Benim hastane çantamın içindekiler:
2 ayrı çanta şeklinde hazırladım............
kızlarr bugünkü göbeklere özendimm, ve bu da benim göbekim yani kızım..
biraz aşağımı inmiş ne.
Eki Görüntüle 383738
evet çok az kaldı inşallah...arada nisan anneleri başlığına giriyorum ben de, daha heyecanlı oluyor
bakalım, dediğin gibi kim doğum yapacak ilk olarak ya da kimler mayıs annesi olarak başlayıp nisan annesi olarak tamamlayacak
aman maşalllah dielim Allah nazarlardan saklasın daha da yarasın minnoşuna senin bebiş kız mı erkek mi?
Eki Görüntüle 383888 Eki Görüntüle 383889
slm kızlarr, bugünkü göbüşüm ve bebişimin geçen haftaki hali, yarında inşallah böyle güzel poz verir :))
maşallah bebişinede sanada cnmnazar değmesin size inşallah..
ayy yesinler onun suratını, bu miniğinde dudakları dolgun olcak heralde.. dolgun dudaklı mayıs bebişlerii.. sende gayet iyi duruyosun, bir göbeğin çıkmış.. o da aşağıya inmeye başlamış sanki..
Benim bebisim kız..ismimizde ada
Senibekliyoruz maşallah bebişineyesin onu teyzesii tontşş
ilk bebeğimiz dünyaya geldi hanımlar dün bi arkadaşımız doğum yaptı
sağlıcakla büyür inşallahşimdi ne heyecanlıdır kim bilir ailesi
o zaman bizim çizelge şimdiden başlamalı
Eki Görüntüle 383888 Eki Görüntüle 383889
slm kızlarr, bugünkü göbüşüm ve bebişimin geçen haftaki hali, yarında inşallah böyle güzel poz verir :))
selamlar guzel bebislerin guzel annisleri yaa benim merak ettigim bir sorum var acep ilginizi ceker mi bilmem ama benim bilmem lazim hemen' aranizda tuy dokucu krem kullanan varmi yada kullanilmasinda sakinca var mi bugun alicaktim ama cesaret edemedim ustlerinde herhangi bir ibare yok sadece alerjik durum konusunda uyarida bir seyler yazilmis ne yapsam sizce
canım nisan - mayıs malum boğa burcu ve cidden boğa burcundaki insanların dudakları dolgun ve genellikle renkli gözlü olurlar bende boğa burcuyum yani ben bu minnoşları görünce hiç şaşırmıyorum.
Truncu sagolasin cevap verdigin icinpeki o isi nasil hallediyorsunuz benim epilasyon yapma ihtimalimde yok gibi artik gobekten goremiyorum ki orayi birde acisida cabasi beni valla stres etti bu olay
Truncu sagolasin cevap verdigin icinpeki o isi nasil hallediyorsunuz benim epilasyon yapma ihtimalimde yok gibi artik gobekten goremiyorum ki orayi birde acisida cabasi beni valla stres etti bu olay
kızlar kusura bakmayın alıntı olarak hepsini tek bi msjla cewaplamayı bilmiorum, öncelikle durumum iyi kendimi cok fazla yormamaya çalışıyorum, doğum temizliğimde bitti, bugün halılarımda geldi yıkamadan süpürdüm sildim yerleştrdim bi kızımın kıyafetleri kaldı onlarıda hafta sonu yıkayıp ütüleyip hastane cantamı hazırlıcam işim btcek :)) herkez ada elisi bana benzetio, benm yüz hatlarımı almış sanki inşallahta bna bnzer azra babasına bnzio cnkü :) buarada gecmişi okumaktan ancak cwplayabildim :)) halada okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?