2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim iyi diyon hosta benim haftada en az iki kez hastane ziyaretim oluyor bir ara esimin kucuk tras makinesi vardi onu kullaniyordum ama goremedigim icin bir yerleri kestik benim beceriksizligim gerci yaa... sagol canim yinede derdime ortak oldugun icin

traş başlığı olan epilatörle de denesen canım bende şimdilik ağdaya devam ediyorum ama kontroller sıklaştığında mecburen traş başlığını kullancam hiç de istemiyorum aslında en temizi ağda

kuaföre git canım

ayy kurban oluyum ben Turkiyenin tum nimetlerine kizlar sanslisiniz bizim buralarda o anlamda kuafor bulmak saman icinde igne aramaya benziyon gerci turk kuaforleri var ama cok uzakta neyse cansagligi olsun artik bir sekilde halledecez artik

Masallah kizimiza, pek guzel...

Bitanemo masallah pek seker

Eki Görüntüle 383467 uyku setim nasıl kızlarrrrr besıgımızdee dümen ve çapaaa varrr:)

Cok guzel, gule gule kullanin

Alp Er Tunga öldümü
issiz acun kaldimi
Ödlek öcün aldi mi
emdi ürek irtilir
böyleydi siiri sanirim :) aklimda kalmis

Haha evet canim bende hatirliyorum bunu derslerden Dogru odlek yerine felekdi sanirim.

Masallah bebisine

Ben kullandim canim iki kere, ama tahris etti bi daha da kullanmadim, bilmem zararli miki ama insallah degildir.

bizde iyiz canım çok şükür herşey yolunda hayırlısıyla doğum yapacağım iyi bir hastane ve doktor buldum bu yüzden çok mutluyum Yüce Allahım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasib etsin sizde kendinize dikkat edin canım sevgiyle kal:)

Son düzenleme:

canım çok sağol bende 85 takıyordum ama eskiler sıkıyor o yüzden bez sütyen kullanıyorum emzirme atleti 90 almayı düşünüyorum çünkü çok büyümedi ama asıl doğumdan sonra büyüyormuş diyorlar tecrübeli anneler bize biraz bilgi verebilirse çok mutlu olurum:) canım marka içinde ayrıca sağol:))

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr
Benim taktik dün gece pek işe yaramadı.Duşumu aldım,sütümü ve magnezyumumu içtim ama bi türlü rahat uyuyamadım.7-8 kere uyanmışımdır herhalde...Birde gece çok huzursuz yattım,birazda duygulanıp ağladım.Belkide ondan kaynaklanmıştır...

Kızlar bende inanılmaz bir heyecan ve korku başladı bu aralar.Dün gece sanki bugün doğuma girecekmişim gibi duygusaldım.Sezeryanı düşününce aklıma soğuk ameliyathane geliyor,normal doğum desen yapamam diye korkuyorum.
Hepsinden kötüsü yavrumun içimden çıkarılma duygusu...Minicik bir can'ı bana getirecekler ve ben onun annesi olacağım...
Ama,ama ben daha annemin minik yavrusuyken kendi yavruma nasıl annelik yapacağım...
Ooof keşke daha yeni 5 haftalık hamile olsaydım...Doyamadım kuzumun içimde büyümesine...

Ah kıyamam yaa... Böyle şeyler düşünme bence. Herşey hayırlısıyla yoluna girer canım.
Hepimiz annemizin minik yavrusuyuz, hatta onlar da anneannelerimizin :)
Sen de ikinci hamileliğinin tadını iyice çıkarırsın. Böyle düşünüp bebeğini de üzme :)

günaydın kızlar ben sizin göbekleri görünce korkuyorum kendimden benimki füze gibi(43:

günaydın kızlar ben sizin göbekleri görünce korkuyorum kendimden benimki füze gibi(43:

Valla canım çıplak halde benim göbiki görsen gözlerin aha böyle olur
Gerçi ben çok seviyorum göbikimi,aynanın karşısına geçip bakıyorum öyle bazen
Seninkide sana büyük görünebilir ama normaldir yani.Korkuya gerek yok

dünkü narin hatunların göbişlerinden sonra benim tombik göbikim....

Eki Görüntüle 384136

turuncu göbeğim göbeğim diyordun bende kocamn bişi bekliyordum gayet normal ben neler gördüm burda endmi görünce hep diyordum benim göbekmi küçük diye ama demkki biz mayıs anneleri cok büyük göbekli olmucaz cok tatlı massallah bende gecen düşünüyordum onun beni tekmelemesine içimde baska bir kalbin attığına okadr alıstınki onu yanımda kollrımda olacağı düşüncesi garip geliyor sanki onu yeri benim karnım bide su hazırlanmıs odaları görünce cok özeniyorum bende odamız olsun isityorum ama doğunca almaya karar verdiğimiz için ses yok en cokta uyku setinin olmasına gülüyorum ortada beşik yok benim kızın 2 tane uyku seti var ne komik dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…