2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Dünkü narin hatunların göbişlerinden sonra benim tombik göbikim....

Eki Görüntüle 384136

oyy maşşallah göbüşüne de içindeki bebişine de.. bir ayımız kaldı.. bir zahmet tombiş olsun artık .. valla göbüşlerimiz benziyor, ne de olsa satımız aynı .. benimki baskı yapmaya başladı sanki.. kasıklarım arada ağrıyor, geceleri de.. böyle ağrısı olan varmı?

gunaydinlar kizlar,

noluyor boyle bize bende ayni durumdayim turuncu ,hep gunler gecsin diye bekledim,

simdi hamileligim bitti diye uzuluyorum,icimdeki bu kipirtilari oyle ozliycem ki ,

esime bile diyorum kurtuluyosun kaprislerimden diye ,askolsun diyo,

millet doguralim diye aglar bizde dogmasin diye,

turuncucum sen yine kendi yatağında yatıosun ben eşimle tartıştım evi terk ettim 2 gecedir başka yataklarda yatıorum.ağlıorum ağlıorum artık sevilmediğime inanıyorum bu duyguların üstüne bir de oğluma yetebilecekmiyim die kaygılanıyorum...

ne oldu ki? en kötüsünü düşünsen bile merak etme; nice anneler var, tek başına tüm dünyayı karşısına alan...
Yetersin tabii ki neden yetemeyesin... Önemli olan doğru kararı vermek ayrılık konusunda.
artıları eksileri yazıp karşılaştıracaksın. bakacaksın. hangisi ağır basıyor senin için?...
Karşındaki insanın duygu ve düşünceleri de önemli tabii ki. En önemlisi kararın ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmamak.
Üzme kendini. Bi yol vardır elbet.

Canım; bu kritik dönemde kavga etmeniz evini terketmen senin için de eşin için de zor olmaz mı? belki konuşa konuşa halledebilirsiniz sorunları...yuva yapmak zor bozmak kolay...
ikiniz de birbirinize karşı anlayışlı ve biraz daha toleranslı olabilseniz belki birbirinizi kırmadan orta bi yol bulabilirsiniz tabii bunun çift taraflı düşünülmesi lazım tek taraflı anlayışlılkta bi yere kadardır...Allah yardımcın olsun canım..inş kısa zamanda sorunlarınızı aşar ve tekrar bir araya gelirsiniz...ikinizde bunun için çaba sarfedin minik bebişiniz için....

canim duzelme imkaniniz varsa barisin bence,boyle olmaz ,dogumuna ne kaldi surda,boyle mutsuz olursan dogumdan sonra sutun olmaz allah korusun,allaha havale et seni boyle uzdugu icin erkek milleti hassaslik nedir anlamazllar pek

günaydın kızlar benim gibi koca göbüklü açıköğretim sınavina girecek varmı.1 haftadır oğluşumla ders çalışıyoruz.
bize şans dileyin şimdiden haftasonu sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.inş. anlımızın akıyla derslerimizi geçeriz.

Selam kızlar nasılsınız?
Dün gece resmen yatakta savaştık eşimle. zaten zar zor rahat bir pozisyon buluyorum 5 dk uykuya dalmaya çalışıyorum o arada da eşim deli gibi horluyor ama öyle böyle değil. sırt üstü yattığında hep çok horlar.yan yattığında ise asla horlamaz. canım bitanem yan dön hadi horluyorsun diyorum birazdan dönerim diyor. tabi ben hala uyanık, horlama tekrar başlayınca yine diyorum aşkımmm hadi dön nolur uyuyamıyorum diye dönerim hadi uyu artık diye homurdanıyor.. bu olay defalarca tekrarlanıyor ve ben 2 saniyelik uykulara dalıp dalıp uyanınca iyice serseme dönüyorum. en son zıplayarak uyandım sonra bi bağırdım yeter artık dön diye , ben böyle rahatım diye laf yetiştiriyor uykusunun içinde. yaa ben milyon defa dönüyorum o kadar rahatsız şekilde yatıyorum onun tek yapması gereken sadece 1 saniyeliğine dönmek ve öyle uyumaya devam etmek ve kızlar inanın inadından dönmedi. sabaha karşı 4 tü artık nasıl yataktan kalktığımı bilemiyorum ayağımı bacağımı oraya buraya vura vura çocuk odasına gitim orda yattım.. sabah kalktığında yüzüme bile bakmıyordu!! daha önce de defalarca böyle oldu hayatım senin rahatın önemli öyle durumda bana söyle ben yan odada yatarım sen sakın rahatını bozma diyor sonra kendinin yan tarafa bile dönmeye tenezzül etmediğini söylüyorum hatırlamıyormuş güya. derin kış uykusuna yatıyor sanki inanmıyorum ya!!

