Valla canim yardimci olmayi cok isterdim ama inan aklima bisey gelmiyo:44:
aynen benim de aklıma bişi gelmio
yarın ekleyeceğim aslında bugün çektim bir tane de yüzüm falan net belli de yarın işte çekinir koyarım. şok yaşayacaksınız. Bir de hamile kalmadan önceki halimi koyacağım:):) aradaki 10 farkı anında bulacaksınız:):)
benim karnım 3 aylıkken çıkmıştı canım vallahi. Ben ilk dört ay müthiş kilo aldım. şimdi ayda 2 kilo falan maksimum. Anlayacağınız beni görünce ne mutlu hamile bizlere diyeceksiniz:)
ben çok kocamanım yaaa ühüüüüüüüüüüü
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri bu siteden alışveriş yaptınız mı arkadaşlar şeker malzemelerini burdan almak istiyorum ama güvenli mi bilemedim.
yapmadım ama çok duydum bu siteyi... iyice bi araştır yine de...
çok şirinmiş son halini de eklesene canım bir de göbiş topiğinede ekle ayyy heveslendim bende eklim bugün.
maşallah canımmm son halinide görmek isterizzz
bitanemo ve ferezya; maşallah kızçelerinize bayıldımmmm
searchbau; canım çok fitsin süper
canım maşallah:) vallahi 41kere maşallah yoksa 40ker miydi ay neyse işte:) deyimler ve atasözlerini hep eksik bilmişimdir zaten:)
Maşallah canim hala fistik gibisin :)
kızlar hepinize teşekkür ederim. yarında son halimi çekip eklerim inşallah. dr.mun dediğne göre bebeğim 1 hafta önden gidio, düşünemiorum bide haftasında falan gitse karnımı daha küçük görceksiniz demek.valla bi 9 kilo aldım ama o nerde bilemiom kızlar. birde işin enteresan tarafı buna rağmen kalçam bacaklarım hep çatladı dışı sizi içi beni yakar yani. valla noktayı koydum son cümlemle sanırım
kizimla doktordan geldik teyzeleri,
kizim tam 1 kilo almis bi ayda vee 2300 olmus,gecen ay 1300 du,
hemde doktor teyzesi kocaman bi gobusu var bu kizin dedi,ana kiz yarisa gidiyoruz tombislikte,
sezeryan olacagi icin 13 gun once alinacak yoksa 4 kiloya yakin dogardi dedi,
vee bende bu ay 4 kilo almisim ,istahla falan hic ilgisi yok bu kilo isinin halbuki oyle cok istahim falanda yok ama aliveriyorum iste:84:
hee bu arada iliskiyi sordumartik cok olmasin dedi,cok az ve sakin sakin dedi ,anliycaniz o isten emekli olduk 3 ay kadar lohusalikla birlikte
hemde doktor teyzesi kocaman bi gobusu var bu kizin dedi,ana kiz yarisa gidiyoruz tombislikte,
vee bende bu ay 4 kilo almisim ,istahla falan hic ilgisi yok bu kilo isinin halbuki oyle cok istahim falanda yok ama aliveriyorum iste:84:
hee bu arada iliskiyi sordumartik cok olmasin dedi,cok az ve sakin sakin dedi ,anliycaniz o isten emekli olduk 3 ay kadar lohusalikla birlikte
canım sende yetenek var sorum başta sana ve diğer hatunlara buraya bi iki şeker resmi eklesem nasıl yapıldığı konusunda bana yardımcı olur musunuz???
maşallah bebişine...
bu ilişki durumunu bende sordum geçen hafta... 36. haftaya kadar yasak değil dedi, eğer herhangi bi özel durum söz konusu değilse... daha önce gittiğim doktorumda liste vermişti ordada 34. haftaya kadar olabileceği yazıyodu... kafam karıştı valla tüm doktorlar farklı düşünüyo
benım doktorumda 34 den sonra olmasın demişti :44:
merhaba annişler ve minik kuşları nasılız biz kızımla iyiz umarım tüm bebişlerde iyidir, kızlar merakediyorum emzirme atleti ve sütyeni alanlar neye göre aldınız bedenlerinizi nasıl belirlediniz, bende almayı düşünüyorum ama kaç beden alsam bilemedim çünkü sonuçta göğüslerimiz tam olarak büyümedi sanırım doğumdan sonra şuan olanın iki katı falan oluyormuşdaha öncede anne olanlar bizi biraz bilgilendirebilirmi:
canim ben hamilelikten önce 85 takiyodtm.simdi 90 oldu atleti öyle almistim ama büyük geldi 85 aldi tam oldu ay insalkah dogumdam sonra daha büyümez suan tam oluyo bhde ben sütyenle atleti ayri almadim.emzirme atletinin çitçitini açilica sütyeni icinde oluyo
kızlarr bugünkü göbeklere özendimm, ve bu da benim göbekim yani kızım..
biraz aşağımı inmiş ne.
Eki Görüntüle 383738
Eki Görüntüle 383467 uyku setim nasıl kızlarrrrr besıgımızdee dümen ve çapaaa varrr:)
canım gözünaydın bebişe de maşallah kocamaaan olmuşşbu arada oje konusunda neden bi parmağına sürmemek koşuluyla evet ded, orayı anlayamadım:44: senin normal doğum mu olcak canım?
canım bişy merak etim hangi hastaneye gidiyosun nts dedikleri şey okadar pahalımıki? ben daha hiç girmedimde
herkese merhaba biz sabah kontrole gittik kızım 2304 gr, boyu da 48 cm olmuş..doktor çok hareketli bi bebek dedi.ben şikayetlerimi söyledim.karnım aşağıya indi dedim ee artık normal zaten inmesi gerek dedi..bebeğimin kafası aşağıdaymış yani neredeyse doğum poziyonundaymış ama doktor korkma rahim ağzın kapalı dedi.bebek çok kımıldadığında bi ıslaklık oluyor dedim sıvısı yeterli ama yinede bi takip edelim dediler hem nst'ye bağladılar hem de bi ped verip akıntıyı takip ettiler 1 saat.ama bişey çıkmadı..bu arada kızım nst'de uyudugu için nerdeyse 1 saat nst bağlı kaldık.doktor gelip uyandırdı sonra kımıldamaya başladı ve nst iyi çıktı..her şey yolunda ama terslik sezersen hemen gel dediler,karında sertlik, bebek hareketleirnde azalma,kan ya da su gelmesi..yattıgım odanın yanı doğumhaneymiş sezeryanla 2 bebek oldu ben yatarken ortalığı yıktı ağlamaları..çok şekerlerdi..darısı bizlerin başına olsun..
kızlarr bugünkü göbeklere özendimm, ve bu da benim göbekim yani kızım..
biraz aşağımı inmiş ne.
Eki Görüntüle 383738
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?