walla cnm bndede o stres war ne güzel uzatmıştım braz kuaföre gidip ağda yaptırcaktım gecen hafta aniden doktora gittiğim için temizlenmek zorunda kaldım :/ epilatörde cok acıtıo alt tarafı, bekle uzasın.. o zamana kadar doğurmayız inşallahh
Canim iyi diyon hosta benim haftada en az iki kez hastane ziyaretim oluyorbir ara esimin kucuk tras makinesi vardi onu kullaniyordum ama goremedigim icin bir yerleri kestik benim beceriksizligim gerci yaa... sagol canim yinede derdime ortak oldugun icin
kuaföre git canım
Eki Görüntüle 383467 uyku setim nasıl kızlarrrrr besıgımızdee dümen ve çapaaa varrr:)
Alp Er Tunga öldümü
issiz acun kaldimi
Ödlek öcün aldi mi
emdi ürek irtilir
böyleydi siiri sanirim :) aklimda kalmis
kizimla doktordan geldik teyzeleri,
kizim tam 1 kilo almis bi ayda vee 2300 olmus,gecen ay 1300 du,
hemde doktor teyzesi kocaman bi gobusu var bu kizin dedi,ana kiz yarisa gidiyoruz tombislikte,
sezeryan olacagi icin 13 gun once alinacak yoksa 4 kiloya yakin dogardi dedi,
vee bende bu ay 4 kilo almisim ,istahla falan hic ilgisi yok bu kilo isinin halbuki oyle cok istahim falanda yok ama aliveriyorum iste:84:
hee bu arada iliskiyi sordumartik cok olmasin dedi,cok az ve sakin sakin dedi ,anliycaniz o isten emekli olduk 3 ay kadar lohusalikla birlikte
selamlar guzel bebislerin guzel annisleri yaa benim merak ettigim bir sorum var acep ilginizi ceker mi bilmem ama benim bilmem lazim hemen' aranizda tuy dokucu krem kullanan varmi yada kullanilmasinda sakinca var mi bugun alicaktim ama cesaret edemedim ustlerinde herhangi bir ibare yok sadece alerjik durum konusunda uyarida bir seyler yazilmis ne yapsam sizce
Eki Görüntüle 383888 Eki Görüntüle 383889
slm kızlarr, bugünkü göbüşüm ve bebişimin geçen haftaki hali, yarında inşallah böyle güzel poz verir :))
bugün canım çok sıkkın eşimle tartıştık ve ben evi terk ettim...
Sagol bitanem isler bitti cok sükür.yeni evimize gectik.evimize gecince kocişlede aramiz düzeldi şükür.iyi cani kizimda haftasiyla uymlu cikti suyu falanda iyi mina hanimin :) senin bebiste sende iyisindir inşallah.dikkat et kendine güzel dileklerin icinde sagol canimcim.
Insallah duzelir canim ya, uzuldum, bu zamanlar gercekten zorlu insallah gonlune gore olur...
Ben 85 takıyordum normalde.Gebelikte 90 takmaya başladım.Emzirme atletinide 95 aldım,ilk etapta büyük göründü gözüme ama iyiki 95 almışım çünkü sırt çevresi şuan tam oldu.Doğum sonrası göğüsler süt dolacağı için rahatlıkla giyerim.
Marka olarak bebefox aldım ve çok güzel gerçekten.
Günaydın kızlarrr
Benim taktik dün gece pek işe yaramadı.Duşumu aldım,sütümü ve magnezyumumu içtim ama bi türlü rahat uyuyamadım.7-8 kere uyanmışımdır herhalde...Birde gece çok huzursuz yattım,birazda duygulanıp ağladım.Belkide ondan kaynaklanmıştır...
Kızlar bende inanılmaz bir heyecan ve korku başladı bu aralar.Dün gece sanki bugün doğuma girecekmişim gibi duygusaldım.Sezeryanı düşününce aklıma soğuk ameliyathane geliyor,normal doğum desen yapamam diye korkuyorum.
Hepsinden kötüsü yavrumun içimden çıkarılma duygusu...Minicik bir can'ı bana getirecekler ve ben onun annesi olacağım...
Ama,ama ben daha annemin minik yavrusuyken kendi yavruma nasıl annelik yapacağım...
Ooof keşke daha yeni 5 haftalık hamile olsaydım...Doyamadım kuzumun içimde büyümesine...
günaydın kızlar ben sizin göbekleri görünce korkuyorum kendimden benimki füze gibi( 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?