- 28 Ocak 2012
- 79
- 0
- 86
maşallahkocaman olmuş.
angelina nın ki dolgunluğu biraz aşmış gibibenim ki o kadr değil
tüm teyzelerimize teşekkür ederiz...fakat ultrason görüntümüze göre kızım bana gram zerre benzemiyoeşimin kopyası.zaten onun sesini de duydu mu coşuyo...kıskanmıom desem koca bi yalan olur....
greeneyes senin de maşallahın varmış be canım...tüm güzellikleri sende toplamış allah,kıskandım....(ay çok kıskancım bugün)
canım ben muayenehaneye gidiom.zaten bizim buralarda hastanelerde 4d yok.bunun yanında bide özele gidiom.özelde doum yapcam zaten de ordaki drun da ultrasonu bi o kadar kötü...hiiiiç bişiy görmüom anlamıom...bu son 4d mizdi zaten.artık ektik o dr u hastanede dewam etcez...(daha ucuz)[/QU
seninde maşallahın var hayatım hiç kıskandım deme
teşekür ederizben kilosunu duyunca çok şaşırdım zaten 2 hafta önce 1818 gr dı.deli gibi meyve yiyorum ben yani günde sadece 4 tane elma yediğim bile oluyor.sanırım yarıyor bebişime.inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında doğarlar..
çok şirinmiş son halini de eklesene canım bir de göbiş topiğinede ekle ayyy heveslendim bende eklim bugün.
ben searchbau'yu gördükten sonra deve kuşu gibi kafamı kuma sokmayı düşünüyorum:) ben 4 aylıkken falan öyleydim herhalde56 ile hamile kaldım. 74 kiloyum. çok fitim ben de:) fit olduğumu nasıl anlatsam; plates topu yutmuş gibiyim:) kocaman sivri bir karnım var basket topu falan değil bariz plates topu yuttum ben kahrettim çok yemek yediğim günlere :):):)
ama benim ki su tutumu şişlik falan yani yoksa ben de fitimdir:):)
Alp Er Tunga öldümü
issiz acun kaldimi
Ödlek öcün aldi mi
emdi ürek irtilir
böyleydi siiri sanirim :) aklimda kalmis
kızlar kuzenim benden bişey rica etti, ben de size sorayım dedim...
bir arkadaşı yeni doğum yapacakmış ve kuzenim de tebrik kartına muzip bir mesaj yazmak istiyor.
birden aklıma pek bişiey gelmedi ama varmı fikri olan?
eee yok mu fikri olan?
amannn tatlımm dert ettiğin şeye bak hamişiz biz basketbol topuda yutarız plates topu daAma çoook merak ettim seni bu benim 4 aylık halime benzio diince benim 5 aydan sonra çıktı da Senden şiddetle foto bekliorum.
Valla canim yardimci olmayi cok isterdim ama inan aklima bisey gelmiyo:44:
yarın ekleyeceğim aslında bugün çektim bir tane de yüzüm falan net belli de yarın işte çekinir koyarım. şok yaşayacaksınız. Bir de hamile kalmadan önceki halimi koyacağım:):) aradaki 10 farkı anında bulacaksınız:):)
benim karnım 3 aylıkken çıkmıştı canım vallahi. Ben ilk dört ay müthiş kilo aldım. şimdi ayda 2 kilo falan maksimum. Anlayacağınız beni görünce ne mutlu hamile bizlere diyeceksiniz:)
ben çok kocamanım yaaa ühüüüüüüüüüüü
hmmmm anladım canım ben ilk 5 ay 1 kilo aldım sonra ayda 2 şuan 7-8 kilo değişio ödem var çünkü.
ben searchbau'yu gördükten sonra deve kuşu gibi kafamı kuma sokmayı düşünüyorum:) ben 4 aylıkken falan öyleydim herhalde56 ile hamile kaldım. 74 kiloyum. çok fitim ben de:) fit olduğumu nasıl anlatsam; plates topu yutmuş gibiyim:) kocaman sivri bir karnım var basket topu falan değil bariz plates topu yuttum ben kahrettim çok yemek yediğim günlere :):):)
ama benim ki su tutumu şişlik falan yani yoksa ben de fitimdir:):)
ben iki ay üst üste 5 kilo 5 kilo aldım biliyor musunaslında şöyle oldu: 1kilo, 3 kilo, 5 kilo, 5 kilo, sonrada artık nasıl aldım hatırlamıyorum ama bu ay 1-2 kilo arası aldım:)
ama olsun ben kocamanım mutluyum:) kendimle çok eğleniyorum ya:)::) anlatamam nasıl dalga geçiyorum kendimle ama ne yapıyım kuzum aldım artık yapacak ir şey yok hep oğlumun yüzünden o çok iştahlı
geçen tartıya çıktım dijital gösterge hangi değerde duracağını şaşırdı yeminle ve kiloma bakamadım:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?