2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

senle ben aynı kaderi yaşamışız. ben de ilk zamanlar aldım kiloyu ve şu an hatırlamıyorum kaç kaç aldığımı :) yazmadım da bi yere :)
sonuçta gidecek hepsi boşveeerrr... bana soruyolar "nasılsın" diye; cevabım "kocaman" oluyo :) napiim, neden üzeyim ki kendimi? kime neeeee...

kizimla doktordan geldik teyzeleri,

kizim tam 1 kilo almis bi ayda vee 2300 olmus,gecen ay 1300 du ,

hemde doktor teyzesi kocaman bi gobusu var bu kizin dedi,ana kiz yarisa gidiyoruz tombislikte,

sezeryan olacagi icin 13 gun once alinacak yoksa 4 kiloya yakin dogardi dedi,

vee bende bu ay 4 kilo almisim ,istahla falan hic ilgisi yok bu kilo isinin halbuki oyle cok istahim falanda yok ama aliveriyorum iste:84:

hee bu arada iliskiyi sordum artik cok olmasin dedi,cok az ve sakin sakin dedi,anliycaniz o isten emekli olduk 3 ay kadar lohusalikla birlikte

çok şirinmiş son halini de eklesene canım bir de göbiş topiğinede ekle ayyy heveslendim bende eklim bugün.

maşallah canımmm son halinide görmek isterizzz

bitanemo ve ferezya; maşallah kızçelerinize bayıldımmmm

searchbau; canım çok fitsin süper

canım maşallah:) vallahi 41kere maşallah yoksa 40ker miydi ay neyse işte:) deyimler ve atasözlerini hep eksik bilmişimdir zaten:)

Maşallah canim hala fistik gibisin :)

kızlar hepinize teşekkür ederim. yarında son halimi çekip eklerim inşallah. dr.mun dediğne göre bebeğim 1 hafta önden gidio, düşünemiorum bide haftasında falan gitse karnımı daha küçük görceksiniz demek. valla bi 9 kilo aldım ama o nerde bilemiom kızlar. birde işin enteresan tarafı buna rağmen kalçam bacaklarım hep çatladı dışı sizi içi beni yakar yani. valla noktayı koydum son cümlemle sanırım

sorma canım yaaaa benim de ne alakaysa kalçam basenim çatladı demek daha fazla kilo alsaydım kim bilir nolurdu halim

maşallahh onaa ne guzelde buyumus annesii

oyyy maşalllah 41 kere

canım sende yetenek var sorum başta sana ve diğer hatunlara buraya bi iki şeker resmi eklesem nasıl yapıldığı konusunda bana yardımcı olur musunuz???

valla daha önceden rastladığım ya da bildiğim bişeyse tabii ki yardımcı olurum... :)
ama utandım şimdi yetenek falan...
ben de daha başlamadım, başlayıp bitirince görcez yetenek var mı :)

maşallah bebişine...
bu ilişki durumunu bende sordum geçen hafta... 36. haftaya kadar yasak değil dedi, eğer herhangi bi özel durum söz konusu değilse... daha önce gittiğim doktorumda liste vermişti ordada 34. haftaya kadar olabileceği yazıyodu... kafam karıştı valla tüm doktorlar farklı düşünüyo

Son düzenleme:

benım doktorumda 34 den sonra olmasın demişti :44:

PEMBEVEMAVILER maşallah bebişine bi ayda bi kilo bravo valla.
seachbau canim bende 8-9 kilo falan aldi ama karnim azicik ama bacak ve kalçam bayağı bi çatladi ya selülit gibi duruyo selülit yok ama çatjaklar cok oldugu icin ve beyaz oldugu icin öyle görünüyo

merhaba annişler ve minik kuşları nasılız biz kızımla iyiz umarım tüm bebişlerde iyidir, kızlar merakediyorum emzirme atleti ve sütyeni alanlar neye göre aldınız bedenlerinizi nasıl belirlediniz, bende almayı düşünüyorum ama kaç beden alsam bilemedim çünkü sonuçta göğüslerimiz tam olarak büyümedi sanırım doğumdan sonra şuan olanın iki katı falan oluyormuş daha öncede anne olanlar bizi biraz bilgilendirebilirmi

kızlarr bugünkü göbeklere özendimm, ve bu da benim göbekim yani kızım ..
biraz aşağımı inmiş ne .

Eki Görüntüle 383738

Ooo maşallah lillac hanim ne kadar da zarifsiniz :) hani nasrettin hoca diyor ya et burdaysa kedi nerde kedi burdaysa et nerde.şimdi bu göbekse bebiş nerde :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Allahım nasıl bir güzellik bu yaa, 41 kere maşallah çok belli yüzü gözü Allah nazarlardan korusun canım. Çook güzel kuzun.

Eki Görüntüle 383467 uyku setim nasıl kızlarrrrr besıgımızdee dümen ve çapaaa varrr:)

Güle güle kullan Sevgicim.

Seninkide çook şeker canım benim, benim kız bir geçen ay yüzünü gösterdi o da çok net değildi. İnat olacak sanırım, göstermiyor bir türlü. 41 kere maşallah senin kuzuna da.

canım gözünaydın bebişe de maşallah kocamaaan olmuşş bu arada oje konusunda neden bi parmağına sürmemek koşuluyla evet ded, orayı anlayamadım:44: senin normal doğum mu olcak canım?

Şekersiz Yeşil Çay zaten a.ıklamış bunu sağ olsun :))) Parmağa takılacak optik okuyucu için 1'ini ojesiz bıraktırıyor benimki ama kimi doktor ojeye hiç izin vermiyor. Kızım dönerse inşallah normal olacak ama henüz dönmediği için maalesef belli değil Ben normal doğumu çok istiyorum.

canım bişy merak etim hangi hastaneye gidiyosun nts dedikleri şey okadar pahalımıki? ben daha hiç girmedimde

Ben özel kliniğe gidiyorum. NST'ye de orada gireceğim. Bu msj ı yazdıktan sonra bir msj daha yazdım. Ben yanlış anlamışım. NST 205 TL'ymiş ve 11 kere için tek ödeme yapıyormuşum. Yani 11*250 değil sadece 205 ödeyecekmişim :)) Benimde yüreğime iniyordu doğrusunu öğrenen kadar :)

Searchbau yahu maşallah sana, ideal hamile tipisin vallahi Çok fitsin, kesin arkadan kimse hamile olduğunu anlamıyordur bile :)))

Kızın tombiş olacak sanırım annesi, maşallahı var. Ne mutlu ki dönmüş bir de.

Ha ha bir tombiş de burda var. Ben doktoruma sormadım ama sanırım gittiği yere kadar yaparım. Yani zaten canın yanmıyorsa ve zorlanmıyorsan, sonrasında problem yaşamıyorsan demek ki korkulacak birşey yok. Tabi kalkıp soon hafta da yapacak değdilim ama ben sanki 38.'e kadar falan devam ederim gibi geliyor :)))

kızlarr bugünkü göbeklere özendimm, ve bu da benim göbekim yani kızım ..
biraz aşağımı inmiş ne .

Eki Görüntüle 383738

Seninde searchbau'dan kalır yanın yokmuş Benim de göbeğinin aşağıda oluşu dikkatimi çekti ama herkesin bebeiğini taşıyışı farklı, benimki de bir iniyor bir çıkıyor. Karar veremedi nerede duracağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…