Son düzenleme:
selamlar kızlar :)

turuncu göbek möbek yok sende canım ya maşallahhh çok fit :))

gerçektenn sinir bi durum canım ama eşin hatırlamıyodur bencede yoksa niye dönmesin ki uykuda nasıl tatlı geliyo insan yerinde kıpırdamak istemiyo , bizimkide akşam bana diyo yok üstümü açıyomuşum yok çok dönüyomuşum ay dedim sanki keyfimden yaniii ben herkesten çok isterim deliksiz uyku çekmeyi ama nerdee

gerçektenn sinir bi durum canım ama eşin hatırlamıyodur bencede yoksa niye dönmesin ki uykuda nasıl tatlı geliyo insan yerinde kıpırdamak istemiyo , bizimkide akşam bana diyo yok üstümü açıyomuşum yok çok dönüyomuşum ay dedim sanki keyfimden yaniii ben herkesten çok isterim deliksiz uyku çekmeyi ama nerdee

canım doguma az kala kotu oldu gonlunu almak ıcın ugraşmıyor mu daha oncede tartışmıydınız..

sınavlarda başarılar..

selamlar kızlar :)

turuncu göbek möbek yok sende canım ya maşallahhh çok fit :))

gunaydın hoşgeldın..

Gunaydinlar herkeseeeeeeeee....Dun acayip yorulmustum temizlikten dedim yattim mi uyurum oh ne guzel diye ama acayip ruyalarla ugrastim durdum tum gece:26:

Turuncum gobisin cok da guzel masallah

Eflatunben dualarimiz seninle umarim orta yolu bulursunuz.

herkese gunaydınlar... göbişler cok guzel herkes cok fit benceee bebısler masallh kofte dudaklı herkese ve bebıslerıne masallh dıyorum cok yaklastı artık dogum bende cok korkuyorumm:18::18:

herkese gunaydınlar... göbişler cok guzel herkes cok fit benceee bebısler masallh kofte dudaklı herkese ve bebıslerıne masallh dıyorum cok yaklastı artık dogum bende cok korkuyorumm:18::18:

bende korku değilde panik var çok :18::18::18:

Selam kıslar,
Şu sıralar nisan anneleri bölümüne çok giriyorum yeni biri doğurmuş mu diye..En son dün birinin doğum sancısı başlamışs anırım beklemedeydi..Ben bile heyecanlandım...

günaydın kızlar dün gece kabus gibiydi uyku tutmadı sabah 5 kadar evin içinde dolaştım kalktım süt içtim yine olmadı yataga yattım eşimin horlamasından uyuyamadım uyuymaya çalışsamda oglum uyanıyor adamın horultusuna başlıyo tekmelemeye ya yatınca horlamıyo yan yat diyorum uyuyamıyorum diyorum yatıyo 10 dk sonra düzeltiyo kendini sırtüstü yatınca horlama başlıyo adama diyorum ki ben uyuyamıyorum uykum kaçtı kalkıp benle ilgilensin die hııı iiiiyii diyo dalıyo uykuya adam ne gıcık bi durum şuan başım çatlıyo uykusuzluktan sabahta işe giderken yanıma oturmuş gecen nasıl geçti demezmi bende sakın beni uyandırma iyi mesailer sana dedim kovdum. öff uykusuzluk çokkk kötüüüü

selam kızlarrr gecmısı oku oku bıtıremedım vallaaaaa

valla butun göbeklerrr cok fıtttt masallahhh benım karnım kocamannn vallaaa bunların yanındaa :)

tamm 14 kılo aldımmm esıme dıorumm aldıgım kıloların 10 kılosunu hastanede bırakıp cıkcam emınmısın dıoooo

ya dogum korkusu bendede olustu artık sankı bırden suyum gelcek yolun ortasında gıbıme gelıooo sacma sapan kabuslar görüyorummm ıyı bı anne olabılcekmıyıım dıye dusunuyorum bı yandan hemen dogsun seveyım ıstıorum bı yandann ne cabuk gectı zaman dıe dusunuyorum karmakarısıgımmm annemin minik kuzusuykennn benımde kuzum gelıooo allahım sen hepımıze hayırlı dogumlarrrr nasıp eylee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…