Ooo maşallah lillac hanim ne kadar da zarifsiniz :) hani nasrettin hoca diyor ya et burdaysa kedi nerde kedi burdaysa et nerde.şimdi bu göbekse bebiş nerde :)
canim ben hamilelikten önce 85 takiyodtm.simdi 90 oldu atleti öyle almistim ama büyük geldi 85 aldi tam oldu ay insalkah dogumdam sonra daha büyümez suan tam oluyo bhde ben sütyenle atleti ayri almadim.emzirme atletinin çitçitini açilica sütyeni icinde oluyo
bugün canım çok sıkkın eşimle tartıştık ve ben evi terk ettim...
Eki Görüntüle 383698 Eki Görüntüle 383699 çok basit görünüyo aslında şunlar canım
çok sağol canım bende 85 takıyordum ama eski sütyenlerim sıkıyor o zaman 90 banada tam olur gibi, bu arada sen ve kızın nasıl canım aramızda 3 gün var boy kilo durumu nasıl mina hanımın umarım herşey yolundadır, uzun zamandır giremiyordum kocişinle aranız düzelmiştir umarım, evinin işlerini bitirebildinmi Allah herşeyin hayırlısını versin canım yeni evinizde sağlıkla mutlulukla oturun:)
Kizlar dun sormustum ama yine herzaman ki gibi bir kisi disinda cevap veren olmadi malesefSuydu yazdigim:
Bizdede hala isim konusu tartismada. Hala Alp ilk ismi olsun diyoruz, ikincisinde anlasamiyoruz. Seceneklerimiz Alp Tekin, Alp Eren, AlpArtun, ve Alp Er Tunga. Sizce kulaga hangisi hos geliyor?
Birde asiri sert benim karnim, yani boyle bi sertlesip gecip tekrar sertlesmiyo, sertlestimi baya bi zaman sert oluyor ve hemen hemen tum aksam devam ediyor, bu sertlesme sizin dediklerinizden farkli miki? Burdada doktor olmadigi icin yani ebeler bakiyo onlarda herseye normal diyorlar
Kızlar herkese selam,forma baktım bebek kilolarıyla ilgili yakında bişey yazılmış mı diye pek rastlayamadım,dün doktora gittik benim tombiş 3080 gram olmuş,doktor böyle giderse normal doğum biraz zor dedi,moralim bozuldu baya,zaten iştahım yok fazla yemek yemiyorum neyi keseceğimi bilmiyorum,kendim kilo almadım ne yesem bizim ufaklığa yarıyor galiba,sadece bu ara dondurmayı fazla yedim o da kilo yapmış heralde,1 haftada 400 gram almış meleğim.Sizde kilolar ne durumda kızlar,bizimkinin boyu da uzun ondan mı kilosu fazla acaba?
Eveeeett ben de kesinlikle bu halimi ve özelliklede kuzumun tepinmelerini çok özleyecek gibiyimvalla ben bu halimi de özlicem, ama en çok içimdeki kıpırtıları özlicem galiba... bayaa bi boşluk olacak sanki içimde. uzun zamandır alıştım onlara :)
Eki Görüntüle 383467 uyku setim nasıl kızlarrrrr besıgımızdee dümen ve çapaaa varrr:)
kizimla doktordan geldik teyzeleri,
kizim tam 1 kilo almis bi ayda vee 2300 olmus,gecen ay 1300 du,
hemde doktor teyzesi kocaman bi gobusu var bu kizin dedi,ana kiz yarisa gidiyoruz tombislikte,
sezeryan olacagi icin 13 gun once alinacak yoksa 4 kiloya yakin dogardi dedi,
vee bende bu ay 4 kilo almisim ,istahla falan hic ilgisi yok bu kilo isinin halbuki oyle cok istahim falanda yok ama aliveriyorum iste:84:
hee bu arada iliskiyi sordumartik cok olmasin dedi,cok az ve sakin sakin dedi ,anliycaniz o isten emekli olduk 3 ay kadar lohusalikla birlikte
merhaba annişler ve minik kuşları nasılız biz kızımla iyiz umarım tüm bebişlerde iyidir, kızlar merakediyorum emzirme atleti ve sütyeni alanlar neye göre aldınız bedenlerinizi nasıl belirlediniz, bende almayı düşünüyorum ama kaç beden alsam bilemedim çünkü sonuçta göğüslerimiz tam olarak büyümedi sanırım doğumdan sonra şuan olanın iki katı falan oluyormuşdaha öncede anne olanlar bizi biraz bilgilendirebilirmi
E kizlar son güne kadar yapan var onlara ne demeli.bana dr.bisey demedi insallah da demez :)
kızlarr bugünkü göbeklere özendimm, ve bu da benim göbekim yani kızım..
biraz aşağımı inmiş ne.
sen de fitlerdenmişsin valla lillac bayıldım maşallahbenim göbüşte aşağıya indi yukardayken çok hoşuma gidiyordu yaaa
canım neden tartıştınızki keşke fevri davranıp gitmeseydin bugün ben de eşime bazayı açtıracaktım içine birşeyler koymak için tamam tamam diyip gazete okumaya devam ediyordu sinirlendim o an aklımdan kaldır kendin geçti ama gerçekten ağır ve oturup bekledim sakinleştim o sinirle kaldırırdım valla benimki çok basit bir örnek ama bu tür durumlarda fevri davranmamayı öğrenmeliyiz gibime geliyor hele bu dönemde..
doğumlara ne kadar az kaldı dimi kızlar rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize.bakalım ilk mayıs annesi kim olacak
evet çok az kaldı inşallah...arada nisan anneleri başlığına giriyorum ben de, daha heyecanlı oluyor
bakalım, dediğin gibi kim doğum yapacak ilk olarak ya da kimler mayıs annesi olarak başlayıp nisan annesi olarak tamamlayacak
maşallah bebişine cnmkizimla doktordan geldik teyzeleri,
kizim tam 1 kilo almis bi ayda vee 2300 olmus,gecen ay 1300 du,
hemde doktor teyzesi kocaman bi gobusu var bu kizin dedi,ana kiz yarisa gidiyoruz tombislikte,
sezeryan olacagi icin 13 gun once alinacak yoksa 4 kiloya yakin dogardi dedi,
vee bende bu ay 4 kilo almisim ,istahla falan hic ilgisi yok bu kilo isinin halbuki oyle cok istahim falanda yok ama aliveriyorum iste:84:
hee bu arada iliskiyi sordumartik cok olmasin dedi,cok az ve sakin sakin dedi ,anliycaniz o isten emekli olduk 3 ay kadar lohusalikla birlikte
inşallahdoğumlara ne kadar az kaldı dimi kızlar rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize.bakalım ilk mayıs annesi kim olacak
ben böle işte sizler naptınız çantalar hazrmı neler kodunuz herkez bişe sölüyo benım kafam karışıo
Eki Görüntüle 383888 Eki Görüntüle 383889
slm kızlarr, bugünkü göbüşüm ve bebişimin geçen haftaki hali, yarında inşallah böyle güzel poz verir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?