2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selamlar guzel bebislerin guzel annisleri yaa benim merak ettigim bir sorum var acep ilginizi ceker mi bilmem ama benim bilmem lazim hemen' aranizda tuy dokucu krem kullanan varmi yada kullanilmasinda sakinca var mi bugun alicaktim ama cesaret edemedim ustlerinde herhangi bir ibare yok sadece alerjik durum konusunda uyarida bir seyler yazilmis ne yapsam sizce

Benim hastane çantamın içindekiler:

2 ayrı çanta şeklinde hazırladım............

hah, iyi oldu bu, ben de Allah izin verirse yarın hazırlamayı düşünüyordum çantamı. bebişinki hazır, anneminki de hazırmış, bi ben kaldım buradan da bakıp hazırlarım artık.

geçen sene bi arkadaşım aniden doğum yapmıştı 34. haftasında, hatta başında da ben gitmiştim hastaneye. onun çantası hazır değildi, ben de "ben erkenden hazırlarım" diyordum ama nerdeee

ilk bebeğimiz dünyaya geldi hanımlar dün bi arkadaşımız doğum yaptı

canım nisan - mayıs malum boğa burcu ve cidden boğa burcundaki insanların dudakları dolgun ve genellikle renkli gözlü olurlar bende boğa burcuyum yani ben bu minnoşları görünce hiç şaşırmıyorum.

Eki Görüntüle 383888 Eki Görüntüle 383889
slm kızlarr, bugünkü göbüşüm ve bebişimin geçen haftaki hali, yarında inşallah böyle güzel poz verir :))

Yerim o dudakları bennnn ...Bu bebişler ne güzel poz vermişler öyleee.
Benim kuzu hep elini yüzüne kapatıyor

1 kere annemlerde sırf meraktan bacağıma sıkayım dedim.Bir güzel sıktım ve başladım beklemeye.Bekledikce bacaklarımın yandığını hissettim.Hemen suya tutup yıkamaya başladım ama o nasıl yanmaktır öyle.Canımdan can gidiyor.Öyle acıyordu ki sabahı zor ettim diyebilirim.Pijamam üzerine değdikce veya bi yere sürtündükce çok daha fena yanıyordu.
İşte o günden beridir tövbeliyim.
Benim kullandığımın markası veet değildi gerçi ama üzerini okuduğumda hassas ciltlerde kullanılmaması gerektiği yazıyordu.
Keşke öncesinde okusaydım.İyiki malum bölgeye sürmemişim
Bu arada gebelikte kullanımı konusunda farklı görüşler var.Forumda kullanan anneleride okudum,tavsiye etmeyenleride...

canım nisan - mayıs malum boğa burcu ve cidden boğa burcundaki insanların dudakları dolgun ve genellikle renkli gözlü olurlar bende boğa burcuyum yani ben bu minnoşları görünce hiç şaşırmıyorum.

Benim kuzuda babasına çekerse dolgun dudaklı olur

Truncu sagolasin cevap verdigin icin peki o isi nasil hallediyorsunuz benim epilasyon yapma ihtimalimde yok gibi artik gobekten goremiyorum ki orayi birde acisida cabasi beni valla stres etti bu olay

kızlar kusura bakmayın alıntı olarak hepsini tek bi msjla cewaplamayı bilmiorum, öncelikle durumum iyi kendimi cok fazla yormamaya çalışıyorum, doğum temizliğimde bitti, bugün halılarımda geldi yıkamadan süpürdüm sildim yerleştrdim bi kızımın kıyafetleri kaldı onlarıda hafta sonu yıkayıp ütüleyip hastane cantamı hazırlıcam işim btcek :)) herkez ada elisi bana benzetio, benm yüz hatlarımı almış sanki inşallahta bna bnzer azra babasına bnzio cnkü :) buarada gecmişi okumaktan ancak cwplayabildim :)) halada okuyorum

Truncu sagolasin cevap verdigin icin peki o isi nasil hallediyorsunuz benim epilasyon yapma ihtimalimde yok gibi artik gobekten goremiyorum ki orayi birde acisida cabasi beni valla stres etti bu olay

walla cnm bndede o stres war ne güzel uzatmıştım braz kuaföre gidip ağda yaptırcaktım gecen hafta aniden doktora gittiğim için temizlenmek zorunda kaldım :/ epilatörde cok acıtıo alt tarafı, bekle uzasın.. o zamana kadar doğurmayız inşallahh

Jilet ve aynayla takılıyoruz şimdilik
Ben kuaföre gitmeye çekiniyorum,o yüzden bu şekilde devam...

İyi olmana sevindim..İnşaallah meleğin zamanından önce gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…