldım hatırlamıyorum ama bu ay 1-2 kilo arası aldım:)
ama olsun ben kocamanım mutluyum:) kendimle çok eğleniyorum ya:)::) anlatamam nasıl dalga geçiyorum kendimle ama ne yapıyım kuzum aldım artık yapacak ir şey yok hep oğlumun yüzünden o çok iştahlı
geçen tartıya çıktım dijital gösterge hangi değerde duracağını şaşırdı yeminle ve kiloma bakamadım:):)

cnm bnm teşekkür ederim ama bnde 65le kaldım ve aynen 74 kiloyum sen gibi. boyumda çok uzun sayılmaz 1.67yim. beni kim görse şaşırıyo valla. geçen sağlık ocağında tartıldığımda dr. bi tartıya bide bana baktı bu 74 kilo senin nerende diye. valla bnde şaşırıyorum. az deil 9 kilo almışım. hadi yaklaşık 2 kilosu bebeğimin olsun. 7 kilo nerde ? :)hele evlendiğimde 55tim inanki. kıyafetlerim zaten olmuo tamamda, gören 55ten 74e bişey değişmemiş dio bu nasıl iş ben çözemedim:) yeni halimide en kısa zamanda ekliorum cnm.
(bu arada 10dk.da bi msj atıldığından msjımı yazdım sana özelden göndremedim bekliorum

en iyisini yapıosun hayatım doğumdan sonra veririz nasılsa bebişler sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…