2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım bende 85 takıyordum ama eski sütyenlerim sıkıyor o zaman 90 banada tam olur gibi, bu arada sen ve kızın nasıl canım aramızda 3 gün var boy kilo durumu nasıl mina hanımın umarım herşey yolundadır, uzun zamandır giremiyordum kocişinle aranız düzelmiştir umarım, evinin işlerini bitirebildinmi Allah herşeyin hayırlısını versin canım yeni evinizde sağlıkla mutlulukla oturun:)

bugün canım çok sıkkın eşimle tartıştık ve ben evi terk ettim...

peki şu an nerdesin canım? annenlerde misin? umarım sorun neyse hallolur, sakin olmaya ve bebeğine odaklanmaya çalış. bu aralar hepimiz alınganlaşmış olabiliriz, hormanlardan dolayı. çok normal. biz burdayız canım

Sagol bitanem isler bitti cok sükür.yeni evimize gectik.evimize gecince kocişlede aramiz düzeldi şükür.iyi cani kizimda haftasiyla uymlu cikti suyu falanda iyi mina hanimin :) senin bebiste sende iyisindir inşallah.dikkat et kendine güzel dileklerin icinde sagol canimcim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maaşallah kızlar oku oku bitmedi bi türlü.Ne çok şey konuşmuşunuz öyle

Angelica25,ŞekersizYesilÇay,Searchbau ve Lillac...Göbişlere ve içindeki meleklere kocaman bir maaşallah
Ferezya ve Bitanemo...Melekleriniz çok güzel çıkmışlar

AlpGiray desem ?...Benim çok sevdiğim bir isim ama herifim beğenmediydi
Tarif ettiğin sertleşme bende de oluyor.Özellikle akşamları oluyor ve bazen yatana kadar geçmiyor.Normal diyor doktorlar :44:

Merhaba canım...Seni tekrar aramızda görmek ne güzel.
Kızına kocaman bir maaşallah diyorum.Benim oğlum 34+4 te 2700gr ve 50 cm idi.

valla ben bu halimi de özlicem, ama en çok içimdeki kıpırtıları özlicem galiba... bayaa bi boşluk olacak sanki içimde. uzun zamandır alıştım onlara :)
Eveeeett ben de kesinlikle bu halimi ve özelliklede kuzumun tepinmelerini çok özleyecek gibiyim

Eki Görüntüle 383467 uyku setim nasıl kızlarrrrr besıgımızdee dümen ve çapaaa varrr:)

Ben çok beğendimmm

Maaşallah senin fıstığına
Bu arada biz emekliye ayrılalı çook oldu.Doğumu yapacağım şehir 3 saatlik mesafede olunca temkinli davranmakta fayda var diye düşündük(tabi bu bahane arkasına saklanıyorum ben ama yalanda değil hani )

Ben 85 takıyordum normalde.Gebelikte 90 takmaya başladım.Emzirme atletinide 95 aldım,ilk etapta büyük göründü gözüme ama iyiki 95 almışım çünkü sırt çevresi şuan tam oldu.Doğum sonrası göğüsler süt dolacağı için rahatlıkla giyerim.
Marka olarak bebefox aldım ve çok güzel gerçekten.

İnşaallah bi an önce herşey yoluna girer...

Son düzenleme:
E kizlar son güne kadar yapan var onlara ne demeli.bana dr.bisey demedi insallah da demez :)

benim doktor da devam demişti amaaan kötü hissetmiyorsak sonrasında devam napalım zaten loğusalıkta yapamıcaz hiç..

akşam şerifleri hayırlı olsun mayıs anneleri ve datlumu datlu bebişleri

internet yoktu giremedim ösledim buraları :)
geşmişe az baktım herşey yolunda galiba göbişler iyice şişmiş oh oh

bu arada bende iyim küçük bi dana oldumu sölüyolar (eşim )

yarın nst çektircem doktorum istedi tırsıom biraz :18: ve bol bol yürü dio dr ama gelde yürü 5 dak bi börekçi ,cami aramaya başlıo gözlerim ( wc )

cümartesi pazar oda boyancak hazırlıga gircez yanı biraz geç olcak ama sağlık olsun

ben böle işte sizler naptınız çantalar hazrmı neler kodunuz herkez bişe sölüyo benım kafam karışıo

güzel mayıs anneleri nasılsınız kaç gündür uğrayamadım.bende ilk nstye bağlandığmda 32 haftalıkken kasılmalar çok fazla çıktı kızlar dr. ilaç verdi 3 saatte bir içtim dinlendim.dün kontürolümüz vardı öncekine göre iyi çıktı kasılmalar ama yinede var.oğluşum ters duruyordu dönmüş çok şükür normal doğum istiyorum dönmez diye çok korktum ama akıllı oğluşum annesini üzmedi

doğumlara ne kadar az kaldı dimi kızlar rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize.bakalım ilk mayıs annesi kim olacak

evet çok az kaldı inşallah... arada nisan anneleri başlığına giriyorum ben de, daha heyecanlı oluyor

bakalım, dediğin gibi kim doğum yapacak ilk olarak ya da kimler mayıs annesi olarak başlayıp nisan annesi olarak tamamlayacak

bende bakıyorum hem tecrübe oluyor hemde merak ediyorum doğum hikayeleri okuyorum çok hoşuma gidiyor

elifjoyy, turuncu ve bebisgeliy teşekkür ederiz göbiş yorumlarınız için ..

maşallah bebişine cnm zamanında 4 kilomu doğuyomuşşş benimkide senin haftanda o civardaydı.. ben normal istiyorum, nasıl doğcak o zaman.. yada eskilerin sözüne kanıp iri bebek daha kolay doğarmı derimm.. bekliyim görim bende..

hayırdır canım, noldu.. inşallah fazla uzamadan düzelir durumunuz..
doğumlara ne kadar az kaldı dimi kızlar rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize.bakalım ilk mayıs annesi kim olacak
inşallah bakalım en sabırsız bebekler kim

ben böle işte sizler naptınız çantalar hazrmı neler kodunuz herkez bişe sölüyo benım kafam karışıo

Benim hastane çantamın içindekiler:

2 ayrı çanta şeklinde hazırladım.

kendim için :
-1 takım pijama
-1 gecelik
-terlik
-4 yüksek bel külot
-2 atlet
-1 emzirme sütyeni
-1 emzirme atleti
-2 çorap
-tülbent
-şal
-havlu
-diş fırçası,diş macunu,tarak,göğüs pedi ve kremi...
-kirli poşeti
-1 paket orkid gece
-Kağıt havlu+ıslak mendil
-humana süt arttırıcı çay

bebeğim için :
-2 takım hastane çıkışı
-2 battaniye(1 kadife 1 penye)
-2 çorap
-15 tane bez
-1 paket ıslak mendil
-4-5 tane ağız mendili
-silikon kaşık,biberon,emzik
-peygamber hurması + zemzem (umreden getirmiştim)

Eki Görüntüle 383888 Eki Görüntüle 383889
slm kızlarr, bugünkü göbüşüm ve bebişimin geçen haftaki hali, yarında inşallah böyle güzel poz verir :))

maşallah bebişinede sanada cnm nazar değmesin size inşallah..
ayy yesinler onun suratını, bu miniğinde dudakları dolgun olcak heralde.. dolgun dudaklı mayıs bebişlerii .. sende gayet iyi duruyosun, bir göbeğin çıkmış.. o da aşağıya inmeye başlamış sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…